Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Clio Rs 172 den anlayan işinin piri usta arıyorum.

melih
28-09-2014, 18:16
clio rs 172den iyi anlayan adam gibi adam olan motor ustası arıyorum.

yer mekan önemli değil istanbul içinde işinin piri olan insan gibi yaklaşımı olan mekanaik ustası arıyorum herkez bişeler dediği için kafa artık çok karıştı :)

yardımcı olursanız sevinirim

Cliosportve
28-09-2014, 18:36
Sikinti nedir Melih ?

SEÇKİN172
28-09-2014, 18:37
Hocam herturlu baktiririz ulas bana

melih
28-09-2014, 18:56
Sikinti nedir Melih ?

sıkıntım yok çok şükür ama kafamda hep soru işareti olan bunların başında sentenin ayarı ve sensörlerle ilgili soru işaretleri var.

Hocam herturlu baktiririz ulas bana

seçkin senin dediğin ustanın yanına gidelim uygun zamanda.

Cliosportve
29-09-2014, 09:21
Sente işini Kadıköyde Kemal Tepretoglu Mais serviste çalışan Cotech Merdana kontrol ettirebilir yaptırtabilirsin
Veya Avrupa yakasına geçiceksen Ahm ile irtibata geçebilirsin
Bu iki yer clio rs sente ayarı konusunda uzman kişilerdir
Sensörler kısmındada orjinal clip cihazı baglanıp sensörlere tek tek bakıp parametrelerin dogru aralıklarda çalışıp çalışmadıgın kontrol edicek kişi gene Merdandır
Veya Rs tunerin dilinden iyi anlayan birisi bu değerleri okuyabilir yorumlayabilir

melih
29-09-2014, 10:32
Sente işini Kadıköyde Kemal Tepretoglu Mais serviste çalışan Cotech Merdana kontrol ettirebilir yaptırtabilirsin
Veya Avrupa yakasına geçiceksen Ahm ile irtibata geçebilirsin
Bu iki yer clio rs sente ayarı konusunda uzman kişilerdir
Sensörler kısmındada orjinal clip cihazı baglanıp sensörlere tek tek bakıp parametrelerin dogru aralıklarda çalışıp çalışmadıgın kontrol edicek kişi gene Merdandır
Veya Rs tunerin dilinden iyi anlayan birisi bu değerleri okuyabilir yorumlayabilir

işin özeti merdan usta :)

Patisever
29-09-2014, 14:13
Melih hayırdır durum ne merdanı arayalım randevu alayım