PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2 Takım JLB Comp - 4 Kanal Sierra - 30 CM Pionerr Sub ve Sorular...

s_makbuloglu
28-08-2014, 11:37
Merhaba,

Aracım 2013 Honda Civic.Eski araçlardan kalma elimde aşağıdaki malzemeler mevcut.

1)2 Takım JBL Comp.

2)Sierra 4 KAnal Amfi

3)30 CM Pionerr Champion Sub

Araçta navigasyon mevcut, 4*50 watts amfi ve 1xsubwoofer çıkışı mevcut.

ön kolonları comp. ile değiştirip, sub ile birlikte amfi'ye bağlasam.Arka kolonlar ne olacak :soru:

Arkaya'da diğer comp. takımını taksam nasıl olur? Veya coax. kolon taksam :confused:

MDeniz
28-08-2014, 11:42
Naçizane profesyonel değilim ama şöyle olsa daha uygun olacaktır

1- önleri jbl ile değiştirin bu fikirden şaşmayın
2- 4 kanal anfiye 1 takım comp 2 kanala girersiniz diğer 2 kanala köprüleme sub bağlarsınız rahatlıkla kaldırır sizede müzik dinletir.
3- arkaları iptal edersiniz çalmasada olur sub zaten destekleyecek arkadan
4- birazdaha içeride akustic olsun isterseniz arkalara diğer 1 takım jbl leri koyarsınız ama mono anfi almanız yada 5 kanal anfiye geçmeniz şart olur.
5- bana kalsa 5 kanal yada bir mono anfi alın 4 kapıyı jbl ile doldurun subbuferi de bağlayın ses yeterince tatlı ve hoş olacaktır.

s_makbuloglu
28-08-2014, 13:21
Naçizane profesyonel değilim ama şöyle olsa daha uygun olacaktır

1- önleri jbl ile değiştirin bu fikirden şaşmayın
2- 4 kanal anfiye 1 takım comp 2 kanala girersiniz diğer 2 kanala köprüleme sub bağlarsınız rahatlıkla kaldırır sizede müzik dinletir.
3- arkaları iptal edersiniz çalmasada olur sub zaten destekleyecek arkadan
4- birazdaha içeride akustic olsun isterseniz arkalara diğer 1 takım jbl leri koyarsınız ama mono anfi almanız yada 5 kanal anfiye geçmeniz şart olur.
5- bana kalsa 5 kanal yada bir mono anfi alın 4 kapıyı jbl ile doldurun subbuferi de bağlayın ses yeterince tatlı ve hoş olacaktır.

Aynen hocam bende oyle düşünüyorum.Ekstra'dan amfi almak istemiyordum hazır bu malzemeler elde varken :D

MDeniz
28-08-2014, 16:23
Aynen hocam bende oyle düşünüyorum.Ekstra'dan amfi almak istemiyordum hazır bu malzemeler elde varken :D

o zaman öyle yapın 1 takım comp önlere arkayada subbufer ve anfinizi katın olay bitsin baktınız tatmin etmiyor sonra xetec 600.1 mono anfi var ucuz çok pahalı değildir ama performansı iyidir alırsınız subu ona bağlar subtan boşalan 2 kanala arkaya elinizde kalan jblleri montajlarsınız önemli olan ufaktan bir başlayın gerisi gelir

s_makbuloglu
30-08-2014, 07:23
o zaman öyle yapın 1 takım comp önlere arkayada subbufer ve anfinizi katın olay bitsin baktınız tatmin etmiyor sonra xetec 600.1 mono anfi var ucuz çok pahalı değildir ama performansı iyidir alırsınız subu ona bağlar subtan boşalan 2 kanala arkaya elinizde kalan jblleri montajlarsınız önemli olan ufaktan bir başlayın gerisi gelir

Şimdi böyle yapınca elimde bir takım JBL kalıyor ya, onlarıda arka'lara taksam ve amfi'de yer olmadığı için direk teyp'den beslense olur mu?

MDeniz
30-08-2014, 08:31
Şimdi böyle yapınca elimde bir takım JBL kalıyor ya, onlarıda arka'lara taksam ve amfi'de yer olmadığı için direk teyp'den beslense olur mu?

olmaz anfi şart kolon olsa idare eder ama mid-tiz işe yaramaz öyle hem teybide zorlamış olursun bu iş sindire sindire olur para varsada birden olur o yüzden acele etmeyin

s_makbuloglu
05-09-2014, 16:59
olmaz anfi şart kolon olsa idare eder ama mid-tiz işe yaramaz öyle hem teybide zorlamış olursun bu iş sindire sindire olur para varsada birden olur o yüzden acele etmeyin

Teşekkür ederim, o zmn arkaları fabrikasyon bırakalım.

emre_gtc
27-09-2014, 12:29
hocam eğer ürünleri almadıysanız size tavsiyem çıtayı birazdaha yükseltmeniz jbl ilk başta işinizi elbette görecektir ama kulak alışınca pek tat vermeyecektir size önerim hertz esk 165 muadili sayılabilecek infiny ref 6500 cx bunlardan birini alabilirsiniz jbl e görede kat kat iyilerdir anfiyide uygun fiyata cadence xa 125 öneririm çıkışları çok temizdir berrak bi ses alırsınız tonuda fena sayılmaz subwooferda kesinlikle re audio rex 12 veya jl audio öneririm çok kalite olur