Orijinalini görmek için tıklayınız : vti 26 ed 463
By_FresH
08-09-2014, 09:25
selamlar vti sorgulama sayfamız kapanmış bu araç hakkında bilgi sahibi olan varsa paylaşabilir mi? bir arkadaşım için düşünüyoruz şimdiden teşekkürler
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sikintisiz-tertemiz-kirmizi-vti-173182798/detay
ozelden bılgı verebılırım
bende özelden bilgi alabilirmiyim. sahibine sormuştum kliması çalışmıyo demişti.başka sıkıntısı yok demişti.
mesaj atamıyorum bı sıkıntı oldu galıba https://www.facebook.com/braga26 faceten eklersenız
Araç hakkında bir bilgim yok ama. Ohaa arkadaş bu fiyat nedir ya?
bu araç emın olmadıgım ıcın yazmak ıstemedım eskı plakası 34 kom 44 olması gerekıyor eger oysa kaza resımlerı var bnde verebılırım arac sahıbıne eskı plakasını sormanızda fayda var
bu araç emın olmadıgım ıcın yazmak ıstemedım eskı plakası 34 kom 44 olması gerekıyor eger oysa kaza resımlerı var bnde verebılırım arac sahıbıne eskı plakasını sormanızda fayda var
araç kom 44 takasla bursaya gitti kazası olmuştu eskişehirde doğru
Shinigami
08-09-2014, 15:21
Eski plakası 34 KOM 44 google yazınca çıkıyodu bi ara kaza resimleri... Kazalı satıldı toplandı biniyor yeni sahibi şimdi ne durumda bilmiyorum...
By_FresH
08-09-2014, 19:33
teşekkürler bilgiler için
Araç hakkında bir bilgim yok ama. Ohaa arkadaş bu fiyat nedir ya?
cok mu pahalı diğer ilanlara göz gezdirmedin galiba ?
aphelion
09-09-2014, 08:10
Yok düşük geldi sanırım ondan :)
By_FresH
09-09-2014, 16:50
araç sahibiyle görüşecem ilgi alaka için teşekkürler arkadaşlar :D
Bu ilan bile pahalı geldi. Daha pahalısı varsa bakmama bile gerek yok. Bu nedir arkadaş ya.
Yok düşük geldi sanırım ondan :)
Çok düşük geldi çok çok. Rengarenk alsam mı diye düşünüyorum. Kırmızı, Sarı alim diyorum önerebiliceğin bir renk var mı?