Orijinalini görmek için tıklayınız : Turbo timer ve Merkezi kilit
Merhabalar audi 1.8T aracıma turbo boost takıcam ancak arac fabrika çıkışlı alarmlı ve merkezi kilitli bir sıkıntı olurmu bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler şimdiden
Osman Bahadır
09-09-2014, 08:10
Turbo timer'ı kastediyorsun anlaşılan.
Arabanın şemasına hakim düzgün bir elektrikçi bağlarsa sorun olmaz.
forever_eg6
09-09-2014, 09:00
Merhabalar audi 1.8T aracıma turbo boost takıcam ancak arac fabrika çıkışlı alarmlı ve merkezi kilitli bir sıkıntı olurmu bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler şimdiden
Leon 1.8T var bende aynı merkezi kilit mevcut ve HKS turbo timer takıldı herhangi bir sorun yok. İstanbul anadolu yakası ümraniyede taktırmak istersen yönlendirebilirim.
Leon 1.8T var bende aynı merkezi kilit mevcut ve HKS turbo timer takıldı herhangi bir sorun yok. İstanbul anadolu yakası ümraniyede taktırmak istersen yönlendirebilirim.
Araç turbo timer ile çalışırken araç kilitlenebiliyor mu ?
Turbo timer'ı kastediyorsun anlaşılan.
Arabanın şemasına hakim düzgün bir elektrikçi bağlarsa sorun olmaz.
Kendi aracima baglatacam bende sırf bu sıkıntı yüzünden baglatmiyordum,arabanin semasina hakim derken anlayamadim zaten tek bir bağlantı tipi yokmu
Osman Bahadır
09-09-2014, 17:50
Kendi aracima baglatacam bende sırf bu sıkıntı yüzünden baglatmiyordum,arabanin semasina hakim derken anlayamadim zaten tek bir bağlantı tipi yokmu
Merkezi kilit rolesi veya kontrol ünitesine motorun kapalı olduğunu teyid eden bir sinyal gider. Kablonun rengi vs araçtan araca değişir. Onu iptal eder veya ona da role bağlarsan aracın motor çalışırken de kumandadan kilitler.
Aynen turbo timer yanlış yazmışım düzeltme için tesekkür ler
Evet bende anadolu yakasındayim iyi olur bilenbir yerin olmasi nekadara yapıyorlar peki ve yer tam olarak neresidir Teşekkürler
Merkezi kilit rolesi veya kontrol ünitesine motorun kapalı olduğunu teyid eden bir sinyal gider. Kablonun rengi vs araçtan araca değişir. Onu iptal eder veya ona da role bağlarsan aracın motor çalışırken de kumandadan kilitler.
Anadolu yakasında bu işi yapabilecek kim var?
Faruk_Vtec
11-09-2014, 00:02
benm aracn şemasını nerden bulurum beyler? yada bu ışı kım yapar Avrupa yakasında..
forever_eg6
11-09-2014, 08:12
Araç turbo timer ile çalışırken araç kilitlenebiliyor mu ?
Yok malesef araç çalışır halde iken kapılar kilitlenmiyor :(
forever_eg6
11-09-2014, 08:16
Evet bende anadolu yakasındayim iyi olur bilenbir yerin olmasi nekadara yapıyorlar peki ve yer tam olarak neresidir Teşekkürler
Kusura bakmayın göremedim yazdıklarınızı bildirim gelmedi :S Ümraniye Çakmak sanayi sitesine yeni taşındı fiyat olarak 50-60 tl civarıydı sanırım(uzun zaman oldu tam hatırlamıyorum) Burdan isim yada numara vermeyeyim ceza yiyoruz istersen pm atarım numarasını.
Anadolu yakası Maltepe Gülsuyu'nda Demiroğlu Elektrik var Dursun Usta benim aracıma o bağladı ve turbo timer ile araba çalışırken kapılar kilitleniyo..
Kutluhan
11-09-2014, 09:24
Dursun abiye bende çok işimi yaptırdım kendisi bu tarz işlerde uzman sayılır.
Gülsuyu dursun usta geçen haftada benim amerikanları söktü taktı muayene için.Anlıyor bu işlerden. Bizim gibi kullanıcıların isteklerini anlıyor diyelim en azından :)
Sadık Özyer
25-10-2014, 11:35
araba çalışırken benim arabam kumandadan değilde anahtar ile kilitleniyor bu durumda sorun olur mu?