Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul - Kiralık Ev için Yardım.

Firat.M3
20-09-2014, 03:18
Selamlar,

İstanbul'a taşınacağım ve ev arayışındayım. Kalabalık bir aile olmamızdan da faydalanarak konu açayım dedim. Aramızda mutlaka emlakçı, kendi evini kiraya veren vb. olabilir diyerekten.

İlk olarak cadde'ye taksi ile en fazla 15-20 dk da gidilebilir mesafede olması önemli. Bir de golden köpeğimiz var. Villa (site içinde) olursa çok makbul olacaktır. Aylık 2000 - 3000 tl civarlarında olabilir. Yakınında, ailesinde veya işi gereği ev önerisi olan varsa çok sevinirim. İstanbul'u çok iyi bilmiyorum fakat Üsküdar, Ataşehir, Kadıköy civarları uygun olur sanırım. Beykoz'da olabilir aslında fakat Cadde'ye merkeze uzak kalırız gibime geliyor.

Fikir ve önerilerinizi bekliyorum. :)

sevo16
20-09-2014, 10:37
Hocam boşver istanbulu gel Bursa'ya o paraya en baba semtlerde villada oturabilirsin evden İstanbul Kabataş yada yeni kapıya 2.5 saatte gidersin istanbulda markete gitmek bile yarım saat �� şaka bi Allah kolaylık versin Mersin'den sonra istanbul yorar adamı

barti
20-09-2014, 20:58
sizin ilacınız dragos hem villa hem caddeye 15-20 dklık bir yol istiyorsanız ama 2 bin 3 bin tlye biraz zor olur tahminimce.caddeye yakın olup villa olup 2 bin-3 bin fiyatları cok cok zor zaten aradıgınız bölgelerde villa olan site yok denecek kadar az.

Ferhat_V
20-09-2014, 22:44
2 3 e anadolu yakası villa değil ama villa tipi bahçeli ataşehirde brandium karşısı mavisu evleri var..googleden arattır bi..yada beykoz taraflarına bakıcaksın...bence 3+1 4+1 normal daire bakın yada dublex..1.500 civarı bir kirayla kartal-maltpe dublex bulabilirsiniz

turbo&quattro
20-09-2014, 22:45
Goksu evlerine bak gazlayarak caddeye 15dk da inersin :)

Firat.M3
21-09-2014, 00:44
Hisar evlerinde buldum güzel biyer. Salı günü çökecem bakalım :)