PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ford courıer alınır mı ? tavsiye ?

i-vtec07
11-09-2014, 08:24
selamlar

Abiler, arkadaşlar sizce aile kullanımı için bu araç alınır mı ? Şuanda cıvıc var eco modeli tüketimi falan iyi ama ailem yüksek araç konusunda ısrarcı ayrıca cıvıc i satarsam kendime özel hızlı araç alabilme imkanı yakalıcam yoksa bu aracı cıvıc e değişmem :D

İlgilendiğimiz modeli ise 1.6 95 tdcı tıtanıum plus :)

Aracı inceledim konfor ve boyutları yeterli geldi. performansı da normal.

donanımıda fena diğil gibi koltuk ısıtma hıll holder hız sabitleyici 3.5 ekran lastik basınç sensörü vs vs : http://www.ford.com.tr/ticari-araclar/tourneo-courier/donanim-tablosu

Asıl kafamı karıştıran konu ise bu aracın 2. el piyasası.. araç daha yeni piyasaya girdi ***** tutulup tutulmadığı hakkında net fikrim yok. sizce alsam değer kaybı çok olur mu ?
en full donanımlısının liste fiyatı: 50.135

Tavsiyeleriniz bekliyorum :)

OmerRS
11-09-2014, 22:26
2. el konusunda bir sorun olmaz, satışlar şu anda gayet iyi ve parçaları da fiyat olarak uygun ve bol olacak.

Sürüşü gayet rahat ve içi ferah. Şehir içi ve ailecek gezmek için gayet güzel seçenek.

i-vtec07
16-09-2014, 12:53
2. el konusunda bir sorun olmaz, satışlar şu anda gayet iyi ve parçaları da fiyat olarak uygun ve bol olacak.

Sürüşü gayet rahat ve içi ferah. Şehir içi ve ailecek gezmek için gayet güzel seçenek.

tşk ederim değerli yorumunuz için :)

başka yorum ve tavsiyelerde bekliyorum

Orhan
16-09-2014, 12:54
Araç güzel şirkette 3 tane var gayet keyifli
ikinci elde sorun olmaz

MertSerhanÖ.
16-09-2014, 12:57
Suanda aile araci olarak 1.5 75 lik courier kullaniyoruz.Kesinlikle surus rahatligi mukemmel ve yakiti ciddi sekilde az.aracin icine bindiginizde ozellikle uzun bir yola ciktiginizda ne kadar genis oldugunu anlicaksiniz.yol tutus konusunda ciddi problemleri var connect gibi basarili bulmadim yol tutusunu.almayi dusunuyorsaniz kesinlikle kirmizisini tavsiye ederim:)

Berkan
16-09-2014, 12:59
aile kullanımına girince yani şirket üstüne olmasada ticari olmak zorunda mı yoksa hususi olabliyormu çünkü. src, psikoteknik, k belgesi,her sene muayne hepsi ayrı sıkıntı ayrı para alsan dert almasan dert :D

i-vtec07
16-09-2014, 15:22
Araç güzel şirkette 3 tane var gayet keyifli
ikinci elde sorun olmaz

tşk ederim yorum için asıl beni düşündüren konu 2.eli ama gördüğüm kadarıyla satışları çok iyi. .)

Suanda aile araci olarak 1.5 75 lik courier kullaniyoruz.Kesinlikle surus rahatligi mukemmel ve yakiti ciddi sekilde az.aracin icine bindiginizde ozellikle uzun bir yola ciktiginizda ne kadar genis oldugunu anlicaksiniz.yol tutus konusunda ciddi problemleri var connect gibi basarili bulmadim yol tutusunu.almayi dusunuyorsaniz kesinlikle kirmizisini tavsiye ederim:)
tşk ler bilgiler için genişlik konusunda haklısınız bende inceledimde gayet ferah içi :) aynen hem kırmızısı hem mavisi çok hoş :)

aile kullanımına girince yani şirket üstüne olmasada ticari olmak zorunda mı yoksa hususi olabliyormu çünkü. src, psikoteknik, k belgesi,her sene muayne hepsi ayrı sıkıntı ayrı para alsan dert almasan dert :D

hususi olanı var mı bilmiyorum abi ama o zamanda fiyatı yükseliyo mesala fıorino ve doblo nun hususi olan ları var ama fiyatları bi hayli yüksek :)

Berkan
16-09-2014, 18:19
hususi olanı var mı bilmiyorum abi ama o zamanda fiyatı yükseliyo mesala fıorino ve doblo nun hususi olan ları var ama fiyatları bi hayli yüksek :)

öyle bir durumda var tabi hususi olunca fiyat artıyor. ama aradaki dedigim belgelerin fiyatlarıda az buz degil heleki. olurda srcsiz yakalanma durumndaki cezayı katmıyım hiç gerçi anltalyada burdaki gibi sık denetim varmıdır onu bilemem :)

Boldenon
16-09-2014, 19:13
Valla bence harika araba. En güzeli de teker çamırluk arası dar. 3 cm bassan dip basık gibi durur. Gecen 6-7 kişi binmiş bitanesime basıklık harika yakışıyor vişne çürüğü renge. Motoruda yeterli, yazılım dp ile çok keyifli olur. Rapidi almadan önce karşıma çıksa almıştım.

Ahmet Bby
12-10-2014, 23:14
Kullananlar varsa ilk izlenimlerini bizimle paylaşabilirlermi?

hondafit
12-10-2014, 23:50
kırmızı rengi çok güzel duruyor

EREN34
13-10-2014, 00:02
Ford un 4 kapısı olupta piyasası olmayan bir aracı var mı? Bence alınır. Tepe tepe kullanılır. Yanlız sizin bahsettiğiniz araç ticari. Otomobil ruhsatlılar 54k TL dan başlıyor. Bilginiz olsun

Ahmet Bby
14-10-2014, 21:46
Ford un 4 kapısı olupta piyasası olmayan bir aracı var mı? Bence alınır. Tepe tepe kullanılır. Yanlız sizin bahsettiğiniz araç ticari. Otomobil ruhsatlılar 54k TL dan başlıyor. Bilginiz olsun

54k TL den baslayanlar En boş paketmi ? Otomobil ruhsatlı olanların?

i-vtec07
14-10-2014, 21:50

aynen en dolusu 63.200 lira .

EREN34
14-10-2014, 22:51

Evet. En boş paketi. ***** ÖTV biniyor