Orijinalini görmek için tıklayınız : Renault Sport Öneri,Bilgii,Tecrübe Paylaşım
MertSerhanÖ.
04-09-2014, 13:27
Sitede arattim fakat boyle bir konu bulamadim.Tüm renault sport'lar hakkindaki bilgileri,sorgulamalarda veya ayri ayri yapmayip burda konussak nasil olur?
Jeandan-R
04-09-2014, 14:27
Sitede arattim fakat boyle bir konu bulamadim.Tüm renault sport'lar hakkindaki bilgileri,sorgulamalarda veya ayri ayri yapmayip burda konussak nasil olur?
182 satılık mı :D
MertSerhanÖ.
04-09-2014, 14:56
Ahahahah tam konusunda guzel bi oneri oldu :D Suan satilik degil:)
OrcunInce
04-09-2014, 22:36
Aha direk fikrimi çalmış.
Bence önce bir rs'lerin bir listesini yapmalıyız :D
Satmıyor Candan, mrs aldık onun yüzünden :D
MertSerhanÖ.
05-09-2014, 11:36
Site guncellemesinden dolayi konu dikkat cekmedi uste ciksin birazcik :)
Jeandan-R
07-09-2014, 17:10
Satmıyor Candan, mrs aldık onun yüzünden :D
Peki Orçun Mrs satılık mı :D
Ahmet bey'e buluşma düzenleyin dedik, ses felan çıkmıyor kimseden. Bi el at Mrs paylaşımına boğayım sizi :D
erdemköksal
07-09-2014, 17:46
:icon_tup:takipteyim :)
NakkaSss
07-09-2014, 18:05
172 rs i sattığına pişman olan benden başka kimse var mı acaba? :D
BurakCengizhanoğlu
07-09-2014, 18:09
her sattığımda ayrı pişmanlık yaşadım.
NakkaSss
07-09-2014, 18:11
her sattığımda ayrı pişmanlık yaşadım.
Ne yapcaz bi çözüm bulmak lazım buna. Ara sıra bakıyorum piyasaya ama patates tarlası. Bu saatten sonra heralde mrs anca. 182 lere bişi demiyorum bile.. honda piyasasına döndü.
BurakCengizhanoğlu
07-09-2014, 18:13
Ne yapcaz bi çözüm bulmak lazım buna. Ara sıra bakıyorum piyasaya ama patates tarlası. Bu saatten sonra heralde mrs anca. 182 lere bişi demiyorum bile.. honda piyasasına döndü.
ben trophy alana kadar veda ettim :)
NakkaSss
07-09-2014, 18:19
ben trophy alana kadar veda ettim :)
thropy bana uzak bayada en fazla mrs. Ondada temizini bulmak lazım. :)
BurakCengizhanoğlu
07-09-2014, 18:21
thropy bana uzak bayada en fazla mrs. Ondada temizini bulmak lazım. :)
mrs nin de temizlerini ayıklayıp almışlar işte .......
NakkaSss
07-09-2014, 18:22
mrs nin de temizlerini ayıklayıp almışlar işte .......
Hayırlısı buluruz elbet. :)
Jeandan-R
09-09-2014, 00:28
Bazen bende pişman oluyorum, yerine mrs almış olmama rağmen. Sonra biraz viraj yapınca unutuyorum tekrardan :D
NakkaSss
09-09-2014, 08:27
Bazen bende pişman oluyorum, yerine mrs almış olmama rağmen. Sonra biraz viraj yapınca unutuyorum tekrardan :D
Renault Sport olsunda ne olursa olsun. :D
Bır Renault Sport buluşması düzenleme vakti gelmiş :) mangallı falan olsun organize edin Ahmet Orço ben garanti geliriz.Listeyi hazırlayın bakalım gelenler el kaldırsın :)
Bu arada konu yerinide doğru seçelim clioya bakanlar atmosferiğe mrs e bakanlar aşırı besleme konusuna bakıp kaçırmasın.
Reno yok ama eski renoculardan biri olarak gelirim. Bir kaç yeni insan tanımak fena olmaz :)
182 197 hakkında detaylı bilgi isteyen yazsın :D
Boş olursam kaçırmam buluşmayı.
NakkaSss
09-09-2014, 14:20
Falmor alırsa yan koltuğa bende gelirim :D
Falmor alırsa yan koltuğa bende gelirim :D
Ne zaman istersen Tufan :)
SerhatA.
09-09-2014, 14:29
1.6 RXT Clio (K4M motor) için yapılabilecekler daha önce üzerinde ufak tefek değişiklik yapıp verim alan varsada paylaşırsa sevinirim :)
Çift tırnak buji ve spor filtre haricinde bi extram yok
1.6 RXT Clio (K4M motor) için yapılabilecekler daha önce üzerinde ufak tefek değişiklik yapıp verim alan varsada paylaşırsa sevinirim :)
1.6 RXT kodunu hatırlamasam da K4M olmaması lazım,8V diye biliyorum o modelleri.Diyelim ki K4M,bujileri orjinalleriyle değiştir,clio ya yaramıyo çift tırnak,dört tırnak.Yaptıklarının haricinde emme portları ve kelebek biraz genişletilirse fena olmaz.172 egzost manifoldu flanşla uygulanabilir.Yine 51 lik düz boruyla orta ve katalizörü iptal edebilirsin ama çok bişey bekleme gürültü dışında.K4M ler için superchips ve fastchip in yazılımları var.Gaz tepkileri bi nebze iyileşiyor.Bence değmez ama colombo bariani egzantrik alabilirsin.Bana kalırsa bunların hiçbiriyle uğraşmadan orta halli bi 172 alıp RS sınıfına geçerim orası ayrı.
SerhatA.
09-09-2014, 14:44
Araçtan zevk almak için sanırım kat orta iptali yapıp öyle bırakacam port polish işlemide fena olmaz.
Gerisi boşa masraf olur güç para eğrisini düüşünürsek
Renault Sport larınızın kıymetini bilin arkadaşlar :)
MertSerhanÖ.
10-09-2014, 00:35
Bi bulusma yapsak cidden fena olmaz soyle havalarda sogumadan:)
Jeandan-R
10-09-2014, 02:11
Bır Renault Sport buluşması düzenleme vakti gelmiş :) mangallı falan olsun organize edin Ahmet Orço ben garanti geliriz.Listeyi hazırlayın bakalım gelenler el kaldırsın :)
Bu arada konu yerinide doğru seçelim clioya bakanlar atmosferiğe mrs e bakanlar aşırı besleme konusuna bakıp kaçırmasın.
Zeki başkan yaz beni başa. Mangalsız da olabilir farketmez
Tabiki Candan yalniz soyle bir durum var oraya sadece aracini gostermeye ve ben sizden daha uzaga iserim demeye calisanlar gelir mi diye dusunmeden edemedim.Sifir cizip kesicide gezip cikista herkese hodri meydan rolling yapalim mantiginda kimse olsun istemiyoruz acikcasi.Bunun onlemini almadan saydigim kisiler gelmeyecektir cunku :) bu sebepten birisi organize etsinde oyle gelelim biz ayarlariz bunlar olur canimiz sikilmasin istiyoruz.Bu arada hafta sonu piste gelecekmisin under 2.30 hedefiyle yoksa daha var mi :)
Jeandan-R
10-09-2014, 12:58
Tabiki Candan yalniz soyle bir durum var oraya sadece aracini gostermeye ve ben sizden daha uzaga iserim demeye calisanlar gelir mi diye dusunmeden edemedim.Sifir cizip kesicide gezip cikista herkese hodri meydan rolling yapalim mantiginda kimse olsun istemiyoruz acikcasi.Bunun onlemini almadan saydigim kisiler gelmeyecektir cunku :) bu sebepten birisi organize etsinde oyle gelelim biz ayarlariz bunlar olur canimiz sikilmasin istiyoruz.Bu arada hafta sonu piste gelecekmisin under 2.30 hedefiyle yoksa daha var mi :)
Çok haklısın, gürültü vs çıkarcak hızlı arkadaşlar varsa biz yavaş ve yaşlı adamlarız hiç gelmelerine gerek yok. Amortisör takozunu ezdim bu arada bu halde çıkar mıyım bilmiyorum, aksilikler çok üst üste geldi hasret kaldım piste ya :(
OrcunInce
10-09-2014, 13:07
Zeko ben sıfır çizebilir miyim kardo? :D
Çok haklısın, gürültü vs çıkarcak hızlı arkadaşlar varsa biz yavaş ve yaşlı adamlarız hiç gelmelerine gerek yok. Amortisör takozunu ezdim bu arada bu halde çıkar mıyım bilmiyorum, aksilikler çok üst üste geldi hasret kaldım piste ya :(
Aynen o yüzden sabırlı birisi organizasyonu yapmalı bizde elimizden geldiğince yardımcı oluruz sakin geçmesi için..Geçmiş olsun o şekilde çıkma bence yürürdeki en ufak parçaya bile pistte binen yükü biliyorsun risk almaya değmez.
Zeko ben sıfır çizebilir miyim kardo? :D
Eline bi tuval vericem bir iki renkte sulu boya deli gibi çiz orda 0 mi çizersin ne çizersin artık :D
Yaaaa dedik biz sana zamaninda haciii :))
182 197 hakkında detaylı bilgi isteyen yazsın :D
Hocam hangisi daha zevkli?
Hocam hangisi daha zevkli?
172 :):):)
172 :):):)
Yaa haci senin cevabini zaten biliyoz :) senki rs i hayvan gibi stage 2 cupraya degismeyen adamsin, daha ne olsun :)
kanka k7M bizim motor :D geç o işi bi cacık yok bizim makinaların 1 boy ilerlemesi için :D
aykutsafakyaman
12-09-2014, 15:13
Bi bulusma yapsak cidden fena olmaz soyle havalarda sogumadan:)
16 sına kadar İstanbuldayım Sport olmasa da bizde de bi Renault var bi organizasyon olursa gelmek isterim bende :)
Benide yazın listeye magala her daim varım :D
Cliosportve
15-09-2014, 15:29
Bir önceki bulusmayi ben organize etmistim
OkanD. Mekan sahipliği yapmisti
Gayet güzel eglenceli huzurlu gecmisti
Apacilik yapcak arkadaslar arac sahipleri yoktu ozamanlar :)
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?109157-Renaultsport-(RS)-bulu%FEmas%FD-fotograflar%FD
Valla ayarlayalim bende gelmek istiyorum.
şöyle güzel kaliteli bir organizasyon olursa bende gelebilirim :) en yaşlı renault sportumla :P sıfır çizemem istesemde el frenim tutmuyor tutsada öyle yetenekli adam değilim zaten merak edilmesin :))))))
Beni de yazın gençler bende geliyorum. :)
Yüksek ihtimalle bende gelirim.
erdemköksal
16-09-2014, 20:59
Beni de yazın gençler bende geliyorum. :)
Bensiz gidemezsin bizde geliyoruz mavi ile :)
MertSerhanÖ.
16-09-2014, 22:38
Organizasyon hakkinda varmi bi gelisme?
siz hepiniz nereye gidiyosunuz ben anlamadim :D
herkes ben gelirim diyor , organizasyon yapan yok :)
siz hepiniz nereye gidiyosunuz ben anlamadim :D
herkes ben gelirim diyor , organizasyon yapan yok :)
Valla bende anlamadım toplansak iyi olur dendi herkes topu birbirine attı, biri çıkıp alakasızca hadi istinye parkta toplanacağız dese herkes gelecek gibi hazır :D ee kim organize ediyor ? :)
Valla istanbulda olacak bulusma, ordan birinin organize rymesi daha iyi olur. Ayrica 3 hafta sonraya fln ayarlayalim. Millet kendini hazirlasin. Biri el atsa su ise cok iyi olur valla.
İbo buluşma olursa bizde varız diyoruz o yüzden geliriz diyoruz :) . İlk önce kimler gelir böyle bir buluşmaya belli olur ondan sonra yer belirlenir organizasyon ortaya çıkar. Değişik illerden katılım olacağı için böyle bir çalışma yapmamız şart. Katılımcıların hepsi İstanbul dan olacaksa ortada buluşmaya ne gerek var ya da hepsi Ankara dan olacaksa İstanbul damı buluşalım :)
Buluşma yeri İstanbul olmamalı olacaksa da buluşma içinde bir etkinlik olmalı ki geldiğimize yorgunluğumuza değsin.
Fikrim bu yönden ; tabi ki çoğunluk ne derse ona uyarız.
altugkocer
17-09-2014, 08:21
Ankara olursa her türlü katılırım ama İstanbul zorlar biraz :)
Ankara yada bolu olursa bende katilirim.
ama cikista sifir cizer , herkese atar yaparim :D
Arkadaşlar aslında toplu bir İstanbul park seansı mı yapsak?
2ay sonra mesela 16 kasım mıydı tarih neydi?
Yurt dışı gibi güzel bir etkinlik olur ne dersiniz?
Sadece öneri tabi :)
Bensiz gidemezsin bizde geliyoruz mavi ile :)
Sensiz gider miyim bebeem.. :D çeki demirinden bağlar çeke çeke götürürüm.
SEÇKİN172
17-09-2014, 09:36
3. tane clio rs sahibi oldum hepsinide satarken acaba dedim :) ama siz buluşma yapın bende gelirim mangal yemeye haha :)
SEÇKİN172
17-09-2014, 09:37
ne günlerimiz vardı be :)
Jeandan-R
17-09-2014, 15:26
Arkadaşlar aslında toplu bir İstanbul park seansı mı yapsak?
2ay sonra mesela 16 kasım mıydı tarih neydi?
Yurt dışı gibi güzel bir etkinlik olur ne dersiniz?
Sadece öneri tabi :)
Sensiz gider miyim bebeem.. :D çeki demirinden bağlar çeke çeke götürürüm.
Abi bence güzel bir öneri bu. Rica edip aynı seansa bile girebiliriz veya sayımız yeterse bi seansı komple alırız.
Bence yeterli sayi cikar Candan ama sehir disindan gelecek arkadaslar sicak bakmayabilir cunku masraflarini 2 ye katlayacak.Ama rica uzerine sadece renault sport seansi her arac icinden videoda cekilirse harika keyifli olur bence.Sende su imzani reele dok artik gordukce ben heyecanlaniyorum :)
Clio rs ile istanbul parka çıkanlar sürelerini söyleyebilir mi?
MertSerhanÖ.
17-09-2014, 16:12
Pist isi herkesin gelebilecegi bir olay degil.gecen seneki fiyatlar olsa belki ama su durumda ilk olarak biyerde toplanmamiz mangal tarzi birsey yapmamiz daha hos olacaktir.Soyle birsey yapsak simdi bi liste yapalim buraya gelcek kisilerin geldigi sehirler ve sayisinq bakalim ona gore orta biyerde bi mekan hazirlayalim randevumuzu alalim?
Abi bence güzel bir öneri bu. Rica edip aynı seansa bile girebiliriz veya sayımız yeterse bi seansı komple alırız.
Candan valla bende öyle düşündüm çok güzel bir organizasyon olur.
Bence yeterli sayi cikar Candan ama sehir disindan gelecek arkadaslar sicak bakmayabilir cunku masraflarini 2 ye katlayacak.Ama rica uzerine sadece renault sport seansi her arac icinden videoda cekilirse harika keyifli olur bence.Sende su imzani reele dok artik gordukce ben heyecanlaniyorum :)
Şehir dışı mevzusu konusunda haklısın sonuna kadar katılıyorum.
Örneğin ben; Çorludan karşıya geçeceğim 1depo koyduk yarım depo yedik yarımda pistte yedik dönerken yine fulledik artı pist parası 250TL miydi neydi. Bakarsan Ciddi bir para yapıyor. Verdiğim tarihe 2 ay gibi bir süre var diğer arkadaşlar bu sürede kendimizi ayarlarız gelir derlerse bizde ayarlarız :D Ama yok derlerse o zaman mangal party'e devam :D
Pist isi herkesin gelebilecegi bir olay degil.gecen seneki fiyatlar olsa belki ama su durumda ilk olarak biyerde toplanmamiz mangal tarzi birsey yapmamiz daha hos olacaktir.Soyle birsey yapsak simdi bi liste yapalim buraya gelcek kisilerin geldigi sehirler ve sayisinq bakalim ona gore orta biyerde bi mekan hazirlayalim randevumuzu alalim?
Kardeşim sıkıntı yok bize her yer Total bize her yer mangal gelürük :D
Jeandan-R
17-09-2014, 20:54
Kilitli diff lazım en acilinden , birde baskı balataya veda ediyorum sanırım :D derdi bitmedi bu ara ama yapmadan bırakmıcam :D
Cliosportve
17-09-2014, 21:01
Megane rs çilerin dünyası apayrı.....Nerde o karadüzen 172 ler ahh ahhh :)
Yaa acikcasi ben istanbul parka girmem, hem masraf fazla olacak butcem izin vermez, hemde arabayi sokmak istemiyorum oraya, beceremem patlarim kesin o yuzden :) heee ama soyle bisi, pist organizasyonu olsa bile gelirim muhabbetine, ama piste girmem arkadaslar.
Jeandan-R
17-09-2014, 22:05
Megane rs çilerin dünyası apayrı.....Nerde o karadüzen 172 ler ahh ahhh :)
Karadüzen 172 ile de girdim piste, çok hoş olmuyor o :D
Karadüzen 172 ile de girdim piste, çok hoş olmuyor o :D
Kafa da karadüzen olmalı :D
SEÇKİN172
18-09-2014, 09:24
172 ye ön arka gergi+ semi slik+ amartisör sistemi lazım yoksa pistte terletir adamı :)
Jeandan-R
19-09-2014, 01:44
172 ye ön arka gergi+ semi slik+ amartisör sistemi lazım yoksa pistte terletir adamı :)
Fren de lazım, fren biraz zayıf kalıyor daha doğrusu çabuk şişiyor.
Yaa acikcasi ben istanbul parka girmem, hem masraf fazla olacak butcem izin vermez, hemde arabayi sokmak istemiyorum oraya, beceremem patlarim kesin o yuzden :) heee ama soyle bisi, pist organizasyonu olsa bile gelirim muhabbetine, ama piste girmem arkadaslar.
Ya misal zaten o kadar yol gelip birde o kadar para verip pistte gireceksin sorun yaşanırsa hiç tadı kalmaz çünkü milyarlık araçlar bile sorun çıkarabiliyor iken bizdede sorun çıkabilir yada çıkmayabilir belli olmaz ama en güzeli açık yada kapalı fark etmez güzel bir konum ve yerde aktivite.Hava durumunda tkip etmek lazım son hafta içinde tarih ve yer kesinlik kazandıktan sonra
Arkadaşlar sitede gezerken Selçuk'un daha önce düzenlemiş olduğu buluşma konusunu buldum.
Hepimiz için fikir olabilir.
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?106300-Renault-Sport-(-RS-)-Buluşması-22-Ocak-Pazar-Günü&highlight=renault+sport
Adam 10 numara organizasyon yapmış.
Yer belirlenmiş ,Tarih belirlenmiş telefon no'sunu vermiş liste yapmış.
Pist işinin olmayacağı kararını verdikten sonra şimdi yer belirlemeye kaldı iş.
Havalar bozmadan da bir tarih belirlersek.
Bu iş havada kalmadan icrata dökülebilir.
Bu konuda tabi diğer Clio RS ve Megan RS sahiplerinin de konuya yazması lazım.
Şu işi çözelim bir buluşalım artık ya :D
altugkocer
19-09-2014, 10:30
1 ay önceden konu açmış arkadaş, çok mantıklı, herkes işini ona göre ayarlamaya çalışmış.
Eğer buluşma ayarlancaksa örneğin Abant olabilir. Ankara'ya 230 İstanbul'a 280 km ortalama.
Ama atıyorum Ankara'dan 5 kişi İstanbul'dan 25 kişi, İzmit'ten 6 kişi, Tekirdağ'dan 3 kişi katılacaksa Abant mantıklı olmaz :)
Önce bi nabız yoklamak lazım. Hangi şehirlerden kaç kişi gelecek. Ondan sonra Ekim sonu ya da ortası gibi buluşulur.
SEÇKİN172
19-09-2014, 14:28
Arkadaşlar sitede gezerken Selçuk'un daha önce düzenlemiş olduğu buluşma konusunu buldum.
Hepimiz için fikir olabilir.
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?106300-Renault-Sport-(-RS-)-Buluşması-22-Ocak-Pazar-Günü&highlight=renault+sport
Adam 10 numara organizasyon yapmış.
Yer belirlenmiş ,Tarih belirlenmiş telefon no'sunu vermiş liste yapmış.
Pist işinin olmayacağı kararını verdikten sonra şimdi yer belirlemeye kaldı iş.
Havalar bozmadan da bir tarih belirlersek.
Bu iş havada kalmadan icrata dökülebilir.
Bu konuda tabi diğer Clio RS ve Megan RS sahiplerinin de konuya yazması lazım.
Şu işi çözelim bir buluşalım artık ya :D
ne mangal yemiştik ogün biliyomusun abi öffff :)
ne mangal yemiştik ogün biliyomusun abi öffff :)
Afiyet olsun kardeşim. :D inşallah bizde toparlanırsak güzel bir mangal party hard yapacağız.
Bence bu buluşma mevzusu karşıda olabilir hem İzmit ve çevresi için Hem de bizim için gelişi-gidişi iyi olur.
Ankara için nasıl yaparız bilmiyorum. İstanbul'da olsam yer konusunu ayarlardım ama Çorluda Karşıya müdahale edemiyorum.
:D fikri olan arkadaşlar da yazarsa daha sağlıklı bir organizasyon yapabiliriz.
SEÇKİN172
19-09-2014, 16:07
Afiyet olsun kardeşim. :D inşallah bizde toparlanırsak güzel bir mangal party hard yapacağız.
Bence bu buluşma mevzusu karşıda olabilir hem İzmit ve çevresi için Hem de bizim için gelişi-gidişi iyi olur.
Ankara için nasıl yaparız bilmiyorum. İstanbul'da olsam yer konusunu ayarlardım ama Çorluda Karşıya müdahale edemiyorum.
:D fikri olan arkadaşlar da yazarsa daha sağlıklı bir organizasyon yapabiliriz.
sen bi oturmaya bir dana yersin abi onun için 2 tane büyük hayvan almak lazım :) haha :)
sen bi oturmaya bir dana yersin abi onun için 2 tane büyük hayvan almak lazım :) haha :)
ahaahaha! o göbek nasıl doyuyor sanıyorsun sen. :)Seni bile yerim süper mario :D
Cliosportve
19-09-2014, 17:46
Face grubundan yazdım az evvel
Sapanca bölgesinde bu işlere uygun çok mekan ve alan var
DÜşünceler listesine ekleyebilirsin Serhat :)
Face grubundan yazdım az evvel
Sapanca bölgesinde bu işlere uygun çok mekan ve alan var
DÜşünceler listesine ekleyebilirsin Serhat :)
Bencede sapanca en ideal yerlerden biri, masukiye var gene o taraflarda. Onemli olan arabalari koyabilecegimiz rahat bir alan olmasi...
truerider
21-09-2014, 14:55
197 Clio Rs lerin + ve - yonlerini genel bilgi verebilir mi
En göze çarpan - yönü ağırlığı. Hafif olsaydı zaten çok başarılı olan bu araç rakipsiz kalırdı bence.
MertSerhanÖ.
21-09-2014, 18:22
+ yönlerine kesinlikle f1 aerodinamigine sahip olan yol tutus ve viraj kabiliyeti diyebilirim.
+ yönlerine kesinlikle f1 aerodinamigine sahip olan yol tutus ve viraj kabiliyeti diyebilirim.
Bindigim en iyi yol tutan aractir, resmen hayran kalmistim.
OrcunInce
21-09-2014, 19:46
Bence tek -'si yavaş olması, başka bir eksisi yok.
bende clio rsi var suan. RS hayalim suan için zengin olursam almayı düşünüyorum!
+ sı kesinlikle 2.0 motor sınıfında en az yakıt tüketimi olan araçların basında geliyor!
yol tutuşu muhteşem kullandım bindim (kayseri-ankara) arası uzun yolunuda görmüş oldum
bana göre - 'si yok ama clio sport ve rs lerin spor kumaş deri karışım koltukları sürücüyü rahatsız edebiliyor yani 80 kg ım ben 90 kg birinin aracın içinde rahat edeceğini düşünmüyorum!
ontheair
04-10-2014, 18:26
110 kg'yum rahatım koltuklarda :)
onurgoyunc
31-10-2014, 22:05
Benim aracın (Clio 3 rs) benzin depo kapağı açılmıyor. Bagaj içinden denedik ama sonuç elde edemedik. Çamurluk içinden davlumbazı kanırtıp el sokunca depoya yaklaşılıyor ama tamamen sökmeden çok zor. Başına gelen oldu mu? Nasıl açabilirim? Yarın resmi tatil, pazartesiye kadar servise götüremem
MertSerhanÖ.
31-10-2014, 22:24
Bende bir soru soriyim bu arada.182 clio rs aracima yag olarak elf 5-40 koymak istiyorum deneyen + si - si ni paylasabilirmi?
Cliosportve
31-10-2014, 22:51
Benim aracın (Clio 3 rs) benzin depo kapağı açılmıyor. Bagaj içinden denedik ama sonuç elde edemedik. Çamurluk içinden davlumbazı kanırtıp el sokunca depoya yaklaşılıyor ama tamamen sökmeden çok zor. Başına gelen oldu mu? Nasıl açabilirim? Yarın resmi tatil, pazartesiye kadar servise götüremem
bagaj içinde pandizotun oturdugu sagdaki plastik parcayı sökersen ki sadece öndeki vidasını soksen yeter
bagaj halısını hafif ayırıp elini depo kapagına dogru uzat plastik bir mil olucak onu elinle yukarı ittirmeye calıs kapagı acarsın
orda bir motor var bazen takılabiliyor dısarı alıp soketini temizleyebilirsin veya içini acıp biraz yaglayabilirsin
herharukalda calısmıyorsa o motor degişcek
onurgoyunc
31-10-2014, 22:58
bagaj içinde pandizotun oturdugu sagdaki plastik parcayı sökersen ki sadece öndeki vidasını soksen yeter
bagaj halısını hafif ayırıp elini depo kapagına dogru uzat plastik bir mil olucak onu elinle yukarı ittirmeye calıs kapagı acarsın
orda bir motor var bazen takılabiliyor dısarı alıp soketini temizleyebilirsin veya içini acıp biraz yaglayabilirsin
herharukalda calısmıyorsa o motor degişcek
Cevap için teşekkürler. Yol yardım orayı söküp baktı, o motor deponun değil dedive kapattı. Sabah tekrardan denerim
Bende bir soru soriyim bu arada.182 clio rs aracima yag olarak elf 5-40 koymak istiyorum deneyen + si - si ni paylasabilirmi?
Ben Castrol Edge 5-40 kullanmıştım.Elf te de bir sorun olacağını sanmıyorum fabrikadan o yağla çıkıyor sonuçta.
MertSerhanÖ.
01-11-2014, 07:50
Ben Castrol Edge 5-40 kullanmıştım.Elf te de bir sorun olacağını sanmıyorum fabrikadan o yağla çıkıyor sonuçta.
Bende en son castrol 5-40 koydum fakat fabrika elf kullandigi icin bende ona gecmek istiyorum.
Elf in bi ozelligi yok. 14 yil önce renault onla anlasmis o yağı koymus. Castrol , mobil , motul gibi yaglar varken elf kullanmak sacmalik olur.
Castrol 5-40 rs e bindigimden beri sasmadim. Gayet memnunum.
byspeedman
01-11-2014, 08:53
yağ normları elf te tutmakta marka olarak bakmayınız elfin reno için ürettiği yağı dışarıda bulamazssınız reno nun std olanRN710-720 normuna uygun dur
Jeandan-R
01-11-2014, 14:12
Ben 172de de 225de de 5-40 kullanıyorum. Edge veya motul kullanabilirsin.
Patisever
01-11-2014, 15:16
Mert yazin castrol 10-40-60 kisin castrol 5-40 perfect tws serisi cilgin
MertSerhanÖ.
01-11-2014, 15:21
o zaman yine 5 40 dan devam
Konu birazcık hort olacak ama :) Clionun 1.6 RXT,1.6 Dynamique 1.6 16 valf olan modelleri ile 1.7 DTİ arasında sıkıştım kaldım,tek derdim azıcık performans ve kafa ağrıtmaması sizce hangisini tercih etmeliyim?
Biraz zor ama sağlıklı clio 1.6 16v k4m clio moralinizi bozmaz :)
Mesela böyle birşey iş görürmü :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-cok-temiz-hor-kullanilmamis-rxt-1-parca-boyali-196408072/detay/
Patisever
20-02-2015, 23:32
pistonlu 1.6 sı ola nwarsa elımde catcams hard egz war bilginize