Orijinalini görmek için tıklayınız : yine e46 yine ben :)
herkeze merhabalar yine bi e46 konusu yine ben artık bıktırdım sizi kabul ediyorum ama bende bıktım ve sonuca ulaşmak istiyorum ama hatada yapmak istemiyorum sıkıntılı bir araç alarak
son olarak bursada 2001 model bir 320i buldum sahibiyle görüştüm adam ford servisinde çalışıyor araç linki aşağıda sağ ön çamurluk değişmiş sol arka tarafındada 3-4 parça boyası var. araç sahibi böyle aldım böyle satıyorum diyor aracın dışı ve içi temiz görünüyor fotoğraflarda bugün yada yarın aracı görmeye gidicem bayramıda arabasız geçirmek istemiyorum
canımı sıkan iki şey var biri araç sunrofsuz belki ufak bişey ama sunrof benim için önemli bir donanım
ikincisi ise plakada iki adet hasar kaydı çıkıyor biri 2007 senesinde 3412tl diğeri 2009 senesinde 2973tl
ben al satçı değilim okulum bitene kadar en az 3-4 yıl binicem. o yüzden boyaya ve değişene çok fazla takmıyorum ama acaba araba heveside gözümü mü boyuyor diye sizlerin fikrini almak istiyorum benim düşüncem hasar kaydınıda işin içine katarak aracı 31.5 gibi bir fiyata almak
siz olsanız yukarıdaki şartlarda ne yapardınız samimi bir cevap istiyorum araba hevesi yüzünden hata yapmak istemiyorum sonuçta memur çocuğuyum 31 bin tl bizim için az bir para değil heves uğruna pişman olmak istemiyorum
araç linki: http://www.sahibinden.com/175810940
her türlü yorumunuzu bekliyorum şimdiden teşekkürler
E46 için büyük kayıtlar değil bence. 2 far bir tampon desen bir milyarı geçiyor gidiyor. Özellikle değişen kısıma dikkatli bakıp alın derim. Fotolardan fena durmuyor
driftboy
28-09-2014, 12:44
madem binicisin ve boya cok onemli degil neden sunrooflu aramıyorsun ? sunroof bmw'nin bel kemiği bilirsin ki.
bundan önce mercedes e200 aracımız vardı far camı 110tlydi bu hesapla baktığımızda hasarlar çok uçuk rakamlar değil gibi ve satıcıda bi parça değişenini ve boyalarını söylüyor yinede aracı expertize ve kaporta ustamıza göstericez birde dediğim gibi ticari bir amacım yok alıp 3-4 sene sonra 1-2 bin tl zararla satmak sıkıntı değil
hocam sunroof benim için önemli aslında ama hem sunrooflu olsun hem 2001 üstü olsun hem pert olmasın km düşürülmüş olmasın hemde bütçe kısıtlı olunca makas çok daralıyor bu aracın bir avantajıda yaşadığım şehirde olması sunrooflu bir araç için başka şehire gitmem demek ekstra 500 tl yol v.s. masrafı demek bunlarıda hesaba katınca mantıklı gibi geliyor bu araç
Yanlış anlamayın ama ben bu paraları verip de sunroof'suz bir BMW'ye binmem. Madem arabaya uzun süreli bineceksiniz almışken alabileceğinizin en iyisini alın. Buradan kısacağın 300-400 lira aracın satışındaki değer kaybı, satışındaki zorluğuna kıyasla hiçbir şey.
Deri koltuk olmasın ama sunroof olsun :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-acill-mmm-paket-tuz-178812659/detay ben bunu alırdım
rebeloghy
28-09-2014, 13:03
madem binicisin ve boya cok onemli degil neden sunrooflu aramıyorsun ? sunroof bmw'nin bel kemiği bilirsin ki.
Katılıyorum 3-4 yıl binme fikri varsa ve sunroof istiyorsanız ah ulen keşke sunroof olsaydı diye diye geçmesin yıllar. Ancak düzenli olarak e46 320 takip eden biriyim :) Şu devirde piyasa da böyle şişmişken boyasına , kaporta geçmişine takılmamak lazım. Kapı da değişir , kaput da değişir. Önemli nokta kaza fotoğrafı var mı ? Yürüyen aksamda bir sıkıntı var mı ? İçeride deformasyon var mı ? Bunlara bakarım.
Arka çamurluk boyalı yada değişik diyenlerin önemli kısmı artık dingil eğmiş baya baya güzel darbe yemiş araçlar çıkıyor. Dürüstçe söylenip kaza fotoğrafı gösterildikten sonra binici için 4 kapı 4 çamurluk değişik olsun ,, şu an boyası ve çizgileri ok ise dert değil..
rebeloghy
28-09-2014, 13:06
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-acill-mmm-paket-tuz-178812659/detay ben bunu alırdım
İlana girdiğinden beri şeytan dürtüyor :) Bakmaya değer bir araç
hocam o araca bende baktım hatta sahibiyle konuştuk anlaştık gibi gidicektim ankaraya pazar günü konuştuk pazartesi tekrar arayıp işimi sağlama alıyım dedim adamdan hala cevap yok ara sıra arıyorum başka numaralardan da arıyorum telefonu açan yok askere gidicem o yüzden satıyorum dedi gitti heralde ulaşamıyorum bu aracında sağ sol çamurluk değişik tavan hariç komple boyalı ve km 2011 yılında 249xxx deymiş yani araç bomba
eldeki para ***** piyasaların durumu ***** yaz başından beri arabasısız bayramda vs. çok sıkıntı oldu evdekilerde huzursuzlaşmaya başladı alışık değiliz uzun süre arabasız kalmaya açıkçası 32bin tl param var 32.500 desen çıkmaz 2001 modelin altına inmek istemiyorum piyasada ***** ya sunrooftan vaz geçicez ya m direksiyondan v.s. cebimde olsa 36 37 bin cilli gibi arabalar bulurumda şartlar ***** :)
bu arada peder beydede bi 407 aşkı debreşti bi yandanda onu dizginlemeye çalışıyorum :D
SerkanYazgan.
28-09-2014, 13:33
Galiba çevrende bmw den anlayan kimse yok. Sunroofsuz bmw yi pert bmw den daha zor satarsın. Bebek gibi 328ci topaz mavi araçlar var kaç senedir ilanda sunroofsuz oldukları için 320 i parasına satamıyorlar. Son atılan 320i manuel olana baktırabilirsin eğer değişeni yoksa ve kmsi orjinalse baktır.
e46 da dikkat etmen gereken değişen parçalar; kaput, bagaj ve arka çamurluklardır. Zaten 46 larda kronik olarak arka kulelerde yırtılma meydana gelir. Araç ağır ve hor kullanıldığında arkalarda yırtılmalar oluyor. Arka çamurluklarda da değişen varsa çok çok iyi yerlere baktırıp alman lazım. Arkadan itiş olduğu için ben çamurluğu değişmişe yanaşmam, kazasını bilmem görmem lazım. Ayrıca acele etme, piyasa bayramdan sonra yavaş yavaş düşmeye başlar ve güzel araçlar kış geldiği için satılığa çıkar.
aracın değişeni sol ön çamurluk sağ arkada 3 parça boyası var büyük ihtimal macun vs. düzeltme vardır bütçe kısıtlı olunca alternatif azalıyor bayram sonrasını beklemek mantıklı olan ama artık sıkıldık arabasızlıktan sunroof konusundada iyice aklıma girdin :D
RafetAraç
28-09-2014, 14:10
Galiba çevrende bmw den anlayan kimse yok. Sunroofsuz bmw yi pert bmw den daha zor satarsın. Bebek gibi 328ci topaz mavi araçlar var kaç senedir ilanda sunroofsuz oldukları için 320 i parasına satamıyorlar. Son atılan 320i manuel olana baktırabilirsin eğer değişeni yoksa ve kmsi orjinalse baktır.
e46 da dikkat etmen gereken değişen parçalar; kaput, bagaj ve arka çamurluklardır. Zaten 46 larda kronik olarak arka kulelerde yırtılma meydana gelir. Araç ağır ve hor kullanıldığında arkalarda yırtılmalar oluyor. Arka çamurluklarda da değişen varsa çok çok iyi yerlere baktırıp alman lazım. Arkadan itiş olduğu için ben çamurluğu değişmişe yanaşmam, kazasını bilmem görmem lazım. Ayrıca acele etme, piyasa bayramdan sonra yavaş yavaş düşmeye başlar ve güzel araçlar kış geldiği için satılığa çıkar.
bu kadar abartmıyalım isterseniz...
driftboy
28-09-2014, 14:18
bu kadar abartmıyalım isterseniz...
Sende aynısın galiba :) Hiç sunroofsuz bmw'n oldu mu ? Satılmaz diye bişey yok, ama sırf sunrooflu diye 6 parça değişenli bmw'nin 2 parça boyalı sunroofsuzdan daha once satıldığını biliyorum :)
SerkanYazgan.
28-09-2014, 14:19
Abartmayalım derken? 46 da sunroofsuz bmw lerin satışı hakkında bilgin varmı? Bu benim görüşümdür, bildiğin varsa yazar paylaşırsın yoksada boş post kasma.
driftboy
28-09-2014, 14:20
ve sunrooflu 2000 model gri 3.16 nın , 2004 sunroofsuz 320'den daha pahalıya sayılmasına ne dersin ? 2000 model 3.16 33 bine satıldı alan bidaha sattı 180 binde 3 parça boyalı , 3.20 2004 model 210 binde belden asagı boyalı sunroofsuz 30 bine hala satılmadı :) ikiside manuel :)
SerkanYazgan.
28-09-2014, 14:25
Olurmu driftboy aaa ayıp ama :) Forumda birisi atlamasa şaşarım zaten. e36 da bile sunroofa önem verenler çoğunluktayken 46 da siz düşünün işte.
Bmw'den anladığını sanan arkadaşlar boş boş yorumlar yapıp milletin aklını bulandırmasın. Sunroofsuz bmw'nin tadı tuzu olmaz ama satarken cok sıkıntı yasamazsın. Benimde sunroofsuzdu son aracım 1 hafta içinde gayet güzel paraya sattım. Bazı arkadaslarda sunroof olsunda pert kayıtlı olsun cok önemli değil mantığı var. Temizse arac sunroof cok önemli değil bence.
driftboy
28-09-2014, 14:29
Bmw'de özellikle 46 kasalarda en azından ben ve tanıdıgım birçok insan ulan sunroofsuz deyip geçiyor.
Bu arada bmw'den anladıgını sanan filan yazmıssında çakma armaya bile *** atıp o e36 yı alma diye yazdıgın mesajlar hala aklımda ;) Sunroofsuz ilan görünce ne diyosun merak ediyorum.
SerkanYazgan.
28-09-2014, 14:29
Şimdi okuduğunuzu anlamakla alakalı bir durum çıktı ortaya. Ben diyorum ki sunroofsuz alacağına biraz daha bekle sunrooflu bak ve satarkende binerkende sıkıntısız olsun. Temizse tabiki sunroof önemsiz ama ben arkadaşa yardımcı olmaya çalışıyorum. Piyasaya bakılırsa milletin gözünde hor kullanılmış bmw sunroofsuz bmw den iyi. Ayrıca sen sunroofsuzu kolay sattın diye diğerleride kolay satacak diye bir kaide yok ;)
ve sunrooflu 2000 model gri 3.16 nın , 2004 sunroofsuz 320'den daha pahalıya sayılmasına ne dersin ? 2000 model 3.16 33 bine satıldı alan bidaha sattı 180 binde 3 parça boyalı , 3.20 2004 model 210 binde belden asagı boyalı sunroofsuz 30 bine hala satılmadı :) ikiside manuel :)
hocam sende abarttın biraz sanki nerde 2004 320 pert değilse pestili çıkmış değilse yarın sabah gidip bakıyım araca anında tık para 30 bini veriyim alıp arabayı gidiyim tamam sunroof önemli bu araçlarda benim içinde önemli ama ecele derman da değil yani :D bu arada lütfen konu başka yerlere kaymsaın yukarıdaki araç hakkında konuşalım yada varsa tavsiye ettiğiniz favorilerinizde sağınızda solunuzda olan bir araç
Şimdi okuduğunuzu anlamakla alakalı bir durum çıktı ortaya. Ben diyorum ki sunroofsuz alacağına biraz daha bekle sunrooflu bak ve satarkende binerkende sıkıntısız olsun. Temizse tabiki sunroof önemsiz ama ben arkadaşa yardımcı olmaya çalışıyorum. Piyasaya bakılırsa milletin gözünde hor kullanılmış bmw sunroofsuz bmw den iyi. Ayrıca sen sunroofsuzu kolay sattın diye diğerleride kolay satacak diye bir kaide yok ;)
Binmek için temiz düzgün araba arayan kişiye satarsın. Dediğin gibi temiz sunrooflu varsa onu almak en mantıklısı. Ama ona görede fiyatı var ve arada 1-2 bin oynuyor. Tamamen bütçe ve sabır meselesi acelen yoksa paranda varsa bekle elbet temiz dolu bi araç düşer.
Bmw'de özellikle 46 kasalarda en azından ben ve tanıdıgım birçok insan ulan sunroofsuz deyip geçiyor.
Bu arada bmw'den anladıgını sanan filan yazmıssında çakma armaya bile *** atıp o e36 yı alma diye yazdıgın mesajlar hala aklımda ;) Sunroofsuz ilan görünce ne diyosun merak ediyorum.
Alışmışsınız tabi 316 ların arkasında m3 yapıştırmaya ondandır hala aklında olması. Sırf sunroofu var diye leş araba almadığımdan dolayı ilanda ilk baktığım şey sunroof olmuyor o yüzden.
SerkanYazgan.
28-09-2014, 14:43
Sonuçta aynı şeyleri konuşuyoruz herneyse. :) Sevo16, ilk paylaştığın aracın km si yüksek ve otomatik ayrıca sunroofsuz. Bmw yi almakla bitmiyor devamlı harcıyorsun, harcattırıyor. O yüzden aceleyle alınacak araçlar değil, ince eleyip sık dokumalısın ki temizini alıp başın ağrımasın. Ben senin yerinde olsam beklerim 3 ayda olsa beklerim elimdeki parayı 35-36 bin yapıp temiz araba kovalarım. Geçen sene bu paylaştığın ilandaki aracın emsalleri ve sunroofluları 30 bin civarına gidiyordu birde sunroof olayını eklersek sen düşün işte.
320i otomatiği işkence gibidir, gitmez ve yakar. Performans beklentin varsa bulaşma. Ayrıca şanzumana iyi baktır ki 2-3 bin lira masraf sıkışmasın :)
Sonuçta aynı şeyleri konuşuyoruz herneyse. :) Sevo16, ilk paylaştığın aracın km si yüksek ve otomatik ayrıca sunroofsuz. Bmw yi almakla bitmiyor devamlı harcıyorsun, harcattırıyor. O yüzden aceleyle alınacak araçlar değil, ince eleyip sık dokumalısın ki temizini alıp başın ağrımasın. Ben senin yerinde olsam beklerim 3 ayda olsa beklerim elimdeki parayı 35-36 bin yapıp temiz araba kovalarım. Geçen sene bu paylaştığın ilandaki aracın emsalleri ve sunroofluları 30 bin civarına gidiyordu birde sunroof olayını eklersek sen düşün işte.
320i otomatiği işkence gibidir, gitmez ve yakar. Performans beklentin varsa bulaşma. Ayrıca şanzumana iyi baktır ki 2-3 bin lira masraf sıkışmasın :)
heh işte beklediğim cevaplar bunlar valla bütçemi arttırma şansım yok zaten 25 ten 32 ye çıkardım dahası olmaz acele etmiyorum bayramdan sonrayı bekliyorum zaten ama bu aracın yakında oluşu diri duruşu ilgimi çekti kmsi varsın 200+ olsun şimdiye kadar 200 altında hangi arabaya baktıysam kmsi oynanmış 13 yaşında araç senede ortalama 16-17k km yapsa normal 200+lar
Ben bir kere kafadan bayramdan sonrayı beklerim.
Fiyatlar senin gibi bayramı arabasız geçirmiyimciler yüzünden uçuk kardeşim :)
Bayramdan sonra al araba, hevesine yenik düşme.
Ayrıca BMW ile ilgili sunroof ve düz vites konusunu yabana atma.
İlk postunda yazan aracın hasar kaydı bence az değil, bazı araçlar hariç o meblada olan bir araç almam şahsen.
Bmw de deri mercek ve sunroof soyledıgı gıbı cezbeden opsiyonlardır.5 ay onceye kadar bombos sayılabılcek 3 18 E46yı 27500e verdım.3 20 için 30 31 ıyı rakamlar bence.Otomatıgı tork konvertorluydu sanırım o kadar kotu sayılmaz ama manuel daha zevklı ve tasarrufludur.Genelde 3 18 tutulmaz derler ama fena degıldır.İyi bir pazarlık yapılırsa alınabılır
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-2001-model-bmw-318i-en-dolusu-175365410/detay/
Bmw de deri mercek ve sunroof soyledıgı gıbı cezbeden opsiyonlardır.5 ay onceye kadar bombos sayılabılcek 3 18 E46yı 27500e verdım.3 20 için 30 31 ıyı rakamlar bence.Otomatıgı tork konvertorluydu sanırım o kadar kotu sayılmaz ama manuel daha zevklı ve tasarrufludur.Genelde 3 18 tutulmaz derler ama fena degıldır.İyi bir pazarlık yapılırsa alınabılır
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-2001-model-bmw-318i-en-dolusu-175365410/detay/
usta şimdi yanlış anlama bulmuşta bunuyor deme diyelim 28.500 e ben bu aracı anlaştım galeri üstünden 2 lira yemeden o arabayı satmaz ee galericinin 26.500e aldığı arabadanda bize hayır gelmez ekmeği yenmiştir ayrıca mümkün olduğunca sahibinden bakıyorum
rebeloghy
28-09-2014, 15:55
Zaten 3.18 olacaksa yeni tip motor olsun 143 lükten. Eski nesili almaya gerek yok..
RafetAraç
28-09-2014, 23:27
Abartmayalım derken? 46 da sunroofsuz bmw lerin satışı hakkında bilgin varmı? Bu benim görüşümdür, bildiğin varsa yazar paylaşırsın yoksada boş post kasma.
93 model e36 320 sahibiydim. aracımı 2 haftada sattım ve sunroof falan yoktu. hatta aracn plakası 34 p 7086 şuan kağıthanede. araç temiz olduktan sonra sunroof a o kadar takılmaya gerek yok. sen sunroof olsun ama isterse 4 taklalı pertten dönme olsun benm olsun kafasındasn ama yanlış kafadasın yazık... araç temizse değişeni yoksa çizgileri düzgünse sunroofa bakılmaz alınır paşa paşa binilir. sunroofa bu kadar tapmayın. bulmuşken kıllısını aramaya gerek yok.
93 model e36 320 sahibiydim. aracımı 2 haftada sattım ve sunroof falan yoktu. hatta aracn plakası 34 p 7086 şuan kağıthanede. araç temiz olduktan sonra sunroof a o kadar takılmaya gerek yok. sen sunroof olsun ama isterse 4 taklalı pertten dönme olsun benm olsun kafasındasn ama yanlış kafadasın yazık... araç temizse değişeni yoksa çizgileri düzgünse sunroofa bakılmaz alınır paşa paşa binilir. sunroofa bu kadar tapmayın. bulmuşken kıllısını aramaya gerek yok.
Herkes cabuk satamaz sunroofsuz aracı diyen bi arkadas vardı. Bak arkadas 2 haftada satmıs. Ayrıca belirteyim benım aracım sunroofsuz ve otomatik vitesti... ve bos oğlu bos bı aractı ama kasası ve içi kız gibiydi..
SerkanYazgan.
29-09-2014, 11:00
sen sunroof olsun ama isterse 4 taklalı pertten dönme olsun benm olsun kafasındasn ama yanlış kafadasın yazık... araç temizse değişeni yoksa çizgileri düzgünse sunroofa bakılmaz alınır paşa paşa binilir. sunroofa bu kadar tapmayın. bulmuşken kıllısını aramaya gerek yok.
Sen önce karşındaki kişiyle konuşmayı öğren . Okuduğunu anlamadan yorum yaparken laflarına dikkat et. Ben hiçbir kafada değilim merak etme sen. Arkadaşa yardımcı oluyoruz, sattığın 36 yla cam sunrooflu 46 da bir değil. Piyasa neyse onu diyoruz. Gereksiz tartışmaya girip can sıkmayın, konuyu açan arkadaşa yardımcı olun.
boranaydogmus
29-09-2014, 11:15
Kimisinin sunroof takıntısı olmaz gider temizliğine bakıp aracı alır. Ben BMW'de sunroof'suz almam benim için olmazsa olmazdır ama sadece sunroof var diye de feleğin çemberinden geçmiş araba da almam. Beklerim temiz bir sunrooflu BMW denk gelirse alırım tabi bu benim fikrim. Sunroofsuz araç evet belki biraz geç satılıyor durumuna göre ama böyle bir takıntısı olmayan bir müşteri bulunca temiz bir araba çok rahat ve çabuk satılabiliyor...
SerkanKurt
29-09-2014, 11:18
ya şu sunroof olayını ben cidden anlamıyorum. Panaromik cam falan olsa anlayacağımda bir nebze :) Sunroof ayırt etmeden bmw alıp satmışlığım var.
SerkanYazgan.
29-09-2014, 11:24
Olayı kişiselleştiriyorlar Boran Abi, herkes temizliğine göre aracı alır. Amaç arkadaşa yardımcı olmak ilerde yaşayabileceği zorluğu daha almadan söylemek. Millet acele ederek ve anlamayarak bu piyasayı böyle yükseltti, sunroof var diye ne araçları aldılar. :)
dj_batukaan
29-09-2014, 11:29
araç için hiç birşey demeyeceğim ama binici olduğunuz ve en az 3 - 4 sene binmek istediğiniz için kesinlikle sunroof lusuna bakın bu opsiyon benim içinde çok önemli ve iki sefer sunroof suz araç almak gibi bir hata ettim sonrasında çok pişman oldum
sunroof sizin içinde önem taşıyan bir opsiyonsa bence mutlaka bu şekilde bir araç bakın sonra pişman olmayın
"Piyasaya bakılırsa milletin gozunde hor kullanılmış bmw sunroofsuz bmwden iyi."
Evet piyasada boyle bi zihniyet var. Fakat bu zihniyette olmayan bmw kullanıcıları, sırf piyasa bu halde oldugu icin sunroofsuz arabaya binmek istemiyorsa bu bana sacma geliyor.
Arkadaşın E46 arayışlarına gelince,
Ne kadar düzgün araç alırsanız o kadar keyifle binersiniz, satarken de bir o kadar rahat olursunuz.
Aldıgınız düzgün araç ne kadar dolu olursa keyfiniz doluluk oranıyla artar.
Kısacası önceliginiz düzgün araç bulmakta olmalı bence.
dj_batukaan
29-09-2014, 11:51
araç için hiç birşey demeyeceğim ama binici olduğunuz ve en az 3 - 4 sene binmek istediğiniz için kesinlikle sunroof lusuna bakın bu opsiyon benim içinde çok önemli ve iki sefer sunroof suz araç almak gibi bir hata ettim sonrasında çok pişman oldum
sunroof sizin içinde önem taşıyan bir opsiyonsa bence mutlaka bu şekilde bir araç bakın sonra pişman olmayın
ayrıca neden yorumlar hep sunroof luysa felegin çemberinden geçmiş oluyor. yada sunroof yoksa neden temiz anlamına gelsin.. araç arayan arkadaş sunroof olsun isterse pert olsun diye bişey dememiş
yani biraz araştırırsın biraz beklersin ve istediğin gibi bir araç alırsın otomobil opsiyonları kişiye özeldir ve herkesin kendine has zevkleri var.. demem oki sunroof var diye pert araba alacak değilsiniz ve bu özelliği de seviyorsanız araştırın baktınız olmuyor ( binici olduğunuz için ) mecbur temiz bir araç alıp sunroof suz binin
yorumlar için teşekkürler biraz rolantiye aldık arayışları bayram sonrasını bekliyorum bir iki tane ilgilendiğim araç var ama fiyatta ortayı bulamıyoruz.
RafetAraç
29-09-2014, 16:19
Sen önce karşındaki kişiyle konuşmayı öğren . Okuduğunu anlamadan yorum yaparken laflarına dikkat et. Ben hiçbir kafada değilim merak etme sen. Arkadaşa yardımcı oluyoruz, sattığın 36 yla cam sunrooflu 46 da bir değil. Piyasa neyse onu diyoruz. Gereksiz tartışmaya girip can sıkmayın, konuyu açan arkadaşa yardımcı olun.
sen bana laf olsun diye boş post kasma yazarsan bende sana bu şekilde yazarım. o yüzden ilk kendin düzgün mesaj yazki karşındakindende düzgün cevap bekleyesin.
Sende aynısın galiba :) Hiç sunroofsuz bmw'n oldu mu ? Satılmaz diye bişey yok, ama sırf sunrooflu diye 6 parça değişenli bmw'nin 2 parça boyalı sunroofsuzdan daha once satıldığını biliyorum :)
Katılıyorum. Hatasız e36 320 vardı. Rengi yeşildi. 200*km deydi. Sunroof yoktu. Satana kadar adamın göbeği çatladı. Diğer yandan siyah sunrooflu Hayatını yanlamakla geçirmiş , km'si 2 kere 250k yapmış araç. Adam 2 haftada sattı. Fiyatıda düşük değildi.
Fix bmw telefon muhabbeti :
Sunroof, Deri , Dijital Klima var mı ? ;)