Orijinalini görmek için tıklayınız : MAG typeR vs ChiefKadir typeR
http://www.youtube.com/watch?v=MDKcXn_Ael0
http://www.youtube.com/watch?v=-Bu57uotg6I
Olduğu kadarıyla Cupra TypeR (Fatihin geç bastığı videoyu yakalamışım)
http://www.youtube.com/watch?v=nLAFllV-2Ds
Chiefkadir ile Mag typeR n başka bir videosu burdada baya arkada kaldık ama anlaşılıyor bişeyler
http://www.youtube.com/watch?v=PS3QR6--r28
Bu akşamdan bir video en net olanı buydu birde top speed yaptıkları video var o da upload ediyorum gelen videodada top speed yaptılar 250 gibi gitmişler...
Chiefkadirin söylediğine göre 6-7 boy olmuş top speedde
PS:Birinci videoyu değiştirdim görüntüler net değil çok kalabalıktı benim bulunduğum araçdan düzgün çekemedm . İlk video başka bir arkadaş çekti ama yolun en karanlık yerinde yakalamış o da :)
video yeni yüklendi galiba?
bi gecede bu kadar type-R videosu fazla gelir :)
Hondata farki cikmis ortaya ... Daha kaliteli cekimleri bekliyoruz :)
yusufbatırel
20-09-2008, 03:40
bu ChiefKadir denılen araba chef plakalı sıyah vtecmı
bu ChiefKadir denılen araba chef plakalı sıyah vtecmı
Fan plaka siyah typer chiefkadir nickli abimizin aracı. forumda şef kadir diyede bilinir.
Vtec-SEDAN
20-09-2008, 08:33
ikinci video açtı onda bişi belli değil, kim nasıl gitmişm hiç anlaşılmıyor boy boy diye birileri konuşuyor. ilk video ise açılmadı, bir sorun mu var acaba ??
ikinci video açtı onda bişi belli değil, kim nasıl gitmişm hiç anlaşılmıyor boy boy diye birileri konuşuyor. ilk video ise açılmadı, bir sorun mu var acaba ??
This video is a duplicate of a previously uploaded video. :beuj:
edo typer
20-09-2008, 09:51
kım gecmıs? onu anlayamadım:D
bende ilk vidyoyu gördüm hiçbişey belli değil. ilkini açamadım.
kım gecmıs? onu anlayamadım:D
genelde konuyu açan kişiden belli oluyo kimin geçtiği:D
genelde konuyu açan kişiden belli oluyo kimin geçtiği:D
:confused:
bu sefer bulmaca gibi :) multijet :) :eek:
edo typer
20-09-2008, 10:11
fatıh gecmıs heralde....ıkı aracada masallah...ALLAH kaza bela vermesın ıkı aracada...kpro ustlerde fark eder ztn...
kprosuz typer kalmasın kampanyası baslar yakında:D kadır abınınde nıyetı bozuk...oda alır yakında...kawgasız deneme kampanyası...tebrıkler herkese
ahmetgurlek
20-09-2008, 10:31
hani iptal olmuştu buluşma? bu arada vidyoları açamadım ben de...
guzel geceydı..kıcımızı kasımaktan, tahtalara vurmaktan bı hal olduk:) nazar degmesın fatıhım...
Arkadaşlar güzel bir geceydi, herkeze maşallah diyelim.. 2 de bastık direk kafa çıkartıyorum zaten, 4 te iyicene kopuyorum 240 250 ye kadar falan bastık 6 ya yeni atmıştım hani :) 6 7 boy falan oluyor dedi kadir abi arkadan görüşü..tabi kPro çok etkili bunu herkez bilior..bide yüregir etkisi var tabe ;) tekrar buradanda çok thanks to Yüreğir.
guzel geceydı..kıcımızı kasımaktan, tahtalara vurmaktan bı hal olduk:) nazar degmesın fatıhım...
sagol abicim darısı sana :)
Güzeldi bütün denemeler.. Araçlar baya hızlı olduğu için göremedik biz farkı ama cok rahat geçmiş söylenenlere göre.. Normalde biraz daha iyi giderdi FAN ama fark baya açılmış.. Kara trenle olan video varmı ? Bütün araçlara tebrikler.. :=)
valla video varmı yokmu hiç bilmiyorum ben kimseye videoya çekin demedim sagolsun koray arkadaşımız elinden geldiğince biraz çekmeye çalışmış ondada pek net açılar yok zaten.
Kara tren ( cupra ) heralde :) ondada ilk bastıgımızda iyi bir deneme olmuştu yine kafa çıkartıp 3 boy falan oldu. bir kerede daha bastık ondada ben geçö bastım biraz 4 e atınca geçtim yine..
Evet Cupra = Kara tren :) Dumandan belli oluyordur zaten heheh :)
Geçmişsin cuprayıda tabiki ama videosu varmı diye sordum izlemek açısından.. Ceken arkadaşlar varsa dün geceden, koyarlarsa sevinirim videoyu..
basarılı denemeler ıcerden cekımolsaydı keske.. uzaktan zor anlaşılıyo:)
videoyu upload ettim cupra ile typeR videosu var ama o da cok anlasılmıyor
http://www.youtube.com/watch?v=MDKcXn_Ael0
bu videoda goruntu daha bozuk ama en azından kımın gectıgı belli oluyo
Nasıl bu kadar fark olmuş???
Nasıl bu kadar fark olmuş???
gri de Kpro var
+başka bişi varmı bilmiyorum.
ctrden anlayanlardan duydugum kpronun ortalama 3 en ıyı ayarlayanda bıle 4 boy farkettıgı..
fark daha coksa baska spec farklılıkları olabılır.. cailer egsozlar farklıdır vs...
kpro + shortram +apexi n1 komple egzoz var gride
siyahta da dc header dc komple egzoz ve cai olması lazım
Dc sports headers, Apex-i N1 catback exhaust, Aem CAİ, Kpro.
kadir abide Dc sport headers,Dc egzoz,Aem cai var
apexı catback bıde aem caıydı oncekı konuda sanırsam:S..
erkin006
20-09-2008, 13:16
güzel geceydi eğlenceliydi birazda soğuk:D
bütün araçlara maşallah kazasız belasız:)
Vts_Power
20-09-2008, 13:20
maşallah fatihcim güzel geceydi :)
ARACIMDA OLANLAR...
* DC sports Burshed Race Headers 4 2 1
* Apex-i N1 Catback Exhaust
* AEM Cold Air
* Hondata K-PRO ( thanks to Yüreğir )
kimseye bundan farklı bişey söylemedim ve bu setuptan farklı bişey hiç bir zaman olmadı aracım 122 binde ve üst kapak hiç açılmadı daha.ama düşünüyorum belki yapacagım piston egzantirik emme atmosferik doldurmak istiyorum ama şuan için gayet zevki belki ilerde yaparım yaparsamda herkez bilir ben gizli kapaklı iş yapmam...istediğiniz yerde istediğiniz şekilde araçı gösterebilirsiniz. ben başkaları gibi aracımda bu vardı şu yoktu gibi konuşmam şimdiye kadar hiç bir şekilde böyle bir muhabbetim olmamıştır. lakin başkaları bana çok yapmıştır..
Ayrıca rollinge gelirken 40 ytl lik 100 oktan almak için durdum shellde ümitköy shell isterseniz pompacılara sorun :) adam yanlışlıkla 97 oktan koydu ve özür diledi.
şunuda diyim normalde bu ekip ne zaman roll yapsa rolling night lar diye videolar hemen dökülürdü ama nedense hiç video yok..bizim öyle bir amacımız olmadığı için koray arkadaşımda elinden geldiği kadar arkadan köşeden çekmiş ve koymuş.
burda halen şunlar var ama başka bilmiyorum gibi yorumlar oluyor adama akşam söylemişim olanları halen gelip buraya başka varmı diye sormaları canımı sıkıyor kusura bakmayın ama.. burdan lafımı anlamak isteyen anlar heralde..
maşallah fatihcim güzel geceydi :)
eywallah ahmet abicim güzel geceydi gerçekten muhabbet iyiydi. senin beğenmen yeter abi zaten isterse gitmesin :)
fatih maşallah... tebrikler :D :D devamını dilerim :)
ctrden anlayanlardan duydugum kpronun ortalama 3 en ıyı ayarlayanda bıle 4 boy farkettıgı..
fark daha coksa baska spec farklılıkları olabılır.. cailer egsozlar farklıdır vs...
ben anlamıyorum bu işi 6 7 boy olduysa illa benim arabamda artı bişeymi olması lazım ? ki kpro ile bu setup arasında 6 7 boy normal onuda geç hadi normal olmasın belki kadir abinin arabasında dün gece bi sorun vardı gitmiyodu belki dün gece olamazmı ?
ARACIMDA OLANLAR...
* DC sports Burshed Race Headers 4 2 1
* Apex-i N1 Catback Exhaust
* AEM Cold Air
* Hondata K-PRO ( thanks to Yüreğir )
kimseye bundan farklı bişey söylemedim ve bu setuptan farklı bişey hiç bir zaman olmadı aracım 122 binde ve üst kapak hiç açılmadı daha.ama düşünüyorum belki yapacagım piston egzantirik emme atmosferik doldurmak istiyorum ama şuan için gayet zevki belki ilerde yaparım yaparsamda herkez bilir ben gizli kapaklı iş yapmam...istediğiniz yerde istediğiniz şekilde araçı gösterebilirsiniz. ben başkaları gibi aracımda bu vardı şu yoktu gibi konuşmam şimdiye kadar hiç bir şekilde böyle bir muhabbetim olmamıştır. lakin başkaları bana çok yapmıştır..
Ayrıca rollinge gelirken 40 ytl lik 100 oktan almak için durdum shellde ümitköy shell isterseniz pompacılara sorun :) adam yanlışlıkla 97 oktan koydu ve özür diledi.
şunuda diyim normalde bu ekip ne zaman roll yapsa rolling night lar diye videolar hemen dökülürdü ama nedense hiç video yok..bizim öyle bir amacımız olmadığı için koray arkadaşımda elinden geldiği kadar arkadan köşeden çekmiş ve koymuş.
burda halen şunlar var ama başka bilmiyorum gibi yorumlar oluyor adama akşam söylemişim olanları halen gelip buraya başka varmı diye sormaları canımı sıkıyor kusura bakmayın ama.. burdan lafımı anlamak isteyen anlar heralde..
tekrar tebrikler, tek fark olarak kpro bu kadar açıosa...
VTec_king
20-09-2008, 13:30
fatih kazasız belasız kardeşim
fatih maşallah... tebrikler :D :D devamını dilerim :)
abi çok sagol devamı gelir tabi neden gelmesin..
fatih kazasız belasız kardeşim
eyvallah abi çok teşekkürler..
Vtec-SEDAN
20-09-2008, 13:34
fatih güzel yürümüşün kardeşim maşallah :) krpo gerçekten arabaya çok fazla heyecan katıyor :D
BMK TypeR
20-09-2008, 13:42
fatıh masallah, ust kapaktakı sesı bulabıldınmı neden yaptıgını?
LA ABİ DUR şakasını dahi yapma sonra başımı belaya sokma.. :) biliosun abi biz neysek oyuz..içimizde dışımızda bir.
:icon_tup: :icon_tup: :icon_tup:
BMK Reşit kpro bu kadar farkeder mi?
BoRa_200SX
20-09-2008, 13:46
Bizi havaalanı yoluna götüren Typer cı arkadaşa burdan teşekkürler :D
Fatih maşallah güzel oldu araban yapınca oluyor
gözünü bana dikme ama ahahaha
fatıh masallah, ust kapaktakı sesı bulabıldınmı neden yaptıgını?
eywallah abi sagolasın.
bi orda öyle geldi başka hiç gelmedi belki ayar ankarada yaptıkya istanbulda rakımından dolayı bişeylermi değişti ne anlamadım artık ama şuan maşşallahı var sorunsuz şeytan kulana kurşun..
BMK TypeR
20-09-2008, 13:50
eywallah abi sagolasın.
bi orda öyle geldi başka hiç gelmedi belki ayar ankarada yaptıkya istanbulda rakımından dolayı bişeylermi değişti ne anlamadım artık ama şuan maşşallahı var sorunsuz şeytan kulana kurşun..
maşallah kardeşim,
BMK TypeR
20-09-2008, 13:51
:icon_tup: :icon_tup: :icon_tup:
BMK Reşit kpro bu kadar farkeder mi?
kpro max 3boy cok acıksa ayar 4-5boy olur ama oda 5-6 vıtes,
kpro max 3boy cok acıksa ayar 4-5boy olur ama oda 5-6 vıtes,
burda fark 6-7 boy olduğuna göre,demek oluyorki kprosuzda geçerdi Fatihin TypeR.. :icon_tup: :)
masallah arac guzel yurumus
ahmetgurlek
20-09-2008, 14:02
walla vidyolardan ben çok bi şey anlamadım ama eminim k-pro lu epey farketmiştir diye düşünüyorum. bu arada dün gece 530 lu bi numara akşam her kesin işi çıktığı için buluşma iptal diye mesaj attı. kimdi o? siz kaçta buluştunuz?
CeSaNCeEm
20-09-2008, 14:15
Bekliyodum zaten ne zaman tartıma çıkacak diye :D
Maşallah Fatih Kpro farkı hissedilmiş :D
Vts_Power
20-09-2008, 14:28
burda fark 6-7 boy olduğuna göre,demek oluyorki kprosuzda geçerdi Fatihin TypeR.. :icon_tup: :)
walla fatih sordu sende kpro yoksa söküm gelim die kendileri kaşındılar :D
chiefkadir
20-09-2008, 14:46
Dün gece buluşmayı ben istedim ve organize ettim.sonra misafiri gönderemediğimden çok geç geldim.Beklettiğim arkadaşlardan özür.
Gelelim denemeye;Geçilmenin bahanesi olmaz ! Hemde 6-7 boy geçilmenin hiç bahanesi olmaz :D
Bu kadar fark neden oluştu kısaca özetleyim; Uzun süredir temizlemediğimiz Aem kağıt filtrenin aptal saptal sesini umursamadan geldim ayrıca dün gece rezil bir benzin aldığımı buluşmaya gelirken farkettim ama onuda önemsemedim arabada bir tatsızlık olduğu belliydi ama dediğim gibi önemsemedim.Hatta ilk denemede Fatihe dedim ben birkez basayım bigarip araba? az ileri gittim bastım baktım tadsız.Neyse dedik ve denedik hafif çıkış eğimde uzunda 6-7 boy sabit kaldı.indik tebrik ettim farka şaşırdığımı söyleyip birdaha deneyelim dedim yine aynı farkı yedim.Sonra bizim Karatren dediğimiz Cupra ile denedik baktım 5 boyda o geçiyo oha oldum zaten tatsız olan arabanın kesin sorunlu olduğunu anladık Cupralı hakan "abi bugece deneme araban rezalet" dedi.Erhanda iboda ve hepimiz denedikce baktıkca gördükkü araba gitmiyo ! Bugün normal benzin aldım biraz daha iyi filtreyide temizlicem tekrar bakalım benim cupra videosunu görenler vardır biz onla max.1 boy fark ile geride kalıyorum.cuprada dün akşam Fatihe 2-3 boy yediğine göre benim sağlıklı halim ile Fatihin kprolu typerı 4 boy oynar dün gece 2-3 boy kayıpla denedik ;) Fatih kardeş;tekrar deneme imkanı oluşturalım birdaha bakalım ;) ki bende kprolu halimi göreyim ;)
Gelelim soner ibo tartışmasına ve aragaz tuz laflara ; Arkadaşlar yeter lütfen daha fazla bu olayları germeyin.Soner sende az düsturlu ol arkadaşım rica ediyoruz bırak forum üzerinden yazarak okuyarak milete laf sokarak nemalanmayı rica ediyoruz tekrar.
Biz dün akşam çok eğlendik güldük muhabbet sohbet 1-2 lere kadar sürdü.Kimse kimseyle ne atıştı ne tutuştu ordaki muhabbeti forumda bozacak yorumlara gerek yok.
chiefkadir 6-7 boy fark yemiştir.Ve bundanda zerre kadar gocunmaz güler geçer elindeki malzemenin ne olduğunu bildiğin sürece problem yok.Tekrar rica ediyorum abuk sabuk sataşmalar yüzünden lütfen bu başlık kitlenmesin :)
soner abi gerek yok böyle şeylere abi.. neyse ne oldu bitti işte
kadir abi deneriz herzaman müsait oldugum süre zarfında ayarlarız bi gün..
edo typer
20-09-2008, 15:55
ıkı aracada masallah...kadır abı sewdıgım bır ınsan,aynı sekılde fatıhte ole:) capkınlık bıle yaptık fatıhle:D kpro olmadan kprosuz araba gecılır...ama nasıl gecılır...kprolu aracın ayarı ıı deılse gecılır...avans vuruyosa gecılır...sahıbı eksık suruyosa gecılır;)
araclarınız arasındakı farkı merak edıyor ısenız,fatıh kproyu soksun tekrar deneyın bence...boylece kadır abıde kproyu almadan once kpronun verdıgı farkı gorur...
ornek verıyorum...
mesela kprosuz fatıh kadır abıyı gectı...bu demek deıldır kı kadır abı krpo takınca ,fatıh onu hala gecıcek...ayarlayan kısı aynı olsa bıle....
yada kprosuzken kadır abı gectı fatıhı...kadır abı kpro takınca fatıhı gecemeyebılır...ayarcı aynı olsa bıle...
Fatihcim tekrar tebrikler gercekten guzel geceydi orda olan herkese tesekkurler:)
chiefkadir
20-09-2008, 16:07
ıkı aracada masallah...kadır abı sewdıgım bır ınsan,aynı sekılde fatıhte ole:) capkınlık bıle yaptık fatıhle:D kpro olmadan kprosuz araba gecılır...ama nasıl gecılır...kprolu aracın ayarı ıı deılse gecılır...avans vuruyosa gecılır...sahıbı eksık suruyosa gecılır;)
araclarınız arasındakı farkı merak edıyor ısenız,fatıh kproyu soksun tekrar deneyın bence...boylece kadır abıde kproyu almadan once kpronun verdıgı farkı gorur...
ornek verıyorum...
mesela kprosuz fatıh kadır abıyı gectı...bu demek deıldır kı kadır abı krpo takınca ,fatıh onu hala gecıcek...ayarlayan kısı aynı olsa bıle....
yada kprosuzken kadır abı gectı fatıhı...kadır abı kpro takınca fatıhı gecemeyebılır...ayarcı aynı olsa bıle...Dediklerine aynen katılıyorum.Erdemim senin s3 olayın gibi olmasada max.3-4 boy gibi olur son deneme diye düşünüyorum
soner abi gerek yok böyle şeylere abi.. neyse ne oldu bitti işte
kadir abi deneriz herzaman müsait oldugum süre zarfında ayarlarız bi gün..Tamam hafta içi bakalım birgün.
Kprosuz deneme muhabbeti saçma olur ama onuda deneyelim çünkü burda amaç hangi araba hızlıdan ziyade araçların son durumu önemli sen kpro sökük gezmeyeceğine göre garip olur ama merak edenler içn söküp deneyelim derim :)
ben anlamıyorum bu işi 6 7 boy olduysa illa benim arabamda artı bişeymi olması lazım ? ki kpro ile bu setup arasında 6 7 boy normal onuda geç hadi normal olmasın belki kadir abinin arabasında dün gece bi sorun vardı gitmiyodu belki dün gece olamazmı ?
artı bişiy olmasından deıl de farklı malzeme kalıtesıde etkıleyebılır.. ama araclarda o gece sorun olmasıda muhtemel cunku bılıoruskı denemeler aynı tutmaz bırbırını ,etkenler cok;)
masallah iki arabayada :)
Sorun sizlerde değil sorun renaultta :) ibo sen hala renocusun kadir abi de senin kabahatin daha büyük eski renocusun :)
DogukanB
20-09-2008, 17:54
2 type-r ada maşallah. Bu denemeler nerde oluyor. Bazen eskişehir yolu koru girişinden konutkent girişine denk gelip izliyorduk. Hala ordamı?
cam car çekimi iyi olmamışi yüyüyen herkse teşekkürler güzel gece olmuş belli
_cAgdAsH_
20-09-2008, 19:27
ben bu typeR denemeLerindeki kawgaLardan çok sıkıLdım eminim benim gibi düşünen niceLeri var su an! MüdaheLe etmek gerekiyor sanırım yine.. 10dan fazLa yaş var aramızda Lütfen yaşınızın oLgunLugunda dawranın..
ben bu typeR denemeLerindeki kawgaLardan çok sıkıLdım eminim benim gibi düşünen niceLeri var su an! MüdaheLe etmek gerekiyor sanırım yine.. 10dan fazLa yaş var aramızda Lütfen yaşınızın oLgunLugunda dawranın..
+:icon_tup:
kişisel atışmalarınızı buraya getirmeyin kimse sizin bu postlarını okumak zorunda değil temizlyiorum konuyu devam ederse ceza alırsınız
videolar bolumu kapansinbence,
illegal yaris.com sitesi acilsin....
chiefkadir
20-09-2008, 21:37
videolar bolumu kapansinbence,
illegal yaris.com sitesi acilsin....Kapandığında ne seyredecen:)
İllegal yarış olmayıpta yasalyarış imkanı varduda bizmi yarışmadık ;)
yok benim derdim rolling yapanla degil kil. Ben de yaparim canim isterse.
Derdim neden siteye konuyor, basimiz belaya gircek. Show TV ye haber olucaz.
Tartisan,tartisma cikaran adamlar da belli. Bu sitenin amaci da sanirmi en basinda bu degildi.
Bambaska bir yere gidiyor
fatih`in ctr cok hosuma gidiyor rengi, gaz yemesi :) kazasiz belasiz kullan insallah. yuro, kpro ve ctr uclemesi zaten cok fena bir ucleme oluyor. ;)
mechanıcer
20-09-2008, 23:27
sıtede hıc kımse yok nerdeyse herkes rollde :) yarın konular acılır :)
valla biz bugun biraz gazlayalim dedik iyide toplandik yine garajda ama yagmurdan burnumuzu cikartamadik:)
mechanıcer
20-09-2008, 23:38
yanacak benzın depoda durmaz :) atasözü :)
İstanbul+ roll:) zor gökyüzü delindi çok şükür şakır şakır yağmur yağıyor =)
mag typer'a maşallah güzel gidiyor
TURBO CİVİC
21-09-2008, 00:23
gine anlasamayan iki grup bir araya gelmis:Dben kacırdım hastayım yatıyodum evde:Deli:gerci canlı olarak sesleri dinledim ama orda olmak baska:cool:(bizim evden sesleri geliyoda :D)yarısan herkesi tebrik ederim masallah .ama biz gercekten birsey anlamadık videolardan.brzda gunduz cekimi yapsak guzel olcak...
fatih`in ctr cok hosuma gidiyor rengi, gaz yemesi :) kazasiz belasiz kullan insallah. yuro, kpro ve ctr uclemesi zaten cok fena bir ucleme oluyor. ;)
eywallah abi çok sağolasın :) yüro ya tekrar tekrar teşekkürler burdan :) dediğin gibi ctR-kpRo-yüRo = RRR :p
mag typer'a maşallah güzel gidiyor
eywallah çok sagolasın..
Istilldo
21-09-2008, 02:06
maşallah fatih,, o gün gelemedik ama..
en temizini sen yapıyosun valla,,
maşallah fatih,, o gün gelemedik ama..
en temizini sen yapıyosun valla,,
eywallah abi görüşürüz yine abi. . :)
BoRa_200SX
21-09-2008, 02:15
bu sefer camera car ben olayımda bari düzgün görülsün herşey :D
tabi can bizi alıp başka diyarlara götürmezse
ahaha burdanmı gittiler evet :icon_tup:
gölbaşı yerine havaalanına gittik..tüm ekşın kaçtı :(
bu sefer camera car ben olayımda bari düzgün görülsün herşey :D
tabi can bizi alıp başka diyarlara götürmezse
ahaha burdanmı gittiler evet :icon_tup:
gölbaşı yerine havaalanına gittik..tüm ekşın kaçtı :(
abi ok kadir abiler video çekelim derlerse cam car sen olursun :)
can'ı bekletmişler abi orda çevirme var diye oda sizi bekletmiş sonra yok demişler oda hep önceden ordan gidiyoduk diye ordan gitmiş :)
gerçi senin makine her türlü yakalaması lazımdı bizi ama arakdaşlara ayıp olmasın die bekledin galiba can ile uguru :D :p:p
BoRa_200SX
21-09-2008, 02:31
can'ı bekletmişler abi orda çevirme var diye oda sizi bekletmiş sonra yok demişler oda hep önceden ordan gidiyoduk diye ordan gitmiş :)
gerçi senin makine her türlü yakalaması lazımdı bizi ama arakdaşlara ayıp olmasın die bekledin galiba can ile uguru :D :p:p
valla can çevirme var gitmeyin dedi durduk sonra yürüdü devam ettik sağa sinyal verdi durdum dedim sağdan mı gittiler eminmisin evet dedi havaalanına gittik sonra enka dedinzi döndük oraya baktık siz karşıdan uzuyorsunuz artık saldık incekten eve güzel bi tur oldu :D
typerlar feci yetişemezsem bide rezil olmayım plaka videosu olmasın :hahaha:
neyse ayarlayın ok derseniz ben eşlik ederim size :icon_tup:
valla can çevirme var gitmeyin dedi durduk sonra yürüdü devam ettik sağa sinyal verdi durdum dedim sağdan mı gittiler eminmisin evet dedi havaalanına gittik sonra enka dedinzi döndük oraya baktık siz karşıdan uzuyorsunuz artık saldık incekten eve güzel bi tur oldu :D
typerlar feci yetişemezsem bide rezil olmayım plaka videosu olmasın :hahaha:
neyse ayarlayın ok derseniz ben eşlik ederim size :icon_tup:
tmm abicim :) bu sefer önümde ayırmayacam zaten kaybolma bi yere die :p
BoRa_200SX
21-09-2008, 02:44
tmm abicim :) bu sefer önümde ayırmayacam zaten kaybolma bi yere die :p
Fatih benle uğraşırsan turbo olayına girmen gerekir
kpro havaya sokmuş seni peki cam car uzayışı yapıcam sana asdfghjk :D
iyi sahurlar
gine anlasamayan iki grup bir araya gelmis:Dben kacırdım hastayım yatıyodum evde:Deli:gerci canlı olarak sesleri dinledim ama orda olmak baska:cool:(bizim evden sesleri geliyoda :D)yarısan herkesi tebrik ederim masallah .ama biz gercekten birsey anlamadık videolardan.brzda gunduz cekimi yapsak guzel olcak...
geçmiş olsun.birdahakine bekleriz artık. havalar sogudu roll nıghlar bıter artık gunduz denemeleri başlar:D
Fatih tebrikler aracına da kocaman bir Maşallah
Yanlışlıktan dolayı özür dilerim :D
Hep o tarafa gidiyoruz dıye döndük işte :D
TURBO CİVİC
21-09-2008, 12:25
geçmiş olsun.birdahakine bekleriz artık. havalar sogudu roll nıghlar bıter artık gunduz denemeleri başlar:D
tesekkur ederim kardesim saol.bi dahaki sefere insallah
chiefkadir
21-09-2008, 13:31
gine anlasamayan iki grup bir araya gelmis:DAnlaşırız biz Erdemcim sana geçmiş olsun sen iyileş yine bir araya geliriz :icon_tup:
bu sefer camera car ben olayımda bari düzgün görülsün herşeyGeldiğini gördüm ama sonradan otobanın karanlığında kaybolmuşsun:)
Biyerde daha yazmışsın bu grup roll night diye video yapardı diye Tabiki çekelim,biz Can’lar ve astracoupe,cupra vs. ile herhafta deniyoruz herseferinde video yapmıyoruz.Bu haftaki denemede arabada ikişer kişi olsun içerden çekim yapalım zevkli olur.Öbür türlü geriden gelenler anca bukadar çeker ;)
utkuselamoglu
21-09-2008, 14:09
Ağır giden yol alır, hızlı giden yolda kalır.
Ağır giden yol alır, hızlı giden yolda kalır.
abi yolda kalmayalım sonra :)
Biyerde daha yazmışsın bu grup roll night diye video yapardı diye Tabiki çekelim,biz Can’lar ve astracoupe,cupra vs. ile herhafta deniyoruz herseferinde video yapmıyoruz.Bu haftaki denemede arabada ikişer kişi olsun içerden çekim yapalım zevkli olur.Öbür türlü geriden gelenler anca bukadar çeker ;)
ok abi ozamn sorun yok ;)
utkuselamoglu
22-09-2008, 02:47
abi yolda kalmayalım sonra :)
gönlün yazı var, kışı var...
gönlün yazı var, kışı var...
bilmece gibi konuşma abi ya :) one demek
BoRa_200SX
22-09-2008, 21:22
geldiğini gördüm ama sonradan otobanın karanlığında kaybolmuşsun
öyle oldu kalabalık yapmayalım dedik :D
bi dahaki sefere ordayım ;)