Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni aracim G63 amg 6x6
Siparisim gelmis, bayii aradi saolsun. Cikar bugun yarin plakasi :)
http://i.imgur.com/T8SLGWq.jpg
Sonra bi uyandim, ter icerisinde kalmisim :D
::ZaFeR::
07-09-2014, 10:45
Ne kadar yakıyormuş bu meret :D
Benzerini 58 metrelik yat icin bende gormustum sonra bi uyandim netice acik kalmis :D
ÖmerF.Bayar
07-09-2014, 10:53
Cok gereksiz bir araba, Saudi de ve Kuwait de satilir, Emirliklerde de yine bir Suudi alir bu arabayi,
Katarda muzeye girer, Misir da cok dikkat cekecegi icin kimse almaz, Iraq da ayni sekilde, Suriye - Urdun - Lubnan da yasayan alsa da orda binmez,
Libya da intahar etmekle ayni sey bunu almak, Tunus da kimse almaz ama capkinliga giden Cezairliler olabilir, Fasda da o parayi arabaya baglamak coook dikkat ceker, teror orgurleri cokerler
Bahrainde birkac tane olur hatun piyasasi cok canli oldugu icin sekil icin binerler, Oman da deli bir pahisah var ondan hersey beklenir :D
Almanyada elbet olur, Ingilterede is KSA(saudi) plakali elbet birtane olur, Turkiye de zannetmiyorum salakca bir yatirim olur,
Bildigim ulkeler icin degerlendirmesini yaptim :D :D Bu kupon tutar :D
Ne kadar yakıyormuş bu meret :D
15 mpg diye okumustum bi yerlerde, 100 kmde 19 lt yapiyo... Ama cift depo var, 159 lt sorun yok yani :)
Cok gereksiz bir araba, Saudi de ve Kuwait de satilir, Emirliklerde de yine bir Suudi alir bu arabayi,
Katarda muzeye girer, Misir da cok dikkat cekecegi icin kimse almaz, Iraq da ayni sekilde, Suriye - Urdun - Lubnan da yasayan alsa da orda binmez,
Libya da intahar etmekle ayni sey bunu almak, Tunus da kimse almaz ama capkinliga giden Cezairliler olabilir, Fasda da o parayi arabaya baglamak coook dikkat ceker, teror orgurleri cokerler
Bahrainde birkac tane olur hatun piyasasi cok canli oldugu icin sekil icin binerler, Oman da deli bir pahisah var ondan hersey beklenir
Almanyada elbet olur, Ingilterede is KSA(saudi) plakali elbet birtane olur, Turkiye de zannetmiyorum salakca bir yatirim olur,
Bildigim ulkeler icin degerlendirmesini yaptim Bu kupon tutar
Beni zayif gosterdi bu arac, param olsa alirdim :)