Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hbb corsa & er corsa

salih mert
23-09-2014, 20:36
HBB Corsa starex turbo 1.7 bar orjinal cooler ER Corsa 2056 turbo 2.0 bar buyuk cooler HBB Corsa denemelerde brake boost yaparak kalkmistir.ER Corsa bazı denemelerde brake boost yapmistir. HBB Corsanin sahibi yakin bi arkadasim kendisi biraz kilolu oldugu icin ben kullandim :D Videoları atma sebebim ise arkadaslar tünel konusuna video atmasidir. ER Corsanin sahibi arkadas gecildigi dnemelerde hep tunel yaptigi icin bende ona tunel yapma geregi duydum Herkeze Saygılar Sevgiler :) YouTube'da "HBB CORSA & ER CORSA" adlı videoyu izleyin - HBB CORSA & ER CORSA: http://youtu.be/Dyl5242HnRg YouTube'da "HBB CORSA $ ER CORSA" adlı videoyu izleyin - HBB CORSA $ ER CORSA: http://youtu.be/ylTZLd80w_I

sword
23-09-2014, 21:19
Maşallah araclara Hbb bugun satıldı galiba face de gördüm

Gko
23-09-2014, 21:28
bu videolarda gram bişey belli degil hele 2. video boşa video yani.

face de görmüştüm araç içiydi sanırım yanlış olmasın şimdi tam hatırlamıyorm o video daha netti

ege_c
23-09-2014, 22:53
Breakboost yaptigini bile denememiz için arkada trafik yapan diğer arabalardan ogreniyorum o gece.. Gruba da yazdım, size de söyledim, buraya da yazıyorum;rollingte daha önce breakboost tecrübem YOK. Breakboost yapmadan adam akilli deneyelim, kim geciyor gorelim dedigimde kabul etmediniz sonucu kestirebildiginiz icin. Oraya kadar gittik R yaptılar demeyin arkamizdan diye hayatımda ilk defa mecburen yaptım ben de .kendi devrinde sikman icin defalarca beni devrine cektin,surekli onde kaldin,defalarca erken kalktin, defalarca tekrar tekrar denedik, hepsinin videosu bende, onlari da eklicem. Kalkisi belli olmayan 2-3 tane video çekip koymakla olmuyor bu işler. Araç sahibi kilolu diye ben yanima bi kisi daha almayi dusunuyoken, bi geldiniz arabayi baskasi suruyor + yolcu koltugu da sökülmüş.Benim speclerim en ufak vidasina kadar belliyken,siz ufak hesaplar pesindesiniz. Bundan önceki denememizde sizi geçtigimde hic bi hile hurda olmamasına ragmen bi ton çamura yattiniz,hic gerek olmamasina ragmen alttan aldim, videolari kaldırdım, tekrar denicez dedim. Bu seferde farkli yollara basvurdunuz. 2 ayrı gece çıktık 2 sinde de otoban oncesi cayimizi corbamizi ictik ama suistimal ettiniz olusturmaya çalıştığımız o dostluk ortamını. Breakboost yaptiginizi ogrendigimde , ben breakboost bilmiyorum ,başka arabaya geçiyorum, arabami mekanikerim bilal abi surecek dedigimde de kabul etmediniz yapmadan deneyelim dedigimde de. Buradaki niyet belli artık zaten. Herseyi gectim geceye katilan diger 45ya corsayla sadece 1 kere deneyip, gectik diyip kacmak, sonra da arabayi apar topar toplayip, hbb artik denemeyecek,herkesi gectik arabayi topladik demek nedir :D ? Gelin adam akıllı sikalim diyoruz yok,tünel yapmayalim arabalari gorelim diyoruz yok, boost yapmayalim bilmiyorum her zamanki gibi kalkalim deneyelim diyoruz , o yok bu yok. O zaman bizden de artık iyi niyet yok. O devir bitti. Bundan sonra tadimiz kacmasin diye alttan alan, uyum saglamaya çalışan bi ege yokk, bitti o iş. Hbb bugun el mi değiştirdi noldu bilmiyorum ama 45ya, er, hbb hep beraber cikicaz otobana denicez tekrar, kacmak yok..

Bende ekliyorum videolarımi insanlar kararını verir.

http://www.youtube.com/watch?v=DtafR4OgPHE

http://www.youtube.com/watch?v=DtafR4OgPHE

rebeloghy
23-09-2014, 23:06
Brake boost konusundan dolayı yanda gözüken araç hbb diye tahmin ediyorum. Zaten açıklamışsın durumu , ki o hızda yapılmaya çalışılan tünel diye masumlaştırırken kapıya dokunacak mesafeye gelmek niyeti gösteriyor..

SNCKTR
23-09-2014, 23:29
bi ara eliyle tutacak sandım :) o ne yakınlasma kucuk bı cukurda neler olur bı avuc cıvata ıcın hayatlarınızı tehlıkeye atmayın...

B.Koçer
24-09-2014, 00:11
bu kadar hırsa da deymez yaw

boost brake yapılmıcak deniyorsa yapılmaz istanbul piyasası bu kadar mı iddiali yani :)

salih mert
24-09-2014, 00:20
Rolling de brakeboost tecrubem yok diyosun orda denerken yaparım sıkıntı yok demeyi biliyorsun ama.simdide gelmis diyosun ki hayatimda ilk defa yaptim rollingdeyken yapmayi biliyordun ama ben anlayamadim senin ne yapmak istedigini.seninle en az 10 15 defa bastik ve ben hep brakeboost yaparak kalktim ordada dedim artik arabanin debriyaji kavramiyo kacirma yapiyor yinede aldiris etmediniz deniyelim deniyelim dediniz ddnedik.kendi devrime cekiyomusum oyle diyorsun ben o gece hayatimda ilk defa corsa kullandim ve deneme yaptim ben size sordum aracini yapan kisiye hangi devirde kacinci vitesde basicaz diye 2800 3000 devir dediniz tamm dedik o devirde bastik.kacinci vitesde basicaz dedik 2 de 3 de basalim dedik bastik sen daha diyosun ki benim devrim yalan konusmanin bi anlami yok.yazmissin sofer degistirdi orda zaten konusuldu araci bnm kullanacagim madem kendine guvenmiyorsun kullanamiyorsun kullanma ver baskası kullansin biz kim kullanicak diye sormadik kac defa denedik debriyaj kaciriyo diyorum diyosun ki arabayi baskasina vericem o kullansin boyle bi mantik mi var.YA Corsayla debriyaj kacirdigi halde 3 defa bastim 1 kere basdı diyosun.YA Corsa 2 de basamıyomus cok sarıyomus oyle diyor ama araclarinizi yapan arkadas 2 de basin diyor sonrada ben gitti oliyorum ilk baş kendi yaptiklariniza bakin.onceki denemede ne oldu ne bitti beni ilgilendirmiyo ben seninle bi sefer denedim gectigim videolarida attim senin koydugun videolardada sen erken bastin ben sesimi cikarmadim.oturup yedik ictik diyosun ben seni tanimiyorum bile nerde oturduk ne ictik ne yedik.bos yapmayı birak erken basiyosam basma deneme ilk tunel yapanda sensin hala haklı gibi kendini savunuyorsun.gizli spec diyosun senin o gun 2.0 bar bastigina bile inanmiyorum ben.Ege kardesim sen ilk bas deneme yapmayı ogren ondan sonra denemelere cik.sizden alt spec arabayı gecemediniz diye bu kadar kinnenmeyin.Emin ol HBB Corsa bnm olsa suan cikip seninle denerdim.bana arkadasim rica etti bn kullandim olay bu.Kafana gore hepberaber cikicaz deniycez deme.sen istedigin video yu koy benm umrumda degil.sen ilk bas aldigin arabayi iyice kullanmayi ogren sonra millete atar yap.hadi hayirli geceler.

Onur Fatih
24-09-2014, 02:46
Er daha hizli videolardan goruldugu kadariyla.

DrageR
24-09-2014, 07:52
mazotçular sizi :D

guwen_ar
24-09-2014, 09:24
Cok ciddi tunel yapilmis.
Er, hbb den gordugum kadari ile tartismasiz hizli.
Fakat soforluk denenmis arabalar degil.

mannerboy
24-09-2014, 09:55
boost brake nedemek tam olarak ne işe yarıyor ?

SEÇKİN172
24-09-2014, 09:59
fena kavga çıkar bu konuda :)

altugkocer
24-09-2014, 10:23
Sonra birbirinize atıp tutacaksanız niye deneme yapıyorsunuz. Yok o tünel yaptı, bu köprü yaptı, şu brakeboost yaptı. İllaki biri kazanacak biri kaybedecek. 2 tarafı da tanımam etmem, birbirinizi yarım metre geçmek için o kadar dibine girip tehlikeli olayı neden daha da tehlikeli hake getiriyorsunuz. Hep roll konularındaki mesajları okuyorum geçenin de bahanesi var arkada kalanın da bahanesi var. "Ya helal olsun senin şoförlüğün daha iyiymiş, senin araban daha iyiymiş ya da benim biraz daha kendimi geliştirmem lazım" diyen tek elin parmaklarını geçmez. Madem çok istiyorsunuz 2 araçta aynı söküklükte olsun 2 şoför de yakın kiloda olsun, aranızda en az 1 şerit olacak şekilde yapın kapışmanızı. Biz de izleyelim :)

Skyhawk34
24-09-2014, 10:28
çakallara yem olmaktansa sofradan uzaklaş daha iyi

Sercan AKCAN
24-09-2014, 10:38
Brakeboost yapmadan deneylim cok saçma olmuş yapabiliyosan daha iyisini yap hile değil bişey değil :)2 aracada masallah.Hbb de 2056 olsa neler yapıcakmıs :)

dj_batukaan
24-09-2014, 10:44
bu işin şöyle akşamlarını gördük;

önce uygun bir saate buluşulur çay kahve sohbet edilir. sonrada uygun boş olan yola çıkılır ve efendice denemeler yapılır.. kimse art niyet göstermez amaç eğlenmektir. amaç gerçek anlamda aracını zamanlamasını gidişini görmektir.

sonra dönüş yoluna geçilir. yine sohbetler yemekler yenir ve sabaha karşı herkes evine döner...

bu nedir. arkadaş yaa sen öyle yaptın ben böyle yaptım kim kimi gecmiş kim kime kazık atmış herkes nelerin derdine düşmüş :(

camsemih
24-09-2014, 10:48
zaten başka videolar var mı bilmiyorum ama trafikte var kimin önde olduğuda belli değil

cem_subasi
24-09-2014, 10:54
Brakeboost yapmadan deneylim cok saçma olmuş yapabiliyosan daha iyisini yap hile değil bişey değil :)2 aracada masallah.Hbb de 2056 olsa neler yapıcakmıs :)

Sen bu işi biliyosun :Bravoo:

KMR2-GT
24-09-2014, 11:26
rüzgar alacam diye cinayet işlemeye çalışanlara hastayım

ferroo
24-09-2014, 11:31
gorende 1500 hp 2 tane arac denıyo sanıcak bu ne hırs nerdeyse bırbırınızı gebertceksınız roll yaparken bole rolmu olur? bunun adı ne sımdı rollmu?

dachosen
24-09-2014, 11:39
Hayatımda hiç ciddi bi roll gecesine katılmadığımdan soruyorum:

Bu yarışlar parasına falan mı yapılıyor? Hani hiç yoksa 1000 lirasına falan mı basılıyor? Yoksa zaten trafikli yolda tapagaz 1 ton arabayla kimse kimsenin götüne götüne girmez dimi geçmek için?

Yoksa ''Ahmet Usta yazılım attı Mehmet usta turbo taktı bende 1 boy XYZ Corsaya taktım!!'' diye reklam yaparak Ahmet,Mehmet ustasından beleş işçilik kapmak mı?

''Şimdi bu HBB corsa 2056 lıya yarım boy korsa benim corsa kaça satılır?'' Diye saçma sapan düşünen insanlara arabayı daha kolay satabilmek için yada piyasasını yükseltmek için yapılan bişey mi? Hani ilana kadran resmi koymak gibi :D

Brian O'Connor zannedip 1 ton 130hp Corsayla ''Highway King'' tarzı bi isim yapmaya çalışmak mı?

Yani gerçekten iyi bir kazancın olmalı ki 1 teneke parçasıyla trafikli ortamda egzozuna ölçüm yapacak kadar giresin?

Bana biri açıklarsa sevinirim lütfen.

weST.27
24-09-2014, 12:49
o ne birbirine yaklaşmadır öyle yarım boy öne atılayım diye taklaya geleceksiniz yazık günah

BurakCengizhanoğlu
24-09-2014, 13:14
benim çevremdekilerle denerken öyle tünel yapılsa heralde kavga çıkar

rebeloghy
24-09-2014, 14:01
Hayır bir şey değil , yakında yine ***** kanal haber yapar. Ölüme meydan okuyorlar diye başlık atarlar...

mannerboy
24-09-2014, 14:08
Hayır bir şey değil , yakında yine ***** kanal haber yapar. Ölüme meydan okuyorlar diye başlık atarlar...

başlığı sen attın bile :D

aybrskck
24-09-2014, 18:37
Er corsa o gece oraya yapılan değişikliklerden dolayı arabayı denemek için geldi , ama sizin niyetiniz pek te araba denemek değildi bu bildiğin yarışmak , oraya hbb yi geçmek için gelseydi zaten geçerdi apaçık ortada tartisilcak çok fazla Bisey yok rollingde herşey mubahtir dediniz zaten niyetinizi belli ettiniz er corsanin Bisey ispatlamaya ihtiyacı yok zaten draglarda yaptığı süre neyin ne olduğunu göstermek için fazlasıyla yeterli tekrar söylüyorum mesele gecmekse er hep hazır her zaman en hızlı ;)

BEmre0075
25-09-2014, 11:19
hayaller kurardık biz yıllar önce HBB nin nasıl yurudugunu herkes bılıyor bu speclere ragmen er corsayı gecıyor ya corsayıda gectık gecıldıklerını kabulde ettıler ama vıdeo cekemedıgımız için video altında uygunsuz yorumlar yazdılar sıkıntı yok HBB alayını tokatladı

aybrskck
25-09-2014, 14:19
kimse hbb nin yürürüne laf söylemiyor specklerine göre çok güzel bir araba, o akşam orda geçmişde olabilirsiniz oda tamam ama sizinle hemfikir olmadığımız nokta, hızlı olmak farklı bişey ve er herzaman hbbden daha hızlı ;)

ferroo
25-09-2014, 14:33
Smdi kim dha hzli er mi hbb mi:)

Jackie
25-09-2014, 16:43
Er corsa o gece oraya yapılan değişikliklerden dolayı arabayı denemek için geldi , ama sizin niyetiniz pek te araba denemek değildi bu bildiğin yarışmak , oraya hbb yi geçmek için gelseydi zaten geçerdi apaçık ortada tartisilcak çok fazla Bisey yok rollingde herşey mubahtir dediniz zaten niyetinizi belli ettiniz er corsanin Bisey ispatlamaya ihtiyacı yok zaten draglarda yaptığı süre neyin ne olduğunu göstermek için fazlasıyla yeterli tekrar söylüyorum mesele gecmekse er hep hazır her zaman en hızlı ;)

Sırf merakımdan soruyorum corsalarla alakam yok , peki bu denemede neden geçememiş .

SekoLive
25-09-2014, 16:44

sonuc, hangi araba kime yakınsa ona göre o önde gibi

dj_batukaan
25-09-2014, 16:48
Hayatımda hiç ciddi bi roll gecesine katılmadığımdan soruyorum:

Bu yarışlar parasına falan mı yapılıyor? Hani hiç yoksa 1000 lirasına falan mı basılıyor? Yoksa zaten trafikli yolda tapagaz 1 ton arabayla kimse kimsenin götüne götüne girmez dimi geçmek için?

Yoksa ''Ahmet Usta yazılım attı Mehmet usta turbo taktı bende 1 boy XYZ Corsaya taktım!!'' diye reklam yaparak Ahmet,Mehmet ustasından beleş işçilik kapmak mı?

''Şimdi bu HBB corsa 2056 lıya yarım boy korsa benim corsa kaça satılır?'' Diye saçma sapan düşünen insanlara arabayı daha kolay satabilmek için yada piyasasını yükseltmek için yapılan bişey mi? Hani ilana kadran resmi koymak gibi :D

Brian O'Connor zannedip 1 ton 130hp Corsayla ''Highway King'' tarzı bi isim yapmaya çalışmak mı?

Yani gerçekten iyi bir kazancın olmalı ki 1 teneke parçasıyla trafikli ortamda egzozuna ölçüm yapacak kadar giresin?

Bana biri açıklarsa sevinirim lütfen.

sana verilecek bir cevap asla yok sen herşeyi çözmüşsün kendi sorunun içinde açıklamışsın arkadaşlara, Tebrikler..

bende çok merak ettim hangi hızlı şimdi :)

S.Özeren
25-09-2014, 17:15
buraya koyular bütün videolarda er tarafı ve hbb tarafı olarak hbb 'nin geçtiği bariz belli neyi tartışıyorsunuz ?

aybrskck
25-09-2014, 17:25
dedim ki zaten geçmiş ama tünel erken basma breakboost yaparak geçiyor ayrıca er corsanın draglarda yaptığı sürelerde ortada varsa o süreyi koşabilicek bi corsa yakında körfezde drag var çıksın yapsın izleyelim bizde keyifle, diyelim harbiden hızlıymış :)

vagmafia
25-09-2014, 20:44
er corsa ıkı kışı hbb de 50 kıloluk adamı cıkartın bıde brekaboost yapın yetmedı bıde tunelın dıbıne vur draglarda görelım hbb yı gençler;)

yoshimura
27-09-2014, 09:03
maşallah corsalar hızlı ama bu kadar tehlikeye atmaya gerenk yok

Günkut
27-09-2014, 10:32
boost brake nedemek tam olarak ne işe yarıyor ?

:beuj::beuj::beuj::beuj::beuj:

aybrskck
27-09-2014, 23:49
breakboost turbo araçta basınç dolu beklemek için hızı frenle sabitleyerek ve aynı anda gaza basarak turboyu doldurmak

S.Özeren
28-09-2014, 00:31
dedim ki zaten geçmiş ama tünel erken basma breakboost yaparak geçiyor ayrıca er corsanın draglarda yaptığı sürelerde ortada varsa o süreyi koşabilicek bi corsa yakında körfezde drag var çıksın yapsın izleyelim bizde keyifle, diyelim harbiden hızlıymış :)

hımm anlıyorum.