Orijinalini görmek için tıklayınız : civic sport sarı
arkadaşlar link yapıştırmayı bilmiyorum şu ılan nolu aracı bılen varmı 172056563 acil bilgi lazım hasar kaydı var onu bılıyorum
Mert Alpay
02-09-2014, 13:45
ilan.. (http://www.sahibinden.com/listing/vasita-otomobil-honda-acil-satilik-sari-civciv-ilk-gelen-alir-172056563/detail)
Açıkcası hor ve bilinçsiz kullanılmış bir araç gibi duruyor abi hayırlısı olsun yinede :)
ilan.. (http://www.sahibinden.com/listing/vasita-otomobil-honda-acil-satilik-sari-civciv-ilk-gelen-alir-172056563/detail)
Açıkcası hor ve bilinçsiz kullanılmış bir araç gibi duruyor abi hayırlısı olsun yinede :)evet farkındayım para harcanıcak ama işte illaki bilen vardır aracı burdan geniş bilgi lazım
Bilgim yok ama bulasilicak bir araba gibi durmuyor.
Bilgim yok ama bulasilicak bir araba gibi durmuyor.
orda yazan fıyattan asagı alıcam komple ıc dsoeme jant temızlık boyası ıle kendıne geleblır dye dsnuyrm
Feleğin çemberinden geçmiş üstüne salvo atmış.
SekoLive
02-09-2014, 13:59
canlı bi kere görme şansım oldu park halindeydi araba beni bırakn der gibi bakıyordu.
trameri sorguladysan ağır hasar kaydı yoksa dahada uyguna alıcaksan uğraşmalık alınır gibi.
o dediklerini yaparsn toparlarsın beklentin ne yonde alıp bincekmsn satıcakmsn?
canlı bi kere görme şansım oldu park halindeydi araba beni bırakn der gibi bakıyordu.
trameri sorguladysan ağır hasar kaydı yoksa dahada uyguna alıcaksan uğraşmalık alınır gibi.
o dediklerini yaparsn toparlarsın beklentin ne yonde alıp bincekmsn satıcakmsn?
gdıp bakıcam ıc bakalıtlerı kırık değıl sağlam ıse motor sanzıman sağlam ise alıcam işte doseme jant temızlık boyası ıncık boncuk toparlarım dye dsnyrm satmak ıcın toplamıcam yanı
10 liraya yine almam o iç konsol koltuklar kapı pandizotları nedir öyle ön tampon saçma stoplar vs çok masrafı var yazık etme parana
vazgeçtim km düşürülmüş zaten
TolgaEsentepe
02-09-2014, 19:56
10 liraya düşünürdüm bunu :)
tamam yaw oldurmeyın bı an dsundum ıste gectı bttı :D
Bulabilcgn en kotu sport :D
Zamaninda bizim semtte az bali cekmiyolardi bunda :D
dışı adam edilir de içi zor düzelir.
uzun zamandır ilanda oldugunu hatırlıyorum. ama o iç nedir yaa :(
Aliburakb
03-09-2014, 08:25
bi dönem rent a car aracıydı :) feleğin çemberinden geçmiş bir araç yani uğraşmayın bosuna :)