Orijinalini görmek için tıklayınız : Kurtlar Vadisi
şekerim biraz susar mısınız? :)
aynen motor mode on
yok bozulmuş bide kocakarı gibi olmuş :)
PROMINENT
05-03-2009, 21:49
diziye ara verilmeden önce...polat hükümet taraftarı iskender tamamı ile ergenokon tarafındaki adam gibi yansıtılıyordu..
tam ters köşeye yatırdılar cumhurbaşkanlığı olayı ile :)
ıslıklı calan slow sarkı cok hos yıne yapmıslar : )
Şekerim ewlilik aldatmak falan adrenalin hahaha güzeLdi ya :D
Polatın annesinede uyuz oLdum daha önce deki bölümdede oLur oLmaz yerlerde arıo kız ayarlamaya calişio :D
CasabLanca
05-03-2009, 21:52
ıslıklı calan slow sarkı cok hos yıne yapmıslar : )
bende onu diom işte :icon_tup:
adamlar elektriğe başladılar.
öttürcekler yaveri
her güzel kızın çirkin bi kız arkadaşı vardır
bakınız sedef :D
valla bu gece süper loto çıksa kimler bırakılıp gidilirdi biliomusun :)
tercih meselesi,bana ciksa bunuda alip giderim:)
CasabLanca
05-03-2009, 22:25
j211i polat hastaneden alacak heralde kendi hastanesine nakledecek
Boost Up
05-03-2009, 22:26
iskender yaptı yine tezgahını..
CasabLanca
05-03-2009, 22:29
usbnin devreler sağlam no panik kaportası yamuldu biraz :D:D
Boost Up
05-03-2009, 22:30
aynen devre yerinde kapak çıksa ne yazar:D
_cAgdAsH_
05-03-2009, 22:31
çalışır o usb
aynen usb saglam .... : )
ama ne tezgahlar var ya yuh dıyorum : )
olan yıne bıze oldu sekerım fuat kaptı bızımkınıı :D
CasabLanca
05-03-2009, 22:33
fuat çok godoş ya:D
SerdaR A.
05-03-2009, 22:38
acaba usb yalanmı oldu yoksa dışı kırıldıda bu dizinin işi belli olmuo :D
yalan olmaz bence ben bile seneler onceki dosyalarımı buluyosam onunda bi caresi vardır :D
Dizi kendini çok özletmiş :)
Polat'ın yeni aracı da cok guzel o jipimsi mahluktan kurtulmus:d
krızden sebep ınsalah haftaya tekrar olmaz : )
sanırım o usb yi kırıldı mahvoldu gitti bitti kül oldu diye yutturacaklar. neyse biz superpolat görmüş adamlarız ... :)
bu kurtlar bellı olmaz o adam sıradan bankacıda olabılır ahahhhhaha :D
bu kurtlar bellı olmaz o adam sıradan bankacıda olabılır ahahhhhaha :D
sıradan bankacılar makinaylamı geziyor :)
yaktın benı fuat yapılırmı bu bana :D
crazydog
05-03-2009, 23:26
ııydı ııydı :D:D ozlemısız :D
32. gün de vadi ekibi war şu anda bilginize...
erkek ya. kızı bıraktı kalktı gitti. ahahahahahah
Kurtlar Vadisi Pusu’nun senaristleri Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan, Vatan Gazetesi yazarı Sanem Altan’a konuştu. İşte Vatan Gazetesi’nde yayınlanan röportaj…
ERGENEKON DAVASINI KARE KARE ANLATTIK SONRA BİR BAKTIK HEPSİ GERÇEKMİŞ!
1997 yılında Bahadır’ı tanıdığımda 23 yaşındaydı. Bense 25. Çok iyi anlaşmıştık, birbirine güvenen, hiç ayrılmayan iki yakın arkadaş olmuştuk. Sonra hayat bizi ayırdı. O Kurtlar Vadisi’ni buldu ben aşkı... Çok az görüşür olduk. Yeni uğraşlarımızı daha çok sevmiştik sanırım. Ama görüşemememiz Bahadır’ın iyi bir arkadaş olduğunu bana unutturamaz. Fakat ne garip ki unutmadığım arkadaşlık da, bana Kurtlar Vadisi Pusu’da bunca şeyi nasıl bildiklerini sormamı unutturamadı. Hatta belki de cevaplara inandıramadı...
Hrant Dink cinayetini anlattık diye o cinayetle suçlandık
İki ay aradan sonra tekrar Show TV’de Kurtlar Vadisi Pusu başlıyor. 49 bölüm yayınlandı bugüne kadar. “Ergenekon’u, olmadan önce bilen dizi” olarak anılmaya başladınız... Siz her şeyi nasıl biliyorsunuz gerçekten?
Biz Pusu’ya başladığımızda, iş dünyasının gücünü, Türkiye’yi nasıl tekelleştirdiğini, nasıl manipüle ettiğini anlatmaya karar verdiğimizde, bunu devlet içindeki çeteler eliyle yaptıklarını söyleyerek anlatmayı tercih ettik. Polat önce mafyayla mücadele etti, şimdi devlet içindeki yapılanmalarla mücadele ediyor. Konsept olarak bunu seçtik. Polat için devlet önemli bir figür. 2006’da buna çalışmaya başladık. Mafya denilen şeyin de devlet içinde oluşturulduğunu, bir piyon olduğunu, arka planı çözmezsek güçlü bir devlet olamayacağımızı Polat gözüyle anlatan bir dizi bu... Sonra Türkiye’de de süreç bizim istediğimiz yere geldi. Ergenekon davasının her karesini anlattık, sonra bir baktık ki Türkiye’de böyle bir şey varmış. Gladio’yu anlatmayı deniyorduk çünkü. “İddianame Kurtlar Vadisi seyredilerek mi yazıldı?” bile dendi. Bu bizim hayâl dünyamız aslında. Başarımız şu: Bu yapılanmanın tasfiye edileceğini tahmin ediyorduk. Soğuk savaş dönemi bir tek Türkiye’de temizlenmedi, bunun geleceği belliydi.
Yine de bir kuşku duyuyor insan ister istemez, sizi rahatsız ediyor mu insanlarda oluşan bu kuşku?
Bize ırkçı demeleri bizi çok üzdü. Biz ırkçılık yapmadık. Bu çok zorumuza gidiyor. Biz hiç kimseye öteki demedik. Hrant Dink cinayetini anlattık. Bizi o cinayetle suçladılar. Biz “Daha iyi devlet nasıl olur?” diye umut vermek istiyoruz. Doğru şeyler istesin millet istiyoruz. Türkiye bu bölge için önemli. Biz evimizdeyken de bunları düşünüyoruz. Olanlara tepkimiz var, fikrimiz var ve bir dizi yapıyoruz. Ne şanslıyız, Kurtlar Vadisi gibi bir fırsatımız var hayatta.
Bize yapılan ithamlara Raci Şaşmaz yanıt verecek
Ortağınız, yapımcı Raci Şaşmaz konuşmayı tercih etmiyor. Röportaj da vermiyor. Neden böyle saklanıyor?
Hakkımızda yapılan pro***daların, senaryomuzda olduğunu iddia ettikleri karanlık noktaların hepsine Raci Şaşmaz çok yakında cevap verecek. Birinci tanık olarak. Bunu kendisiyle konuştuk, Kurtlar Vadisi’nin tarihini anlatacak. Ya kitap çıkaracağız ya kendi internet sitemizde bir zemin yaratacağız. Kimin, kiminle, neyi var ortaya çıkacak. Tarih, açıklamalarıyla itham edildiğimiz her şeye cevap verecek. Pana Film kurulduktan sonra, 2004’ten sonra yani bize bir tek belge veren, ne yazacağımızı söyleyen bir kişi varsa lütfen açıklasın, hesaplaşalım. Biz taraf değiliz. Farklı bir şey söylüyoruz. İleride daha iyi anlaşılacak bu.
Seyirciniz ne diyor? Onların bu kuşkulara çok aldırdığını sanmıyorum, değil mi?
Seyirci çok baskı yaptı tekrar başlayalım diye. Türkiye gündeminin bu kadar dolu olmasından dolayı dizi izleyicisi başlamamızı istiyordu. “Türkiye’de neler olup bittiğini başlasa da bir anlasak” diyorlar. Sevdiklerimizden çok baskı gördük başlayalım diye...
Eskiden karakterlerin gerçek hayatta kim olduğunu sorarlardı, şimdilerde en çok “Siz daha önceden Türkiye’de olacakları nasıl biliyorsunuz?” diye soruyorlar. Seyirci bizi kanaat grubu olarak görüyor. Bunu seyirci yaptı, biz istemedik. “Hadi, olayların arkasını bir de sizden dinleyelim” diyor seyirci.
Osman Sınav ile Soner Yalçın’a biz kefil olamayız
Osman Sınav’ın yapımcı olduğu dönemde Jandarma İstihbarat Başkan Yardımcısı, şimdinin Ergenekon davasında tutuklanan Albay Atilla Uğur’la yakın olduğu, ondan bilgi aldığı yazılmıştı. 5 yıl geçti, Show TV patronu Mehmet Emin Karamehmet’in de aynı askerle görüşmeler yaptığının kayıtları ortaya çıktı. Osman Sınav 2004 yılında diziyi niye size bıraktı, o da bunu hiç açıklamadı...
Raci Abi, ben, Cüneyt birbirimize kefiliz. Ama Osman Sınav ve Soner Yalçın’la sadece çalıştık. Dostlarımız oldular. Ama iş bitince ayrıldık. Kimlerdir, kimle görüşürler, ne yerler, ne içerler bilemeyiz. Bizim dostça çalıştığımız kişiler bunlar. Hayatları nasıldır, bu anlamda kimse kimseye kefil olmamalıdır zaten. Ama Osman Sınav o dönem gerçekten kaçtı. Bize devretti. Bırakmaması için Raci Şaşmaz çok uğraştı ama ikna edemedi Osman Sınav’ı. Zor bir dönemdi. Gençtik, paramız yoktu. Zorluklar çoktu. Ama başardık. Biz istemiyorduk almayı. Yapımcı olmak istemiyorduk. Senaryo yazarak çok eğlenen, iyi para kazanan, bu işi yapan gençlerdik. Raci Abi projeyi yarı yolda bırakmak istemedi, çocuğuydu onun. Raci Şaşmaz’ın bir şeyi yarıda bıraktığını hiç görmedik. Vicdanen bırakamadık, devam ettik. Zaten kriz durumlarında güçlü bir irademiz oluyor. Show TV de 28 yaşında bir muhataba saygıyla davrandı, daha doğrusu bir zar attılar, tuttu. Herkes olmaz diyordu.
Bir de Soner Yalçın var. Dizinin konsept danışmanıydı. 2006’da sanırım küsüp ayrıldınız. Ne oldu?
Küsmedik. Kurtlar Vadisi Irak’ı çektikten sonraki sezon Kurtlar Vadisi’ni bitirmeyi düşünüyorduk. Soner “Devam edecek misiniz?” dedi. “Etmeyeceğiz” dedik. Öpüştük, ayrıldık. Sonra biz tekrar yapmaya karar verdik. O süreçte ayrılmış olduk Soner’le. Zaten Kurtlar Vadisi Terör için de bir danışmana ihtiyaç yoktu.
* Cüneyt Aysan: Raci (Şaşmaz), Bahadır ve ben hem ortak, hem arkadaş, hem yapımcı, hem senaristiz. Her öğlen 13.00 gibi şirkette buluşuruz. Tretmanımız varsa hemen yazmaya başlarız. Bahadır ortada oturur, bilgisayar önündedir, Raci sağda, ben solda. Üç-dört saat çalışırız. Ara veririz sonra. Bazen bir günde bitiyoruz. Bazen dört günde yazamıyoruz. Değişiyor.
* Bahadır Özdener: Stoksuz çalışıyoruz. Ekibe bir tretman veriyoruz, sonra onu tamamen değiştiriyoruz. Son dakikada prodüksiyon ekibine büyük kazıklar atan bir ekibiz. Yapımcı gözüyle değil, hep senarist gözüyle çalışıyoruz. Bir senaryo doktorumuz var. Senaryo uzmanımız. O olmadı derse olmaz. Herkes mutlaka onay vermeli, yoksa tamamdır diyemeyiz. Asistan arkadaşlarımıza da soruyoruz.
* Bahadır Özdener: Raci Abi en fazla itiraz edendir. Ana muhalefettir. O itiraz ederse hemen Anayasa Mahkemesi’ne gider kararınızı iptal ettirir. Raci Şaşmaz kabul etmezse olmaz. Ama haklı da çıkar. Özal’ın Demirel’i kimse o Cüneyt’tir. Ben de kararlı muhalefetimdir, dönmem. Raci itiraz ederse onu dinleriz. Müthiş bir sağduyusu vardır çünkü. Onun hislerine güveniriz. İyi bir fikir bulan, sabah mutlaka en erken gelir. Daha konuşkan olur. Hemen anlatamaya başlar. Çok güleriz yazarken ve tartışırız. Birbirimize sürekli muhalefet ederiz.
* Cüneyt Aysan: Kendi aramızda sürekli kavga ederiz. Siyasi fikirlerimiz birbirimizden farklıdır. 15-20 yıldır arkadaşız. Bahadır Raci’yle üniversiten arkadaş, Raci ve ben, Elazığ’dan arkadaşız. İstanbul’da beraber yaşıyorduk. Raci “Yahu bir şey olsa da üçümüz bir iş yapsak” diye düşünürdü hep. Senaryo, film falan aklımızdan geçmiyordu. Raci ticaret yapmayı istiyordu. Ben hakimdim, istifa ettim.
* Bahadır Özdener: Polat da bazen itiraz eder. Sağduyusu çok kuvvetlidir. Duygusaldır Necati Abi, hemen de söyleyemez. Sıkıntılıdır. Ama üç saat durup, birden söyler. Biz itiraz ederiz önce. Polat karakterini hepimiz farklı yönüyle seviyoruz. Birimiz Polat’ın aşk yönünü seviyor belki, birimiz ideolojik yönünü, Raci ise eylemsel tarafını... Karakterimiz yaşayan bir karakter, biziz yani. O yüzden evlenemedik belki...
Müjde! Polat bu ay dünyaevine giriyor
Bahadır Özdener: Kurtlar Vadisi sürprizlerle başlıyor. İlk 4 bölümde Polat hiç yapmadığı bir şey yapacak mesela.
Evleniyor mu yoksa?
BÖ: Ben söylemiyorum ama siz söylediniz...
Doğruysa, sadece kafanızı sallamanız yeterli..
BÖ:Polat evleniyor röportajı güzel olur bence (gülerek)..
O halde yazıyorum. Bence evleniyor çünkü. Başka ne var?
BÖ: Bir de, düşmanları tarafından başına hiç olmadık bir şey gelecek. O güçler Polat’a büyük sürpriz yapacak. Seyirci de çok şaşıracak. Yeni bir oluşum, yeni tarz yapacak düşmanları. Polat çok büyük bir oyunla başbaşa kalacak. Saçları kalacak mı, beyazlayacak mı bilemeyiz. Polat’ın zekâsını gören uluslararası bağlantılı güç büyük bir zekâ gösterecek, Polat da bununla baş edecek. Haziran’a kadar hikâyemizi biliyoruz yani.
Dizi devam etsin diye taviz verdik
“Show TV’de kriz nedeniyle reklam geliri azalınca ve kendi gelir girdilerinde sorun olunca onlar da bize ödeyemedi. İşin kaliteli yürümesi için durdurmak en iyisiydi. Biz durdurmak istedik. Büyük borçlu, büyük alacaklı olacaktık o dönem devam etseydik.Yapım kalitesi düşecekti. Aranın sonunda da, onlar biraz fedakârlık yaptı, biz biraz fedakârlık yaptık ve ortada buluştuk. Bu krizde bu diziyi yapmak pek mümkün değil. Ama biz özveride bulunacağız. Pana Film bunun için taviz verdi. Vadeleri geniş tuttuk. Ama oyuncu azaltmayı hiç düşünmedik. Kalabalık kadromuz aynen devam edecek.”
Raci Abi ve Mehmet Emin Karamehmet ilişkisi özeldir
“Dizinin çok talibi oldu. Büyük paralar da önerdiler. Ama yayınımızın sürdüğü kanalda devam etmek istedik. Nasip biraz da. ATV ve Doğan Grubu’yla görüşmelerimiz oldu. Show’la da hiçbir düşmanlığımız olmadı bu görüşmelerimiz yüzünden. Hatta onlar nerede olursa olsun diziye devam etmemizi istiyorlardı. Kü*** kanal çalışanları ve patronaj seviyesi dizinin hayranı. 2002’den beri çalışıyoruz Show’la. Yakın ve dostane bir ilişkimiz var. Temelinde de yapımcımız Raci Saşmaz ve SHOW TV’nin sahibi Mehmet Emin Karamehmet’in ikili hukukları var. Kurtlar Vadisi serüveninde bu ilişkinin önemi çok büyük. Hiçbir zaman aramızda sorun olmaz. Show TV’de rahat ediyoruz. Sözleşmelerimizi kendimiz yaparız. Normal dizi sözleşmesi değildir. İstediklerimizi rahatlıkla alıyoruz, çünkü yöneticiler de hakkımızı teslim ediyor. Değiştirilemez maddelerimiz var. Formata dokunamazlar, gün ve saati değiştiremezler, verdiğimiz kaseti tamamen yayınlamaları gerekir. Sözleşmemizde dizi 70 dakika ve üstü olarak belirtiliyor.”
Kurtlar Vadisi Pusu neleri bildi?
* Türkiye’yi bir çetenin idare ettiğini
* Kaotik eylemlere girişmek için kolları sıvadığını
* Uğur Mumcu cinayetini (İskender Kü*** başta PKK olmak üzere tüm bağlantıları çözen gazeteciyi İslami örgüt tarafından aracı havaya uçurularak öldürüyor)
* Hrant Dink suikastini
* Danıştay saldırısını (İskender Kü*** İslamcı vatansever gruplarca yaptırılmış gibi gösteriyor)
* Gazi Mahallesi olaylarını (İskender Kü*** Muro’ya kenar mahallelerde bombalı eylemler yaptırmak istiyor, ateş açtırıyor)
* Ergenekon PKK bağlantısını
* Rahip Santoro cinayetini
* Kahramanmaraş katliamını
* Malatya’daki kitapevi suikastini
* Ordunun Amerika’dan vazgeçip yüzünü Rusya’ya döndüğünü (İskender Polat’la konuşurken “Önceden ABD dost idi, şimdi onlar düşman Rusya dost” der...) Bakalım yeni bölümlerde neler olacak...
Sanem Altan
Vatan Pazar
01.03.2009
http://www.kurtlarvadisi.com/index.php?seite=news&news_id=284
// Alintidir..
iskenderle polatın karışılastıgı yer Cumhurbaskanlıgı köşkü. Oyuncuda farkettiyseniz ses tonu ve fiziksel olarak Abdullah Gül e cok benziyordu.. en buyuk ipucuda kurmay albay yaveriydi.. Köşk, Genelkurmay olmadıgından kurmay albay ın olabileceği tek adres Cumhurbaskanlıgı..
tolga er
06-03-2009, 22:49
iskenderle polatın karışılastıgı yer Cumhurbaskanlıgı köşkü. Oyuncuda farkettiyseniz ses tonu ve fiziksel olarak Abdullah Gül e cok benziyordu.. en buyuk ipucuda kurmay albay yaveriydi.. Köşk, Genelkurmay olmadıgından kurmay albay ın olabileceği tek adres Cumhurbaskanlıgı..
Yaklaşım çok mantıklı...
kurmay albay genelkurmay yada cumurbaskanının yaveri olur.. Polat GÜL'e de postayı koydu :D
çakma gülde orjini gibi tipsiz. :D
CasabLanca
11-03-2009, 00:21
Kurtlar Vadisi Pusu’da bu hafta macera hızını kesmeden devam ediyor! Polat USB belleği çalıştırmak için elinden geleni yapar. Bilgilere ulaşmak için çözülmesi gereken şifre, Polat’ı yeni bir bilinmezliğe sürükler.
Muro, yaptığı yeni çözümleme sonucu kaldıkları mekandan kaçmaya karar verir. Ancak yaşadığını Şemo dahil kimseye inandıramaz.
Memati ve Abdülhey arasındaki gerginlik iyice su yüzüne çıkar. Öte yandan Memati, evlenecek olan Gamze’yle son kez konuşmak için en olmadık mekanı seçecektir.
Polat, evlilik konusundaki son kararını Nazife Anne’ye söylediğinde hiç beklemediği bir sürprizle karşılaşır.
Hepsi ve daha fazlası 12 Mart Perşembe akşamı yayınlanacak Kurtlar Vadisi Pusu’nun 51. bölümünde olacak.
buda fragan http://www.youtube.com/watch?v=l46dGkbWUqU :icon_tup:
süper bölüm olmuş. memati düğünü basıo :heyoo: muro süper :D
Itnemidir nedir ben evlenemem diyor. Bulmussun gul gibi kizi birakilirmi yaw:D
erkin006
12-03-2009, 22:48
Nazife ana sağlam racon yaptı ama yüreği dayanmadı...
CasabLanca
12-03-2009, 22:54
gökhan kırdar yine yapmış bir müzik son sahnede çalan süperdi
muronun kontör sahnesi kopardı :D:D
"yıldırım bi çeyrek altınım var onuda altın gününe saklıom" :D:D
memati kedi maması dedi orda koptum :)
"Ben oyun oynamam ki kaybedeyim.."
bu bolumun sozu de buydu bence :)
en sondaki muzik guzeldi gercekten..
Nazife ana sağlam racon yaptı ama yüreği dayanmadı...
Dümenden attı kendini yere Polat'ı aldatmaktan sarı kart :)
CasabLanca
12-03-2009, 22:57
seyfo dayıyı hatırlatmaları süper oldu kahve felan
harbi bu senaristler işi biliyor nerden nereye bağlıyorlar.
ebrudan seyfo dayıya, muronun gazeteye gitmesinden cavite
erkin006
12-03-2009, 22:58
Dümenden attı kendini yere Polat'ı aldatmaktan sarı kart :)
Başkan annem tam yanımda oturuyordu.Sahneden sonra ''sen neler neler yaptında ben bi kere önünden yemeği almadım'' dedi.Allahtan bittide kalkıp gittim:D yoksa yüzsüz yüzsüz oturmak zorunda kalırdım:D:D
ıhtıyarların ıskenderın adamı oldugunu anladımı sızce polar bı suphelendı gibi soledımıkı bişiy gostermedıler
en son abdülü arabaya koydular gidiyordu orda kaldım nasıl bitti sonu ahhh reşit abi sana doom günü konusu açıcam diye :D
en son abdülü arabaya koydular gidiyordu orda kaldım nasıl bitti sonu ahhh reşit abi sana doom günü konusu açıcam diye :D
Polat Annesi Babası sofrada bitti kanka Annesi dümenden attı kendini yere ama sanırım tutturamadı haftaya çıkmış olur diziden
nazife anne maun sandık diye tutturmaz umarım :)
_cAgdAsH_
13-03-2009, 00:23
damat bey adınız soyadınız?
fuat tamer tataroğlu şekerim :D:D
kazımm bir gün yağmur yağdığında dizlerim ağrıyor diyosam düşünme sık kafama :D
dün eski bölümü izlerken aklıma geldi.
tinerci çocuk sultanahmette J2-11 i bıcaklıyor.
hatırlarsanız tinerci çocuk taksimde bi sas komandosunu bıçaklamıştı. sürünerek 500mt gitmişti, şehit subay. bariz bunu vurgulamışlar.
J211 yazınca bu çıktı ;
Women's Jessica Simpson J211 :hahaha:
gözlük :D http://www.shoebuy.com/jessica-simpson-j211/297412
anıl turan
13-03-2009, 12:43
dün eski bölümü izlerken aklıma geldi.
tinerci çocuk sultanahmette J2-11 i bıcaklıyor.
hatırlarsanız tinerci çocuk taksimde bi sas komandosunu bıçaklamıştı. sürünerek 500mt gitmişti, şehit subay. bariz bunu vurgulamışlar.
J211 yazınca bu çıktı ;
Women's Jessica Simpson J211 :hahaha:
gözlük :D http://www.shoebuy.com/jessica-simpson-j211/297412
taksimde değil kadıköy rıhtımda diye hatırlıyorum olay.. koskoca sas komandosu tinerci ile başa çıkamıyor mu gibilerinden muhabbet dönmüştü bayaa
"Deniz SAT Yüzbaşı Zeki Şen, eğlenmek için gittiği Taksim'de 4 tinercinin saldırısına uğradı. Kalbinden bıçaklanan Şen ölürken, saldırganlar yakalandı."
7 Mayıs 2003
PoWeRLoRD
13-03-2009, 13:02
dünkü bölümü kadınlar gününe özel çekilmiş heralde
bütün elemanlar manita peşindeydi :)
CasabLanca
17-03-2009, 00:00
vadinin fragmanı izledim süper bir bölüm gibi yine
muro fırtına gibi esiyor :D:D
derin kebap iskenderin bir kızı ortaya çıkıyor kimden peydahladıysa :D
fragman nerde ya link alabilirmiyiz?
Fragman ;)
http://www.kvpusu.net/
Low-Rider
17-03-2009, 00:36
oo bu bölüm fena gibi
thanks..baya sağlammış hakkaten
bu zibzip zibaaaa zibizibi zibaaa diye çalan müzik kimde var :D
ebru derin kebabin kizi cikarmi acaba :D
H22Power
17-03-2009, 00:56
bu zibzip zibaaaa zibizibi zibaaa diye çalan müzik kimde var :D
o pisi pisi pisine olmasın :D ya ne dioruz biz kurtlar mahvetti bizi :hahaha::hahaha:
ebru derin kebabin kizi cikarmi acaba :D
çıktı bile :D
fragmanda hem anasının vasiyeti ebru ile evlenmesi üzerine olurken, iskenderin de bir kızı olduğu salık verilince akla başka birşey gelmiyor açıkcası.. bakalım artık.
Gs-Hamburg uefa maçıyla aynı saatte arada kaldık.. :)
21:30 Maç
21:45 Yeni bölüm
Maç banttan izlenmeyeceği için vadi netten izlenir sorun çözülür :) Zaten reklamlar çekilmiyor..
PROMINENT
17-03-2009, 01:47
gecenin bi saati derin kebab falan yazmayın acıkan var acıkmayan var :D
süper bölüm olucak bu..
ben futbol sevmediğim için direk dizideyim o akşam..
vayy olaya gel adam yine bi kız sevdi oda iskenderin kızımı çıkcak yuhh artık:)
Eray Yümsel
19-03-2009, 11:07
iskender cumhurbaskanının adamı cıktı. o hatun iskenderiz kızı çıksa çokmu :D
damat bey adınız soyadınız?
Fuat tamer tataroğlu şekerim :d:d
:hihih::hihih::hihih:
CasabLanca
19-03-2009, 11:22
akşam yeni bölüm 8deymiş heralde özet neyn yok mu bilelimde ona göre gidelim eve :D
Serencebey
19-03-2009, 11:24
Persembelerı calısmak cok koyuyor. Sureklı netten izlemek zorunda kalıorum :@
Persembelerı calısmak cok koyuyor. Sureklı netten izlemek zorunda kalıorum :@
Ne güzel reklamsız işte. Ben illet oluyorum dakka başı reklama.
M U R A T
19-03-2009, 12:29
dua edinde yüksek bedelli reklam alsınlar kv yoksa ömrü çok uzun olmaz..
gecenin bi saati derin kebab falan yazmayın acıkan var acıkmayan var :D
süper bölüm olucak bu..
yeni bölüm 20.00 yazıyordu dün
maç 21.30 da
2sine de talibim:D
hep 20 yazıoda hikaye oluyor biraz :)
ben de oynayan takımı sevmediğim için direk dizideyim :D :D :D
ben de oynayan takımı sevmediğim için direk dizideyim :D :D :D
nie abi hamburg u sevmiomusun :D
Cem bi yenersek görecem ben seni. Bu arada vadide kaçmaz yani.
nie abi hamburg u sevmiomusun :D
:hahaha: :hahaha: :D evet nerden bildin? çok mu belli ettim :D
" İskender Memati mi ? bir kadının peşine düşsün "
:D ve işte olayın koptuğu an
Motör iskender atv ye bindi kacti :hahaha:
derin kebap kostebek yuvasina girdi gene :D
" İskender Memati mi ? bir kadının peşine düşsün "
Ehuehuhehue koptum :D
PROMINENT
19-03-2009, 21:59
teenage iskender :D
şu aracların markası Mercury miydi ??
PROMINENT
19-03-2009, 22:11
evet mercury...
kavacıkta acarların orda..
şıtandartı yokmu :D
evet ya çok güldüm bende.:D:D şıtandart
offf kız koydu şekli nerdesin sen dedi aheuheu
bu kız kesın derin kebabın kızı :)
kız polattan uzunmu?
bu arada herkez manita yaptı yani dizide :)
vay beee polat ta gitti:D
mübarek kaşıkcı elması :p:D
elifde iş yokmuş bak buna 3 bolumde bitirdi işi :D
ehh işte şimdi tam brezilya dizilerine benzedi :D
yzükteki taşta kafam kadar görgüsüz herif :)
hakketten ha nası bı yuzuk o :D
euhuehe şanslı kişinin polat alemdar oldugunu öğrenince ne olucak acaba :D
aşıklar vadisi oldu dizi...arabeskin dibine vurdular :D
euhuehe şanslı kişinin polat alemdar oldugunu öğrenince ne olucak acaba :D
olm msn aç 1-2 video yollucam :)
SerdaR A.
19-03-2009, 22:40
bnce ebru iskenderin kızı ebruda o aileye evlatlık verilmiş olabilir :D klasik senaryo gibime gelio
bnce ebru iskenderin kızı ebruda o aileye evlatlık verilmiş olabilir :D klasik senaryo gibime gelio
inşallah öle deildirde şaşırtırlar bizi :)
iskendein kızı mematininki çıkıyormuş :D
OH be kendime geldim ayda bir yapmam gerenk :) :)
Sportivo
19-03-2009, 22:45
dizinin adını da kelebekler vadisi yapsınlar artık...
Haydiii....yazık oldu bak
İskender çok güzel atv kullanıyor hastası oldum :)))
Harbi brezilya dizisi gibi bitti :D
CasabLanca
19-03-2009, 22:49
dizi buram buram aşk kokuyor bu ne lan dedim bi baktım yönetmen kadın olmuş :D:D:D
tolga900
19-03-2009, 22:49
ee ekonomik krizden dolayı ekonomik kurtlar vadisi oldu artık.
Bu ebrunun babası ihtiyarların yardımcısına benziyor sanki
Raci Şaşmazın sevgilisi dizide kardeşiyle evleniyo huehuehuhue gerçek hayatla normal hayatı karıştıran kurtlar vadisi birbirini vurmıya :D
ebru nun babası ihtiyarlardan biri mi acep ?
edit: tamam tamam şimdi hatırladım bu adam Fbc nin dediği gibi yardımcılardan biri. E o zaman kesin kız da iskenderin kızı. hatta iskender ihtiyarların icinde belki.. neyse 2-3 haftaya anca çıkar bu işin kokusu. şimdi sundukce sunecek bu iş.
bu kesın ıskenderın kızı adamda onun ekıpten sanırım :D gozlerı fal tası gıbı acıldı herıfın :D
evet onada benzıo polatla ılk konusan adam :)
harbi bu ihtimallerden biri cıkarsa kız bu dizinin suyu cıkmiş olur harbi brazil spec olur tam :D
cıvıc si
19-03-2009, 22:56
yazık oldu polata yahu bu polatında sevdıı kızlara bak sans demekkı :D
Ben yüzüğe takıldım. Kaffam kadar yüzük (2 f ile). Oha dedim. Bizimki görmesin. :D
O değilde eğer hakkaten herkezin düşündüğü gibi o kız iskenderin kızı çıkarsa senaristleri kovmalı. Bu kadar Brezilya kopyası olmaz.
- Hayır Maria Mercedes. Siz evlenemezsiniz. O çünkü Henry Ford'un oğlu. :p
Bu arada Muro da dolarları görünce gitti sıktı adama. Herkez atlamış Muro'yu. :D
bncede bu ıhtıyarlar ıle ıskender bır zaten
ıskender de kızını bılıyo adamda ıhtıyarlardan al sana bılmece bı 30 bolum gıder :D
O zaman polatın anneside ihtiyarların tayfadan :p
sende bu ekıpden gıbısın internetde yaaptığın araştırmalar benı kıllandıryo:D
sende bu ekıpden gıbısın internetde yaaptığın araştırmalar benı kıllandıryo:D
Skenderin kızını ben buldum netten yolladım o yıldıza :D
cıvıc si
20-03-2009, 00:13
Skenderin kızını ben buldum netten yolladım o yıldıza :D
polat alemdar benem :D
B.Aktepe
20-03-2009, 12:40
bence skenderin kızı yuvadaki diğer kız sedef. artık alanen ortada kızının ebru olabileceği o yüzden sağ gösterip sol vurucaklar:D ebrunun babası da ihtiyarlardan biri sadece. bence skender ile alakası yok:)
akşam evde izliym bari bölümü dün izleyemedim
Absinthé
20-03-2009, 18:42
Ana bacı yapma ! :p asdxuchxzx
Kadın kalpten gidiyodu polat kızı ıstemeyince =))
Boost Up
20-03-2009, 18:45
ben sızıp kaldım akşam:D:D neresi onu da hatırlamıorm ama gs maçının 77. dakikasıydı:D
ıskenderın kızı ebruu :) normalde babası goruken adamda ıhtıyarlar ıcersınden onlarında cocuk yapmalarına ızın verılmedıgı ıcın ewlatlık aldılar ebruyu ıskenderın kızı oda :D
Aynen polatın manita büyük ihtimalle büyük iskenderin kızı.ebru nun babasıda ihtiyar heyetinden o yüzden ebrunun babası kesinlikle polatla evlenemessin dedi ok anlaşıldı ama dizi aşıklar dizisine dödü biraz ekşın lazım..
dizi yavaş yavaş yalan ruzgarına dogru kaymaya başladı hayırlısı bakalım :D
maxpower
23-03-2009, 19:11
yönetmen bayan oldu ya aşk daha ön planda
kadın eli değdiği belli:D
Low-Rider
23-03-2009, 19:37
bence skenderin kızı yuvadaki diğer kız sedef. artık alanen ortada kızının ebru olabileceği o yüzden sağ gösterip sol vurucaklar:D ebrunun babası da ihtiyarlardan biri sadece. bence skender ile alakası yok:)
Banada öyle geliyor:)
CasabLanca
23-03-2009, 21:04
yeni fragman çıktı duyduk duymadık demeyin :D
Low-Rider
23-03-2009, 21:17
fragman
http://www.metacafe.com/watch/2605114/
Bol aksiyonlu yeni bölüm, baymıstı karı kız mevzuları :D
Fragman ;)
DaRkNeSs-
24-03-2009, 15:55
baya ekşınlı bi bölüm olcak anlaşıldı....
heh şöle heycan istiyoruz artık
8.000rpm
24-03-2009, 16:15
:D alın size alternatif senaryo ;
ebrunun babası ihtiyarlardan orası kesin.
ihtiyarların çocuk sahibi olmaları yasak,
kızın babası polatı da biliyor haliyle...
bu evlilik olursa , babanın ihtiyarların kuralını çiğnediği açığa çıkacağı için baba polatı istemiyor , olay bu...
aslında ihtiyarlar içinde de satılmışlar var , hatta ihtiyarlar da toptan yalan dolan...
polat zaten ihtiyarlara sormadan evlilik kararı verdi , ihtiyarların kurallarına kesin teslim olmuş olsaydı bu kararı vermezdi polat , demek ki içinde ya şüphe var ya da işine geldiği için ihtiyarlara "okey" dedi zamanında...
ihtiyarlar bi şekilde bozuk çıkacak bence...hatta işte o zaman hep birlikte şaşıracağız...
kız iskenderin kızı değil kesinlikle...
iskender ihtiyarların kontrolünde veya ihtiyarlar diye bi oluşum külliyen yalan...
polatla ebrunun evliliği caizdir :D:D:D:D:D
Low-Rider
24-03-2009, 16:19
ihtiyarların kolpa lduğu baştan belliydi yaw:d
zaten fragman da ebrunun babası iskenderle konuşuyor
B.Aktepe
24-03-2009, 19:33
bi senaryo daha yazayım:)
ebrunun babası ihtiyarlardan, ihtiyarların çocuk sahibi olması yasak fakat bu adam gizli gizli çocuk sahibi olmuş ve iskender bu gerçeği biliyor ve bunu kullanarak ihtiyarların içine sızmış bulunuyor. eğer polat kızla evlenirse babasının yalanı ortaya çıkacak dolayısı ile iskenderde açığa çıkacak:)
he aynıymış 8000rpm ile:) tam okumamıştım :)
Bol aksiyonlu yeni bölüm, baymıstı karı kız mevzuları :D
Fragman ;)
oh be...
ne ya bu aşk meşk işleri
memati de abdül de polatta....
baydı cidden ya...
crazydog
24-03-2009, 21:33
sonunda ekşın war bu hafta :D:D
fragmana bakınca tekrar ümitlendim dizi için:) aşk meşkte bir yere kadar aksiyon lazım:)
yok abi yeri meri
polat&elif ti bitti gitti
tamam orda bitti:D
İhtiyarlar kendilerinden birisinin evlendiğini ve çocuk sahibi olduğunumu bilmeyecek. Bence olmadı. :)
kız iskenderin kızı bence ortalık karışssın :)
yaaaaaaaa şu polatı arayacam msuprayla bi bölüm çekelim bol çatara pataralı
kız resmen iskenderin ya naptınız :) resmen heroes olayı iskender kızı yapmış vermiş bu adama.. kesin iskenderde bir ara yada hala ihtiyarların himayesi altında o yüzden çocuk yapması zaten hadım edilmesini gerektiriyor olabilir :)
kızın anasını niye öldürdü ? sonra şu bizim anorexia lı patron kızı dedi ya kızı hala yaşıyormuş iskenderin oradan zaten anlaşıldı olay kız gül gibi iskenderin kızı.. zaten sol köpek dişi yada onun yanındaki diş eğri pek matah bi hatun değil yani:p
not: ben polatı msuprayla duşunemiyorum valla kermit gibi kalır o arabada eli ayağına dolanır :) bu iş öyle otobanda elife trip atarak düz yolda 320 yle gazlamak gibi değil.
DaRkNeSs-
25-03-2009, 00:16
yaaaaaaaa şu polatı arayacam msuprayla bi bölüm çekelim bol çatara pataralı
ahuahuah daha ekşınlı bi bölüm olurdu bence
polat korkudan morarırdı :D:D
hahhaa buz koy 2 gunde geçer..gitti guzelim gerdek:D
hahhaa buz koy 2 gunde geçer..gitti guzelim gerdek:D
sekerım fuat bızım manıta ıs oldu mımatı gerekenı yaptı :D
kulağıda orada değilmiş ahıaıhaıa:D
Low-Rider
26-03-2009, 19:52
Kaçta başlıyor kv?
B.Aktepe
26-03-2009, 20:03
bugün yok. rte show tv ye çıkacakmış ondan yeni bölüm yok :(
haydeee
haybeye bekliyom ozaman.
haydaa vadı yok yanıı hımmmm eskı bolum devam edıyor
tayyip çıkacakmış yaaaa... hayyy böle işin
ne salak adam bunlr ya erken başlasalar ya o zmn böle mallık olmaz ya
bahane ile ekstra reklam parası alıyolar
tamda bu hafta ekşın olcaktı,üzüldüm valla tekrar olmasına
ulan bu tayyipte başka çıkcak gün yok sanki
Boost Up
26-03-2009, 20:19
zaten pembe diziye sarmıştı:D:D
Yigit S.
26-03-2009, 20:31
Yok abi bu bölüm güzel olacaktı diziden soğuttular iyice
Allah belalarını versin :@
SerkanKurt
26-03-2009, 20:49
bende açmış bekliyorum özet bitsede başlasa diye tühh :)
bugün yok. rte show tv ye çıkacakmış ondan yeni bölüm yok :(
Yahu yok böyle bir olay...
Yazıcıoglu öldü mü noldu belli degil, adam hala televizyon pesinde...
MUGENPOWE®
26-03-2009, 21:24
sımdı yenı bolum yokmu yanı
ya ama bilgi ekranında yazıyor ama
adam her hafta iple çektiğim diziden bile çıkıyor ya
gülsem mi ağlasam mı bilemedim:D
nasıl yeni bolum yok biraz once dedi işte siyaset meydanı bu gece kurtlar vadisinden sonra 23.45 de show tv de diye.. ama bu tayyip 15 dakika bile konuşsa bize kaldı 1 saat :s bir saatte kurtlar falan bitmez.
sanırım fıştık
emresener
26-03-2009, 21:38
pusudan hemen sonra dedi 23.45te siyaset meydanı için:S
paso aynı reklamlar dönüyor
bence şuan kanal da ne yapacağoını şaşırdı:D
merak yoq vadi başlıyor ...
MUGENPOWE®
26-03-2009, 21:39
az sora yenı bolum baslıo saglam kaynak tan aldım bılgıye gore dewammmmmmm
emresener
26-03-2009, 21:40
YENİ bölm perşembe :(:(:(
başlayacak olan bölümü haftaya yeni bölüm olarak gösteriyorlar şuanda
var ya
23.45 de dio ya
hayır 23.45 de olan ali kırca (the maymun) ile siyaset meydanı.. kurtları reklamsız verirlermi . ?? bence yemez. ya karamehmet ne ki show ne olsun.
veeee
yeni bölüm perşembe 20.00 da .. tamam hadi foruma devam :)
adiler... rte yüzünden dizinin yeni bölümü haftaya kaldı...
bu tayyip heryere yetio yaa..yeter artıkk...hala pusudan sonra siyaset meydanı dio reklamdada
aldığım yanlış bilgi imiş patladık ....
vadiyi kaynatmıslar bugun RTE cıktı ....
aldığım yanlış bilgi imiş patladık ....
:D:D:D abi olur böylee arada
Ahmetfikri
26-03-2009, 21:53
ya karamehmet ne ki show ne olsun.
en azından atvden ii
crazydog
26-03-2009, 21:59
adamın herşeyı olay ya cokmu lazımdı cıktın show a da guzelım dızımızı mundar ettın herşeyi zarar ya!
29 martta vizyondan kaldırılacak ne de olsa
erkin006
27-03-2009, 00:05
aşkı memnu izledim vadi yokluğunda:D
ulan milleti gavatlığa özendirecek ya adam yengesine yazıldı:D
gundiler:icon13:
vadi rte yüzündenmi yayınlanmamış bak şimdi bu olay çok oy kaybettirir :D
Boost Up
27-03-2009, 15:11
29 mart abi, rte tedavülden kalkıyor diyor:D
MUGENPOWE®
28-03-2009, 01:50
29martta nıe kaldırıyolar yaw ?
Mematinin türküsünün zurnalı olan versiyonu varmı? youtube da kısa 33 sn.lik dizi esnasında alan versiyonları var. full olanı varsa paylaşılırsa sevinirim :)
DaRkNeSs-
29-03-2009, 15:20
siz gene ekran başında oturup beklemişsiniz 2 saat
ben 2 gündür emule de yeni bölüm linki arıyorum onu napçaz :hahaha: :hahaha:
B.Aktepe
02-04-2009, 07:57
bu yeni bölümün fragmanı genişlemiş:) müsteşar kesin kızın babası:D
Rte müsade ederse bugece inş izleriz artık yeni bölümü :D
valla arkası yarına cevirecekler diye korkuyorum
iskenderde polatın yengesi falan çıkacak yakında
sonra memati ile abdulhey kardeş çıkar
arkasından güllü erhan meğer kadınmışta yıllardır gizliyormuş erkek gibi takılıyormuş
dayıda aslında amca :hahaha:
GKS TypeR
02-04-2009, 11:09
valla arkası yarına cevirecekler diye korkuyorum
iskenderde polatın yengesi falan çıkacak yakında
sonra memati ile abdulhey kardeş çıkar
arkasından güllü erhan meğer kadınmışta yıllardır gizliyormuş erkek gibi takılıyormuş
dayıda aslında amca :hahaha:
:D:D:D işte ben bu şeklide seyretmak istiyorum :D:D:D
emresener
02-04-2009, 20:33
Bol ekşınlı bölüm başladııııı
PROMINENT
02-04-2009, 20:53
valla bi ekşın gördük de ....
damarları tıkarmış birde bunu öğrendik :)
ne Polatmış be :) kızla topu topu 2-3 kez buluştu, kız polatın evlenme teklifini kabul ettiği gibi bir çırpıda ailesini de sildi attı... nerde böyle bir kız :D ancak saçma senaryolarda olur..
prostat öldürcek beni açiyimde bi bak
hahahaha koptum yaa
o kadar eğitim aldın işler yaptın ama karşındaki tığ gibi kıza bi kalıp yenir 2 domates ve 6 dilim ekmek kesti vay hayvan :D
emresener
02-04-2009, 21:49
PARALARA bak paralara :D:D:D:D:D
mgnPower
02-04-2009, 21:50
ne projelere imza atilir onlarla...
haram para konuk oyuncu olarak katılmış bu bölümde :))))))
ya daha önce konusu geçmişti bu mematinin kullandığı aracın markası neydi
ahmetbaha-drs
02-04-2009, 22:04
ya daha önce konusu geçmişti bu mematinin kullandığı aracın markası neydi
Mercury Milan V6 AWD
Elmalarda güzel gözüküyordu hee:D
tanımadığımız adamların şahitliğine güvenemeyiz dimi :D
Almanci Tane-R
02-04-2009, 22:19
polat bile evlendi
biz halen evlenemedik :D
wooooowwwwww flaşş haber mematinin çocuuu oluyo :D
emresener
02-04-2009, 22:23
mematide baba oldu yakışırrrr
ulusal güvenlik müsteşarlığı :D hobaaaa
Almanci Tane-R
02-04-2009, 22:26
junior memati :D
CasabLanca
02-04-2009, 22:26
mematinin forkliftin arkasına atlayışı duruşu fln süperdi :D:D
bu ısın sonu kotu gıbı polat ıllegal olarak devam edıcek sanırım devlet ılıskısı bıtıo gıbı
ahmetbaha-drs
02-04-2009, 22:28
Müsteşar kayınpeder çıkacak galiba?:)
SerdaR A.
gitti paracıklar
SerdaR A.
Müsteşar kayınpeder çıkacak galiba?:)
bnce iskender
skender çıkarsa cızzz olur :D
şarjor yıne boşalmadı dolu kaldı :D:D:D
emresener
02-04-2009, 22:36
isko geldi bakalımmmmm
|| CaNeR ||
02-04-2009, 22:37
Ohaa İskender geldi :)
cıvıc si
02-04-2009, 22:37
küslük olmaz :D:D
devlette küslük olmazz :D
Vtec-SEDAN
02-04-2009, 22:38
iyicene yalan rüzgarına bağladılar, her hafta ve her bölüm aynı mevzular tekrar eder oldu..
dedım ben ıllegal devam edıcek:) ama bu sefer nası bı stratejı var bılmıorum valla fılm cok fena oldu
SerdaR A.
02-04-2009, 22:39
ben demiştim demeyi sevmem :D
bi kafa kopşarma sahnesi dahamı yoksa ???
benım adamım yoldas yıldırım :D
emresener
02-04-2009, 22:40
bi kafa kopşarma sahnesi dahamı yoksa ???
aynen gülüş fena idi. cerrahpaşa olayı tekrarı alabiliriz :D
SerdaR A.
02-04-2009, 22:41
şarjor yıne boşalmadı dolu kaldı :D:D:D
:D:D:D:D:D:D: ahahahahahhahah
haftaya ortalık toz duman ohhh be kurtulduk aşk kokan diziden :)
yapacaını yapmış yine ama arım kalmış bikaç volt yüzünden :)
gelecek hafta fantastik olacak , fragmanden belli. izleyelim bari :D