Orijinalini görmek için tıklayınız : Polo CUP Sorgulama
Revolution
18-09-2014, 15:53
Bildiğiniz üzere zaten sayılı olan polo cup'lardan düzgün ve uygun fiyatlı olanı almak yada şuan kullandıgım ıbıza cupra ıle takaslamak ıstıyorum. İlanlarda 176401347 bu aracı gordum bılen duyan nedır ne degıldır yardım etmek ısteyen arkadasları beklıyorum. Tesekkurler.:confused:
Araçta degısen yok on çamurluklar orijinal plastık halen daha..Klima yok.
sinanbaysal
18-09-2014, 16:32
Denızlıde Harun Deynek ın aracı da satılıktı bı aralar hala satıyormu bılmıyorum ıstersenız bı kendısıyle ırtıbata gecın bebekler bebegı 15 bınde kırmızı polo cup..
https://www.facebook.com/harun.deynek
MertSerhanÖ.
18-09-2014, 17:08
Denızlıde Harun Deynek ın aracı da satılıktı bı aralar hala satıyormu bılmıyorum ıstersenız bı kendısıyle ırtıbata gecın bebekler bebegı 15 bınde kırmızı polo cup..
https://www.facebook.com/harun.deynek
araç bize geçti geçen gün satışını aldık.
sinanbaysal
18-09-2014, 18:13
araç bize geçti geçen gün satışını aldık.
Hayırlı olsun kardesım kazasız belasız
OrcunInce
18-09-2014, 22:17
hangi kırmızı emin değilim, ama 33.000tl'ye maslakta satılıktı bunlardan bir tanesi geçen sene.
Gidip bakmıştım, klima yoktu, 29.000 veriyim demiştim kabul etmemişti sahibi, sonra satıldı.
Ama hangi plaka ondan emin değilim.
2 sene evel bunlar 23-25 arasıydı
Şimdi bu paraları vermek...
TorqueTuning
19-09-2014, 10:05
Kliması bile olmayan bomboş bir eski kasa Polo'ya bu paralar, vahim bir durum...
Revolution
19-09-2014, 10:10
Amaç değişiklik olsun ;)
hayırlı olsun 20 Ah plakalı harunun aracı klimalı ve gayet güzel iyi toplandı.
DG de iyi durumda (ilandaki araç). düşünenler alabilirler.
birde fiayt konusuna gelirsek.
günümüzde iyi durumdaki 106 ve vti lar 25-35 arasında iken. az km de pd130 dizel motorlu gayet yakışıklı. hız/denge/görsel kırılımındaki bu özel araçlar amaca göre değişsede bende yazılan fiyatları hak ediyor.
pd 130 motorlar 3-4 yıl önce kesfedildi.sağlamlık ve güçlendirilmeye çok fazla müsaid motorlar.
orneğin ibiza sportlar/fabia rs ler nerden nereye geldi.
amacım kimseye laf soylemek veya kendimdede aynı araçtan olduğundan piyasasını yapmak değil.
sadce ufak bir bilgi paylaşmak sitedim.
tüm Cup lar ile ilgili bilgi isteyene yardımcı olurum.
bu arada 2 sene önce piyasada sadece alıp satılan 2 araç vardı. son iki yılda al sata 2 araç daha eklendi. dieğr araçlar hiç el değiştirmedi ve hiç o paraları görmedi.
trafikte şuan 8 adet var. diğer araçları izmir ülkü yarış pistinde görebilirsiniz.
sanırım bu bilgielr yeterlidir.