Orijinalini görmek için tıklayınız : 2013 Clio Symbol 1.5 dci, 1990 flash
Yakın bi abim bi süre kullandı işi dolayısıyla 85 bg lik olanlardan. Onla makarasını yapıyoruz sürekli tatlı bi atışma halinde denesek şöye olur böyle olur gibisinden. Benimde yakinen tanıdığım araçlar aslında motorları itibariyle de bir danışayım istedim drag veya 40/140 vz gibi hızlarda sonuç ne olur.. kaçınılmaz birşey var ki üst hızlarda flash içerisinde frene basılıyo zannedilir elbette:) ama kalkışta belirli biryere kadar eğlenceli olur diye düşünüyoruz.
Clio - Stock
Flash - Stock ( Karbüratör tüm conta vs değişti bakımı yapıldı takıldı, distribütöre birşeyler yaptılar kapağı falan değişti, bujiler değişti, bobin değişti, lpg sistemini söktüm ağırlık olacak extra birşey yok araçta, 245.xxx km de, motor ustaları motor için 10 üzerinden 9 veriyor, karbüratöre hava filtre kiti yapmadım kepi söktüm boşta çalışıyor )
Bu da 2006 senesinde aracımızı satmadan önce çektiğim 3 aylık ehliyetim varken ki bir kalkış videosu arabamın;
https://www.youtube.com/watch?v=ZDngmiQat-s
Not: Video çekildiği zamanda karbüratör memeleri ufaltılmış şekildeydi ekonomi amaçlı.
1. meme orjinali 100 iken 80 küsür gibi birşey
2.meme 122 orjinali iken 100 dü diye hatırlıyorum emin değilim.
Bence symbol gececektir her devirde :)
Sonuca gelince geçecektir tabiki de:) ihtiyar delikanlıma güveniyorum 1 2 sararak bitiriyor şu anda:hahaha: şaka bi yana tabiki 25 senenin metal yorgunluğu ve teknoloji farkından illa ki sümbüle boyun eğeriz de hani az biraz kafa çıkartsak diyorum:D araba denemeyeli çok uzun zaman oldu vti gitti bıraktım bu deneme olaylarını da flashla tam bakımları bitmeden 68 lik hb clio ile denedim sadece:)
huseyinturk
25-08-2014, 14:26
Sonuca gelince geçecektir tabiki de:) ihtiyar delikanlıma güveniyorum 1 2 sararak bitiriyor şu anda:hahaha: şaka bi yana tabiki 25 senenin metal yorgunluğu ve teknoloji farkından illa ki sümbüle boyun eğeriz de hani az biraz kafa çıkartsak diyorum:D
sarmasa kafa çıkarabilir aslında ama olduğu yerde hızlanıyorsa sıkıntı :)
sarmasa kafa çıkarabilir aslında ama olduğu yerde hızlanıyorsa sıkıntı :)
:))))))) maksat ilginç bir deneme tartışması olsun konuda:) o kadarda değil yahu yine gidiyo işte kendi çapında:)
i-vtec07
25-08-2014, 14:34
flash hiç kullanmadım bilmiyorum nasıl gider. ama bizimde şirket aracımız yeni clıo lardan araç entarasan şekilde çok iyi gidiyo.hiç 85 hp değilmiş gibi. baya şaşırtmış tı beni :)
ben clıo geçer diyorum.
flash hiç kullanmadım bilmiyorum nasıl gider. ama bizimde şirket aracımız yeni clıo lardan araç entarasan şekilde çok iyi gidiyo.hiç 85 hp değilmiş gibi. baya şaşırtmış tı beni :)
ben clıo geçer diyorum.
kesinlikle clio 85likler fazla performanslı araçlar katılıyorum çok güzel makina üzerindekiler:icon_tup:
emoro alttan okuma senin polo ile bastığım 1,7 vardı turbo hortumundan kaçak olan, onu geçtim lpg de 60 150 denediğimizde söyle fikrini neydi o polo:)
valla bende r19 var 1.6 enj, flash ona göre nasıl gidiyor bilmiyorum ama 3 5 tane 105 lik kangoo ile denedim, 65 lik cliolarla denemiorum bile, 85 lik kangoo ile denedim, hiçbir kafa çıkartanı bırak yarım boy arkamda gelen olmadı :) flash çok şaşırtan bi araba diye biliyorum bence ya önde olur ya clionun dötünde :)
valla bende r19 var 1.6 enj, flash ona göre nasıl gidiyor bilmiyorum ama 3 5 tane 105 lik kangoo ile denedim, 65 lik cliolarla denemiorum bile, 85 lik kangoo ile denedim, hiçbir kafa çıkartanı bırak yarım boy arkamda gelen olmadı :) flash çok şaşırtan bi araba diye biliyorum bence ya önde olur ya clionun dötünde :)
68 lik kardeşimizin arabası zaten makarasına denedik karbüratörüm üst kapağından dışarı benzin flanştanda hava alıyodu arada öyle bi fark oldu ki çok işte:) güldük eğlendik. bu 85 lik merak ettim yav geri alırsa arkadaş arabayı bikaç günlüğüne tekrar denicez:)
Mehmet Opc
25-08-2014, 16:29
istanbulda roll falan yapicaksaniz makarasina bende bizim şirket araci var clio sembol 1.2 80lik benzinli sadece filtre kiti var deniyebiliriz
istanbulda roll falan yapicaksaniz makarasina bende bizim şirket araci var clio sembol 1.2 80lik benzinli sadece filtre kiti var deniyebiliriz
olabilir haber veririm o zaman deneneceği gün:)
Mehmet Opc
25-08-2014, 16:41
olabilir haber veririm o zaman deneneceği gün:)
olur tabi özelden yazarsiniz bana o zaman :)
Renaultolog
25-08-2014, 17:38
sen 1000 kgsın ben 1500 kg'yım lan bırakta gelemeyim peşinden :D
Bizim 1.4is otomatike flash çok fena saplamıştı.
Yabana atmayın flashı kasa hafif 1.7 motor var.
Flash şaşırtabilir.
98 polo ile denemiştim 10sene felan olmustur flahs s vardı bende 1 boy cıkıo 4 te gelip öne cıkıyordum
Sağlıklı flaş hep önde olur kanımca :)
İbrahim33
25-08-2014, 22:41
Sümbül , hiçbir devirde geçilmez.
cliolar kaç kilo bilmiyorum tam olarak 1100 vardır diye tahmin ediyorum.
Flash hafif torktan yoksun. Clio flash'a göre ağır ama torklu. Ben çekişmeli olacağına inanıyorum.
serkansozen
26-08-2014, 08:33
Flash sağlıklı ise her durumda geçecektir.
Zamanında az can yakmadık Flash lar la..
sen 1000 kgsın ben 1500 kg'yım lan bırakta gelemeyim peşinden :D
olm bi senle denemedim lan niye hemen üstüne alınıyon seninle 100 e kadar bile basmadık :D 15 beygir fazlan ve bilmediğim bi tork fazlan var kangoocu çocuk :D
Flash şaşırtabilir.
aynen öyle bi ona güveniyorum zaten başka bi cacık yok:)
98 polo ile denemiştim 10sene felan olmustur flahs s vardı bende 1 boy cıkıo 4 te gelip öne cıkıyordum
S ler 3 5 beygir daha güçlü flashtan da ciğerli bizimkisi:)))) maneviyatı var abi
Sağlıklı flaş hep önde olur kanımca :)
Hep olamazda biyere kadar olur heralde:soru:
Sümbül , hiçbir devirde geçilmez.
Yıkıcam Sümbül ağanın tabularını:P
cliolar kaç kilo bilmiyorum tam olarak 1100 vardır diye tahmin ediyorum.
Flash hafif torktan yoksun. Clio flash'a göre ağır ama torklu. Ben çekişmeli olacağına inanıyorum.
Zaten kalkışta flashın avantajı yada çok düşük km den olacak denemelerde:icon_tup: 2 ve 3ü çok canlı sadece
Flash sağlıklı ise her durumda geçecektir.
Zamanında az can yakmadık Flash lar la..
bi soru işareti oluştu kafamda eski videoyu izleyince o da vites oranları biraz farklı o zamana göre akşam bi net görmek için tura çıkıcam paranoya değilse ya debriyaj sorunu var yada bizden ayrı kaldığı 7 senede şanzımana falan müdahele etmişlerdir bana biraz kısa bitiriyor gibi geliyor çünkü. Eğer öyleyse cidden, sorunu kaldırınca deniycem zaten:)
Flash şaşırtabilir.
bi tanede bizde var 1.4 otomatik sahibi de abim gibidir siteye üye:) ilk bindiğinde bu geçer lan beni rahat rahat demişti lpg yi sökeyim bakımlarımı yapayım deneriz demiştim:) yakalayınca alıcam evinden çıkıyoruz diye. Bir kere sadece o yanımdayken fd7 ile bi kalktık yanyana 1 sonu araba kesti, 2ye çektim kesti yürüdü yine kesince 3 e attım 3 biterken yarım boy falan önündeydim civic in. biz 2 kişi 85+95 kiloyduk:) civic tek kişi.. allahtan yol bitmişti ama:hahaha:
bahsettiğim fd7 kalkış ışıklarda arkamdan sıkıştırarak gelen civic in kırmızıda yanıma gelip durması vi yüklenerek kalkışmasıyla sponten gelişen bir durum otomatik düz vites falan bilmiyorum ama:)
İzzet Göçmen
26-08-2014, 18:22
Flash alır diye düşünüyorum ben,Kendi aracımda 3-4 aydır kafa patlatıyorum su motor konusunda,1.6 Slx,1.8 Lancer Rahatlıkla yiyebiliyorum suanda fakat 4.vites belli devirden sonra ölü geliyor araba (LPG) de bildiginiz söyle olması gereken dediginiz varsa Özelden Pm atıyorum
Flash alır diye düşünüyorum ben,Kendi aracımda 3-4 aydır kafa patlatıyorum su motor konusunda,1.6 Slx,1.8 Lancer Rahatlıkla yiyebiliyorum suanda fakat 4.vites belli devirden sonra ölü geliyor araba (LPG) de bildiginiz söyle olması gereken dediginiz varsa Özelden Pm atıyorum
lpg den hiç anlamıyorum aracımdan da aslında özellikle söktum ben lpgyi o yuzden cok dogru yorum yapmam. aracınız 8v ise zaten üst vitesler üst devirlerin ölü olması normal 1.7 hacimle 4 5 benimde çok ölü. iyi bi karbürator ayarı ile motor kondisyonu yerindeyse maksimum verim alınır bence.
konu açmış olduğum deneme ne yazık ki gerçekleştirmeyi dusunmuyorum aracımda bizden sonraki sahipleri sanırım broadway ayna mahruti koymuş vites oranları rahatsız ediyordu test ettim ciddi kısa orjinaline göre bu yuzden benim aracımla konu dahilindeki karşılaştırmayı yapmak anlamsız olur oem e donene kadar sanırım
Renault Flash 40/120 Pictures, Renault Flash 40/120 Images, Renault Flash 40/120 Photos, Renault Flash 40/120 Videos - Video - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting (http://tinypic.com/player.php?v=29njzo0%3E&s=8#.VAQlvUjn3x6)
son halimiz böyle. 40 120 mecburen, yol tıkandı. 2 kişi artı bagajda malzemeler vites kasmadan...