Orijinalini görmek için tıklayınız : Amerika alisveris yardimi
Arkadaslar ozellikle amerikada yasayan arkadaslardan ogrenmem gereken bir husus var. Bir arkadasim Amerika'ya gitti. Daha oncede gitmis fakat herkes iphone siparis verdigi icin apple store dan almis. Ben htc one m8 ile dlsr bir makina istedim fakat nereden alacagimiz konusunda bir fikrimiz yok.
Ozetle cep telefonu fotograf makinesi gibi elektronik malzemeleri nerden aldirabilirim. Buradaki gibi fiyatlari internetten kontrol edip magazasina yonlendirebilecegim mediamarkt yada benzeri magazalar varmidir.
turbo&quattro
20-09-2014, 20:12
Egerki 1 hafta + kalacaksa ebay en ucuz yer. Vakit yok ise bestbuy buranin en buyuk eleltronik marketi ve her sehirde mutlaka vardir.
Abi ebay biraz sikintili gibi geldi bana yine sorarim. Best buy fiyat olarak avantajlimidir best buy gibi baska magazalar varmi
dir ? Amazon nasil bir site ?
turbo&quattro
20-09-2014, 21:04
Bestbuy un web sitesinden fiyatlara bakabilirsin. O gordugun fiyatlarin uzerine arkadasinin yasadigi eyaletin satis vergisini ekle ortalama %6 fln . Walmart, target tarzi yiyecekten giyime kadar herseyi satan yerlerde elektronik satiyor ama cesit pek fazla olmuyor . Bunlar yaninda staples, office depot vs elektronik vardir ama yine limitli secenekler ile.
Öncelik ebay, ardından amazon alisveris siteleri en uyguna bulabileceğiniz yerler.. online genellikle magazalardan daha uyguna aatis yapmaktadirlar.. Özellikle telefon ve elektronik..
ikinci el ariyorsaniz craiglist.com sitesi sahibinden.com tarzi bir yer oradan da güzel fiyata uygun şeyler bulabilirsiniz..
bu yaz baktim bestbuy veya benzeri yerler ebay'den daha pahali.. telefon laptop vb ihtiyaçlarımi %90 ebayden aldim alıyorum.. ;)
Bestbuy un web sitesinden fiyatlara bakabilirsin. O gordugun fiyatlarin uzerine arkadasinin yasadigi eyaletin satis vergisini ekle ortalama %6 fln . Walmart, target tarzi yiyecekten giyime kadar herseyi satan yerlerde elektronik satiyor ama cesit pek fazla olmuyor . Bunlar yaninda staples, office depot vs elektronik vardir ama yine limitli secenekler ile.
Abi tesekkurler bestbuy inceledim biraz ebay e gore daha pahali.
Öncelik ebay, ardından amazon alisveris siteleri en uyguna bulabileceğiniz yerler.. online genellikle magazalardan daha uyguna aatis yapmaktadirlar.. Özellikle telefon ve elektronik..
ikinci el ariyorsaniz craiglist.com sitesi sahibinden.com tarzi bir yer oradan da güzel fiyata uygun şeyler bulabilirsiniz..
bu yaz baktim bestbuy veya benzeri yerler ebay'den daha pahali.. telefon laptop vb ihtiyaçlarımi %90 ebayden aldim alıyorum.. ;)
Tesekkur ederim dediginiz gibi ebay den almaya calisacagim.Bestbuy nitekim daha pahali.