Orijinalini görmek için tıklayınız : Kararsızım
Bmw konfigüratörden yapıtığım 320ied 59000€ oluyor (sportline+opsiyonel donanım) vereceğim paraya değer mi?değmezse niye değmez?
alper1001
28-09-2014, 00:46
bence hiç kararsız kalmayın , basın parayı direkt alın, çünkü o paraya alınabilecek daha ideal bir araç yok. O fiyata satılıpta, 320d kadar satılan, piyasada bulunabilende bir araç yok. Fiyat, performans, kalite, konfor hangi açıdan bakarsanız bakın, bir çok özelliğin optimum şekilde alınabildiği bir araç. Bence tek alternatif var, aynı paraya, e180, ama e180de alacağınız fazladan şey, huzur ve konfor. Tabi e serisi olduğu için, yakıt ve bakım maaliyetleri biraz daha yüksektir, ama 200bin lira limitinde araç satın alan biri bence bunları çok umursamamalı. Sizin yerinizde olsam ben e180 alırdım. Ama bence siz 320d alın.
Dediğiniz doğru ama mercedes'in e serisi bana hep genç arabası olarak gelmedi o yüzden bmw düşünüyorum
estoril yada kırmızı alın :) illa genç işi olucaksa z4 de bakılabilir ;) 2. el e coupe da olabilir
yaptıgın arac 140 lara falan gelir kampayayla giidp konusursan. begenirsen çök :)
coupe değil araç çoğunlukla bende kalıcak ama genede ailecede bindiğimiz zaman olucak,yapıtığım araç şahsen istediğim her ekipman var harman kardon kol dayamalar sunroof vs. nasıl verim alırım?
Neden yeni C 180 AMG almıyorsun? Soyle fume renki dolu dolu...
şu an 320ed lerde kampanya var ama araç konfigre edemezsin hazır araçlar baya cazip eğer kaldıysa ellerinde.
Bahsettiğin araç ise kur indirimi ve kendi indirimleriyle heralde 160 TL gibi alınır. Şahsen ben o parayı 1.6 3 serisine vermem.
şu an 320ed lerde kampanya var ama araç konfigre edemezsin hazır araçlar baya cazip eğer kaldıysa ellerinde.
Bahsettiğin araç ise kur indirimi ve kendi indirimleriyle heralde 160 TL gibi alınır. Şahsen ben o parayı 1.6 3 serisine vermem.
okadar çıkmaz. sadece adaptif cruise olmayan,dakotadan sunroofa arka perde harman kardona sunroof vs.. olanını 143 e bıraktılar 175 di kampanya once fiyatı
Onurkk06
29-09-2014, 12:03
A4 2.0tdi quattro da güzel bi seçenek bence
okadar çıkmaz. sadece adaptif cruise olmayan,dakotadan sunroofa arka perde harman kardona sunroof vs.. olanını 143 e bıraktılar 175 di kampanya once fiyatı
benim söylediğim de o zaten. Hazır araç alırsan avantajlı. İlla özel sipariş diye diretirsen yukarıdaki kombinasyonu o paraya almaya imkan yok.
320i ed yi 122ye veriyo borusan yanında luxury veya sport paket alınabilir
Eğer istediğin donanımlar çok gadget değilse bence alıp üstüne onları yaptırın
Büyük ekran isterseniz bi tanıdık 3bin tlye satıyordu
A4 2.0tdi quattro da güzel bi seçenek bence
0 km için Elektrikli, ısıtmalı, katlanabilir hafızalı dış aynalar ve ısıtmalı cam su fiskiyeleri,uyarlanabilir farlar xenon plus farlar,sunroof,3kollu altı düz tiptronik direksiyon,ıstımalı ön koltuklar,hız sabitleme,ön arka park + geri görüş,akıllı anahtar)bu özellikler alındığında ortalama ne kadar fiyat çıkartırlar ? bunu düşüneceğim :)
320i ed yi 122ye veriyo borusan yanında luxury veya sport paket alınabilir
Eğer istediğin donanımlar çok gadget değilse bence alıp üstüne onları yaptırın
Büyük ekran isterseniz bi tanıdık 3bin tlye satıyordu
sportline+ısıtmalı ön koltuklar,arka cam perdesi,ön kol dayama,harman cardon,adaptif farlar,otomatik uzun far,fren fonksiyonlu cruise kontrol,büyük ekran