PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Istanbul Anadolu Bostancı - Göztepe Yıkamacı

ayku82
01-09-2014, 13:30
Arkadaşlar selamlar,

Istanbul Anadolu yakası Bostancı - Göztepe hattında önerebileceğiniz yıkamacı varsa çok sevinirim. Birçok yıkamacıyı denedim ve neticesinde kanser oldum. 1 tane süngerle yalap şalap araba yıkamıcak, zımpara kıvamında beziyle yarım yamalak araba kuralamıcak bir yer bakıyorum. Biliyorum belki zoru arıyorum ama gerekirse 30 35 TL vereyim ama adam gibi acele ettirilmeden aracım yıkansın kurulansın istiyorum.

Bu tarz butik iş yapan bir yıkamacı varsa sevinirim. Malesef aracımı kendi yıkayabileceğim yerim ve zamanım yok. O nedenle böyle bir durum söz konusu değil. Ilgılenip cevap yazıcak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

cem_subasi
01-09-2014, 14:15
Göztepe Sonax Butik tavsiye edebilirim gerçekten her araçla uğraşıyolar fakat camları silerken bezin temiz olduğuna dikkat edin :)

ayku82
01-09-2014, 14:29
Göztepe Sonax'dan malesef gidip memnun kalmadım. Aynı süngerle tamponlar, marşpiyel ve komple gövde yıkanıyor.

Kekuti*
01-09-2014, 14:38
Bende goztepede oturuyorum ancak Kiziltoprak Meguiars a gidiyorum..
Gayet profesyonel ve duzgun calisiyorlar.

Ote yandan, selamicesme camiinin altinda Turtlewax vardi. Celal ustada gercek bir ustad ama arabam oraya giremedigi icin 2 senedir malesef gidemiyorum.

ayku82
01-09-2014, 14:52
Selamiçeşme camınin altına bir kere gittim ama girip çıkması gerçekten dert :)

TKOSUCU
01-09-2014, 16:40
Kızıltoprak meguars kesinlikle işlerini çok iyi yapıyorlar erenköyde oturuyordum ama evlenince dragos a taşındım ona rağmen sürekli oraya gitmekteyim sonucta araba bebek gibidir doktoru değiştirmeyeceksin :) memnun kalacağınızı düşünüyorum

-Ata-
01-09-2014, 16:42
Kızıltoprak meguiars +1 şurayı böyle yapın demememe rağmen istediğim gibi yıkayan tek yer

ayku82
01-09-2014, 17:43
Kiziltoprak Meguiarsi denicem, bir ara sahipleri vs degisti denmisti ama herkes memnunsa demekki sorun yok. Fiyatlar nedir arkadaslar ve illa su kisi araci yikasin dediginiz birisi var midir ?

Eyüp
01-09-2014, 18:10
Göztepe sonax,Bostancı sonax,lunaparkın oradaki yıkamacı hiçbiri düzgün yıkamıyor..

Bu konuda Kızıltoprak meguiars en güzeli..

FaBeRgE
01-09-2014, 18:59
Kütahya'da oturan birisi olarak, kızıltoprak meguiars diyorum :D

sinan-s
01-09-2014, 19:22
Bostancı sonax ı tavsiye ederim

Kekuti*
02-09-2014, 07:19
Kiziltoprak Meguiarsi denicem, bir ara sahipleri vs degisti denmisti ama herkes memnunsa demekki sorun yok. Fiyatlar nedir arkadaslar ve illa su kisi araci yikasin dediginiz birisi var midir ?

Sahipleri degismisti, ancak suan mekanin mal sahibi olan kisiler isletiyor ve cok duzgun esnaftir kendileri.. hepsi yikiyor ya sikinti olmaz ;)

Tek problemleri cam silmek :) zaten onu cozebilen yikamaci gormedim daha :D

ozyt1000
02-09-2014, 07:51
Göztepe sonax butik, mekan sahibi Askan' ın muhabbeti 10 numara. Ne istediğinizi detaylı bir şekilde anlatırsanız mutlaka memnun kalırsınız.

cem_subasi
02-09-2014, 08:23
Meguiars bende denemek istiyorum fiyat hakkında bilgi var mı ?

Kekuti*
02-09-2014, 16:57
Meguiars bende denemek istiyorum fiyat hakkında bilgi var mı ?

iç dış 25 sanırım

uqur
03-09-2014, 08:44
Sahipleri degismisti, ancak suan mekanin mal sahibi olan kisiler isletiyor ve cok duzgun esnaftir kendileri.. hepsi yikiyor ya sikinti olmaz ;)

Tek problemleri cam silmek :) zaten onu cozebilen yikamaci gormedim daha :D
o konuda maltepe de ofisim istanbulda var bi deneyin derim ilk defa onlar kadar temiz cam silen görmedim camda ne bi leke nede buhar olduğunda iz vardı :D iç diş 20 lira olması lazım
http://i.imgur.com/RomaqjZ.jpg?1

TKOSUCU
23-09-2014, 12:14

Kızıltoprak maguars ta Işık bey bey oranın yetkilisi gidin bir görüşün guler yuzludurler ve oradakı butun ark. arabanızı cok guzel yıkıyorlar iç dış yıkatıp bırde hızlı cıla attırın 30 tl tutuyor ve araba showrum arabası gıbı cıkıyor iyi gunler.

bugrahangul
03-10-2014, 11:46
Kartal - Soğanlık Winox Car Care var. Sahibi Cem abi. Sahrayicedid te oturmama rağmen devamlı oraya gidiyorum. Başka hiçbir yer prası gibi yıkayamıyor. Araç içi komple sıcak buhar ile yapılıyor ve sonuç çok iyi. Her seferinde cilalı yıkama yaptırıyorum ben. Gittiğinizde adımı verirseniz daha çok ilgilenecektir. Teşekkürler.