Orijinalini görmek için tıklayınız : Renault satış temsilcisi var mı?
Bir arkadaş clio ikon (1.2 lt 75 hp) almak istiyor, yardımcı olabilecek veya sizin adınız ile gidebileceği bir bayi var mı İstanbul'da?
byspeedman
11-09-2014, 12:01
bir COTECH olarak tavsiye etmem 0,9tce daha iyi olacaktır
bilalBMW renaultta olması lazm
1.2 75 lik şuan kimsede yok boşuna sormayın.
Fabrika tatilde hala diyebiliyorum üretimi dağıtımı v.s eylül sonu ekim başından önce beklemeyin.
istanbul kurtköyde renault r1 bayiisindeyim gelince yardımcı olmaya çalışırım lakin. :)
fabrıka tatil de değil her gün lapseki-gelibolu arabalı ferıbotundan onlarca clıo,megane,fluence yuklu tır geçıyor. Bulgaristana ihraç ediliyormuş.
Cliosportve
11-09-2014, 14:39
0.9 motorlar daha iyidir varsa imkaniniz onu degerlendirmenizde tavsiye var :)
fabrıka tatil de değil her gün lapseki-gelibolu arabalı ferıbotundan onlarca clıo,megane,fluence yuklu tır geçıyor. Bulgaristana ihraç ediliyormuş.
kademeli üretim olabilir ya stoktan gidiyor olabilir çünkü tüm renault group fabrikaları tatile girdi bir süre önce. yıllık izin ve genel fabrika bakımı sebebi ile.
driftboy
11-09-2014, 14:59
fabrika tatilde , stoktan gidiyor onlar. 1.2 yerine 0.9 bakabilirsiniz.
zzaten 1.2 kalkacak bir zaman sonra 0.9 onun yerini alacak.
Arkadaşım Bilal'i ziyaret edecek. Bana dediğine göre clio ile megane fiyatları eşitlenmiş kampanya ile ama piyasada araba yokmuş. Arkadaş rengi, donanımı geçti, araba bulamıyormuş.