Orijinalini görmek için tıklayınız : arabamız çalındı
gebzede akşam saatlerinde teravi namazı çıkışı arabanın çalındığını farkettik arkadaşımın arabası siyah astra gsi 16 bs 194 pilakalı araç çalınmıştır gören ler olursa bana cepten ulaşmasını rica ederim 0535 938 15 22 araba benim arabamın arkasında duran araçtır
http://img523.imageshack.us/img523/7408/grnt005xy0.jpg (http://imageshack.us)
Buğra A.
15-09-2008, 11:45
Büyük geçmiş olsun abi.
arkadaş daha yeni almıştı yazık oldu
Geçmiş olsun üzücü bir olay inş bulunur..
sportinger
15-09-2008, 11:48
geçmiş olsun...
serkan ünlüü
15-09-2008, 11:48
geçmiş olsun
geçmiş olsun inşllh bulunur ya nasıl calmıslar alarm cart curt yokmuydu
valla söleninene göre 2genç çocuk almış çıkmış biz eski sahibinden şüpeleniyoruz yerde camö kırığı bile yoktu yani anahtarla çalıştırılmış araç
Ferhat_V
15-09-2008, 11:53
geçmiş olsun..
arabayı yeni almış arkadaş galiba yedek anahtarları ne durumda kendindemi yoksa eski sahibindemi ?
Ferhat_V
15-09-2008, 11:54
valla söleninene göre 2genç çocuk almış çıkmış biz eski sahibinden şüpeleniyoruz yerde camö kırığı bile yoktu yani anahtarla çalıştırılmış araç
aynı anda yazmışız abi hemen aldığınız yere gidin o civarda bi yerde bulursunuz arabayı sanayilerde filan.
yedek anahtar bisi ifade etmez ki anahtarcıda yaptırmıs olabilirler
şimdi bursaya gideceğiz inşallah orda buluruz aracı sizlerinde yardımlarını bekliyoruz herkese teşekkürler
walla çok geçmiş olsun.İnşallah en kısa zmnda bulunur.
Kardeş geçmiş olsun bende yazıcakdım yeni aldıysanız aracı eski sahibi götürmüşdür diye düşünüyorum
kanka çok geçmiş olsun ya muşlunun arabası dimi yazık ya ne biçim adamlar var çok çok geçmiş olsun inş en yakın zamanda bulursunuz..
Bad_Cast
15-09-2008, 12:27
Büyük geçmiş olsun.. :(
o.ç ları cam kırıgı vs falan yok sa ve yeni alındıysa eski sahibinden baska suphelencek biri yok bence eski sahibine yogunlaşın
EvrenCan_RS
15-09-2008, 14:00
Gecmiş olsun... Kısa sürede bulunur bence... Bu tip araçlar genelde gezilip tozulup hevesi alınınca terkediliyor... Bizde beyaz GSI yımızdan tecrübe ile sabittir.
Geçmiş olsun kardeşim inşallah en kısa sürede bulunur.
geçmiş olsun üzücü bi olay allah kimsenin başına getirmesin böle olayları inşh en kısa sürede bulunur. :(
alkara06
15-09-2008, 14:15
allah kahretsin ya insallah bulunur ya :(:(:(
Absinthé
15-09-2008, 14:17
Allahın belaları yaa... Geçmiş olsun inşallah bulunur
Cok gecmis olsun.
Umarım en kısa zamanda hasarsız sekilde bulunur.
Kasko varmıydı?
hayda...buyuk geçmiş olsun umarım kısa zamanda bulunur ibrahim
geçmiş olsun inş. en yakın zamanda bulunur
maxpower
15-09-2008, 17:20
geçmiş olsun
ikinci el alırken bide bunu mu düşünmek lazım, acaba sonra çalar mı diye:mad:
olcay_bora
15-09-2008, 17:27
haydaaa :S geçmiş olsun
coolvtec
15-09-2008, 17:40
İnşallah en kısa zamanda sağsalim bulursunuz.
ibo muşluya geçmiş olsun bu zamanda garaj ve kasko şart...
Muşlu arkadaş kimse tanımıyorum ama cidden cok geçmiş olsun hepinize.
driftnolimit
15-09-2008, 18:29
geçmiş olsun ankarada görürsem ararım verdiğin numarayı
Ya nası iş kardeşim bu millet dolandırıcı olmuş yaa... İnşallah tez zamanda bulursunuz. Allah yardımcınız olsun...
geçmiş olsun. inşallah sağsalim bulunur.
overblack
15-09-2008, 20:02
geçmiş olsun.bursada kimden aldınız arabayı? yada hangi mahalleden?plakanın sonu tanıdık geliyor.yardım edebileceğim bişi varsa yaparım.yada bursada 70-80 kadar hondam.com üyem var onlarada plakasını ve eşgalini verebilirim arabanın
araba bursa orhan gaziden alınma hatta çok iddalı bir başlık açılarak satısa sunulmuştu türkiyenin en temiz gsi si adı altında arabayı aldık ilk gün motor bilok patlattı yeni motor alındı araca onkadan o takıldı ve daha bir hafta bile olmadan araba çalındı çok yazık oldu inşallah buluruz hepinizin yardımları ile herkese teşekkür ederim
crazydog
15-09-2008, 22:13
cok gecmıs olsn
erkin006
15-09-2008, 22:17
o anki psikolojiyi tahmin ediyorum...insallah en yakın zamanda bulunur...
ölürmüsün öldürürmüsün ya...
overblack
15-09-2008, 22:20
arabanın tek başına çekilmiş açık net bir resmi varmı?
yeni olduğu için hiç çekmemiştik daha sonra çekeceğiz diede hiç üzerine düşmedik keşke çekseymişiz ya
yusufbatırel
15-09-2008, 22:22
buyuk gecmıs olsun ıbo
BigHunter
15-09-2008, 22:26
Geçmiş Olsun Bulunur İnşallah.
Dikkat Çeken Bir Araç Çok Ortalıklarda Dolaşmicakları Kesin Yani İnşallah En Kısa Zamanda Bulunur.
yeni olduğu için hiç çekmemiştik daha sonra çekeceğiz diede hiç üzerine düşmedik keşke çekseymişiz ya
ben arabanın resimlerini buldum yardımcı olur belki ,
http://www.turkmod.com/kullanici/resimler/26953_10_buyuk.jpg
http://www.turkmod.com/kullanici/resimler/26953_7_buyuk.jpg
http://www.turkmod.com/kullanici/resimler/26953_3_buyuk.jpg
evet bu araç çok saol cem valla bende deminden beri arıyorum nette belki raslarım dei
ne demek önemli degil , resimleri bu linkten buldum ,
http://www.turkmod.com/aracdetayi.php?aracno=26953
o formdada aracın çalındığına dair yazı yazdım inşallah bişiler çıkar
overblack
15-09-2008, 22:50
ok bizim sitenin bursa kısmına konuyu açtım.50 çift gözün dikkatini çekme ihtimali yüksek olur ;)
yardımı geçen herkese teşekkür ederim saolun bu hepimizin başına gelebilirdi allah belalarını versin demekten başka bişi gelmiyor elimizden
şifa mahallesine ve mimarsinan a bakın derim...
ahmetdrift
15-09-2008, 23:33
ınsallah sorunsuz bısekılde bulunur gecmıs olsun
evet şifaya bi bakın derim bende. çok geçmiş olsun. işallah bulunur hemen
Serkan.S
16-09-2008, 00:30
Cemin gönderdiği sitede en alttaki yorumda şöyle birşey var belki yardımcı olur.
Bu araç DEMİRTAŞTAN
Bursa'da böyle bir yer var sanırım orayada bakılabilir.İnşallah bulunur.
bora1311
16-09-2008, 02:40
cok gecmıs olsun...
gecmiş olsun insallah en kısa zamanda bulunur
buyuk gemıs olsun ınsallah bulunur..
Burak Kasim
16-09-2008, 08:20
Cok gecmis olsun.
Ne kadar serefsiz insanlar olusmaya basladi artik.
Isalah kisa zamanda kavusur arkadasin arabasina.
büyük geçmiş olsun umarım en kısa zamanda bulunur aracınız o şerefsizler için söylenecek söz çok ta burası yeri değil:mad::mad::mad:
polisimizdende bir sesseda çıkmadı halen arkadaşımız kahrolmüş bir vaziyette çok üzgün ve çok perişan allah belalarını versin çok üzücü bişi
coolvtec
16-09-2008, 21:03
Eski sahibinden çıkmadı mı bir şey?
Juggernaut
16-09-2008, 21:09
Geçmiş olsun aracın satışı falan yapılmışmıydı araç yeni sahibinin üstünemiydi?
çıkmadı kardeşim adam yok dio haberim bana hırsız muhabbetimi yapıyosun falan demiş arkadaşa
Geçmiş olsun aracın satışı falan yapılmışmıydı araç yeni sahibinin üstünemiydi?
hayıe geçici vekalet alınmış 1aylık
geçmiş olsun inşallah bulunur sağsalim
Juggernaut
16-09-2008, 21:20
hayıe geçici vekalet alınmış 1aylık
Eskiden tanıdığımızın başına gelmişti aracı parasını verip aldı satışını yapmadan eski sahibi geldi yedek anahtarı ile çaldı arabayı hukuksal yöndende hiç bir hakta idda edemedi.Umarım öyle birşey olmaz.
reis sende gerilim verme bize şimdi valla korktuk inşallah öle bişi olmaz ya
İnşallah bulursunuz ya çok üzüldüm.
immobilizer yokmuydu o araçta. camları kırılmadan bir çalınma imkansızdır. aracın eski sahibi hırsız muhabbeti mi yapıyorsun dediğinde siz ne yaptınız pardon abi falan mı dediniz ?
evet hırsız muamelesi yapmak zorundasınız. arabayı üstünden çıkarmamış birine hele 2 defa hırsız muamelesi yapmak zorundasınız. ben daha başka muamelelerde yapardım ilgili kişiye ama siz insaflı çıkmışsınız.
sizin yapacağınız tek şey eski sahibini takip etmek yada ettirmek. başka bir arkadaşınızda takip edebilir sizi tanırsa. polise satış işlemlerinin olmadığını ve bundan dolayı satışı yapan kişinin zanlı konumunda değerlendirilmesini talep edin. gemiş olsun demekle geçmez o acı . umarım kısa sürede bulunur araç ve ilk iş arabaya bir alarm sistemi kurmak ve eski bir cep telefonuna sim kart takıp aracın gizli bir yerine yerleştirmek. böyle bir uygulama yaparsan cep telefonunun yerinden bulma ihtimali çok ama çok fazla artar aklında olsun.
ama herşeyden öte bu gibi durumlar için akla tek soru geliyor ;
nasıl olurda yedek anahtarını almazsınız satışta????
immobilizer yokmuydu o araçta. camları kırılmadan bir çalınma imkansızdır. aracın eski sahibi hırsız muhabbeti mi yapıyorsun dediğinde siz ne yaptınız pardon abi falan mı dediniz ?
evet hırsız muamelesi yapmak zorundasınız. arabayı üstünden çıkarmamış birine hele 2 defa hırsız muamelesi yapmak zorundasınız. ben daha başka muamelelerde yapardım ilgili kişiye ama siz insaflı çıkmışsınız.
sizin yapacağınız tek şey eski sahibini takip etmek yada ettirmek. başka bir arkadaşınızda takip edebilir sizi tanırsa. polise satış işlemlerinin olmadığını ve bundan dolayı satışı yapan kişinin zanlı konumunda değerlendirilmesini talep edin. gemiş olsun demekle geçmez o acı . umarım kısa sürede bulunur araç ve ilk iş arabaya bir alarm sistemi kurmak ve eski bir cep telefonuna sim kart takıp aracın gizli bir yerine yerleştirmek. böyle bir uygulama yaparsan cep telefonunun yerinden bulma ihtimali çok ama çok fazla artar aklında olsun.
kirmizi yazdigin yerle ilgili tek birsey soylicem,adam belki 3-5tane yaptirdi kaybederim ederim diye yedek anahtar nerden biliceksin? amcaoglundn araba almiyosun sonucta yedek anahtari alsan dahii turkiyede kansiz helal sut emmemis insan cok fazla n yazik ki.
ibo gecmis olsun umarim en kisa zamanda bulunur arac.:mad::ofk:
SULTANOGLU
17-09-2008, 04:36
umarım bulunur araç gerçekten çok üzüldüm, hatta yaşanan sinir bozukluğunu tahmin bile edemiyorum
VTec_king
17-09-2008, 17:50
geçmiş olsun
geçmiş olsun umarım bulunur tez zmnda :(
Partyboy
17-09-2008, 19:10
Ne adamlar var şu dünyada ya kimseye güvenilmez oldu,inşallah tez zamanda bulunur
valla çok haklısın ama istedik tek anahtarım bu dedi bizde inandık hatayaptık
coolvtec
17-09-2008, 20:42
POlis ne diyor, şüphelendiğinizi söylemediniz mi?
polisin bişi dediği yok prosedür neyse onu uyguluyor
Geçmiş olsun abi.İnşallah bulunur.
CorsaGSI
18-09-2008, 08:20
ya geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm umarım sağlam bir halde geç olmadan bulunur umarım :( tekrar geçmiş olsun
araç bulundu ama henüz elimize geçmedi enteresanve gebzede moda olan bir olayla karşı karşıyayız aracı çalanlar arkadaşıma cepten ulaşmışlar arabanın onlarda olduğunu ve 3bin ytl para getirilip verildiği taktirde arabayı bize teslim edeceğini sölemiş hırsızlar vermediğimiz taktirdede arabayı yakacaklarını ileri sürmüş ve tehdit etmişler bu nebiçim adalettir anlamadım kendi arabamızı almak için bu serefsizler epara ödemek zorunda kalıyoruz bu olay gebze ve civarında meşur oldu allah belalarını versin bunların
SULTANOGLU
25-09-2008, 00:24
vay şerefsizler :mad:
M_PROJECT
25-09-2008, 00:24
verdiniz mi parayi yani ?
araç bulundu ama henüz elimize geçmedi enteresanve gebzede moda olan bir olayla karşı karşıyayız aracı çalanlar arkadaşıma cepten ulaşmışlar arabanın onlarda olduğunu ve 3bin ytl para getirilip verildiği taktirde arabayı bize teslim edeceğini sölemiş hırsızlar vermediğimiz taktirdede arabayı yakacaklarını ileri sürmüş ve tehdit etmişler bu nebiçim adalettir anlamadım kendi arabamızı almak için bu serefsizler epara ödemek zorunda kalıyoruz bu olay gebze ve civarında meşur oldu allah belalarını versin bunların
:ofk: Bune ya çocuğu kaçırıp fidye ister gibi...
Salak bu millet ya :confused:
vermedik arkadaşın parası yok zaten bakalım ne olacak poliste bişi yapmıyor
:ofk: Bune ya çocuğu kaçırıp fidye ister gibi...
Salak bu millet ya :confused:
aynen öle valla artık çocuk para etmiyor demekki araba ediyorki arabaya yöneldi bu serefsizler
M_PROJECT
25-09-2008, 00:43
vermedik arkadaşın parası yok zaten bakalım ne olacak poliste bişi yapmıyor
abi nedemek bisey yapmiyor . valla emniyet mudurlugune kadar giderdim . nedemek ya memlekette arabani calcaklar bide fidye isticekler . telefona felan nerden ulasmislar . tanidiginiz kisiler kesin bunlar .
oha ya harbı ohaaa!!! gecmıs olsun ıbrahım.. abı polıse bunu soyluonuz ve bısı yapmıyor? ne kdr garıp ulke oldu cıktı burası ya.. adamlar tam teskılat, arkadasnızın cep numarasını nerden buldu onu merak ettım sımdı
polisin sölediği sey su onlar size cepten ulaşacaklar merek atmeyin sizi aradıklarındada bize haber verin biz hallederiz :)
SULTANOGLU
25-09-2008, 00:49
polisin sölediği sey su onlar size cepten ulaşacaklar merek atmeyin sizi aradıklarındada bize haber verin biz hallederiz :)
kendimi daha bi güvende hissettim bu laftan sonra. vay be polise bak
M_PROJECT
25-09-2008, 00:51
e ondan ote biside yapamazlar ama mantikli bi cevap vermisler. sonucta adamlar size temas etmeden bulmalari zor . siz haber verin gerisi onlarin isi ...
abi gebze biraz sıkıntı bir yer olmaya başladı son 2yılda artık polisde bize öle sölediyse siz düşünün derim halimizin ne olduğunu
Organize işler bunlar, başımaz işler bunlar...
Umarım bir an önce çözülür, düşman başına.
abi gebze biraz sıkıntı bir yer olmaya başladı son 2yılda artık polisde bize öle sölediyse siz düşünün derim halimizin ne olduğunu
suç oranı olarak dünyada ikinci şu an zaten
polis telefon kayıtlarından bir sonuca ulaşamıyormu?
Çok geçmiş olsun yahu şaka gibi...
EvrenCan_RS
25-09-2008, 20:20
Çok sinir bozucu bir durum yaa...
Polis teşkilatınında bu olayla ilgili olabileceği ihtimali bile içler acısı :ofk:
Telefon kayıtları vs bulunabilmeli bence...
Ne biliim bu uğur dündar vs. tv kanalları içinde güzel bir haber olabilir, polis teşkilatınada baskı oluşturabilir... Bence denemekte yarar var,yoksa kendi arabanı parayla almak insana çok koyacaktır
Çok sinir bozucu bir durum yaa...
Polis teşkilatınında bu olayla ilgili olabileceği ihtimali bile içler acısı :ofk:
Telefon kayıtları vs bulunabilmeli bence...
Ne biliim bu uğur dündar vs. tv kanalları içinde güzel bir haber olabilir, polis teşkilatınada baskı oluşturabilir... Bence denemekte yarar var,yoksa kendi arabanı parayla almak insana çok koyacaktır
çok güzel bir fikir vermiş oldun bize haber özele yada arenaya tam haberlik bir konu bunu arkadaşımla görüşüceğim
suç oranı olarak dünyada ikinci şu an zaten
polis telefon kayıtlarından bir sonuca ulaşamıyormu?
abi konuşmak istemiyorum burda başıma iş açılacak ah neler neler oluyorda sizlerin heberleri yok anlatamıyorum bu formda konuşulanları sizlere