Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gelmeyen polis sonra insanlar niye katil oluyor ?

SinanAdalı
15-09-2014, 02:04
Beyler bu sabah mahalle olarak başımıza bi olay geldi. Sabah 7:30 suları işten geldim. Tam uyuyacakken aşadan gri bitane opel combo içinde 2 kişi o saatte bangır bangı ahmet kaya dinliyorlar. Belliki gece henüz onlara bitmemis, geçer gider dedim bi kere daha geldiler bu sefer kırılma sesleriyle kalktım aşşaya birde baktımki 4-5 arabanın dikiz aynalarını kırmıslar kökünden... Polisi aradım eşgal plaka araç hepsini verdim. 15 dakika oldu gelen yok baskalarıda aradı haliyle. sonra tam eve çıkacakken bi kere daha geldiler aşşağı taraftan, sokağa girdi durduk yere geriye taktı vitesi ve baaaam! diye bizim komsunun arabasına ön tekerden girdi hızını alamadı binanın giriş katındaki duvara sürttü. Allahtan içeri dalmadı sonra hız o hız bastı gitti. Arabanın taşıyıcılar kırıldı direksiyon dönmedi. kişi başı 5 kereden polisi defalarca aradık. Ben en son arayışımda sizin geleceğiniz yok biz bunları alıyoruz karakolun önüne atarız dedim ve kapattım. 2 saat oldu hala gelen giden olmadı ve bu adamlar hala dışarda geziyor. öğlen saatlerinde araba sahibi geldi o kadar şikayetten sonra trafikte geldi yok efendim arabayı yeğenim calmıs yok haberim yoktu. Bizde 18 yasında 20 yasında olduk ama böyle olmadık. Eğerki sabah onları elime geçirseydim ciddi anlamda şu anda yürüyemiyo olurdular. Ama gelin görünki onlar yapınca polis gelmiyor ben birisine bağırsam eve geçsem polise beni şikayet etseler ters kelepçe yaparlar. Anlamadığım şey şu aramızda polis olan varmı bilmiyorum ama o anda ben ölüyorum desem demekki gelmeyecek öylemi ? Sora insanlar niye adam öldürüyor...

devil_berk22
15-09-2014, 02:26
dün gecede bizim evin önü biraz mıcır oldugu için 3 araba arka arkaya yarın saat el freni çekip döndü polisi aradık 2 defa başka komsularda aradı ne gelen oldu nede giden polis keyfi çalışıyor daha önceki senelerdede ne zaman arasam ne gelen oldu nede giden sonumuz hayır olsun.

SinanAdalı
15-09-2014, 03:26
Sen ben yapsak aynı şeyi. Anında gelir alırlar bizi...

Octane
15-09-2014, 04:14
Ufacik kimlikten korkan adam her seyden korkar. Polis bu ulkede hic bir ise yaramiyor, anca bizim arabalari baglar anca gelir keyfini bozar safi zarar. Sonra polisi sevmeyince niye sevmiyorsun. Ulan motorla yaya yoluna giren yunus denen dag ayisini ben niye seveyim. Hayatimda hic bir zaman polisi aramadim. Calinan arabayi da kendim buldum, eve giren hirsizi da kendim kovaladim, annemin cantasini kapan kacani da kendim yakalayip dovdum. Faydadan cok zarari var, bana uzak olsunlar.

alper_pug
15-09-2014, 04:31
Öncelikle , biber gazı oleeeeey ! Bu amk memleketinde düzgün doğru yapılan birşey gösterin bana??

SerkanYazgan.
15-09-2014, 10:40
Biz olsaydık hemen gelirlerdi.. Evim lisenin bahçesine bakıyor, bahçesine gece girip bağırıp çağıranları şikayet ediyoruz polisler yarım saat sonra geliyor. Halbuki kırşehir zaten yürüyerek 20 dk da biten bir memleket ve oturduğumuz yer merkezde yani devamlı polislerin bekledikleri yer. Altındaki arabayla bile yarım saat sonra geliyorlar, polis gelene kadar herşey olabilir.

Evrenoz
15-09-2014, 10:43
Senle mi uğraşacaklar, cam filmine ceza yazmaktan yada ölen işçilerin patronlarını korumaktan daha mühim misin sen?
Bu gidişle herkes kendi güvenliğini kendisi sağlayacak, Teksas halt etmiş olacak yanımızda..

Falmor
15-09-2014, 10:46
Geziciler eylem yapıyo diye çağırsaydınız çevre illerden bile takviye ekipler gelirdi hemen :)

jr1905
15-09-2014, 10:50
Kendi güvenliğimizi kendimiz sağlamayada razıyız ama bunada izin vermiyorlar. 2 sene önce evin bodrumuna giren hırsızı yakalayıp dövdük, sonra polise teslim ettik. hırsız karakoldan bizden daha önce çıktı. az daha suçlu hırsız değil biz oluyorduk

Mutu
15-09-2014, 11:05
Kardeş payındaki kartal gibi slogan atmaya başlasaydınız, 10 dakikaya damlarlardı. :)

emir91
15-09-2014, 11:19
Ağlanacak halimize gülüyoruz ama gerçek bu arayıp deseydiniz işçiler maaş alamıyormuş galiba yürüyüş hazırlığındalar panzerlerle gelirlerdi :)

yigitblr
15-09-2014, 11:26
Hüseyin çapkın emniyetin başındayken puan sistemi vardı.Polisler yüksek puan alıp ekiplerden kurtulmak için sürekli devriyede sürekli tetikteydiler.Hüseyin çapkın gittikten sonra puan sistemi kalktı ve polis yatışa geçti olay budur.

imprezaWRC
15-09-2014, 11:26
Beyler bu sabah mahalle olarak başımıza bi olay geldi. Sabah 7:30 suları işten geldim. Tam uyuyacakken aşadan gri bitane opel combo içinde 2 kişi o saatte bangır bangı ahmet kaya dinliyorlar. Belliki gece henüz onlara bitmemis, geçer gider dedim bi kere daha geldiler bu sefer kırılma sesleriyle kalktım aşşaya birde baktımki 4-5 arabanın dikiz aynalarını kırmıslar kökünden... Polisi aradım eşgal plaka araç hepsini verdim. 15 dakika oldu gelen yok baskalarıda aradı haliyle. sonra tam eve çıkacakken bi kere daha geldiler aşşağı taraftan, sokağa girdi durduk yere geriye taktı vitesi ve baaaam! diye bizim komsunun arabasına ön tekerden girdi hızını alamadı binanın giriş katındaki duvara sürttü. Allahtan içeri dalmadı sonra hız o hız bastı gitti. Arabanın taşıyıcılar kırıldı direksiyon dönmedi. kişi başı 5 kereden polisi defalarca aradık. Ben en son arayışımda sizin geleceğiniz yok biz bunları alıyoruz karakolun önüne atarız dedim ve kapattım. 2 saat oldu hala gelen giden olmadı ve bu adamlar hala dışarda geziyor. öğlen saatlerinde araba sahibi geldi o kadar şikayetten sonra trafikte geldi yok efendim arabayı yeğenim calmıs yok haberim yoktu. Bizde 18 yasında 20 yasında olduk ama böyle olmadık. Eğerki sabah onları elime geçirseydim ciddi anlamda şu anda yürüyemiyo olurdular. Ama gelin görünki onlar yapınca polis gelmiyor ben birisine bağırsam eve geçsem polise beni şikayet etseler ters kelepçe yaparlar. Anlamadığım şey şu aramızda polis olan varmı bilmiyorum ama o anda ben ölüyorum desem demekki gelmeyecek öylemi ? Sora insanlar niye adam öldürüyor...

Geçmiş olsun, Polis malesef Evren'in dediği gibi başka işlerle uğraşıyor. Polisin önünden aynı yerden 4-5 kere döne döne hatta yolu bile kapatarak sözde asker uğurlama konvoyu geçiyor, Polis istifini bozmuyor; hatta 2. veya 3. kez aradığında da telefonda sana giydiriyor.
Bende havalı tüfek alıp camdan bu serserilerin otomobillerine ateş etmeyi düşünüyorum, nasılsa gelen giden yok.

Volkann
15-09-2014, 11:29
evin önünde direnişçiler var deseydiniz keşke anında 8 toma gelirdi :D

serkanOC
15-09-2014, 11:31
ne hallerdeyiz Allah ım sen sonumuzu hayır et.. henüz 20 li yaşlarda ki gençler ne adabı ne hakkı bilirler sürerler adamın üzerine transiti kimlik isterler..
sabah vardiya değişimi birinin aklı börek-çay da diğerinin yatak-yorgan da

HkN
15-09-2014, 11:41
Geçende bir yolda sol şeritten hayvan gibi bir harç kamyonu kapatmış geliyor. Arkasındaki polis arabası,kamyon kenara çekilinde hiç bir şey yapmadan bastı gitti. O koca kamyon o hızla soldan gidiyor ve bakan yok :(

Ertekin
15-09-2014, 11:46
Benim muhabbet kuşu balkonda yüksek sesle ötüyomuş diye polis geldi kapıma.. Sitenin otoparkında 3 kişi havaya ateş açtı zevkine belki 30-40 el sıktı 3 kez telefon açtım gelmediler..Polis de bi garip yada sen ben bahtsızız

altugkocer
15-09-2014, 12:30
Çay çok önemli onlarda, eğer çayını bitirmediyse gelmez. Ben de bizim binanın önüne her gün şahin doğanla gelip içki, ot içen yavşakları söyledim, plakasını da verdim hatta ama nafile. Yani ne olunca harekete geçecek polis merak ediyorum gerçekten.

Silvia17
15-09-2014, 12:42
Öncelikle Türkiye'de polisin mantıklı olarak yaptığı bişi gösterin bana ?
-Boşa çabalamayın bulamazsınız :D

Buna ek olarak polis benim cam filmime ceza yazar sen orda mıcırda dönen adamı şikayet edersin gelmez polis her duruma adalet ile yaklaşsa neler neler olacakta işte :D

HaKo
15-09-2014, 12:50
Allah sabır versin... Hangi semtte oldu bu olay ?

Gko
15-09-2014, 12:52
evin önünde direnişçiler var deseydiniz keşke anında 8 toma gelirdi :D

sonra yanlış ihbardan arayanı alırlardı içeri :D nası saçma bi yerde yasıyoruz aklı almıyo insanın

fatihcakin
15-09-2014, 13:02
Şansız adamı, çölde kutup ayısı ... :) Bütün polisler öyle değil, en azından bizim buradakiler 5 dakikada olay yerine geliyorlar.

kelalper
15-09-2014, 13:24
köyünde iş bulamayan doğru düzgün okuması yazması olmayan çoban ben polis olucam diip polis olabiliyorsa bunlar normal. Ama hata sizde. arayanların hepsi "polis dövüyolar" deseydi 1 dakika sonra polis oradaydı. Bana da bu aklı buradan verdiler ve tuttu. Yerde baygın biri vardı kozyatağı ana caddede ne polis geldi ne ambulans o kadar aramama rağmen. Sonra 1 kere daha aynı yerin 50 metre ilerisinde bizim sokakta ağzı burnu kan içeriside kafası yarılmış birini gördüm kaldırımda oturuyordu. Aradım bu sefer "burada yaralı bir polis var sanırım" dedim. Abartmıyorum 2 dakika sonra sirenler çalarak polis otosu 1 dakika sonra da ambulans geldi.

Burhan
15-09-2014, 14:30
saat 7.30 he :) resmen haraca bağladıkları bi pastanede çay keyfini bırakıp adam senin olayınamı müdahale edicek yok artık senin beklentin fazlaymış kusra bakma...

KOSEREN
15-09-2014, 14:49
Sanırım şu son mevzulardan sonra iyice sallamaya başladılar..Memlekette at izi it izine karışmış..

Oznsrl
15-09-2014, 15:04
Hatalı park yüzünden otoparktan çıkamıyodum pazar günü erken saat polisi aradım hep ekip yönlendiriyoruz dediler 1 sat falan kimse gelmedi sonra aklıam geldi hemen 20 metre ilerde kahve var kafayı uzatıp bi baktım 2 tane ekip otosu gittim kendim söyledim mecbur kaldılar yoksa keyiflerini bırakıp gelicekleri yoktu

Mivec_4G63
15-09-2014, 15:08
-155 polis imdat buyrun
+memur bey magandanın birisi altunizade capitol önünde aracımı sıkıştırarak küfürler savurup kaçtı. Bu şahıstan şikayetçiyim
-tamam efendim hemen ekiplere haber veriyorum.
+plakayı veri... dıt dıt dıt aloo memur beyy aloo.

yalancıyı...

Zero
15-09-2014, 15:12
Geziciler eylem yapıyo diye çağırsaydınız çevre illerden bile takviye ekipler gelirdi hemen :)

Bu fikri beğendim :)

Ben mahallede koskoca ışığın altında telefoncu dükkanına giren hırsızları şikayet edip camdan izledim plakasına kadar verdiğim hırsızların aracına yol verdi ekip arabası, sonra onların çıktığı yere park edip aval aval yerdeki kilide falan baktı gittiler. Daha konuşacak birşey var mı ?

timucintt
15-09-2014, 15:20
Benim oturduğum mahallede sürekli devriye geziyorlar artık polis otosu görmekten bıktım.. ama geçen pompalı cinayet işlendi burda polis 2 saat sonra olay yerine gelebildi... hiçbir zaman olması gereken yerde değiller... geçende önümden hayvan gibi yanımdan makas atarak geçitler sokakta olay yerine gidiyorlar sandım bir baktım adamlar yan sitenin kafeteryasında basketbol maçını izlemeye gitmişler... işlerine gelse heryere anında yetişiyorlar... yeterki işlerine gelsin... hırsızlık oluyor adamlar yok ortada... zaten kendileride hırsızlarla ortak çalışıyor... sonra insanlar kendi kendilerine kanun uygulayıcı olmaları hiç şaşırtıcı olmuyor..

Kadyr
15-09-2014, 15:39
bence gerekli yerlere şikayetinizi bildirin beyaz masaya ve iem ' e

kunteper
15-09-2014, 16:36
köyünde iş bulamayan doğru düzgün okuması yazması olmayan çoban ben polis olucam diip polis olabiliyorsa bunlar normal. Ama hata sizde. arayanların hepsi "polis dövüyolar" deseydi 1 dakika sonra polis oradaydı. Bana da bu aklı buradan verdiler ve tuttu. Yerde baygın biri vardı kozyatağı ana caddede ne polis geldi ne ambulans o kadar aramama rağmen. Sonra 1 kere daha aynı yerin 50 metre ilerisinde bizim sokakta ağzı burnu kan içeriside kafası yarılmış birini gördüm kaldırımda oturuyordu. Aradım bu sefer "burada yaralı bir polis var sanırım" dedim. Abartmıyorum 2 dakika sonra sirenler çalarak polis otosu 1 dakika sonra da ambulans geldi.

Cok mantikliymis bu abi gercekten. Galiba, sanirim gibi kelimeler de kullaninca sorun olmaz

Kadyr
16-09-2014, 13:06
olsun sen yinede şikayet et

EMD
16-09-2014, 13:30
Büyük geçmiş olsun , Ağlanacak halimize gülüyoruz harbiden.

G_TT_I
16-09-2014, 13:48
Adamlar zarar verip gittiler 2 saat oldu ortalık sakin tehlike yok deseniz tutanak tutmaya rayban gözlükleri ile gelirlerdi, suan olay var demeniz geçiktirmiş :)

Orhan
16-09-2014, 14:18
Adamlar zarar verip gittiler 2 saat oldu ortalık sakin tehlike yok deseniz tutanak tutmaya rayban gözlükleri ile gelirlerdi, suan olay var demeniz geçiktirmiş :)

Aynen olay bittikten sonra geliyorlar

SinanAdalı
16-09-2014, 19:20
Büyük geçmiş olsun , Ağlanacak halimize gülüyoruz harbiden.

teşekkürler sağolun. Hakkatende öyle benim aklım almıyor ya Polis'sin sen ulan Polis şehir içinde bundan daha öte ne varki vatandaşa karşı ? Bide sloganları var Halk için emniyet vs vs ... Bol bol küfür ediyorum

SinanAdalı
16-09-2014, 19:22
Evet evet zaten öğleden sonra geldiler aracın gerçek sahibi ile... Şeytan dediki al o adamıda...

mimarsertac
18-09-2014, 09:42
Polise gram güvenim yok bu ülkede her şey işlerine gelirse.

İbrahim33
18-09-2014, 10:25

Bide artist artist inerlerdi ki arabadan , off :D adamlar harbiden çatışma yada yaralamalı olay oldumu geç geliyor , aman bize birşey olmasın , olay bittikten sonra gidelim diye.

bu arada gezici diye ihbar etmek güzel fikir :) veya hırsız var diye bağırın , 3-5 tanesi nasıl padişahımıza hakaret edersin diye gelir zaten :D

Matchless
18-09-2014, 12:47
Ararsın 2 saat sonra gelirler gelincede bir artislikler sanırsın Behzat Ç. :D elde tespih gözde rayban bundan ne beklenirki geçmiş olsun..

eren53
18-09-2014, 15:42
http://youtu.be/2LtipC0a3zM

her şikayete tamam ekip yolluyoruz diyenlerden bi tanesi :D

SinanAdalı
18-09-2014, 18:10
zaten hiç birinde memur havası yokki.. Hepsi ayrı bi emniyet müdürü.

cvk_sport
18-09-2014, 18:50
Bu yaz parkta 5 6 arkadas alkol aldik iciyoduk gayet sakin bi sekilde yarim saat sonra 2 ekip 10 tane polis geldi sikayet var halka acik yerde icki icilmesi yasak diye :) bize hemen gelmislerdi :)

depresif
18-09-2014, 21:34
buraya yazı yazacağınıza bimer'e şikayet edin bakın neler oluyor izleyin.

rodya
18-09-2014, 21:57
yalnız Bimer cidden şaka gibi.bildiğin soruşturma başlıyor.

zübeyir
19-09-2014, 02:27
Ya Hala polise güvenilmeyeceğini anlayamadınızmı kardeşim.Hepsi gücü yettiğine ağa oluyolar gücü yetmediğinede tasmalı.... polisi darb edicekler beni diye arıyorum plaka verıyorum adam tehlikeli araba kullanmaktan anons yapıyorum dıyor. komedi filmi yaa :D