Orijinalini görmek için tıklayınız : egzos degisiminde afr
Patisever
26-08-2014, 12:14
Arkadaslar aracimda 70 lik,greddy war sesi fazla yirtik oldugu icin dikkat cekiyor Ben Bu egzostu 76lik OEM megane racing ile,degistirmek istiyorum fakat aklima takilan suki aracda gerileme yada aft degisimi soz konusu olurmu bilgiliarkadaslara danismak istedim,tesekkurler
Patisever
27-08-2014, 00:19
yokmu konuda tecrube etmis arkadas yanı baınc sıkıstırma değişeceği için arabanın doldurması v.s extrem durum olusurmu diye sormustum
Bulut Y.
27-08-2014, 08:59
Saat yok mu
Afr fakire çekmez mi az da olsa?
Sensörünün ölçüm yaptığı yer belli zaten egsoz değişiminde afr neden değişsin ki..
onursoytam
27-08-2014, 09:25
aracın altları veya üstlerinde değişikler görebilirsin ama AFR de minimum değişiklikler olabilir egzoz gazını dışarı atabilmesi ile alakalı olarak küçük bi ihtimal olsada olabilir..
Arkadaslar aracimda 70 lik,greddy war sesi fazla yirtik oldugu icin dikkat cekiyor Ben Bu egzostu 76lik OEM megane racing ile,degistirmek istiyorum fakat aklima takilan suki aracda gerileme yada aft degisimi soz konusu olurmu bilgiliarkadaslara danismak istedim,tesekkurler
Cagri hocam, afr degisse ne gibi sikinti olacak ki? Mapperin ayarlar ona gore. Tahminime gore tam istedigin gibi, duzgun bir ayar tutturdun bozmak istemiyosun sanirim :) yanlis hatirlamiyosam kadir abi egsoz sisteminde komple degisiklik yapmisti, mutlaka gozlemlemistir. Pm den yaz istersen.
@fdoganb Sebep ?
Gaz sıkışması azalacağı için öyle olur diye düşündüm. Kullandığım araçta varex var. Varexi açınca fakire çekiyor ondan yola çıktım bir de
Patisever
27-08-2014, 10:21
Saat war tabikide,Su,anda 70 greddy takili digerini takip test edemedik konuya,nerden degindigim,konusuna,gelinde typerda,aft,saclamisti ayar,yaptirdik bir egzost icin Atari,bozmak istemedim
Patisever
27-08-2014, 10:30
Cagri hocam, afr degisse ne gibi sikinti olacak ki? Mapperin ayarlar ona gore. Tahminime gore tam istedigin gibi, duzgun bir ayar tutturdun bozmak istemiyosun sanirim :) yanlis hatirlamiyosam kadir abi egsoz sisteminde komple degisiklik yapmisti, mutlaka gozlemlemistir. Pm den yaz istersen.
Dedigin,gibi ayar,cuk 😃 kasinmasammi,dedim mapped illaki ayarlarda kurcalamasammi,dedim egzost sisteminde degisiklik dedigin 182 header 70,duz 70 son war bilindik duzen zaten arabadan eskiye dair,kalan birsey,yok moruk sorulacak birsey yok kendim bizzat ilgileniyorum her kosesiyle
Arkadaşlar yanlızca son susturucu değişimiyle afr de hiçbir sapma kopma olmaz. Arabıruları 70 olan sisteme 60 takıp daraltıyor olsan bie miktar belki olur ama senin takacağın 76lık susturucu egzos sisteminin flow derecesini yok denecek kadar az etkileyeceğini düşünüyorum. Etkilese bile afr cihazından farkedemicen kadar ufak bi değişiklik olacaktır oda hiçbirşeyi etkilemez
Gaz sıkışması azalacağı için öyle olur diye düşündüm. Kullandığım araçta varex var. Varexi açınca fakire çekiyor ondan yola çıktım bir de
Biri free flow (yada yakin) biri bayagi sıkıştıran bi sistem olsa şöyle böyle de iki sistem de free flowken bi fark hissedilir oluşturmaz
SEÇKİN172
28-08-2014, 09:00
hiç bişe olmaz tak
samet_61
28-08-2014, 09:16
afrde cok deısım olmaz wıdeband yokmu_?
Patisever
28-08-2014, 09:26
Arkadaslar wideband war baskasida,sordu egzost daha,takilmadi tecrube Eden,warmi diye sordum yoksa takinca aft degerlerine wideband Dan bakariz,tabiki