Orijinalini görmek için tıklayınız : kırmızı hatch vti sorgu
ilovevti
29-09-2014, 21:52
VTI sorgu başlığı fazla muhabbet ve bilgi kirliliği yüzünden kapatılmış, o yüzden buradan soruyorum. 175118906 numaralı ilandaki araç sanırım eski 16 BOC 09 plakalı araç. Bahardan beri satılıklarda ve fiyatı gayet uygun. Aracın ne sıkıntısı var neden satılmıyor? Sadece şanssızlık mı? Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Sahibini tanımıyorum önceden satan sahibini arasam bulurum ismi dilimin ucunda. ***** sitedeki ilanı da galeri vermiş. Hatta bir ara aynı aracı iki farklı galeri ilan açmış satıyordu. Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Eyer boc vti ise motoru yeni ve itina ile yapildı kaportasini eski sahibi üye görürse yazar bi kac ay önce sefaköydeydi araç dışardan görüntüsü gayet hoştu
ilovevti
30-09-2014, 20:11
teşekkürler. sahibinin forum nickini bilen var mı?
bende aynı aracı merak ediyorum sitede bundan bir yıl önce övgüyle bahsediyolardı yürürü filan gayet iyid vidyolarınıda izlemiştim ama sonra ne oldu bilmiyorum bayadırda ilanda boc vti
ilovevti
30-09-2014, 23:45
evet önceki sahibinde istanbuldaydı yine baya temiz güzel orjinal yürürü sağlıklı derdi kime sorsak şimdi ondan da merak içerisindeyim kaç aydır satılamadı
Araç sahibinin adı volkan'dı. vtı sorgulamalarında ismine ulaşabilirsin.
Yıllardır bu vti ları takip ederim, bildiğim yapmayacağım bişey varsa, o da galericiden vti alınmaz :)
Yıllardır bu vti ları takip ederim, bildiğim yapmayacağım bişey varsa, o da galericiden vti alınmaz :)
onu galericeden araba alınmaz olarak değiştirsek daha iyi olur ( : şaka biyana bu arabanın başına son 2 3 ayda bişey gelmemişse ve gerçekten bu araba boc vti se motoru gayet başarılı
ilovevti
01-10-2014, 14:16
zaten bildiğim kadarıyla eskiden motor olsun kasa olsun iç mekan olsun çok güzel araçtı, kanat hariç her şeyine bayılırdım :) sonra bir satıldı, ortalardan kayboldu (en azından ben eskisi kadar görmedim), sonra tekrar satılığa çıktı yaz başı gibi, hatta daha önce bile olabilir, direkt olarak galeriden satılığa çıktı, sonra bir ara iki galeri aynı anda satıyordu, ve yaz başı satılan fiyattan 2000 civarı daha ucuz şu an, hala satılmaması garip, ki kırmızı ve eskisi kadar temiz olduğunu farz edersek şu anki vti piyasasında eski 2000 tl pahalı hali bile gayet uygundu, hele şu anki fiyatı piyasaya göre aşırı uygun. o yüzden bu konuyu açtım cidden merak ettiğimden. eğer bahara kadar istediğim başka marka başka bir araç için gereken parayı toparlayamazsam hatch vti niyetindeyim ve listedeki favorilerim arasında BOC da var. hala eskisi gibiyse.