Orijinalini görmek için tıklayınız : 26 ekim CUMHURİYET KUPASI
typerali
23-09-2014, 22:12
merhaba arkadaşlar biz kulüp olarak cumhuriyet kupasını geleneksel hale getirmek istiyoruz bu anlamlı ve önemli bir günü sizlerle birlikte özel ve güzel bir gün ile günün sonunda da CUMHURİYET KUPASI ile taçlandırmak amacıyla bu tarihi şahsım olarak kafamda yeniyılın ilk gününden itibaren kafama koymuştum sayın federasyon başkanımıza da bu fikrimi söylemiştim kendisi de memnun olacagını güzel bir düşünce oldugunu şahsıma söylemişti. Destekleri için kendilerine de teşekkür ediyorum.
Arkadaşlar sizlerden tek bir ricam var açıklanan tarihler arasında kayıtlarınızı tamamlamanızı özellikle rica ediyorum biliyorsunuz ki biz kulüp olarak yarış tarihinden 2 gün öncesine yani cuma gecesi 23:59 a kadar telefon mail sms gibi iletişim araçları ile bilgi veren herkesin parasını iade ediyoruz bu kulübümüzün vaz geçilmez prensibidir. bu prensibi göz önünde buluındurarak kayıt işlemlerinizi ltfn zamanında yapınız bizlerde yarışmacı föylerini lisans ve sigorta gibi üzerimize düşüen işlemleri ve federasyondan kati kayıt listelerinin onayını alabilmemiz için zamana ihtiyacımız var .Bu işlemlerin aksaması bizleri zor durumda bırakıyor dolayısıyla sizlere de yansıyor ltfn bu duruma dikkat edelim.
Araçlarda ise yangın söndürücü akü izolasyonu fiber kaputlarda mandal uygulamalarına gereken önemin gösterilmesi hem sizlerin can güveligi, hemde biz organizatörler olarak sorumlulugumuzu riske sokmamak adına kurallara azami derecede dikkat etmemiz gerekmektedir hayırlı olsun bilgilerinize
ALİ KOLAY
KDSK KLP B ŞK.
Hayırlı olsun abı cok guzel bır yarıs olacak yıne :)
vectraumt
24-09-2014, 15:24
Ali abi bu yıl bizi yarışlara doyurdun valla emeklerin için çok teşekkürler inşallah adına yakışır güzel sorunsuz seyir zevki bol bi yarış olur
typerali
24-09-2014, 23:51
Ali abi bu yıl bizi yarışlara doyurdun valla emeklerin için çok teşekkürler inşallah adına yakışır güzel sorunsuz seyir zevki bol bi yarış olur
ben tşkr ederim sadece görevimizi yapmaya üstlendigimiz göreve layik olmaya çalışıyoruz. tşkrlr.
typerali
24-09-2014, 23:56
Hayırlı olsun abı cok guzel bır yarıs olacak yıne :)
tşkrlr mercan inş. daha güzellerine hep birlikte ayrıca başarından dolayı tebrik ederim.
Allah kısmet ederse XM3 TT ile katılmayı planlıyorum, ben gelemezsem ekibim gelir inşallah.
İlk kalkış denemelerinden kareler....
http://www.youtube.com/watch?v=848lu7G1tsg#rpctoken=192424190&_methods=setNotificationWidgetSize%2CsetNotificati onWidgetHeight%2CsetNotificationText%2ChideNotific ationWidget%2CopenSharebox%2ConError%2C_ready%2C_c lose%2C_open%2C_resizeMe%2C_renderstart&id=I1_1411733422068&parent=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com&pfname=
dexspeed
26-09-2014, 16:14
masallah zevkle izleriz abi.. :)
typerali
26-09-2014, 22:06
Allah kısmet ederse XM3 TT ile katılmayı planlıyorum, ben gelemezsem ekibim gelir inşallah.
İlk kalkış denemelerinden kareler....
http://www.youtube.com/watch?v=848lu7G1tsg#rpctoken=192424190&_methods=setNotificationWidgetSize%2CsetNotificati onWidgetHeight%2CsetNotificationText%2ChideNotific ationWidget%2CopenSharebox%2ConError%2C_ready%2C_c lose%2C_open%2C_resizeMe%2C_renderstart&id=I1_1411733422068&parent=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com&pfname= merakla bekledigimiz bir araç pistte görmek bizleri memnun eder ellerine saglık TÜRKİYE 'de böyle emek çekilmiş güzel araç sayısı git gide artmakta son yarışlarda rekor üstüne rekorlar geliyor özellikle 10 sn. altı süreler ve konyanın gururu olan tofaşın süresi ve arkadan iter de m.cenk kamiloğlu'nun rekoru bunlar sevindirici gelişmeler bunlara ilaveten sizin aracınızı da büyük anlamı olan CUMHURİYET KUPASINDA görnekte daha özel bir durum yaratmaktadır . sizin de burada olmanız şahsımı ayrıca sevindirecektir bekleriz tşkrlr.
typerali
30-09-2014, 18:49
ilk yine bayram DUMAN ANTALYA
KAYIT LİSTESİ
BAYRAM DUMAN PEUGEOT 106 GTİ N/A ANTALYA
BAYRAM DUMAN HONDA B16 N/A ANTALYA
ABDULLAH SONGÜR HONDA B16 TURBO KONYA
EMRE ERTEKİN SUBARU İMP. KONYA
ORAL GÜLER COREVETTE C6 ADANA
EMRE BATMAZ ŞAHİN SWAP MERSİN
DEVRİM GÜNGÖR CTRÖEN SAXO TURBO ADANA
İ.SUAT ULUOCAK TOFAŞ SWAP TURBO ANKARA
EROL ERGUVANLI HONDA EKK24 N/A İZMİR
A.İHSAN ŞENER TOFAŞ TURBO AKSARAY
LEVENT ACAR TOFAŞ N/A BURSA
M.İBRAHİM DAŞTAN BMW E 46 AWD TURBO İSTANBUL
RAMAZAN HAKAN ÖZAN VW MK2 SWAP TURBO AKSARAY
UGUR GÖZÜM SUBARU AKSARAY
SEZAİ ARAL SEAT TDİ ANTALYA
TAHİR SARIBAŞ. BMW E36. TURBO. ANTALYA
HÜSEYİN TOGAÇAR HONDA EG K20 TURBO ADANA
METİN GEZİCİ HONDA EG K20 TURBO ADANA
OSMAN KÜSİN VW MK4 TURBO ADANA
ADEM ÇENTMEN SPEEYD EVO İZMİR
ÇAGLAR KURT BMW İZMİR
SERDAR ALTUNAY MURO TURBO KONYA
ORHAN GÜL SUBARU LECASY ANKARA
H.FEHMİ KÖSEOGLU SUBARU ANKARA
SELEHATTİN SÖZDUYAR SUBARU KAYSERİ
YASİN KARA BMW E30 TURBO ANKARA
SEFA KAYA BMW E30 N/A ANKARA
ULUBAY İNCEBEY PORSCHE 911 ANKARA
HASAN BAŞKARA BUGARU (VOSVOS) ANKARA
ZİYA AYANLAR BMW E30 ANKARA
ASIM BAŞKAN PEUGEOT 106 (ANGEL) N/A NOS ANKARA
SATILMIŞ YİĞİT CTREÖEN SAXO TURBO ANKARA
MURAT KAPLAN GOLF MK2 TURBO ANKARA
YUSUF BOZKURT BMW E30 SWAP KONYA
AHMET YETİŞKUL MSUPRA TURBO NOS BURSA
AYKAN KALAY VW TDİ ADANA
ÖMER ÇAMUR TOFAŞ SWAP ANTALYA
YILDIRIM ALPARSLAN NİSSAN 300ZX ANKARA
TURBOCU EVREN TOFAŞ TURBO ANKARA
OGUZ KAHRAMAN TOFAŞ TURBO KONYA
typerali
03-10-2014, 19:51
Techturkey aİlesİnİn kurban bayramini kutlar hep bİrlİkte nİce bayramlara dİleklerİyle mutlu bayramlar...
ALİ KOLAY
KDSK KLP BŞK.
typerali
07-10-2014, 17:47
Sevgili arkadaşlar katılacak olanlar isimlerinizi yazmanızı rica ediyorum sayıya göre etkinlik hazırlamayı planlamaktayız bilgilerinize
typerali
10-10-2014, 19:06
11.10.2014 ile 20.10.2014 tarihleri arasında cumhuriyet kupası kayıtları açılmış olup katılacak olan yarışmacıların bu tarihler arasında mutlaka kayıt işlemlerini tamamlamaları gerekmektedir 24 .10 .2014 gece 23:59 a kadar SMS, mail, telefon gibi iletişim araçları ile bilgi verilmesi halinde katılımcının kayıt ücreti iade edilecektir önceden oldugu gibi bu sebebledir ki kayıt işlemini erken yapmanız sizi de bizleride rahatlatır araçta yada şahsi oluşabilecek olumsuzluk halinde zaten paranız iade olacagı için son günlere bırakmamanızı rica ederim. yarışmacı sayısı 40 (kırk) 5 yedek araç ile sınırlıdır. bilgilerinize.
garanti bankası
karatay şb.
şb kodu: 519
hesap no: 6683638
Iban no:TR28 0006 2000 5190 0006 6836 38
kayıt ücreti : 500 tl (beşyüz) liradır.
iletişim: 0533 542 55 85 / 0533 726 90 85 / 0544 726 90 85 (Ali KOLAY)
XM3 TT ile katılmak üzere ödeme yapıldı. Arıza olmazsa 25 Ekim'de 1100 metre rakıma göre wastegate ayarlarımızı yapmış şekilde Konya'ya geliriz inşallah.
Allah'tan kazasız ağız tadıyla bir yarış niyaz ediyorum.
vectraumt
15-10-2014, 14:41
XM3 TT ile katılmak üzere ödeme yapıldı. Arıza olmazsa 25 Ekim'de 1100 metre rakıma göre wastegate ayarlarımızı yapmış şekilde Konya'ya geliriz inşallah.
Allah'tan kazasız ağız tadıyla bir yarış niyaz ediyorum.
Konyalı izleyiciler olarak heycanla bekliyoruz. Merak ettiğim araçların başında geliyor inşallah kazasız belasız bir yarış geçirirsiniz
kayıtlar hakkında nereden bilgi alabilirim
ayrıca lisanssı sürücü mü yoksa yarışmacı olarakmı gerekir
hayıt ücreti vs
teşekkürler
edit 500 tl imiş :confused:
typerali
15-10-2014, 15:11
kdsk@outlook.com adresinden gerekli bilgileri alabilirsiniz lisans ise sürücü ve yarışmaxı olarak 2 lisans gerekiyor (tosfed/lisans) web adresinden 100 tl karşılıgı 2 lisansınızı alabilirsiniz.
Honda Civic EG K20 Turbo RedNose Hüseyin Toğaçar
Honda Civic EG K20 Turbo Subzero Metin Gezici
Golf MK4 1,8T OTTMAN Osman Küsin
Ali abi listeye bu 3 aracıda eklermisin.llah izin verirse pazartesi kayıt işlemlerini yapacak araç sahipleri
İstanbul'dan katılacak araç var ise çift katlı kurtarıcıyı paylaşabiliriz.
Ali abi listeye izmirden 3 araç ekleyebilirsin. ödemelerimizi pazartesi yapıyoruz.. konya pistinde, kendini hızlı :) sanan N/A araçları görelim..:icon_tup:
adem çetmen speddy evo
çaglar kurt bmw
erol erguvanlı ekk24
engin_ant
19-10-2014, 14:41
Ali abi listeye izmirden 3 araç ekleyebilirsin. ödemelerimizi pazartesi yapıyoruz.. konya pistinde, kendini hızlı :) sanan N/A araçları görelim..:icon_tup:
adem çetmen speddy evo
çaglar kurt bmw
erol erguvanlı ekk24
Vuvvvv gidere bak erol başkan ustume aliniyimmi
Tabiki tabiki :) ortaya yazdım işte
engin_ant
20-10-2014, 16:09
Tabiki tabiki :) ortaya yazdım işte
Çok istiyodum konyaya gelmek ama aracim yetismedi ama izmire gelicem misafirin olucam k24 le denemek için
aynen enginim konyaya zor yetişmen çok kalmış ama araç boyada..
konyadan sonra ne zaman istersen gel başımın üstünde yerin var.
Konya'ya 5 gün kala....
Bugün XM3 ile ilk defa 0-100 km/h testi yaptık.
http://i1073.photobucket.com/albums/w391/mertmert1/20141020_145604_zpsefdb255f.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=tjiEQbZ7hhE&feature=youtu.be
Bir kere daha hamd olsun.
maşallahhh şükür bu günlerede...
Abicim bizide eklersen .)
Satılmış Yiğit saxo turbo
Murat Kaplan golf turbo
Listeye bakılırsa bence yılın en güzel drag yarışı olacak.
Özellikle Speddy evo ve tork garaj çekişmesi ve ekstra sürpriz xm3 çekişmesi
Diğer taraftan Egk20 turbolar,E30 turbolar,Saxo turbolar
Ekk24'ün n/a rekoru
İnşallah bi aksilik çıkmaz güzel bir yarış olur.
Listeye bakılırsa bence yılın en güzel drag yarışı olacak.
Özellikle Speddy evo ve tork garaj çekişmesi ve ekstra sürpriz xm3 çekişmesi
Diğer taraftan Egk20 turbolar,E30 turbolar,Saxo turbolar
Ekk24'ün n/a süresi
İnşallah bi aksilik çıkmaz güzel bir yarış olur.
typerali
21-10-2014, 16:12
Sevgili arkadaşlar Türkiye atıcılık şampiyonasıyla tarihlerimiz çakışması nedeniyle yarış tarihi 01-02 /11/2014 tarihine ertelenmiştir.bilgilerinize.
ALİ KOLAY
KDSK.KLP.BŞK.
typerali
21-10-2014, 19:41
atıcılık ne alaka abı ?atıcılık poligonu ile drag pisti yanyana
ses etki ediyor konsantreleri bozuldugu için atış yapamıyorlarmış sebep budur.
typerali
22-10-2014, 23:34
Sevgili arkadaşlar 40 araçlık sayı tamamlanmış olup kayıtlar kapatılmıştır cuma günü (24 .10.2014 ) mesai bitimine kadar kayıt bedellerini banka hesabına yatırmayan arkadaşlar kayıtları iptal edilerek yedek bekleyen araçlar asil kayıt haline dönecektir. dolayısıyla sizlerin ve bizlerin olumsuzluklara fırsat oluşturmaması için lütfen kayıtlarını tamamlayınız bilgilerinizi (kdsk@outlook.com )veya (0544 726 90 85 nolu tlf.a whatsapp) adresine e mail olarak atınız .yarışmacı adına başkaları tarafından yatıran kişiler lütfen kimin adına ücret yatırdıkları bilgilerini açıklama kısmına belirtsinler.
garanti bankası
şb:519
hesap:6683638
ıban: TR28 0006 2000 5190 0006 6836 38
ALİ KOLAY
KDSK KLP.BŞK.
Ali abi net listeyi yazman mümkün mu ?
Rednose K20 Civic Ve Golf 1,8T için kayıt ve lisans işleri halledildi.Kazası belasız bir yarış olur inş.
türker42
25-10-2014, 20:04
Kayıt listesi paylaşılabilirmi
typerali
26-10-2014, 06:22
GÜncel kayit lİstesİ
mustafa kormaz ford sierra turbo antalya
ali demir vw golf m2 turbo antalya
abdullah songÜr honda b16 turbo konya
oral gÜler corevette c6 adana
emre batmaz Şahİn swap mersİn
devrİm gÜngÖr ctrÖen saxo turbo adana
İ.suat uluocak tofaŞ swap turbo ankara
onur ŞİmŞek vw golf ankara
erol erguvanli honda ekk24 n/a İzmİr
a.İhsan Şener tofaŞ turbo aksaray
levent acar tofaŞ n/a bursa
m.İbrahİm daŞtan bmw e 46 awd turbo İstanbul
sezaİ aral seat tdİ antalya
tahİr saribaŞ. Bmw e36. Turbo. Antalya
hÜseyİn togaÇar honda eg k20 turbo adana
osman kÜsİn vw mk4 turbo adana
adem Çentmen speeyd evo İzmİr
Çaglar kurt bmw İzmİr
serdar altunay muro turbo konya
orhan gÜl subaru lecasy GT ankara
h.fehmİ kÖseoglu subaru ankara
selehattİn sÖzduyar subaru kayserİ
yasİn kara bmw e30 turbo ankara
sefa kaya bmw e30 n/a ankara
ulubay İncebey porsche 911 ankara
hasan baŞkara bugaru (vosvos) ankara
zİya ayanlar bmw e30 ankara
asim baŞkan peugeot 106 (angel) n/a nos ankara
satilmiŞ yİĞİt ctreÖen saxo turbo ankara
murat kaplan golf mk2 turbo ankara
yusuf bozkurt bmw e30 swap konya
ahmet yetİŞkul msupra turbo nos bursa
aykan kalay vw tdİ adana
Ömer Çamur tofaŞ swap antalya
yildirim alparslan nİssan 300zx ankara
turbocu evren tofaŞ turbo ankara
oguz kahraman tofaŞ turbo konya
anil erdogmuŞ bmw e30 swap ankara
akin parlatan nİssan 200sx turbo ankara
SEBAHATTİN CİN VW TDİ ADANA
hafta sonuna konyada hava yagışlı gösteriyor..
http://www.dmi.gov.tr/tahmin/il-ve-ilceler.aspx?m=KONYA#sfB
yagıs varsa yıne ıptal olur
serkanokan
28-10-2014, 07:36
Şu an meteorolojinin internet sitesinde cumartesi ve pazar yağışlı görünüyor.
Sanırım bu haftada yağışan ertelenecek.Daha erken zamanda bilgi verilirsse çok iyi olur ali abi ona göre çekici vs hazırlıklarımız yapılır.
türker42
28-10-2014, 19:03
pazar günü güneşli gözüküyor ama,
typerali
28-10-2014, 20:14
arkadaşlar bende sizler gibi hava durumunu takip ediyorum fakat en saglıklı bilgi perşembe alacagımız tahminler en dogruya yakın tahminler olacagı için o günü beklemek saglıklı karar almamızı saglar diye düşünüyorum .
insallah hava iyi olurda guzel bir yaris yasariz.
tr rekorunu dusuk 9 lara cekmek icin geliyoruz, arkadan itis rekorunu da 10 saniye altina dusurucez insallah. sezonun son yarisi iste pist iste yaris, en hizlilari belli olsun Turkiye'nin.
dexspeed
30-10-2014, 09:38
insallah hava iyi olurda guzel bir yaris yasariz.
tr rekorunu dusuk 9 lara cekmek icin geliyoruz, arkadan itis rekorunu da 10 saniye altina dusurucez insallah. sezonun son yarisi iste pist iste yaris, en hizlilari belli olsun Turkiye'nin.
bizde 10.710 türkiye arkadan itis rekorunu kırmayı hedefliyoduk tabi siz 10 saniyenin altına çekerseniz bizim için hayal olacak :) Liste çok sağlam maşallah 10 sn. altı yapabilecek kapasitede en az 5 araba saydım.. güzel bir yarış olacak inş
çogu hava durumu tahmin sitelerinde cumartesi yagışlı pazar güneşli gösteriyor konyayı..
ali başkan ne olacak halimiz :)
Cumartesi'de yağmur yok görünüyor :)
5 Day Weather Forecast for Konya - weather.com (http://www.weather.com/weather/5-day/TUXX0053)
Ali başkan en kötü Cumartesi Araçların kontrolleri.yapılır seeding yarış pazar olur bence pazar Güneşli ise Sakın ertelemeyin hava soğuyor
TAHİR SARIBAŞ
30-10-2014, 13:59
ilk defa cumartesiden gelelim,antreman ayar yapalım dedik onda da hava alt üst etti planları :D
hayırlısı olsun ne diyelim,her geçen gün hava kötüye gidecek artık
Haftaya hava çok gzl ama Türkiye atıcılık şampiyonası varmış..
typerali
30-10-2014, 14:33
sevgili arkadaşlar meteorolojiden almış oldugum son durum 15:15 itibariyle c.tesi günü hava kapalı yagış yok ögle saatlerinde 15 dakika kadar yagış olabilecegi ögleden sonra yine yagış yok hava sıcaklıgı 11 derece pazar günü açık yagış yok hava sıcaklıgı 12 derece şeklinde dir. bu durumda organizasyona devam edelim çünkü c.tesi günü teknik kontrol ve seedingler oldugu için ögle saatlerinde yagması muhtemel olan yagmur bizi çok etkilemez diye düşünüyorum erteleme yok program devam sizler ne dersiniz ? bilgilerinize
biz izmirden geliriz sıkıntı yok..
ama netlik kazanmalı ki ona göre çekiciyi ayarlayalım
typerali
30-10-2014, 15:23
biz izmirden geliriz sıkıntı yok..
ama netlik kazanmalı ki ona göre çekiciyi ayarlayalım
erol telefon görüşmeleri sonucu çogunluk geliyor gelmem diyen de yok daha
Tamam abi biz çekiciyi ayarladık geliyoruz spedy evo ile..
serkanokan
01-11-2014, 08:37
Seedingler birazdan başlayacak sanırım, süreleri paylaşırsanız seviniriz.
Yarın seyirci olarak geleceğim, şimdiden herkese sorunsuz, başarılı yarışlar.
free-hifi
01-11-2014, 09:44
ayın 14 üne kadar ülke geneli pastırma sıcaklarına giriyor deniliyor.
konyadan gol haberi varmı ? nedir son durum
seeding süreleri nedir? son vaziyet hakkında bilgi alalım lütfen.
Allah kolaylık versin herkese.
serkanokan
01-11-2014, 17:08
Süre sisteminde bi arıza olduğu için seedingler sabah 6 da başlayacakmış.
Yarın gelecek olanlar sıkı giyinsin hava bugün baya soğuktu :)
Herkese başarılar, ordaki arkadaşlar burayı güncel tutarsa seviniriz :) son durum nedir :)
Enverbah
02-11-2014, 10:43
09.211 speedy evo
vectraumt
02-11-2014, 10:45
Spedyevo 09.211 :)
Instagrama #techturkey olarak video atıyoruz ara ara takip edebilirsiniz oradan.
oooo :s evo ciddi indirmiş süreyi kocaman maşallah.
diğer seeding sürelerini yazabilecek kimse varmı?
vectraumt
02-11-2014, 11:18
Tahir abinin arac fena iyi bi sure gelir
egk20 çıktı mı hüseyin abi ? rednose ?çok merak ediyorum onun süresini. bide xm3 orda mı ?
egk20 çıktı mı hüseyin abi ? rednose ?çok merak ediyorum onun süresini. bide xm3 orda mı ?
Xm3 şu anda yok.gelmedi.
hüseyin abinin araba patırdıyor benzin yetiştirmiyor.11 küsür yaptı.
kickboxer
02-11-2014, 13:44
:D legacy ordaysa süresini paylaşırmısınız
10.7 yaptı sanıyorum fwd rekoru
10.7 fwd türkiye rekoru = egk20 turbo (rednose)
bütün adana ekibinin ayağına sağlık gurur duydum
Yarışda emegi geçen herkeze teşekkürler..
K24 ile TR N/A rekorunu kırdık 11.90 sn. İle
Yeni hedef ilerde 11.5 inşallah
3 kalkış yaptım
11.90
11.97
12.1
Speedy Evo 9.2 yeni Türkiye rekoru
Meray servis 200 sx10.4 arkadan iter rekoru
Sato usta 10.6 önden çeker rekoru
K24 Erol. 11.9 atmosferik rekoru
Sürelerin küsüratları vardır
Bulut Y.
02-11-2014, 15:50
Rekorlarla dolu guzel bir sezon finali oldu.
yusufcan_k
02-11-2014, 16:03
10.7 fwd türkiye rekoru = egk20 turbo (rednose)
bütün adana ekibinin ayağına sağlık gurur duydum
10.6xx var sato ustadan ama rekor üstüne rekor mu geldi acaba?
tandogan
02-11-2014, 16:06
Dizel araçların sürelerini bilen paylaşabilir mi ?
10.6xx var sato ustadan ama rekor üstüne rekor mu geldi acaba?
ilk rednose 10.7** rekor yaptı , ardından da Sato usta10,626 rekor yaptı.
16 FR 549
02-11-2014, 16:34
Rednose'un yaptığı süre resmi kayıtlarda olan süre, Sato ustanın süresi resmi değil yarıştan sonra deneme amaçlı yapılan kalkışta elde edilen süredir :) İkisine de helal olsun emeklerine sağlık :)
M_PROJECT
02-11-2014, 17:09
Rekorlar gunu oldu , aksilikler zaten alisilagelmis bir durum fakat cikan sureler yasanan aksilikleri bir nevi unutturdu .
Yarisa Katılan 106 Gti lardan atmosferik nos turbo olmandan bizim yaptığımız Süreyi gecen olmadı sanırım ...
Ama diger Araçların Süreleri cok guzel yarisa gelmediğim icin cok pisman oldum
Herkesi tebrik ederim
Kacirdik valla guzelim yarişi.rekorlar ard arda gelmiş.
Ama merak ettigim bisey var. Ne olduda herkes birden hizlandi. iyi hazirlandik degil beklediğim cevap. herzaman iyi hazırlaniyor zaten herkes. herkesin iyi sure yapmasinin pistle alakali olduğunu dusunuyorum. Soğuk havanın etkisimi? Rüzgarmi? Vth daha fazla yada daha uzunmu döküldü?
Güzel bi yarış oldu. Rekorlar çok heyecan kattı :) Yarışan ve organizasyonda emeği geçenlere teşekkürler.
M3TT'yi merakla bekliyorduk göremedik maalesef.
Bütün araçlara maşallah. Çok güzel bir yarış organizasyonu olmuş.
2.kalkışımız yağya denk geldiği için tosfed hakemlerinden izin alınarak fwd rekorunu kırmak ıcın 3. Kalkışımızı yaptık ve kırdıkda bu kadardır fwd rekoru powered by SATOYA aittir 10.626. Hakemler huzurunda rekor resmidir ..
ercan arseven
02-11-2014, 17:55
Çok güzel bi yarış oldu ard arda rekorlar geldi emeği geçen herkese teşekkürler..
PriSOneR
02-11-2014, 21:32
Arkadaslar yaris bitti denildikten sonra yapilan denemeler resmi olur mu ? Sato masallah sure yapti fakat bence resmi degil. Tarafsiz konusuyorum. Ayrica ali baskanim artik bu skorboardlara bir care bulunsun insanlar oraya sure olcumune yada dise dis kupa yarisina geliyorlar fakat konyaya her yarisa gelirim bu ise bir çozum bulunamadi. Sabah 5 te pistteydim seedingler 6 da baslanacak denildi saat 8 de pistte birkac sorumlu geldi ve skorboardlar montajlanmaya basladi. Bazi aksilikler olabiliyor farkindayim cabanizin bence bu gostergelerin bir er yedegi bulundurulmali. Adanada dan olsun baska illerden olsun bir cok guzel sureler geldi fakat kim kimin gurubunda kiminle rakip oldu hic birsey anlamadik en kotusu bayrak yarisi yapilmaliydi.
Saygilar
Ama merak ettigim bisey var. Ne olduda herkes birden hizlandi. iyi hazirlandik degil beklediğim cevap. herzaman iyi hazırlaniyor zaten herkes. herkesin iyi sure yapmasinin pistle alakali olduğunu dusunuyorum. Soğuk havanın etkisimi? Rüzgarmi? Vth daha fazla yada daha uzunmu döküldü?
Vht dökülmedi piste sadece sabah benzin dökülüp yakıldı pist.. Bence soğuk havanın etkisi araçlar ısınmadı deli gibi..birde süre iyileştirmeleri öyle çok abartı şekilde olmadı süresini en iyi iyileştiren Adem abi idi 6 salise
Konya'da ilk defa yarıştım pist Akhisar'dan güzel..
keske gelseydinde 2982738372 km uzaktan mesela yorum yapmasaydın dimi :)
http://www.youtube.com/watch?v=Lgum65Avwpo&feature=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=Lgum65Avwpo&feature=youtu.be
buyrun Speedy
bLackModeL
02-11-2014, 21:59
Masallah dostlarla gecen guzel bir gun butun emegi gecenlere tesekkur ederim erol abim sonunda ekk24 un emekleri bosa cikartmadigini tehit ettik masallah allah nazarlardan saklasin red nose her zaman favorim o arabanin yapilisindan beri izledigim ve hayran kaldigim bi aractir allah zeval vermesin huseyin abicim ve en sevdigim insanlar project01 ekibi sizdeki sicak kanlilik hic bir takimda yok konuya deginmisler fakat ali abicim cok caba harciyosunuz biliyoruz ama biraz daha ilgi bekliyoruz hersey 4/4 luk olsun lutfen sure olcere dikkat edelim en onemli sorun sadece o kaldi emegi gecen herkeze tşkler
keske gelseydinde 2982738372 km uzaktan mesela yorum yapmasaydın dimi :)
bu cümleyi forum sahibinden duymak degisik oldu.forumun amaci bu değilmi?
herzaman heryerde olamayiz degilmi. Sorup ogrenmeye calisiyoruz.
onursoytam
02-11-2014, 22:40
sürelerin iyileşmesinin nedeni
1.Pist kalkış bölümününün çok başarılı hale getirilmesi.
2.Kalkış öncesi lastiklerin ilk defa çok iyi ısıtılması
3.Sürücülerin kalkış konusunda çok başarılı performance sergilemeleridir.
4.Yazılımcı xxx arkadaşların elinde pc ile bir oraya bir buraya koşturması.
5.Hava nın 5 derece olması
Bulut Y.
02-11-2014, 22:45
5.onursoytamın sahaya ayak basmış olması.
kankim sen geldin rüzgar geriden esmeye basladı rüzgarın oglu olarak estirdin makinalar süre cıkarttı :D :D :D:D
onursoytam
02-11-2014, 22:51
5.onursoytamın sahaya ayak basmış olması.
kankim sen geldin rüzgar geriden esmeye basladı rüzgarın oglu olarak estirdin makinalar süre cıkarttı :D :D :D:D
pampişim bnm iyi üşüdük ama :)
fwd rekoru kimin elinde suan? buna takıldım bende herkes bizim derse olmayacak böyle dimi?
satonun kalkışı yarış içi mi ? yarış dışı mı?
mantık olarak bakıcak olursak bu bir drag yarışıysa drag yarışında 2 yada daha fazla aracın yanyana kalkıp 402 metreyi ya önde bayrak ile yada süre olarak rakibinden daha iyi süre çıkarttığı zaman onu yenmiş olur bunda hemfikiriz ama bugünki ölçüm sistemde sanırım sorun olduğu için araçlar tek başlarına kalktı eğer drag ise neden tek ? Bugünki sürelerden herkez memnun herkez kabul ediyosa pilotların amacı yenmek değil saniye görmek ise neden sato ustanın süresi sayılmasın
vectraumt
03-11-2014, 07:09
sağ taraftaki sistem arızasından dolayı tek kalkış yapıldı ismail abi çok istedi bayrak usulu yarışalım diye ama çoğunluk araçlar arasından çok az farklar olduğu ve burun buruna finish geçmede sağlıklı sonuç çıkarılmayacağını düşündüğünden tek kalkışa göre sıralama belirlendi
Not: padokta oral güler,turan sezgin,akın parlatan ile sohbet etme fırsatı buldum çok sıcak kanlı insanlar daha ilk defa görmelerine rağmen sanki yıllardır tanışıyormuş gibi sohbet etme araçları değerlendirme fırsatı buldum kendilerine teşekkür ediyorum
Bu arada ismail abinin hırsı beni gerçekten şaşırttı adam grubumdaki herkezle yarışmak istiyorum abi benim dbn var zaten ben süre alacak olsam ankarada da alırdım ben yarışmak istiyorum süre almak değil dedi ismail abiyi bu yüzden seviyorum =)
sağ taraftaki sistem arızasından dolayı tek kalkış yapıldı ismail abi çok istedi bayrak usulu yarışalım diye ama çoğunluk araçlar arasından çok az farklar olduğu ve burun buruna finish geçmede sağlıklı sonuç çıkarılmayacağını düşündüğünden tek kalkışa göre sıralama belirlendi
Not: padokta oral güler,turan sezgin,akın parlatan ile sohbet etme fırsatı buldum çok sıcak kanlı insanlar daha ilk defa görmelerine rağmen sanki yıllardır tanışıyormuş gibi sohbet etme araçları değerlendirme fırsatı buldum kendilerine teşekkür ediyorum
Bu arada ismail abinin hırsı beni gerçekten şaşırttı adam grubumdaki herkezle yarışmak istiyorum abi benim dbn var zaten ben süre alacak olsam ankarada da alırdım ben yarışmak istiyorum süre almak değil dedi ismail abiyi bu yüzden seviyorum =)
Anlattığınız şekilde drag yarışı yapılamaz. ET(elapsed time) ölçümlerine dayanarak yarış sonucu belirlenemez. Sizin düzenlediğiniz organizasyon antreman niteliği taşır sadece.
Yapılması gereken 402 metre sonunda hangi araç önde ise o tarafın ışığının yanmasıdır. Eğer finiş çizgisinde fotosel çalışmıyorsa bayrak sallanmalıdır. Aksi takdirde süreye göre drag yarışı yapılması geçerli değildir.
serkanokan
03-11-2014, 08:01
3 yil oncesinde yine konyada 16-17 saniye grubunda bile 10dan fazla araba vardi, 10 saniye yapan bi araba oldugunda havalara ucuyoduk, şimdi rwd, fwd arabalarda 10 saniyeler havada ucustu, herkesi tebrik ederim. Vht mesafesi uzadikca bu sureler cok daha asagi iner emin olun.
Bes servis Sato usta, Meray service Akin usta, Ayanlar amortisor Ziya ustacok guzel surelere imza atti. Red nose adana kendi rekorunu egale etti.Speedy evo tr rekorunu kirdi .Aksilik yasayanlara da gecmis olsun.
Sure sistemi yine yapacagini yapti, yarisin en buyuk eksikligiydi, yarismacisi da seyircisi de ve eminim ki organizator de hoşnut olmado bu durumdan. Ama yarisci tonlarca para ve zaman harcayip oraya yarismaya geliyorsa, seyirci o sogukta titreye titreye o yarisi izliyorsa organizator de elini biraz tasin altina koymaliydi diye dusunuyorum. Aksilik ne zaman yasandi bilmiyorum ama gecen hafta aticilik sampiyonasi var diye yaris ertelendiginde bunun kontrolleri yapilabilirdi, cunku aynı aksilikler daha once de yasanmisti.
konyayi kisaca degerlendireyim, en basta askerden beri bu kadar usumemistim ozellikle cumartesi gunu bildigin dondum.
cumartesi sabahtan aksilikler basladi sabah 8 de pistte olduk ama aksam 8 e kadar antreman vs yapamadik sure sistemi calismadigi ve yagmur yagdigi icin.
legacynin de selahattinin de son ayarlarini piste birakmistik ama yapamadik.
pazar gunu legacy sorun cikardi cok ciddi bir sure cikaracakti eger ki sorun yasamasaydi.
genel degerlendirmeye gelince,
adem cetmen sari evo ciddi guzel bir sure cikardi rekoru kirdi ve araba cok net olmus.
selo 9.9 gitti daha da gideri coktu fakat dedigim gibi ayarini bitiremedik pistteki sikintilar yuzunden.
diger sti gt30 turbo ile 10.3 cikardi bu bizi cok mutlu etti gerek sure, gerekse pilotaj acisindan.
meray servis akin 10.4 ile ciddi cok guzel bir sure cikararak rwd rekorunu kirdi, kendisini tebrik ederim.
e30 cu arkadaslar yasin, ziya hepsi cok guzel pilotajlariyla surelerini ciddi gelistirdirler.
project 01 ekibi de bizim gibi hep aksiliklerle ugrasti. sami abiyi uzun zamandir gorememistim, belkide bu kadar sikintinin arasinda eski dostlar ile muhabbet edebilme sansi az da olsa keyfimizi yerimize getirdi.
arkadaslar pistte cikan butun sureler gecerlidir, soyle boyle demenin anlami yok sure sure, rekor da rekordur.
Korhan abininde dediği gibi çok güzel bir ortam vardı çok fazla kalabalık yoktu oganizasyonun tek sorunu süre ekranlarınınn çalışmamasıydı.Gelecek yıl bu sorunlarla uğraşılmaz umarım herkesin eline sağlık kesesine bereket.
türker42
03-11-2014, 16:56
herkesin atladığı bir konu var kendimce, gelenler dikkat ettiyse araçlar fotoseli geçtikten sonra süre başlıyordu. Yani ilk sarı, ikinci sarı ve ardından yeşil yanınca araç istediği an kalkabiliyordu, önceki yarışların hepsinde ise, yeşil sönerdi kronometre çalışır araç öyle kalkardı. Bence bu sürelerin böyle olmasının en büyük nedeni bu.
hayır kesinlikle yesil yansın 2 arabada dursun süre baslamaz :) ilk fotoselin önünden geçen süreyi baslatır sen çok hızlı olabilirsin 10 saniyeyapıyorsundur ama senden önce herif kalktıysa süreyi o baslatır ve senin 10 saniye sınırının hep altında kalırsın :)
amerikada bu farklı 2 bilgisayar var gibi düşünün sağ sol ayrıdır hep saniyeler felan hepsi farklıdır reksiyon time ayrı gösterilir süre ayrı gösterilir reksiyon
bu videoya bakarsan sarının yeşilin çok önemi yoktur foto seli geçtiğinde biter olay gerisi yarıştaki reaksiyon timeindir
1.34 ve 2.14 saniyelerindeki zamanlara bakarsan anlayabilirsin
http://www.youtube.com/watch?v=DnkEXxfeKxw
https://www.facebook.com/video.php?v=339448986235245&set=vb.100005104391465&type=2&theater
BY SATO 10.626 fwd rekoru işde ..
malesef Mertbey gelmedi onuda bekliyorduk ama birdahakine :)
typerali
03-11-2014, 20:09
sevgili arkadaşlar öncelikle yarışan ,seyreden, teknik hizmet veren ,ve beyinci arkadaşlara ve benimle birlikte fedakarca görev yapan arkadaşlarıma teşekkürler.cumhuriyet kupası adına yakışır bir şekilde TÜRKİYE CUMHURİYETİ ni kuran ATATÜRK ve silah arkadaşlarının 1920 de kırdığı zincirlerden kurtularak bize armagan ettikleri bu memleketin evlatları dün konya da üst üste rekorları kırdı, eskileri egale ederek güzel bir güne imza attılar, hepsini tek tek tebrik ediyorum. Bazı konulara açıklık getirmeme ragmen bazı arkadaşlar yine aynı konular üzerine yazılar yazmışlar tabii bizde bu duruma söylenen bir söz var (BEKARA AVRAT BOŞAMAK KOLAY) diye bu skor boardlar il spor müdürlüğünün bizim elimizde olan bişey degil, kardeşlerim bakın bazı olaylar sizin düşündügünüz kadar basit degil bu işlerin bir sürü prosedürü var o sistemi düzgün çalıştırabilmek için hiç uyumadan 40 saate yakın ugraşan il müdürlüğünden ve kulübümüzden arkadaşlara haksızlık etmek dogru degil bu sistem bu kadar çalışıyor yeni bir sistem almayı bizde çok istiyoruz ama tahmin edersiniz ki bu iş için gerekli olan para az buz bir rakam degil .
en önemli bir konu daha varki hiç kimse bun dile getirmiyor aklına da gelmiyor bizler sponsor destegi olmadan organizasyon yapıyoruz bu konu da kimsenin de destegini görmedik göremiyoruz da ŞİMDİ esas konuya gelelim ben yıl sonunda muhtemelen başkanlıgı bırakacagım tabii buna üyelerimiz karar verecek ama yinede ben başlatayım ben yada yeni gelecek arkadaşlar için haydi el ele verelim bir DRAG AĞACI alalım herkes rahatlasın hiç kimsede bilerek yada bilmeyerek yazı yazmasın. yarışmacılarda rahat etsin.
ALİ KOLAY
KDSK KLP.BŞK.
Bu yıl bu spora emek verenlerin belkide en başında gelenlerden siniz Ali bey. İlk başta Konya da olmaz bu iş diye düşünmüştüm yanılttınız bizi. Emeklerinize sağlık.
malesef Mertbey gelmedi onuda bekliyorduk ama birdahakine :)
Ön lastik tabanları bozulmuş balans tutmadı, 140 üzeri kafa geziyor. ABS sensörü arıza yaptı, sürekli traction'ı devreye sokuyor. 0-100 kmh 2.9s videosunda da traction ateşlemeyi kesiyor. Ateşleme kesilince keyifli devir çevirmiyor. Kısmet değilmiş.
Speedy Evo'yu süren Adem'i, ayarlarını yapan Özgün'ü tebrik ediyorum, mükemmel bir süre. Bundan sonra 8'leri görür inşallah, tekrar tebrikler.
bu sezon son yarıştı kazasız belasız kapandı :)
seneye daha çok katılım olucağını bliyoruz ve daha cok olmasını umut ediyoruz seneye abi 8 lerden daha iiyilerde görebilirmiyiz acaba :) seneye çok rakibin varrrr:)
typerali
03-11-2014, 21:42
sonuçları atmaya çalıştım beceremedim özgün e gönderdim şimdi yayınlar:)
http://i.hizliresim.com/Ml3DdN.jpg
http://i.hizliresim.com/Z1P33a.jpg
http://i.hizliresim.com/LoWDOj.jpg
türker42
03-11-2014, 21:59
hayır kesinlikle yesil yansın 2 arabada dursun süre baslamaz :) ilk fotoselin önünden geçen süreyi baslatır sen çok hızlı olabilirsin 10 saniyeyapıyorsundur ama senden önce herif kalktıysa süreyi o baslatır ve senin 10 saniye sınırının hep altında kalırsın :)
amerikada bu farklı 2 bilgisayar var gibi düşünün sağ sol ayrıdır hep saniyeler felan hepsi farklıdır reksiyon time ayrı gösterilir süre ayrı gösterilir reksiyon
bu videoya bakarsan sarının yeşilin çok önemi yoktur foto seli geçtiğinde biter olay gerisi yarıştaki reaksiyon timeindir
1.34 ve 2.14 saniyelerindeki zamanlara bakarsan anlayabilirsin
http://www.youtube.com/watch?v=DnkEXxfeKxw
doğrudur yanılıyor olabilirim, kendi gözlemlerimi aktardım. tşkler
Commander696
03-11-2014, 22:03
Allah herkese bol kazanç versinde ilerde daha iyi yarışlar izleyelim inşallah.
typerali
03-11-2014, 22:03
bir açıklama ihtiyacı var durumun oda şu dur satılmış yiğit pistte yağ oldugunu bu sebeple gerçek süresini göremedini beyan eden bir dilekçe vermiş ve bu dilekçeye istinaden sürsini görmesi için izin verilmiştir bu bu kalkışında 10.626 saniye yapmıştır. bu sürenin yarışı etkileyen bir süre olmadıgını belirtmek istiyorum. şayet bu süre yarışa dahil olsa idi zaten cezai kurallar yürürlüge girerdi bu süre de böyle çıkmaz ileve ceza eklenirdi şimdi FWD de 10.833 ile TR rekoru hüseyin TOGACAR a aittir. fakat yine FWD de en iyi süre satılmış YİĞİT e ait oldu bu karışık bi durum degildir.
Ali abi durumu guzel izah etmis pistteki hararetten durum boyle anlasilmamisti en basinda.
ali abi bizim en iyi suremiz 10.7 ama seeding suremizden 0.25sn daha iyi yaptigimiz icin mi 10.8 oluyor ceza eklenerek bu sani bazli alinan cezalari anlatabilirmisin naci abi ve hakem anlatti birazda soguktan anlasilmadi :)
birde yangin tuplerinin kelepceyle sabitlenmesi falan hep teknik kontrolde ogrenildi bu kurallar kayit yapilirken pilotlara mail atilsa herkes eksigini gelmeden tamamlasa sizde ugrasmazsiniz orda arac sahipleride ugrasmaz aslinda.Cok guzel bir hafta sonu oldu pist sakindi cunartesi seeding alinsa pazar oglen yaris biterdi :) seneye daha iyi yarislara ins.
bu sezon son yarıştı kazasız belasız kapandı :)
seneye daha çok katılım olucağını bliyoruz ve daha cok olmasını umut ediyoruz seneye abi 8 lerden daha iiyilerde görebilirmiyiz acaba :) seneye çok rakibin varrrr:)
İnşallah 7 ve 8 koşanlar olur. Speedy'nin kalkış anı, anti-lag'i, sesi, gidişi beni uyuşturdu, muhteşem. Eline aklına sağlık.
İnşallah 7 ve 8 koşanlar olur. Speedy'nin kalkış anı, anti-lag'i, sesi, gidişi beni uyuşturdu, muhteşem. Eline aklına sağlık.
antilag yok aslında birde sıkıntı devir yetmedi :)
http://www.facebook.com/video.php?v=10152472236256700&l=4193736407395885015
typerali
03-11-2014, 22:55
Ali abi durumu guzel izah etmis pistteki hararetten durum boyle anlasilmamisti en basinda.
ali abi bizim en iyi suremiz 10.7 ama seeding suremizden 0.25sn daha iyi yaptigimiz icin mi 10.8 oluyor ceza eklenerek bu sani bazli alinan cezalari anlatabilirmisin naci abi ve hakem anlatti birazda soguktan anlasilmadi :)
birde yangin tuplerinin kelepceyle sabitlenmesi falan hep teknik kontrolde ogrenildi bu kurallar kayit yapilirken pilotlara mail atilsa herkes eksigini gelmeden tamamlasa sizde ugrasmazsiniz orda arac sahipleride ugrasmaz aslinda.Cok guzel bir hafta sonu oldu pist sakindi cunartesi seeding alinsa pazar oglen yaris biterdi :) seneye daha iyi yarislara ins.
mustafa sizin seeding süreniz 11.051 ve 11.206 dır. yarış süreniz ise 10.833 ve 17.603 dür. en iyi süre baz alındıgı için 10.833 sürenizdir. 3. şov amaçlı kalkış için verilen izin süreniz ise 10.710 dur . bilginize. yangın söndürücü meselesine gelince bu form da belki 10 larca kez yazdık resim attık daha da yapılacak bişey yok artık sagır sultan duydu bu meseleyi ama bir miktar kulak ardı var benim görüşüm işne gelen gelmeyen meselesi bu .
chiefkadir
03-11-2014, 23:26
Hep hızlıların bir arada olduğu bir yarış olmuş, 7 araç birden 10.x sn içinde koşmuş,sezonun son yarışında süre sisteminin bozulması kötü olmuş ama herkes keyif almış :) Yeni sezonda inşallah bizde yarışırız :)
Araçlar gercekten cok hızlandılar bu sene. Sûreler ciddi sekilde aşağıya indi maşallah. Iddia ediyorum ki Dünya'da sayılı derece yapabilecek Araçlara sahibiz su anda. Kalkış anında sarmasın diye temkinli davranarak kalkıp yolun neredeyse yarısında sara sara giderek böyle Sureler çıkıyorsa eğer gerçekten sağlam bir fırlamayla kalkış yapılabilirse On çeker arka iter fark etmez sûreler 9lara cok cok rahat iner bi güçlerle.
typerali
16-03-2015, 20:07
varmı yeni tarih ali abi
erol merhaba tarih 10 mayıs ama hava nasıl olur yağmur falan bilemiyoruz şimdiden ama 10 mayıs iyi gibi :)
selam ali abi..mayısda yagmur yagmaz :)
güzel tarih nasipse 11.5sn. altına gelicem