Orijinalini görmek için tıklayınız : Trafikten Men Edildim
Buğra A.
19-09-2008, 23:50
Durup dururken,ortada hiçbir şey yokken bugün akşam saatlerinde Ortaköy merkezde aracımı polis durdurdu ve evrak kontrolü yapmak istedi.Bende evraklarımı verdim.Aradan 5 dakika geçtikten sonra aracın trafikten men edildiğini ve kaçak olarak gözüktüğünü söylediler.Bu sebeplerden ötürüde aracı Kuruçeşme Otopark'a götürdüler ve aracı bağladılar.
Benim anlamadığım araç nasıl trafikten men gözüküyor? 3.ayda bir kez bağlanmıştım ama muayneye gidip tekrar kontrol ettirdim aracı ve muaynedende belge aldım araç trafiğe izinlidir diye.Tekrardan C Bölge'ye götürüp verdim bunlarıda.Adamlar tamam dedi ve gittim.Aracım trafiğe uygun ve çözdürülmüş bir şekilde geziyordum.Ama C Bölge'deki trafik polisi arkadaşımız sanırım kayıttan düşürmeyi unutmuş.
Bu yüzden araç hala trafikten men ve kaçak gözüküyor.Ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum.Nasıl ispat edebiliriz bunları?Temiz kağıdı al diyebilirsiniz ama onda da bir sorun çıkarsa napıcam?Eski çözdürdüğüm belgelerimide bulamadım.
Yardımcı olabilecek birileri olursa çok sevinirim.
Muayneden aldığın kağıdı tabi her insanın yaptığı gibi fotokopisini almadan direk orjinalini şubeye verdin değilmi. Oradaki memurun bunun gibi önemli birşeyi es geçiciğini düşünmeden. Valla o şubeye gidip o memuru bulmaktan başka aklıma birşey gelmiyor. Orada arşivlerden evrakı bulup. Teslim edildiğini ve aracın men edilmemesi gerektiğini oradan başka bir yerde ispatlayabilir misin bilmiyorum. Çok geçmiş olsun ama sanırım biraz uğraştıracaklar.
Buğra A.
19-09-2008, 23:57
Bu temiz kağıdını herhangi bir vergi dairesinden alabilir miyim?İlk o şekilde denemeyi düşünüyorumda.
Vtec-SEDAN
19-09-2008, 23:59
bence iyi bir muameleciyle birlikte işlemlerini yürütürsen aracını yarım yada 1gün içinde teslim alırsın.. ve çok üzüldüm, geçmiş olsun..
mechanıcer
20-09-2008, 00:00
gecmııs olsun
Buğra A.
20-09-2008, 00:02
bence iyi bir muameleciyle birlikte işlemlerini yürütürsen aracını yarım yada 1gün içinde teslim alırsın.. ve çok üzüldüm, geçmiş olsun..
gecmııs olsun
Teşekkür ederim.
Ferhat_V
20-09-2008, 00:10
geçmiş olsun.
Maxiboost
20-09-2008, 00:13
bencede bir muameleciye danış sonrada dava aç derim geçmiş olsun :(
_cAgdAsH_
20-09-2008, 00:16
c bolge trafiğe gidip durumu anlatacaksın yarın öğlene kadar acık ruhsatınla birlikte git hemen hallediyorlar aynısı benim başıma gelmişti...bakırköyde bağladılar düşüm yapılmamıştı bi gün sonra gittim hallettiler
gecmiş olsun
Buğra A.
20-09-2008, 00:16
Teşekkürler.
Pazartesi günü bir tanıdığım saolsun yardım edicek bana Allah razı olsun.Muameleciyle işi halletmeye çalışıcam.İlk iş tabi temiz kağıdı olacak.
Buğra A.
20-09-2008, 00:17
c bolge trafiğe gidip durumu anlatacaksın yarın öğlene kadar acık ruhsatınla birlikte git hemen hallediyorlar aynısı benim başıma gelmişti...bakırköyde bağladılar düşüm yapılmamıştı bi gün sonra gittim hallettiler
gecmiş olsun
Uğrarım ama şöyle bir durum var.C Bölge'deki trafik polisleri ile aram pek yok.Bir kaçıyla tartıştık çünkü zamanında.Acaba yardımcı olmazlar mı diye düşünüyorum.
_cAgdAsH_
20-09-2008, 00:18
her koşulda yardımcı olurlar seni hatırlayacaklarını pek sanmıyorum akşma kadar yüzlercesiyle uğraşıyorlar:)
geçmiş olsun en az yorcak olan muameleci gibi duruyor bencede.
kolay gelsin :o
Bence pazartesiye bırakma, ki muamelecinin olmasına da pek gerek yoktur bir yanlışlık olduğunu görevliye söyliceksin o kadar, temiz kağıdını ne için alıcaksın ?
TURBO CİVİC
20-09-2008, 00:37
gecmis olsun cok.bende 5 ay once fln kızılayda egzoz ve kaput flimnde cekilmistim.ama o gun cezamı veerip aracımı aldım.kimse bana bsy solemedi.ne muayneye gittim nede baska brsey yaptım.simdi beni trafik cevirise aynı olayı bendemi yasıcam yani men edilcem?
not:gecen gun park etmisken cektiler.ama tanıdık sayesinde cezaları iptal ettirdik.gittim cıkardım aracı.ole bir durum olsaydı solemezlermiydi?
gecmis olsun cok.bende 5 ay once fln kızılayda egzoz ve kaput flimnde cekilmistim.ama o gun cezamı veerip aracımı aldım.kimse bana bsy solemedi.ne muayneye gittim nede baska brsey yaptım.simdi beni trafik cevirise aynı olayı bendemi yasıcam yani men edilcem?
not:gecen gun park etmisken cektiler.ama tanıdık sayesinde cezaları iptal ettirdik.gittim cıkardım aracı.ole bir durum olsaydı solemezlermiydi?
Yok öyle olsaydı geçen gün çıkardı meydana bilgisayara bilgilerini işliyorlar sorgulamada ortaya çıkıyor bu olay.
şu men lafına fena uyuz oluyorum sanki bir daha hiç çıkartımıcakmışsın gibi :)
yarın sabah 9 da gel bütün iş selamiçeşme karakolda bitiyor.
TURBO CİVİC
20-09-2008, 00:51
Yok öyle olsaydı geçen gün çıkardı meydana bilgisayara bilgilerini işliyorlar sorgulamada ortaya çıkıyor bu olay.
insallah dedgin gibi olur saol
Buğra A.
20-09-2008, 00:52
şu men lafına fena uyuz oluyorum sanki bir daha hiç çıkartımıcakmışsın gibi :)
yarın sabah 9 da gel bütün iş selamiçeşme karakolda bitiyor.
Uyanıcam kanka söz :) Allah razı olsun.Hem senden,hemde Ercan Abi'den.
Buğra A.
20-09-2008, 00:53
geçmiş olsun en az yorcak olan muameleci gibi duruyor bencede.
kolay gelsin :o
Bence pazartesiye bırakma, ki muamelecinin olmasına da pek gerek yoktur bir yanlışlık olduğunu görevliye söyliceksin o kadar, temiz kağıdını ne için alıcaksın ?
Teşekkürler.Temiz kağıdı bağlı olmadığının ispatı için.
yusufbatırel
20-09-2008, 00:57
bak once vergı daıresıne gıdıceksın temız kagıdını alıcaksın.ordanda trafık denetlemeye gıdıp ruhsatınla temız kagıdı vereceksın onlarda sana aracını otoparktan cıkarmak ıcın fıs vercekler aracını aldıktan sonra tekrar trafık denetlemeye gıdıp ruhsatının 2 nushasını alıcaksın bılgısayardan dusup ruhsatın arkasındakı yere ogunun tarıhını atıp sana verıcekler olay bıtıcek bıdahada bole sıkıntı yasamazsın.gecmıs olsun
Buğra A.
20-09-2008, 00:58
bak once vergı daıresıne gıdıceksın temız kagıdını alıcaksın.ordanda trafık denetlemeye gıdıp ruhsatınla temız kagıdı vereceksın onlarda sana aracını otoparktan cıkarmak ıcın fıs vercekler aracını aldıktan sonra tekrar trafık denetlemeye gıdıp ruhsatının 2 nushasını alıcaksın bılgısayardan dusup ruhsatın arkasındakı yere ogunun tarıhını atıp sana verıcekler olay bıtıcek bıdahada bole sıkıntı yasamazsın.gecmıs olsun
Saol Yusuf Abi.Tamam,dediklerini yapıcam.
Sercan Keklik
20-09-2008, 00:58
trafikten men edılı gözüküyorsa senın temız kagıdı alman bı ıse yaramaz sanırım ben öyle bılıyorum bölge trafige gidip evraklarını kontrol ettırmen gerekıyor.. Büyük bi ihtimalle evragın falan kaybolmustur şubede
yusufbatırel
20-09-2008, 01:02
Saol Yusuf Abi.Tamam,dediklerini yapıcam.
0532 351 97 88 maltepede trafık musavırı bu arkadas ısmı bulent ara yarın sole benım verdıgımı o sana temız kagıdını muaynesını yaptırır sende gıder aracını alırsın ugrasmak ıstemezsen.
Buğra dostum temiz kağıdıyla alakası yok, bence sen sabahtan karakola gidip böyle böyle ben madurum diye güzelce anlatıcaksın getirip göstereyim inanmıyorsanız sırf o yüzden bağlandım gibi birşey dediğinde sanmıyorum sorun olacağını pazartesiyi boşuna bekleyipte otoparka 10 lira verme günlük
Buğra A.
20-09-2008, 01:05
0532 351 97 88 maltepede trafık musavırı bu arkadas ısmı bulent ara yarın sole benım verdıgımı o sana temız kagıdını muaynesını yaptırır sende gıder aracını alırsın ugrasmak ıstemezsen.
Yarın olmaz sanırım.Hem bankalar hemde vergi daireleri kapalı zaten.C Bölge'de saat 12'ye kadar açıkmış.Ercan abi halledicek pazartesi günü abi.Saolasın.
Buğra dostum temiz kağıdıyla alakası yok, bence sen sabahtan karakola gidip böyle böyle ben madurum diye güzelce anlatıcaksın getirip göstereyim inanmıyorsanız sırf o yüzden bağlandım gibi birşey dediğinde sanmıyorum sorun olacağını pazartesiyi boşuna bekleyipte otoparka 10 lira verme günlük
öle zaten ilk bağlayan şube selamiçeşme. yani orası kaydı düşmedi sonuçta bu adamlar tek ekrana bakıyor bugranın elinde evraklar olsa hiç uraşmıcazda evrak yok. inş. sabahın 9 unda oruş kafaya vurmamıştır polisinde evrakları arar :) ekrandan düştümü otopark parası öder en fazla.
Buğra A.
20-09-2008, 01:07
trafikten men edılı gözüküyorsa senın temız kagıdı alman bı ıse yaramaz sanırım ben öyle bılıyorum bölge trafige gidip evraklarını kontrol ettırmen gerekıyor.. Büyük bi ihtimalle evragın falan kaybolmustur şubede
Yarın,Gökhan ile beraber gidip bakıcaz C Bölge'ye.
Buğra A.
20-09-2008, 01:08
İşin kötüsü araçta komple film var şu an :)
Buğra A.
20-09-2008, 01:09
öle zaten ilk bağlayan şube selamiçeşme. yani orası kaydı düşmedi sonuçta bu adamlar tek ekrana bakıyor bugranın elinde evraklar olsa hiç uraşmıcazda evrak yok. inş. sabahın 9 unda oruş kafaya vurmamıştır polisinde evrakları arar :) ekrandan düştümü otopark parası öder en fazla.
Şirkete bakıcam evraklar içinde sanmıyorum bulabileceğimi.Gerçi dosyaları karıştırırsam bulurumda o zamanda çok zaman geçer herhalde.Yarın bir gidelim ilk duruma göre bakarız artık.
boku cıktı bu ıslerın ya yeter yanı...
boku cıktı bu ıslerın ya yeter yanı...
aracım 2 senedir bende 2 kere caddeye indim 2 sindede polisden kaçtım geldiler bahçeden götürdüler :D
fazla dolaşmıcaksın hele ümraniyede bağlandınmı orda daha beter parçaları söktürüyolar:Deli: selamiçeşmeye gönderdilermi muayene sevk veriyor muameleci ile hallediyosun bi şekilde. avrupa yakasında nasıl yürüyor işler bilmiyorum ama anadolu yakasında en pis yer ümraniye fena öttürüyolar.
yusufbatırel
20-09-2008, 01:21
yurdum polısıde beklıyo guler yuzle beklıyor zaten gelsede hıc zorluk cıkarmadan ısını halledelım dıe.gecen hafta ıftar sonrası benı yunuslar durdurdu ehlıyet ruhsat 1 ay gecmıs arabanın muaynesı farkında degılım trafık sıgortam var eksıksız dedı arabayı baglıycam ya kardesım bak durumumuz ortada sandalyede ındık arabadan alıp maltepeye goturduk basıbuyuk otopark yanımda polısle beraber olmasa ne olcaksa.ındık otoparkta bagladılar arabamı taksıyle geldım evıme.bu memlekette hersey dogru ya.tekerleklı sandalyeden ındırıp senı arabanı baglayan guler yuzlu yurdum polısı sagolsun.pazartesı gunu anamdan emdıgım sut burnumdan geldı.yatırdım muayne harcını aldım temız kagıdını gıttım otoparka yanıyor hava oruc vurmus dedı ordan bı polıs bunlar bıze lazım degıl gıtcen sana verılen otopark fıısının aslını getırcen.maltepede emnıyete geldım taksıden ınmeden kapıdakı polıse dedımkı abıcım aracım baglı temız kagıdını harcı yatırdım burdamı evet dedı 1 kat emınmısın abı dedım bana ısımımı ogretıyosun dedı.ındım ıcerde polıse dedım 1 katmıs evet ama cıkamazsınız nıye dedım asansor bozuk daha dogrusu hıc kullanılmadı.deyınce ordan bır polıs verın ben ılgılenım dedı 2 dakıka sonra geldı burda degıl kucukyalı trafık denetlemeye gıdıceksın deyınce:(kapıdakı polıse dedım sız ne kadardır burda gorev yapıyosunuz dedı 5 yıldır.yaptıgın ısın ıcıne s.cım dedım.kucukyalıya gıttım alıp kagıdı tekrar basıbuyuge gelıp arabamı aldım sonra ruhsata ıslettım muayne ıstasyonunda.bu memlekette muaynesı gecmıs engellı ınsanlara bole davranılıyorsa yorum sızın gerısını sız dusunun
Buğra A.
20-09-2008, 01:25
yurdum polısıde beklıyo guler yuzle beklıyor zaten gelsede hıc zorluk cıkarmadan ısını halledelım dıe.gecen hafta ıftar sonrası benı yunuslar durdurdu ehlıyet ruhsat 1 ay gecmıs arabanın muaynesı farkında degılım trafık sıgortam var eksıksız dedı arabayı baglıycam ya kardesım bak durumumuz ortada sandalyede ındık arabadan alıp maltepeye goturduk basıbuyuk otopark yanımda polısle beraber olmasa ne olcaksa.ındık otoparkta bagladılar arabamı taksıyle geldım evıme.bu memlekette hersey dogru ya.tekerleklı sandalyeden ındırıp senı arabanı baglayan guler yuzlu yurdum polısı sagolsun.pazartesı gunu anamdan emdıgım sut burnumdan geldı.yatırdım muayne harcını aldım temız kagıdını gıttım otoparka yanıyor hava oruc vurmus dedı ordan bı polıs bunlar bıze lazım degıl gıtcen sana verılen otopark fıısının aslını getırcen.maltepede emnıyete geldım taksıden ınmeden kapıdakı polıse dedımkı abıcım aracım baglı temız kagıdını harcı yatırdım burdamı evet dedı 1 kat emınmısın abı dedım bana ısımımı ogretıyosun dedı.ındım ıcerde polıse dedım 1 katmıs evet ama cıkamazsınız nıye dedım asansor bozuk daha dogrusu hıc kullanılmadı.deyınce ordan bır polıs verın ben ılgılenım dedı 2 dakıka sonra geldı burda degıl kucukyalı trafık denetlemeye gıdıceksın deyınce:(kapıdakı polıse dedım sız ne kadardır burda gorev yapıyosunuz dedı 5 yıldır.yaptıgın ısın ıcıne s.cım dedım.kucukyalıya gıttım alıp kagıdı tekrar basıbuyuge gelıp arabamı aldım sonra ruhsata ıslettım muayne ıstasyonunda.bu memlekette muaynesı gecmıs engellı ınsanlara bole davranılıyorsa yorum sızın gerısını sız dusunun
This is Turkey,u know :) Geçmiş olsun abi.
3 kere bahçeden aldılar 1 kere ümraniye afm otoparkından aldılar 3 kere çevirmede aldılar ama eskidendi artık duranın diyorum. her bağlanısımda 200 den aşağı giydirmediler en sonuncusu evlat acısı gibi içimde 542 ytl harç parası cabası ama onuda öğrendim harç parası yıllık 1 kere ödeniyomuş sonraki her bağlanısımda gittim vergi dairesine abi kağıdı kaybettim dedim verdiler. bilmeyenlerin aklında olsun. her defasında harç parası ytırmayın yatırdıysanız fazladan olanların parasını almayı unutun ama bi sonraki muayene için ileriki senelere atıyolar. tabi aynı aracı 10 sene kullanmıcaksan para devletin kasasından geri çıkmaz :)
Herkezin ilginç hikayeleri var :) ben vtecte sis lambası var diye bağlandım üstelik arabayı kullanmıyordum 10 metre yanındaydım :)
wall aynen kardesım durmuyrouz bızde ama bızım yakanın polıslerı ınanın ıyıler. zaten ben hıc bızım yakada baglanmadım hep caddede yanı.. o yuzden yaklasık 4 senedır caddeye gıtmem TB ıle
Yanlış saymadıysam 7 keremi bağladılar seni Gökhan ? Bağlanma rekoru sende sanırım.
Yanlış saymadıysam 7 keremi bağladılar seni Gökhan ? Bağlanma rekoru sende sanırım.
10 yavrum dier 3 ünü hatırlamadım bide dava sürüyo halen :D
biliyosun benim bi olay vardı youtube daki videolar filan onlara girdimi mevzu uzar :D
benim canım çok yandı o yüzden durmam yeniden gelip bahçeden almaya klksalar vermem şedile şedile örendim artık :)
Benimde youtube'da videolar duruyor. Yersen hesabına özel mesaj atmışlardı youtube üzerinden hala kaldırmadım. :) Seninkiler rolling gene :)
Benimde youtube'da videolar duruyor. Yersen hesabına özel mesaj atmışlardı youtube üzerinden hala kaldırmadım. :) Seninkiler rolling gene :)
benim başıma gelen S?? mevzusu idi ordan buldular şimdi bile yazmaya tırsıyorum :D
bugranın aşına gelen evrak memur hatası ondan bişey olmaz halledilir kolay işler ama şubeye gitmek kadar pis bişe yok:ofk:
Buğra A.
20-09-2008, 02:31
Ben zaten bahtsız bedevi.Gökten şey yağsa bana şey gelir o da seker,tövbe tövbe ya.
Eray Yümsel
20-09-2008, 02:31
gel canım gel :)
Buğra A.
20-09-2008, 02:35
Hayırdır kanka,nereye :)
Eray Yümsel
20-09-2008, 02:40
msn e gel :)
SOMEONESPECIAL
20-09-2008, 11:11
Geçmiş olsun kardeşim...
ılgılı birim başkanı Eray beye akataralım senı Buğracım....:)
Gecmiş olsun kardeşim, halledersın merak etme. Muamelecıler out Ekeray in....;)
valla bu aralr sapıttılar ben yağmur çamur başlayana kadar arabayı sürmeyi düşünmüorum
ama illaki bu zmanda geçcektir
şimdi 30 metre ilerden spor araba görünce buna bi kucaklayalımda görsün mantığı had safhada
huzur bırakmadılar bu aralar
valla bu aralr sapıttılar ben yağmur çamur başlayana kadar arabayı sürmeyi düşünmüorum
ama illaki bu zmanda geçcektir
şimdi 30 metre ilerden spor araba görünce buna bi kucaklayalımda görsün mantığı had safhada
huzur bırakmadılar bu aralar
doğru söze nedenir.... ^
a3 ün peşinden opel astra diye kovalayann polisimizin.. böyle duyarlı olması ne güzel...
bu aralar eksozlu arabalara takmış durumdalar
kanka geçmiş olsun
Bende cıkartmıycam bayrama kadar elımden geldığınce cunku cıddı derecede takmış durumdalar ve hıc laf dınlemıolar...
çok geçmiş olsun en kısa zamanda kavuşursun inş
ayhantogan
20-09-2008, 14:35
özellikle bakırköy we çewresinde deli gibi uygulama war dkkat edin derim ben....
Buğra A.
20-09-2008, 14:39
Teşekkür ederim.Saolsun Gökhan güzellik yaptı bugün bana.Beraber ilk C Bölge'ye yani Selamiçeşme'ye gittik fakat trafikten men olarak gözükmediğini söylediler aracın.Bizi Kuruçeşme otoparka gönderdiler ve arabayı gidip almamızı söylediler.Otoparka gittik,saolsun 2 tane polis abi yardımcı oldular ve Gayrettepe Şube'ye yönlendirdiler.Oraya gittiğimizde aracın şu anda trafikten men edildiğini öğrendik.Araç trafiğe uygun mu dediler,uygun dedim.Otoparktaki görevliyi arayıp araçta cam filminin mevcut olduğunu söylediler ve bana 2 kez sorunca bende evet var dedim.Tekrar Kuruçeşme'ye yolladılar ve filmleri tek tek söktük Gökhan'la.
Araç şirket üzerine olduğu için yarın gidip evraklarla beraber aracı çıkartıcam.
Anlayacağınız ortada hiçbir sebep yokken araç bağlandı.Sırf benim kaydımı düşürmedikleri için araç o kadar aydır men gözükmüş.
Allah akıl fikir versin cümlemize inşallah.
Gece 2 gibi unkapanında çevirdiler. baya bi incelediler ruhsatı. bilgisayardan birşeylere baktılar sonra bıraktılar. filme egsoza falan birşey demediler.
Bu arada geçmiş olsun Buğra
Gece 2 gibi unkapanında çevirdiler. baya bi incelediler ruhsatı. bilgisayardan birşeylere baktılar sonra bıraktılar. filme egsoza falan birşey demediler.
Bu arada geçmiş olsun Buğra
Gece 2 de Unkapanlarında dolaşma ;)
cok can sıkıcı gecmıs olsun ya..
Buğra A.
20-09-2008, 17:46
Saolun arkadaşlar :(
Bugun 3 saat icinde 10 kadar motorlu 35-40 tane ısıklarda trafik polisi gördüm.
Hatta motorlu birisinden ara sokaga girip kactım.
Felaket heryer, fazla dolasmanızı tavsiye etmem.
wall aynen kardesım durmuyrouz bızde ama bızım yakanın polıslerı ınanın ıyıler. zaten ben hıc bızım yakada baglanmadım hep caddede yanı.. o yuzden yaklasık 4 senedır caddeye gıtmem TB ıle
tb ile 4 eminmisn :)
4 eminmisn :)
gazlamak için gelmiyordur :)
ben dün gece indim 3. kez :D ama önde diğer aracı s virajına gönderdim telefonla bilgi aldım polis varmı yokmu diye öle gittim yoksa R'ye takar sahilde ilk çıkışa kadar geri geri giderdim :D
bugun polis olması başbakandan dolayıymış köprü ve üsküdar yolunda fena bi polis eşliğinde geçtik :)
gazlamak için gelmiyordur :)
ben dün gece indim 3. kez :D ama önde diğer aracı s virajına gönderdim telefonla bilgi aldım polis varmı yokmu diye öle gittim yoksa R'ye takar sahilde ilk çıkışa kadar geri geri giderdim :D
ahahahahah :) iimiş kanks sahilde geri geri
ahahahahah :) iimiş kanks sahilde geri geri
:D kanks bi kere emanet araba ile sahile inme gafletinde bulundum s'de çevirme var trafik olmasından anladım sağa çektim kaputu açtım yarım saat bekledim valla trafik gidince geri geri gittim.
:D kanks bi kere emanet araba ile sahile inme gafletinde bulundum s'de çevirme var trafik olmasından anladım sağa çektim kaputu açtım yarım saat bekledim valla trafik gidince geri geri gittim.
ahahah oda güzel valla :) tam gaz geri
buğra sitede 34 nzm 88 nikli arkadasa ulaş çözemeyeceği hiç bir iş yok tr nin her bölgesinde işini çözer numarası bana özelden ulaş veriyim
buğra sitede 34 nzm 88 nikli arkadasa ulaş çözemeyeceği hiç bir iş yok tr nin her bölgesinde işini çözer numarası bana özelden ulaş veriyim
halledildi sorun zır stock araba sorun çıkıcak bişe yok. yarın şirket yetkilisi ile gidip aracı alıcaklar. Pazar günleri Gayrettepe trafik şubesi çalışıyor arkadaşlar bilginize pazar günü diye ilem yapılmıyor diye düşünmeyin polisler çalışıyor:)
Turbo sahin nazım :) cidden hemen halleder. bi ulaş bence.
Gecmis Olsun Buğra A. ...yurdum polisi bu yapar yapar ağlanacak halimiz var..
ailemizin trafik müşaviri turbo nazmi :) çözülmeyen işler 5dakikada çözülür :)
Bugra geçmiş olsun inş en kısa zamanda arabanı alırsın...
SULTANOGLU
20-09-2008, 20:46
geçmiş olsun çok sinir bozucu bir durum. bugün şişli tarafındada her köşe başında polis vardı bişey yapmasalarda insan tedirgin olmadan edemiyor :)
Buğra A.
20-09-2008, 23:27
Teşekkür ederim.Gökhan'la beraber hallettik.Yarın yada Pazartesi kısmetse gidip alıcam.Yani anlayacağınız,bir polis arkadaşımız yüzünden bu haldeyim.Neyse,Allah büyük.
scream3057
20-09-2008, 23:33
geçmiş olsun pazartesi de arabana kavuştun mu sıkıntı biter inşallah...
Allah yukarda o otopark görevlisine kafayı koymamak in zor tuttum kendimi
Buğra A.
21-09-2008, 01:17
Adamın zaten 1 gözü gitmiş.Diğerinide sen mi götüreceksin :) İş alamaz raporu alıcak sonra yazık günah.Bırak,takılsın.Kendisini polis olmaya adamış :D
Buğra A.
21-09-2008, 18:55
Bugün tekrar Gayrettepe Şube'deydim.Bu seferde ek olarak muayne harç makbuzu ve temiz kağıdı istediler.Allah'tan bulsunlar şu mübarek ramazan ayında,başkada hiçbir şey demek istemiyorum.
Adama diyorumki men gözüküyor,hayır diyor cam filminden bağlanmışsın.Resmen kendi hatalarını örttüler ya!
Eray Yümsel
21-09-2008, 18:56
babaya gel dedim sanaaa :)
Buğra A.
21-09-2008, 18:59
Kanka,yarın tekrar o evrakları götürücem ben.Muayneye sevk ettirmeden artık verirler arabamı di mi?
Neyse,MSN'den konuştuk :)
Eray Yümsel
21-09-2008, 19:48
Hallederiz ltd.şti.gti.tdi.tsi.fsi.vti.tfsi.hdi.dci.gdi. :D
Hallederiz ltd.şti.gti.tdi.tsi.fsi.vti.tfsi.hdi.dci.gdi. :D
+tdci:):):)
Buğra A.
23-09-2008, 00:25
Bugün sonunda çıkarttım :) Çok mutluyum :D
Gayrettepe Trafik Şube Amiri'ne çıktım artık dayanamadım.Yapılan yanlışı anlattım.Yardımcı oldular :)
Hadi gecmis olsun Bugracım :)
Buğra A.
23-09-2008, 02:14
Saolun :D Herkese benden çay :P
dün o yüzden mi arıyodun:) uyuyodum o yüzden cvp vermedim:D
Vtec-SEDAN
23-09-2008, 08:22
hadi hayırlı olsun Buğra ;)
YavuzNaz
23-09-2008, 08:46
gözün aydın gecmiş olsun zor işler..
death34404
23-09-2008, 08:50
bugra aracın muayne kagıdını bul ve c trafik bölgeye git sadece düşümünü yaptır aracını cıkart otopark ücreti bile ödemezsin bu arada düşümü kendin yaptırman gerekio memurlar yapmıo aracın temiz kagıdınıda ne olur ne olmaz yanına al diledigin vergi dairesinden 5 ytl karşılıgında alabilirsin. ben haftada en az 2 kere baglattıgımdan profesyönel oldum bu konuda:)
maxpower
23-09-2008, 09:14
işini doğru dürüst yapmayan bi polis yüzünden bir sürü sıkıntı, stres. bunla geçmiş olsun :)
bugra aracın muayne kagıdını bul ve c trafik bölgeye git sadece düşümünü yaptır aracını cıkart otopark ücreti bile ödemezsin bu arada düşümü kendin yaptırman gerekio memurlar yapmıo aracın temiz kagıdınıda ne olur ne olmaz yanına al diledigin vergi dairesinden 5 ytl karşılıgında alabilirsin. ben haftada en az 2 kere baglattıgımdan profesyönel oldum bu konuda:)
temiz kağıdı alırken para ödeniyormuydu?
işini doğru dürüst yapmayan bi polis yüzünden bir sürü sıkıntı, stres. bunla geçmiş olsun :)
temiz kağıdı alırken para ödeniyormuydu?
Gecen hafta arabami satarken temiz kagidi aldim fakat hic bir ücret odemedim ;)
Vtec-SEDAN
23-09-2008, 12:23
borcu varsa ödenir, yoksa ödenmez :)
Gecen hafta arabami satarken temiz kagidi aldim fakat hic bir ücret odemedim ;)
ben alcaktım senin arabanı niye sattın?
gecen sene maltepe durumculerde benle beraber 5 arac baglatmıstık.. selamicesmedeki memur cok iyiydi ya. 35 ytl ceza kesmisti bana diğerlerine 300-500 + :) artislik yapmadan konusursan tatlı dille herşey hallolabilir..
etiler levent ortakoy taxim B bölgede ben full kaskoyum.. ihtiyac duyulursa yardımcı olabilirim arkadaslar..