Orijinalini görmek için tıklayınız : Afyondan Selamlar
Merhaba ben ibrahim Burak 21 yaşındayım AKÜ öğrencisiyim. Yakın zamanda 200sx almayı planlıyorum, forumdan yardım alıp elimden geldiğince katkıda bulunmayı düşünüyorum :)
131mirafiori
12-09-2014, 14:37
Selam kardeşim ben ve ikizimde AKÜ öğrencisiyiz :) Hoşgeldin foruma
srkn.ylc
12-09-2014, 15:04
Hoşgeldin keyifli forumlar.
Selam kardeşim ben ve ikizimde AKÜ öğrencisiyiz :) Hoşgeldin foruma
teşekkür ederim kardeşim hoşbuldum :) ben besyodayım sen ? :)
Hoşgeldin keyifli forumlar.
sağolun hoşbuldum
Kagan_KOÇAK
12-09-2014, 19:42
hoşgeldin kardeşim bende afyondayım akü öğrencisiyim bölüm turizm sakaryalıyım tanışmak isterim araba muhabbeti yapıcak adam bulamıyorum valla afyonda kampüste gezen gri basık sedan civic görürsen durdur o benimdir tanışırız :)
hoşgeldin kardeşim bende afyondayım akü öğrencisiyim bölüm turizm sakaryalıyım tanışmak isterim araba muhabbeti yapıcak adam bulamıyorum valla afyonda kampüste gezen gri basık sedan civic görürsen durdur o benimdir tanışırız :)
hoşbuldum :) tamamdır kardeşim aklımda artık umarım denk gelirizde tanışmış oluruz ;)
Aramıza hoşgeldin.. Afyonda ne kadar öğrenci varmış şimdi :)
Bende üstü açık laci bir twi var zaten tek. Görürseniz ya benimdir ya eşim :)
Bu arada VW aracınız varmı ? Geçenlerde bir müşterim gelmişti ve oğlunun 200sx istediğini filan söylemişti :)
Aramıza hoşgeldin.. Afyonda ne kadar öğrenci varmış şimdi :)
Bende üstü açık laci bir twi var zaten tek. Görürseniz ya benimdir ya eşim :)
Bu arada VW aracınız varmı ? Geçenlerde bir müşterim gelmişti ve oğlunun 200sx istediğini filan söylemişti :)
Hoşbuldum abi. Afyondan bu potansiyeli beklemiyordum açıkçası :)
Evet evet beyaz bir polomuz var annem birçok tanıdığa filan söyler temiz bulalım diye :)
Hoşgeldiniz. Ben Afyon' luyum 200sx(s13) im var ama sadece yaz aylarında 2 ay orada kullanıyorum. Tatillerde denk gelirsek her türlü yardımcı olmak isterim ;)
Hoşgeldiniz. Ben Afyon' luyum 200sx(s13) im var ama sadece yaz aylarında 2 ay orada kullanıyorum. Tatillerde denk gelirsek her türlü yardımcı olmak isterim ;)
Hoşbuldum abi. Facede görmüştüm arabanı çok imrendim maşallah nazar değmesin. Hayırlısıyla bende alayımda yardımını isterim o zamanlar eğer yakın zamanlarda geleceksen incelemek isterim :)
Hoşbuldum abi. Afyondan bu potansiyeli beklemiyordum açıkçası :)
Evet evet beyaz bir polomuz var annem birçok tanıdığa filan söyler temiz bulalım diye :)
Hangi arabaydı polo ?
hoşgeldiniz...
hoşbuldum teşekkür ederim
Hangi arabaydı polo ?
2013 03VT957
Hoşbuldum abi. Facede görmüştüm arabanı çok imrendim maşallah nazar değmesin. Hayırlısıyla bende alayımda yardımını isterim o zamanlar eğer yakın zamanlarda geleceksen incelemek isterim :)
Ara tatil de gelirsem inş burdan mesaj atarım ;)
hoşbuldum teşekkür ederim
2013 03VT957
Aynen İbrahim Bey ile en son servis girişinde ben ilgilenmişim 1 ay kadar önce :) tahminimce senin babaydı 200sx muhabbeti geçen :)
Keyifli forumlar ...
teşekkür ederim
Aynen İbrahim Bey ile en son servis girişinde ben ilgilenmişim 1 ay kadar önce :) tahminimce senin babaydı 200sx muhabbeti geçen :)
hakan abiii şimdi hatırladıımm seniiii abi naptın o kişide bendim, benim adım konu başında da belirttiğim gibi İbrahim Burak çift isim var bende bana baba figürünü yakıştırdın ya abi ölsemde gam yemem ahahhaha :) :) :) :)
aslanneron
16-09-2014, 07:33
hoş geldin iyi forumlar akü lüler olarak baya fazlayız burda :D
Afyonda bu kadar tech üyesi var mıydı, yaklaşık 14 aydır burada görev yapıyorum ciddi anlamda uzak kaldım o ortamlardan, konuşacak kimse yok :)
teşekkür ederim
hakan abiii şimdi hatırladıımm seniiii abi naptın o kişide bendim, benim adım konu başında da belirttiğim gibi İbrahim Burak çift isim var bende bana baba figürünü yakıştırdın ya abi ölsemde gam yemem ahahhaha :) :) :) :)
Ahahah uzun zaman oldu herhalde isim tutmayınca babadır dedim :) Beklerim her zaman :)
Afyonda bu kadar tech üyesi var mıydı, yaklaşık 14 aydır burada görev yapıyorum ciddi anlamda uzak kaldım o ortamlardan, konuşacak kimse yok :)
GÖrev yeri neresidir :) Beklerim her zaman :)
Tamam şimdi hatırladım :) Hatta daha önce gizli kodlar ile alakalıda görüşmüştük :)
Ahahah uzun zaman oldu herhalde isim tutmayınca babadır dedim :) Beklerim her zaman :)
Tamam şimdi hatırladım :) Hatta daha önce gizli kodlar ile alakalıda görüşmüştük :)
aynen abi gelirim abi neden olmasın dem otoyla önceki bakımda bir gerilimim oduğundan aracı sana teslim etmek istemiştim :)
aynen abi gizli kodlarla ilgili görüşmüştük artık kendi arabamı alacak olunca polodan elimi ayağımı çekiyorum :))
Fatih varken o olayıda hatırladım Neyse zaten geldiğinde beni buluyorsun sıkıntı yok :)
Fatih varken o olayıda hatırladım Neyse zaten geldiğinde beni buluyorsun sıkıntı yok :)
aynen abi seni buluyorum artık sağolasın :)
GÖrev yeri neresidir :) Beklerim her zaman :)
TMO' da çalışıyorum abicim merkezdeyim.
TMO' da çalışıyorum abicim merkezdeyim.
Ordu Bulvarı alt tarafında bir yerdeydi galiba :) LOjmanların alt kısmında
Bende İzmir Yolundayım Kanal3'ün karşısında :)
131mirafiori
22-09-2014, 21:17
Afyon üyeleri hafta sonu buluşup kaynaşsak mı?
16 FR 549
22-09-2014, 23:36
Afyon üyeleri haftasonu diyoruz siz ne dersiniz?
Yilda 8-9 kez gelirim Afyon'a,eberde sazdan koskum var :)
Hanimda Afyon'lu. Bende fahri Afyon'luyum....
Hosgeldiniz.....
Afyon üyeleri hafta sonu buluşup kaynaşsak mı?
Afyon üyeleri haftasonu diyoruz siz ne dersiniz?
benim mesai 7'ye doğru bitiyor.. PAzarları boşum. Ayarlayın. Evim zaten maliyenin arkasında üni'ye yakın. Her türlü. çalıştığım yer Kanal 3' ün karşsında beklerim.
Yilda 8-9 kez gelirim Afyon'a,eberde sazdan koskum var :)
Hanimda Afyon'lu. Bende fahri Afyon'luyum....
Hosgeldiniz.....
Bekleriz abi :)
131mirafiori
23-09-2014, 14:56
pazar gününe ufak bir buluşma yapalım o halde bizde erenlerdeyiz abi :)
16 FR 549
23-09-2014, 18:29
Yurtta değiliz abi apartta kalıyoruz köyde :)
Yurtta değiliz abi apartta kalıyoruz köyde :)
Anla işte apart :) Zaten köy içinde yurt yok :) Erkek yurtlarıyla az çok muhabbetimiz varda :)
131mirafiori
24-09-2014, 09:13
Anla işte apart :) Zaten köy içinde yurt yok :) Erkek yurtlarıyla az çok muhabbetimiz varda :)
akükentteyiz abi :)
akükentteyiz abi :)
Resul Abilerin Yurt :)