PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Canlı Yayın !! WORLD RX OF ITALY 27-28 SEP FRANCIACORTA INTERNATIONAL CIRCUIT

ef186
28-09-2014, 12:58
http://new.livestream.com/fiaworldrallycross/2014RXRD10Italy

Ülkemizi Dünya şampiyonasının destek yarışı olan Rx Lite serisinde Fatih Kara ve Yiğit Timurun Gururla temsil ettiği dünya rallycross şampiyonası İtalya ayağı yaklaşık bir saat sonra yukardaki linkten canlı yayınlanacak arkadaşlar .

Bu uluslararası yarış bir sonraki ayağını da 11-12 Ekim tarihlerinde İntercity İstanbulparkta yapacak izlemenizi tavsiye ederim gerçekten çok keyifli .

Üstelik Ken Block da Intercity İstanbul Park'ta. http://intercitypark.com/ dan gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz .

Zero
28-09-2014, 13:33
Bugra bey tanidigim herkesin sordugu soruyu yoneltiyorum..Ken Block sov yapacak mi Turk seyirciler icin :) rallycrossun sonucu kadar merak edilen baska bir soru da bu

ef186
28-09-2014, 14:00
Bugra bey tanidigim herkesin sordugu soruyu yoneltiyorum..Ken Block sov yapacak mi Turk seyirciler icin :) rallycrossun sonucu kadar merak edilen baska bir soru da bu

Buna Kesinlikle evet cevabı verebilirim :D

ef186
28-09-2014, 14:01
Bu arada izlemek isteyenler için Başladı yayın ;)

ghibli06
28-09-2014, 14:05
tam link arıyordum süper oldu Buğra hocam sağolasın ;)

Frid
28-09-2014, 14:28
istanbul park içinde bu canlı yayın mevcut olacak mı acaba ? bilgin var mı abi?

ef186
28-09-2014, 14:32
Bunu tvden izlemek için bence gerçekten dünyanın bi ucunda olmak lazım :D
Şöyle söliyim seyirci inanılmaz yakın bu aktivitede heryeri görebilir konumda +padok alanına giriş için de bazı planlar var o nedenle bence bu aktiviteyi bırakalım yabancılar netten izlesin :D

By_HaNNibaLL
28-09-2014, 14:37
Bunu tvden izlemek için bence gerçekten dünyanın bi ucunda olmak lazım :D
Şöyle söliyim seyirci inanılmaz yakın bu aktivitede heryeri görebilir konumda +padok alanına giriş için de bazı planlar var o nedenle bence bu aktiviteyi bırakalım yabancılar netten izlesin :D
Doğru söylüyorsun abi biletlerimizi alalim :) pm attım dönüş yaparmisin bi ara

16 FR 549
28-09-2014, 16:23
Biletix'in sitesinde 4 al 3 öde kampanyası vardı bitmediyse değerlendirilir. Ayrıca WRC ve F1 den sonra ülkemize gelen en büyük organizasyon bence :) Yiğit TİMUR ve Fatih KARA bu yarışta iyi değildi ama Türkiye'de sonuna kadar gideceklerdir. #yardırtimur #yardırkara :) :)

Zero
29-09-2014, 00:26
Bilet işi tamam.Umarız hava kuru ve ılık olur keyifli ve bol aksiyonlu bir yarış izleriz :) Ken Block un castrolun sitesinde İstanbul Park a geliyorum yanıma kim binecek falan gibisinden bir teaserı var sanırım yarışma düzenleniyor şimdi sıra ona katılma vakti :D

Zero
05-10-2014, 05:29
Bu arada Buğra padok alanına girişle alakalı planlar nedir? Yarış aralarında pilotları ve araçları yakından görmek gibi mi yoksa padok ta etiyle gelen mangal mı yapacak Solberg le nedir tam olarak :D