Orijinalini görmek için tıklayınız : Leon Sorgulama
serkan_2120
06-09-2014, 15:40
Herkese selamlar.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-seat-leon-1.4-tsi-style-2012-model-29.000-km-177317117/detay
Şu araç ile ilgileniyorum. Bilen eden var mıdır? Aracın sahibi ile görüştüm gerçi ama aklımda hala soru işaretleri var. Buralardan tanıdık çıkarsa aracı bilen, yardımcı olabilirse çok sevinirim. Zor bela kredi çekip araç alıyoruz, onda da baltayı taşa vurmayalım... :confused: Teşekkürler.
Pert kayıtlı komple boyalı araba alıp baltayı taşa vurmamak zor
serkan_2120
06-09-2014, 16:13
Pert kayıtlı komple boyalı araba alıp baltayı taşa vurmamak zor
fiyatı da ona göre.. sahibi şasesinde, direğinde kesinlikle sorun olmadığı söylüyor. değişen parçası da yokmuş.
2011 de makyaj geldı bu 2009
2011 de makyaj geldı bu 2009
Araba 2012 model
Araba 2012 model
aynalar 09 da kalmıs galıba sertac
aynalar 09 da kalmıs galıba sertac
Aynen aynalar makyajsızdan kalma...
Zaten sağ ön tarafda çamuluk rengi far kaput tampon birleşimi pek olmamış
çok sağlıklı görünmedi bana, fotolardan çok anlamam ama hasar kaydı var dedin mi benim için iş biter :)
kaput tampon denklemi yamuk, arka tampon boyası ışıktan dolayımı bilmiyorum kaportadan farklı geldi bu kadar fark olması normal diye yağmalamayın plastikle sacın aynı renk olmayacagını bılıyorum, neden önde normal makyajsız tampon varken arkada aero tampon var? içi makyajlı 2012 ancak dışını toplarken niye ön arka aero yada niye ön arka orjinal yapmadılar sorusuna cevap olarak toplayanlar masraftan kaçmış.. sol ön farla tampon arasında boşluk var iç kısımda parmak girer gibime geliyor ya da resimlerden öyle oturtamamış olabilirler tamponu, aynalar makayajsız aynalar birde sağ ön çamurluğun kordonu 1 cm den daha az yukarda olması gerek yani resimlerden öyle görünüyor bilemiyorum... Bana göre alınmaz karar sizin.
Valla bence alınabilir iyice baktırıp nedeni arabanın km si çok iyi yeni nesil motor artı donanım çok iyi görüntüsü hoş bende vardı 2011 modeli 20.000 hasar kaydı vardı 1.2 tsi 120binde komple boyalı sol ön çamurluk deişik 25e almıştım 6ay sonra ihtiyaçtan dolayı nete koydum aynı gün 28.5 e sattım 96-97 1.4 hondaların 25 lerde gezdiği piyasada direk alınır direksiyonu bıraktığında düz gidiyosa sıkıntı yok ama dediğim gibi şase direk vs.iyice baktır fiyattada indirim yap
emrah-58
07-09-2014, 02:37
hasar kaydına takılan arkadaşlar fiyat emsallerine göre mantıklı olduktan sonra, dışarıda sanayide kasko bozulmadan hasar kayıtsız toplanıp 3-4 parça lokal boyalı diye satılan airbag açmış araçlarda var..hasar kaydı bana göre devletin vatandaşı sıfır araç alımına yöneltmek istemesi çünkü vergiden iyi kazanılıyor..yıllarca insanlarımız oto pazarlarında ortadan ikiye mükemmel birleştirilmiş araçları temiz diye kapılarına koydular en azından ben öyle gözlemledim.. Ayrıca benim kendi aracımın 2 farı serviste 6.bin tl şimdi en ufak tıklamada kırılsalar 8-10 bin hasar kaydı cıksa aracım alınmazmı oluyor :) ,Linkteki leona gelince pek düzgün bir araca benzemiyor tavsiye etmiyorum
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-cupra-216635370/detay)
Arac hakkinda bilgisi olan var mi acaba??
Konu kalabaligi olmasin die buraya yazayim dedim
267360135 ilandaki araci bilen varmidir....
Birde 1.8 sportla cupra arasindaki fark nedir????
Konu kalabaligi olmasin die buraya yazayim dedim
267360135 ilandaki araci bilen varmidir....
Birde 1.8 sportla cupra arasindaki fark nedir????
1.8 t sport orjınal 180 bg cupra 210 bg yakıt tüketimleri ve 0-100 hızlanmaları farklı ancak o araç çokta iyi durmuyor kozmetik olarak bence koltuklar ben 140 bındeyım demıyor sankı