Orijinalini görmek için tıklayınız : Bugünki KİTABINIZ..
By CrAzY
29-09-2014, 00:45
Evet abiler kardeşler Müziğiniz ,Videonuz,Filminiz topiğinden sonra böyle bir konu iyi olacaktır herkes okuduğu veya okunması gerektiği kitabı önerirse bence çok faydalı olabilir.
Khaled Hosseını - Uçurtma Avcısı
22 senedir kendim kitap okuma isteği ile aldığım 2. kitabımdır, normalde hiç kitap okumam. (Bir de iyi bir bokmuş gibi yazıyorum.) Henüz başlayamadığım için yorum yapamayacağım ama boş bir kitap olduğunu sanmıyorum. İlk aldığım kitap ise Piyon idi. :D Kitaplarla hiç aram yoktur normalde ama, bir okuma hevesi geldi bakalım, bundan sonra Tolkien serilerine başlamayı düşünüyorum. :)
1984
http://static.ideefixe.com/images/32/32440_2.jpg
By CrAzY
29-09-2014, 00:51
Hevesin için vesile olduysam ne mutlu dikkate alacağım önerilerini bende yazıyorum ufaktan 37.sayfaya geldim kendi kitabımda :)
Boldenon
29-09-2014, 01:25
Stefan Zweig - Acımak
En son 2-3 yıl önce okumuştum bu kitabı. Dahada nasip olmadı kitap okumak. Hemen her hafta diyorum ki yarın tamam bu iş. Başlıyorum okumaya. Ama olmuyor... İnternet galip geliyor.
Burak K.
29-09-2014, 01:29
Alper Canıgüz - Oğullar ve Rencide Ruhlar
Beş yaş insanın en olgun çağıdır,sonra çürüme başlar... :)
Soner Yalçın - Kayıp Sicil...
Ne yalanlar, ne çarpıtmalar..
Doğru diye duyduğunuz şeylerin aslında ne olduğunu görünce hem şaşırıyorsunuz hem de biraz daha tiksiniyorsunuz..
Paranoya
Ozellikle yeni ise gircekler okusun :D
Hayatimda kitap okumadim nerdeyse ama bunu hemen bitirdim
serkanokan
29-09-2014, 08:52
Zülfü Livaneli - Serenad
Bana Zülfü Livaneli'ni sevdiren kitaptır, kesinlikle tavsiye olunur. Bu kitaptan sonra yazarın diğer kitaplarını zaten okuyacaksınızdır.
Soner Yalçın - Kayıp Sicil...
Ne yalanlar, ne çarpıtmalar..
Doğru diye duyduğunuz şeylerin aslında ne olduğunu görünce hem şaşırıyorsunuz hem de biraz daha tiksiniyorsunuz..
Ben de yeni başladım. Merak edenlere tavsiye ederim.
benim şu an okuduğum biraz hikaye gibi 2 haftadır boş zamanlarda trende filan okuyorum işe gidip gelirken 1 haftası kaldı sanırım.. Sineklerin Tanrısı.
Birde gaza gelip henüz başlayamadığım 6 7 aydır da dolapta bekleyen kitap var ama tırsıyorum ibişten :) Bir Mühendislik Üçlemesi HINÇ var kalınca bişey ve ağır gidicek sanırım.
Sunay Akın- Geyikli Park. Okumayan varsa, kesinlikle tavsiye ederim.
John Verdon- Şeytanı uyandırma
Polisiye, perde arkası çok Karışık cinayetler bu tarz Kitapları sevenler için john verdon tavsiye ederim her Kitabı'nı heyecanla okuyorum
yagizgokmen
29-09-2014, 09:18
uzun zamandır okumaya fırsat bulamadığım kavgamı okumaya başladım adolf hitler in 6 aylık cezaevi hayatında kaleme aldığı hayatı
Wladimir Bartol - Fedailerin Kalesi Alamut
cabrioleter
29-09-2014, 10:16
22 senedir kendim kitap okuma isteği ile aldığım 2. kitabımdır, normalde hiç kitap okumam. (Bir de iyi bir bokmuş gibi yazıyorum.) Henüz başlayamadığım için yorum yapamayacağım ama boş bir kitap olduğunu sanmıyorum. İlk aldığım kitap ise Piyon idi. :D Kitaplarla hiç aram yoktur normalde ama, bir okuma hevesi geldi bakalım, bundan sonra Tolkien serilerine başlamayı düşünüyorum. :)
1984
okumayı bitirdiğinde ufkun genişleyecek sadece bu kadarını söylemem yeterli sanırım. kamucuların başucu kitaplarındandır..
Hakan Dünday - Piç
Anlatım tarzına bayılıyorum bu yazarın.
Soner Yalçın'ın kalemi iyi fakat bazı noktalarda taraflı yazıyor.
mimarsertac
29-09-2014, 12:54
J. D. Salinger - Çavdar Tarlasında Çocuklar
güzel konu olmuş kitap edebiyat filan da... konu başlığı bugünkü olmayacak mıydı?
aybarsdnr
29-09-2014, 13:05
Osmanlı tarihinde padişahlar ve hayatlarından ziyade okunacak ve öğrenilecek bir çok konu var. Merakı olanlar için , " Turna'nın kalbi" ni öneririm. Yeniçeriler ile ilgili bir kitap.
Derin sorgulamalara girmek isteyenler için, "Franz Kafka-Dönüşüm" ve yine aynı yazarın "Dava" kitaplarını okumanızı öneririm.
By CrAzY
29-09-2014, 13:11
güzel konu olmuş kitap edebiyat filan da... konu başlığı bugünkü olmayacak mıydı?
Olabilir bu tür yanlışlıklar affolsun :)
By CrAzY
08-10-2014, 16:14
Hakan Günday'dan Daha yı aldım bakalm nasıl...
lethaldoze
08-10-2014, 17:39
Babamdan Sonra- Ahmet Günbay Yıldız
İnanılmaz güzel bir kitap. İnanılmaz güzel yazan bir yazar.
Yazarın şiir geçmişi olduğundan dolayı galiba, çok akıcı ve sürükleyici ve şiirsel yazmış.
Fazla değil ama zira Çok övülen Nazan Bekiroğlu-La kitabını 140-150 sayfa işgenceden sonra bıraktım. Ömrümde 250 kitap civarı oldu okuduğum. En kötülerini bile bırakmadım zorla da olsa okudum. Ama öyle bir yazmışki o tasvirler, duygu durum aktarımı bitmek bilmiyor.
ufuksaracci
08-10-2014, 18:22
Dmitry Glukhovsky- Metro 2033.
By CrAzY
11-11-2014, 22:20
Dmitry Glukhovsky- Metro 2033.
Listemde olan bir kitap :)
Ayşe Kulin - Nefes Nefese. Güzel kitaptır tavsiye ederim.
turbo&quattro
12-11-2014, 08:47
Yilmaz Ozdil - Beraber yuruduk biz bu yillarda.. Su anki hukumetin tum pisliklerini yil yil hatirlamaniz icin..
enestezi
12-11-2014, 19:06
BAY HONDA (bir imparatorun öyküsü)-YVES DERİSBOURG :)
Şimdi Ahmet Ümit - İstanbul Hatırası diye bir şeye başlıyorum
1984
Başlar da çok sıkıcı ama sonra sarıyor
Benim bugün ki kitabım İnsan Kaynakları ve Halkla İlişkiler Vize mod :)
By CrAzY
12-11-2014, 20:49
Okuycam listeme aldım teşekkürler.
Yilmaz Ozdil - Beraber yuruduk biz bu yillarda.. Su anki hukumetin tum pisliklerini yil yil hatirlamaniz icin..
Abim muhteşemdir kendileri :) Sağolasın.
lethaldoze
12-11-2014, 22:52
Muhteşemdir...
siyaset gibi güncel olaylar pek dikkatimi çekmiyor, o yüzden polisiye gibi kitaplar okuyorum genelde.
Dan Brown kitaplarını sanırım herkes okumuştur, john verdon'un kitaplarını da tavsiye ederim.
Erdal ÖZ - Gülünün Solduğu Akşam
ozgurluk
13-11-2014, 10:06
Soner yalcin - kayip sicil
yigitblr
13-11-2014, 13:32
Boş koltuğu okuyorum.Kitap gayet akıcı ve sürükleyici tavsiye ederim
Soner yalçın kayıp sicil kitabını alacağım bugün. o bittikten sonra yılmaz özdil ' in kitabını almak istiyorum ama hoşlaşmıyorum kendisinden pek. Çok ukala geliyor bana, aslında sadece gerçekleri anlatmakla yetinse ( edebi dille, esprili veya ince geyikli değil ) tüm sempatimi kazanacak.
Gerçi ikiside çok değerli yazarlar, muhakkak okuyacağım.
http://i61.tinypic.com/bfrpe1.jpg
:redspotda
erol mütercimler-derin devlet.
daha önce komplo teorileri ve bu vatan böyle kurtuldu kitaplarını okumuş ve kendisinden ders almış biri olarak kesinlikle tavsiye ederim.
Azra kohen- fi tavsiye ederim.
Yasunari Kawabata - Kiyoto
emrullahkrtpe
18-05-2016, 00:24
Tess Gerritsen - Yörünge
James Dashner - Labirent Serisi
wiesmann
18-05-2016, 07:21
Osmanliya Bakmak - İlber Ortayli
Niçin iyi insanlar kötü şeyler yapar. Debbie Ford.
Kişisel gelişim tarzında, insanın kendini sorgulamaya iten bir kitap. Ağır ilerliyor ama fena değil.
imprezaWRC
18-05-2016, 13:48
Osmanlı'yı Yeniden Keşfetmek-İlber Ortaylı
19 Mayıs 1919 Atatürk Yeniden Samsun'da-Turgut Özakman
intiharsızlık - Görkem Kızıldağ
Tutuklandık, Can Dündar..
Kitabın tanıtımında da yazdığı gibi olaylara gerçekten içeriden tanık oluyorsunuz.. Son zamanlardaki yaşananlar hakkında güncel bilgiler..
Bu arada Hitler'e Sordunuz mu? okuyan var mı? Nasıldır?
Kafka - "Dönüşüm" ( Dün başladım çerez niyetine ve bu sabah bitti )
Sabahattin Ali - "Kuyucaklı Yusuf" ( Bu gece uyumadan önce başlamayı planlıyorum )
İlber Ortaylı - Türklerin Tarihi 1 ( İlber hocamın dili çok güncel olmadığı için ağır ağır okumaya devam ediyorum)
KAwabata'nın Kiyoto'sunuda henüz bitiremedim.
bende kitap okuyamıyorum ne zaman okumayı denesem 2 sayfadan sonra uyku bastırıyor ve çok güzel uyutuyor :)
bende kitap okuyamıyorum ne zaman okumayı denesem 2 sayfadan sonra uyku bastırıyor ve çok güzel uyutuyor :)
Günde 2 sayfadan ayda 60 sayfa. Yılda 2-3 kitaba denk gelir. Düzenli şekilde yapıp alışkanlık haline getirirseniz Türkiye'deki kitap okuma oranı ortalamasının 18 katına çıkmış olursunuz :)
kuzenim almanyada ondan "shadow sovereigns" kitabını istedim yazın başlıcam bakalım merak ettiğim bi kitap baya, okuyan var mıdır ?
Trance-R
02-06-2016, 13:28
Glenn Meade - Kar Kurdu.... 2. dünya savaşı sonrası başlayan "soğuk savaş" yıllarını anlatan, Özellikle Fin-Rusya sınırında ve Almanya'da neler olup bittiğine göz kırpan bir kitap...
Soner Yalçın - Reis ve Bay Pipo , kitabı olan varsa 2. el olarak satın alabilirim :)
Çok sevdiğiniz,ilgi çekici bir konuyu içeren kitaplarla başlayın.Her kitap edebî zevk yaşatmak zorunda değildir.Konuyu severek başlayın,sonra belki okumayı da seversiniz.:icon_tup:
Yalnızlığımdan sev beni - ezgin kılıç
Başlık kitaplarla alakalı, başlık adı hatalı yazılı :/
İmla takıntılı bir insanım ama amaç üzüm yemek olunca beni başlık çok rahatsız etmedi . Yinede "Bugünkü" olarak değiştirilse iyi olur tabi.
By CrAzY
26-07-2016, 18:56
Konu başlığı olarak kusura bakmayın genelde ben bugunki diye yazardım klavye de otomatik düzeltme gereği öyle yazmış yetkililer duzeltirse sevinirim.
Nâbizade Nâzım - Zehra
Hüseyin Rahmi Gürpınar - Gulyabani