Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Polo 6R İridyum Buji Hakkında

Berguc
24-09-2014, 15:13
Arkadaşlar öncelikle merhabalar.

Bilen arkadaşların fikrini almak istediğim bir konu var. Aracım 2012 model Polo 1.4 85'lik atmosferik motor. İridyum buji takmayı düşünüyorum fakat artısı, varsa eksisi nedir fikir sahibi değilim. Uyguna nereden alınabilir, hangi marka ve model almam gerekir sizlere danışmak istedim. Takma kardeşim, değmez derseniz ona da tamamım. :) Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim.

yusuf yılmaz
24-09-2014, 15:49
hiç gerek yok..

SGTI
24-09-2014, 16:39
Performans elde edemessin ben polomu satmadan once iridium kullaniyordum.Ama bizde ihtiyacti atesleme icin.iridiumun artisi cok daha uzun omurlu olmasi.Bujinin degisim zamani geldiyse olabilir.Yanliz senin aracina benim kullandigim bujiler uyarmi bilmiyorum.

MBuğra
24-09-2014, 19:43
Forumdaki Osman Bahadir abinin tavsiyesi uzerine Amerikanyadan siparis ettigim Denso IK22 iridyum bujilerim bugun elime ulasti. LPG'li Honda CR-V'de kullanacagim. Benim bildigim iridyumun daha uzurlu omrunun olmasinin yaninda normal bujilere nazaran daha iyi bir atesleme olmasi gerektigi, yani en azindan beklentim o yonde :) Deneyip gorecegim :)

Berguc
25-09-2014, 13:06
Yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkür ederim. SGTI eğer aracınız Polo GTI ise bujiler farklı diye biliyorum. Sanırım çok gerekli olmayıp, farkedelir derecede bir artısı yok bu bujilerin. ��