Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Xperia Z - Bozdum Galiba..?

delyyy
12-09-2014, 23:11
Herkese iyi geceler.
Azıcık akıllı telefondan anlayan abilerim, kardeşlerimden yardım istiyorum.

Xperia Z güncelleştirmesi çıkmış yeni, 4.4 müş..
Normalde güncelleştirmeyi telefondan yaparım, bu sefer pc.den yapayım dedim. Elimde patladı :)
PC tel.e de kendine de reset attı yükleme esnasında.
Telefonu açmaya çalışıyorum. Önce bi SONY yazısı, ardından The software update failed. Make sure that your phone is connected to the computer and try again. diyor.
Pc.de programı var "Sony PC Companion" diye, fakat orası da tel.in pc.ye bağlandığını algılamıyor.

Mutlaka bi çözümü vardır ama aşina değilim bu tür problemlere, yardım lütfen... :confused:

Oznsrl
13-09-2014, 08:32
bence hiç uğraşma garantisi varsa garantiye yoksada işi bilen birine yolla direk :)

aroglu
13-09-2014, 12:06
Yazılım yüklerken telefon çökmüş olabilir bende xperia z kullanıyorum internette hakkında bilgi çok fazla var deneme yoluyla yapabilirsin . Yazılım işi bildiğim kadarı ile garantiye girmez.

edemirbas
13-09-2014, 12:07
İnternette ufak bir araştırma yapınca Sony Update Service ile durumu kurtaran birkaç kişi buldum. Bir deneyin isterseniz. Ya da garantisi varsa ve aceleniz yoksa garantiye yollayın :)

edemirbas
13-09-2014, 12:08
Pardon, düzeltemiyorum. Telefonu prizden şarja takın, açma/kapama tuşu+ses yükseltme tuşuna basıp açın, bir 30-45 dk. şarj olmasını bekleyin. Ondan sonra Sony Update Service ile tekrar deneyin.

Gürhan
13-09-2014, 12:16
Garantilik bir durum yok update service ile çözülür o problem

boosted_pug
13-09-2014, 12:19
Volume tusu experia z de ise yaramiyo die biliyorum gecen bi arkadasimin cihazi kilitlenmisti acil aramadan bi numara girdik o sekilde boot menuye ulasabildim.