Orijinalini görmek için tıklayınız : Bugün 9 EYLÜL İZMİR kurtuldu ...
karsiyakaliozi
09-09-2014, 07:53
Bügün 9 eylül izmirin ve bir ülkenin kurtuluş günü ,bugün düşmanlar izmirden denize döküldü bir devir kapandı bir Cumhuriyet kuruldu ...
ÖZGÜRLÜK BENİM KARAKTERİMDİR .
M. KEMAL
34btr1907
09-09-2014, 08:06
Atamızın,binlerce şehit ve gazi olan askerlerinin hakkı ödenmez,yaptıkları yazmakla ifade edilemez , ama nankörlerin,hainlerin,yobazların yaptıkları,düşündükleri kanıma çok dokunuyor ona yanıyorum.
Atamızın,binlerce şehit ve gazi olan askerlerinin hakkı ödenmez,yaptıkları yazmakla ifade edilemez , ama nankörlerin,hainlerin,yobazların yaptıkları,düşündükleri kanıma çok dokunuyor ona yanıyorum.
:icon_tup::angel:
Atam :byebye:
https://pbs.twimg.com/media/BxENO7IIMAAPT_w.jpg
Ek olarak sözleri bile diken diken yapan enfes İzmir Marşı
ew_rBzJbcdw
https://www.youtube.com/watch?v=ew_rBzJbcdw
Emre Ekrem
09-09-2014, 08:50
Çok şükür, Yaşa Mustafa Kemal Paşa.
cabrioleter
09-09-2014, 14:47
Ben, bütün İzmir’i ve bütün İzmirlileri severim. Güzel İzmir’in temiz kalpli insanlarının da beni sevdiklerinden eminim. Yalnız bir tesadüf, beni Karşıyaka’ya daha fazla bağlamıştır. Karşıyakalılar, annem sizin bağrınızda, sizin topraklarınızda yatıyor. Karşıyakalılar, İzmir’i gördüğüm gün evvela Karşıyaka’yı ve orada da sizin Türk topraklarınızda yatan annemin mezarını gördüm!
Bütün cihan işitsin ki efendiler, artık İzmir hiçbir kirli ayağın üzerine basamayacağı kutsal bir topraktır!
Gazi Mustafa Kemal Atatürk....
SinanAdalı
09-09-2014, 20:29
Başta Ulu Önder Atatürk, Şerefli Türk Ordusu, Kara Fatma (Fatma Seher) ve Milislerini, yedi düveli denize döküp Ay-Yıldız'lı bayrağımızı göndere çektikleri için. Rahmetle ve Sevgiyle anıyoruz. Ruhları Şaad olsun.
lethaldoze
09-09-2014, 21:34
Bu günü kitaplardan okurken çok duygulanmıştım. Halk askerlerin dizlerini öpüyormuş gördüklerinde. Bunlar Mehmetçik bizim Mehmedimiz askerimiz ordumuz diyorlarmış. O anları yaşamayan bilemez eminim.
Ruhları şad olsun. Çok şey borçluyuz.
cabrioleter
09-09-2014, 21:50
Bu günü kitaplardan okurken çok duygulanmıştım. Halk askerlerin dizlerini öpüyormuş gördüklerinde. Bunlar Mehmetçik bizim Mehmedimiz askerimiz ordumuz diyorlarmış. O anları yaşamayan bilemez eminim.
Ruhları şad olsun. Çok şey borçluyuz.
aynen öyle tüm kaynaklar bunu söyler. sebebi ise dost bildiğimiz rumlar yunan askeri İzmir'i işgal eder etmez yapılan zulme sessiz kalıp, bir çok Türk komşusunu kendi elleriyle yunan askerlerine teslim etmiş. Düşünebiliyor musunuz bugün ki konak meydanında binlerce Türk'ü katletmişler çoluk çocuk demeden. Zaten yedikleri boku bilen rumlar Türk askeri İzmiri alınca biz onları sattık onlar da bizi satarsa diye tıpkı yunan askeri gibi denize dökülüp kaçmanın yolunu aramıştır..