Orijinalini görmek için tıklayınız : Gelin arabasi yapilmak uzere kiralik arac araniyor!!
ahmet3425
29-08-2014, 21:18
Soforlu veyahut soforsuz farketmez orta luks derecede 1 gunluk makul olursa 2 gunluk tercihen,
Bmw 3-5 serisi
Mercedes c-cla-a serisi
Audi a4-a6
Volvo s40-s60
Vb araclar tercihimdir onerilere de acigim. Vaziyet sikintili 1 haftam kaldi dugune bu konuyu bir an evvel cozmem gerek yardimlarinizi bekliyorum.
İstanbul
29-08-2014, 21:30
Büyük kiralama firmalarından günlüğü 150-200 tl arasında rakamlara son model 3 veya 5 serisi bulabilirsiniz ama gelin arabası yapılması kiralama sözleşmesine aykırımıdır bilmiyorum açıkçası
ahmet3425
29-08-2014, 21:57
Onlara da bakiyorum da turkiyenin en buyuk otomobil platformunun uyeleri olarak bizlerin bu tarz konularda sikinti cekmemesi gerek esasen :(
mert_leon
29-08-2014, 22:24
Şirketten kiralamak en mantıklısı. Gelin arabasının başına gelmeyen kalmıyor. Evelki hafta abim evlendi gelin arabası 3 kasa idi en son kaputta 3 tane çocukla gidioduk. Şirket aracı olması tek teselliydi.
ahmet3425
29-08-2014, 23:39
Tabi cocuklar problem ama mevki ve guzergah da o konuda fark ediyor. Benim guzergahim da cocuk problemi olacagini pek sanmiyorum hayirlisi insallah yanilmam :)
Avis'ten kiralama yapabilirsiniz. 3-5 serisi çok rahatlıkla bulabilirsiniz.
ahmet3425
30-08-2014, 12:25
Yok mu rent a car ci arkadaslar ?
Almira da düğün arabası olarak veriyor.Bi bakın derim
Avis'ten kiralama yapabilirsiniz. 3-5 serisi çok rahatlıkla bulabilirsiniz.
Ne ararsan var :)
Sixt rent a car - Sixt rent a car Türkiye Araç Filosu (http://www.sixt.com.tr/bilgi-merkezi/arac-filomuz)
Araç Filosu - Oto Kiralama, Araç Kiralama | AVIS T (http://www.avis.com.tr/Arac-Filosu)
Grup T - Hertz Rent A Car, Araç Kiralama, Oto Kiralama, Car Rental, Araba Kiralama (http://www.hertz.com.tr/arac-kiralama/74/Grup-T.htm)
mert_leon
30-08-2014, 16:22
Tabi cocuklar problem ama mevki ve guzergah da o konuda fark ediyor. Benim guzergahim da cocuk problemi olacagini pek sanmiyorum hayirlisi insallah yanilmam :)
komando gibiler ansızın her yerden çıkabilirler :):)
valla hiç öyle düşünmeyin. geçen sene abim arkadaşının soförü oldu c serisi kiralamışlar. alsançakta bagajda cocukla gitmişler konaga kadar
Limuzin tut sanin yurusun.. Bizim hatunun agzi kulaklarindaydi :)
ahmet3425
30-08-2014, 23:44
Avis, intercity gibi kurumsal firmalar 1000 1500 tl araliginda kredi karti blokesi istiyor.
***** dugun harcamalari, ev harcamalari derken elde avucta hic birsey kalmadi :) kredi kartlari full doldu. Bugun denizbank dan extra limit istemek zorunda kaldim.
Limuzin benim icin asiri fantazi olur su anki durumda keske diyebiliyorum ancak :)
Tum bu sebepler yuzunden kredi karti blokesini abartmadan arac kiralayan biryer bulabilmeyi cok isterim. Yoksa sonunda benim 21'i gelin arabasi yapmak zorunda kalicam :D
birader bende oto kiralama şirketinde çalışıyorum gelin arabası isteyenlere biz araç vermiyoruz neden diye soracak olacaksan bayanlardan dökülen sim için kiraya vermiyoruz eğer verirsekte detaylı temizlik ücreti alıyoruz ayrıca istedigin araç üst segment bir araç kredi kartı kullanma zorunluluğun ve içinde 1.000tl kullanılabilir bakiye olması gerekiyor çünkü araca göre ön provizyon uygulanıyor.
ghibli06
31-08-2014, 08:35
en güzel gelin arabası damadın kendi arabasıdır... hiç kasma, masrafa da girme... ileride hem eşini hem de arabanı aynı karede gördüğün fotoğraflara bakınca çok mutlu olursun...
melihyilmaz
31-08-2014, 21:45
Bende dugun usti arabami satip getz almak zorunda kaldim budhet ten e180 kiraladim daha 1000km de olmasida cabasi 280 lira istediler tavsiye ederim buyuk firmalarikafan agrimaz
dasemert
17-03-2015, 13:11
Gelin arabası olarak kullanmak için bmw 5 serisi veya c180 tarzı araç kiralamak istiyoruz baska öneri varsa açığız. arkadasımızın düğünü için.Avrupa yakasında var mı daha önce kiralayan düzgün bir rent a car dan düğün 21 inde olacak sayılı günümüz kaldı.
Gelin arabası olarak kullanmak için bmw 5 serisi veya c180 tarzı araç kiralamak istiyoruz baska öneri varsa açığız. arkadasımızın düğünü için.Avrupa yakasında var mı daha önce kiralayan düzgün bir rent a car dan düğün 21 inde olacak sayılı günümüz kaldı.
Sixt'de ne ararsanız var
http://www.sixt.com.tr/bilgi-merkezi/arac-filomuz
Hondafatih
17-03-2015, 13:32
bence hiç uğraşmayın http://www.driveyoyo.com/
girip hangi arabayı tercih ediyorsanız seçin gidin otoparktan alın ve çıkın.
onn_dear
17-03-2015, 13:35
bence de marka model farketmez en güzeli kendi aracınız, ben evlendiğimde füme 1.6 ies im vardı zaten çok bakımlıydı bi yıkattım bi cila mis olmuştu. Ayrıca kiralanacaksa veya emanet araç alınacaksa da kaputta çocuklarla gezmemek adına zarfların içine 5 lik 10 luk para hazırlayın önünüze çıkanlara verin çekilsinler bitsin bu işkence.
ne yap et cla kiralama. kuzenimde e mi 5 mi diye sorarken gitmiş cla kiralamıs :D. e nin yada 5 yada 3 ün yanında cok sonuk ve heybetsiz kalıyor haliyle cla
ben kullandım 2gün boyunca biraz dar. yenge arkada gelinlikle perişan olur çok dar. bide üstüne o adı herneyse etek sisiren zımbırtıya duvakla falan ızdıraba donuyor :)
kuzenimin kendisi 1.85 civarında arkada kafa tavanda yengede gelinlik vs sıgsın diye hafif kaykılmıs ortaya. bu sekildeydiler cok sorun etmediler tabi heycanda ama rahat olmadıgı belliydi.
http://scontent.cdninstagram.com/hphotos-xpf1/t51.2885-15/e15/10488614_1464105380501690_1217215085_n.jpg
http://scontent.cdninstagram.com/hphotos-xfp1/outbound-distilleryimage10/t0.0-17/OBPTH/f89257c00cac11e393af22000a9e05e8_7.jpg
ne gerek var allah askına :)
dasemert
17-03-2015, 23:34
aracın genişliğide önemli tabi,gelinlikle sıkıntı.siyah insignia bulduk ama nasıldır böyle bir gün için? gelin arabası olunca hemen hemen görüştüğümüz yerlerin çoğu mercedes bmw audi vermiyorlar.araç ve kiralama şirketi önerileri varsa yardım lütfen yarın çözmemiz gerekiyor :)
Bu konuda içim rahat. Ben evlenene kadar Cüneyt abi R34 getirmiş olur ne de olsa... : ))))
aracın genişliğide önemli tabi,gelinlikle sıkıntı.siyah insignia bulduk ama nasıldır böyle bir gün için? gelin arabası olunca hemen hemen görüştüğümüz yerlerin çoğu mercedes bmw audi vermiyorlar.araç ve kiralama şirketi önerileri varsa yardım lütfen yarın çözmemiz gerekiyor :)
yakın zamanda Passat CC kiraladım düğün için makul bir araç. Kiralık olacak ise mutlaka büyük şirketlerden ya da rent a car kaskolu araç kiralayın.
Konnvoy da ne olacağı belli olmaz. Ben budget tan alacaktım, d segmentinde o gün ellerinde olan araç ne ise onu veriyorlarmış seçim şansı yok dedi vazgeçtim.
Tanıdık vasıtası ile kiraladık ama hep tedirginlik yaşadım gün boyu.
Hayırlı olsun şimdiden.
dasemert
23-03-2015, 20:06
öneriler için teşekkür ederim herkese,kiralamadık bir yakınımız yeni passat almış sağolsun o yaptı gelin arabasını sorunsuz rahat bir şekilde günü bitirdik. :)