Orijinalini görmek için tıklayınız : Vti sorgu
Grimlord
16-10-2018, 10:04
Bu arabalar hala nasıl 200binde ben ona şaşıyorum :D
kanashibari
17-10-2018, 13:19
Bu arabalar hala nasıl 200binde ben ona şaşıyorum :D
Japon arabayı yapmış türk ona da çözüm bulmuş 200 gelen her vti ın kadranı otomatik 160 bin e geri düşüyor sonra tekrar 200 e :)
Mutlu Değerli
18-10-2018, 12:15
Boyasız denen araç eski BUV plaka, antalyada beyaz kaplamaydı bi ara. Mekanik olarak motoruyla çok oynandı. Kasası muhtemelen boya ister, 98 yılından beri üstündeki boya (kapalı garajda kalmadıysa bu araba) baya yıpranmıştır
Boyasız denen araç eski BUV plaka, antalyada beyaz kaplamaydı bi ara. Mekanik olarak motoruyla çok oynandı. Kasası muhtemelen boya ister, 98 yılından beri üstündeki boya (kapalı garajda kalmadıysa bu araba) baya yıpranmıştır
yani boyasız mı :D
kapıların üstlerinde güneş yanığı vardı zaten yanlış hatırlamıyorsam
eski buv evet antalya yada rize den gelmişti yanlış hatırlamıyorsam antalyadayken bakmıştım boya isteyen yanıkları gamzeleri vardı
eski buv evet antalya yada rize den gelmişti yanlış hatırlamıyorsam antalyadayken bakmıştım boya isteyen yanıkları gamzeleri vardı
Ankaralı birine yarar o zaman
Gamzelerin güller açmış eşliğinde :)
canozgur106
24-10-2018, 00:54
Sen Vtec de mi kovalıyosun Özcan :)
abi trabzona typera gittim 5 parça boya dedi 5 değişenli çıktı hataya vtec için gittim yine dedikleri gibi çıkmadı biniyorum arada bi 106 ma oh miss
canozgur106
26-10-2018, 00:34
abi trabzona typera gittim 5 parça boya dedi 5 değişenli çıktı hataya vtec için gittim yine dedikleri gibi çıkmadı biniyorum arada bi 106 ma oh miss
106 CAN dır :) Var mı teyzede halada amcada 106 bakalım bana kulağın delik olsun..
baskan96
26-10-2018, 09:39
ST VTi satıldı Ömer abiyi takip edenler bilir Bursa'ya gitti Erdem Bey'e hayırlı olmuş araç :) 06 ST 301 >> 16 KNG 66 oldu. Alan kişi Bursa'ya dönüşte kadran çekmişti araba hem kasa hem motor inanılmaz kondisyonda Allah yeni sahibinde kaza bela vermesin.
Sorry, you have been blocked (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-kirmizi-degisensiz-honda-vti-yeni-vize-617606994/detay)
Eski VTi sorgu konusunda çok bahsedilen kırmızı bi ENG VTi vardı ama o aracı 99 diye hatırlıyorum yanlış mı hatırlıyorum araç bu muydu yoksa? Bilen var mı bu aracı?
Sorry, you have been blocked (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-kirmizi-degisensiz-honda-vti-yeni-vize-617606994/detay)
Eski VTi sorgu konusunda çok bahsedilen kırmızı bi ENG VTi vardı ama o aracı 99 diye hatırlıyorum yanlış mı hatırlıyorum araç bu muydu yoksa? Bilen var mı bu aracı?
Aynen o araç
106 işini zirvede bıraktın bidaha bulaşma bence :D sana bi typer alalım artık canozgur106
baskan96
27-10-2018, 12:14
Sorry, you have been blocked (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-buz-gibi-vtec-red-vt-618750038/detay)
Sorry, you have been blocked (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-bey-otomotiv-honda-civic-vti-vtec-nadir-kalanlardan-607939889/detay)
Araçları bilen varmı 07 plaka olan semtin dedikodusu spec ama geçmişini bilmiyorum.. Kırmızı aşkım tuttu yine :)
Emrecan-R
27-10-2018, 12:54
izmirdekini 40 a verse alırım EK sız hayat kötü :D
baskan96
27-10-2018, 14:03
izmirdekini 40 a verse alırım EK sız hayat kötü :D
Komple boyalı değişsensiz 49 son diyor ama araç ciddi canlı duruyor.. Hoş eski ST yeni KNG'den sonra bunlar pek sarmıyor ama :D
40 a değişensiz düzgün vtec varsa 1 tane daha alırım :)
baskan96
27-10-2018, 14:51
ST kaça gitti acaba Met Metin abi sen bilirsin aşağı yukarı piyasa ona göre şekillenir..
ST kaça gitti acaba Met Metin abi sen bilirsin aşağı yukarı piyasa ona göre şekillenir..
65 miş :) 10krktr
Emrecan-R
27-10-2018, 15:24
bu st eski kozyatağında dolaşan zd değilmi :D 6 7 yıl önce dede kullanıyordu
BarışSever
27-10-2018, 15:30
eski zd sonra ruj olmuştu diye hatırlıyorum,bilenler daha net yorum yapar.
farklı arabalar
Grimlord
27-10-2018, 16:18
65 bin liraya satılan ek9 type r falandı heralde :D Paralara bak, maşallah
baskan96
27-10-2018, 18:02
Hem RUJ, hem ST, hem de ZD Ömer abiden geçti. ST'nin ZD olmadığını biliyorum ama RUJ konusunda yorumum yok.. Ömer abi kendi gelse de bize şöyle biraz bilgi verse harika olur aslında :D
Zd > ruj
St > kng
İki farklı araç. Güncel plakaları böyle.
baskan96
27-10-2018, 18:45
Zd > ruj
St > kng
İki farklı araç. Güncel plakaları böyle.
Metin abi ZD'yi amcadan Ömer abi aldı, aldıktan sonra ciddi güzelleştirdi sonra satıp tekrar mı aldı RUJ olarak?
65 bin liraya vti... valla tebrik ederim helal olsun
65
canozgur106
28-10-2018, 15:57
Aynen o araç
106 işini zirvede bıraktın bidaha bulaşma bence :D sana bi typer alalım artık canozgur106
106yı çok seviyorum elimde değil ama insaoğlu işte farklı araçlarında hazzını yaşamak istiyor..Allah izniyle kalbe göze hitap eden bişey olucak inşAllah bunarada hb vtecde olur he 😬
canozgur106
28-10-2018, 15:59
Bu arada Metin’in kırmızı sedanlarla ilgili yaptığı açıklama doğru..
baskan96
29-10-2018, 00:28
Acaba hala amcadan teyzeden ya da 150 bin km altı iyi kondisyonda vti kaldı mı gerçekten merak ediyorum bilgisi olan var mıdır?
Emrecan-R
29-10-2018, 01:20
Acaba hala amcadan teyzeden ya da 150 bin km altı iyi kondisyonda vti kaldı mı gerçekten merak ediyorum bilgisi olan var mıdır?
var orta yaşlı birinde beyaz sedan stock araç
106yı çok seviyorum elimde değil ama insaoğlu işte farklı araçlarında hazzını yaşamak istiyor..Allah izniyle kalbe göze hitap eden bişey olucak inşAllah bunarada hb vtecde olur he 😬
Kpt yi alalım sana :)
baskan96
29-10-2018, 10:48
Kpt yi alalım sana :)
Murat abi aldı yeşil hb vteci parçaları da sipariş etti boncuk geliyor vallahi vermez :)
baskan96
29-10-2018, 10:55
var orta yaşlı birinde beyaz sedan stock araç
Kimdedir, km durumu kaporta durumu nedir biliyor musun?
Kimdedir, km durumu kaporta durumu nedir biliyor musun?
senden önce hangi çakallar atlamıştır bir bilsen :)
bu arada bu hafta piyasadan sevdiğimiz eng vti kaybetmişiz allah rahmet eylesin güzel arabaydı.
Murat abi aldı yeşil hb vteci parçaları da sipariş etti boncuk geliyor vallahi vermez :)
O zaten yeğenine bırakmak üzere aldı arabayı. Ben Zeki'deki fümeden bahsediyorum.
senden önce hangi çakallar atlamıştır bir bilsen :)
bu arada bu hafta piyasadan sevdiğimiz eng vti kaybetmişiz allah rahmet eylesin güzel arabaydı.
kaza yapmış evet ama o kadar büyük bişey göremedim haberde
Gökhan Bilgin
29-10-2018, 11:24
Arabadan ülkeye 800-806 arası giriş yapmış çoğunun durumu ortada bir o kadarda durumu bilinmeyen vardır halen düşük km hatasız veya bir kaç boyalı araba aramak farklı bi kafa hadi diyelim var öfe’den size kalırmı sanıyosunuz ? Adam alıyor zaten bundan önceki herhangi bir arabasını alabilirdiniz neden almadınız ?
kaza yapmış evet ama o kadar büyük bişey göremedim haberde
Sanırım alkollü iken direksiyon başındalardı,arabayı bırakıp kaçtıklarına göre.Ülke genellemesine göre vurursak bende çok büyük birşey göremedim.Tek resim karesinden yorumlayabildim sadece
Sanırım alkollü iken direksiyon başındalardı,arabayı bırakıp kaçtıklarına göre.Ülke genellemesine göre vurursak bende çok büyük birşey göremedim.Tek resim karesinden yorumlayabildim sadece
Araç sahibi ehliyetini daha önce alkolden kaptırmış, bu sefer ehliyetsiz olduğu için kaçmıştır diye düşünüyorum
baskan96
29-10-2018, 11:48
İlandaydı bu ENG o mu acaba kırmızı ön-arka tampon çıtasız kırmızı?
baskan96
29-10-2018, 11:51
Arabadan ülkeye 800-806 arası giriş yapmış çoğunun durumu ortada bir o kadarda durumu bilinmeyen vardır halen düşük km hatasız veya bir kaç boyalı araba aramak farklı bi kafa hadi diyelim var öfe’den size kalırmı sanıyosunuz ? Adam alıyor zaten bundan önceki herhangi bir arabasını alabilirdiniz neden almadınız ?
Ülkeye 800 tane giriş yaptı diye, km'si 500 binden 200 bine belli aralıklarda çekilen, vtec açıcam diye son nefesini veren motoru bitmiş okeye dönen, önü 96 arkası 99 olan araçları mı alalım?
baskan96
29-10-2018, 11:55
edit: Gökhan Bilgin Ömer Faruk abime de aldığı bütün araçlar helaldir. ZD'yi aldığında sıfır araba parası verip almıştı. Her aldığı arabayı boncuk yapıyor biniyor ve satıyor sizin olayınızı anlamadım..
Gökhan Bilgin
29-10-2018, 11:58
Dostum sen benim yazdığımı iyi oku ben ömer abinede *** atmadım elalemin arabasınada *** atmadım madem arıyorsun ömer abinde var neden almadın sorusunu dolandırma ciddi ol anladın mı benim olayımı şimdi
edit: Gökhan Bilgin Ömer Faruk abime de aldığı bütün araçlar helaldir. ZD'yi aldığında sıfır araba parası verip almıştı. Her aldığı arabayı boncuk yapıyor biniyor ve satıyor sizin olayınızı anlamadım..
İşte senin şuan araba bulamayışın veya bütçene ayak uyduramayışın yazdığın cümlelerin arasında gizli. :)
baskan96
29-10-2018, 13:24
Dostum sen benim yazdığımı iyi oku ben ömer abinede *** atmadım elalemin arabasınada *** atmadım madem arıyorsun ömer abinde var neden almadın sorusunu dolandırma ciddi ol anladın mı benim olayımı şimdi
Hali hazırda '04 Vtec II'm var. Almaya niyetliyim ama herkes bütçesine göre araç bakmak durumunda. Öğrenci olduğum için günlük git-gel yapıyorum ve 65 liraya benzinli bir araç almak benim için mantıklı değil. 30 liraya VTi var ama 1.4 almak daha mantıklı öyle bir bombayı almaktansa.. Birine *** attığını da ima etmedim özelden numara verip forumu kirletmeyelim demen yerine buradan tartışalım konu araç sorgulama konusu..
İşte senin şuan araba bulamayışın veya bütçene ayak uyduramayışın yazdığın cümlelerin arasında gizli. :)
Ben alacağım diye niyetlendiğimi mi yazdım herhangi bir yere :) Yukarıda yazdım ki varsa kıyıda köşede bir araç merak ediyorum eskisi gibi kaldı mı diye. Herkes bütçesine göre araç bakmak zorunda misal 4-5 ay önce Eylül'de boyasız E36'yı alıyorum yazmıştın demek ki bütçende veya durumlarda bir sıkıntı oldu ki hala yok piyasada araç bende bunu anlatmaya çalışıyorum. ST'ye talip olmadım sadece takip ediyorum ki talip olsam da verecek 65 bin liram yoktu dolayısıyla alamazdım diyorum..
Gökhan Bilgin
29-10-2018, 14:07
Neyse sen olaya vermiyosun kendini boş geç. Araç sorgulama konusunda muhabbet etmenin anlamı yok diyorum ara kirlenmesin diyorum açıklamaya bak sorgulama konusu burda konuşalım herhangi bir araba konuşmuyoruz şuan
baskan96 reklamini yapmiyorum diye insanlar disardan baktiginda almamis sadece sozde kalmis zannediyor sanirim :) Gökhan haklı burayı meşgul etmeyelim.Arabayı gôrmek istersen bana ulaşırsın.
baskan96
29-10-2018, 22:20
baskan96 reklamini yapmiyorum diye insanlar disardan baktiginda almamis sadece sozde kalmis zannediyor sanirim :) Gökhan haklı burayı meşgul etmeyelim.Arabayı gôrmek istersen bana ulaşırsın.
Allah kısmet eder de bursa ya da istanbula yolum düşerse seve seve görmek isterim. aynı şekilde ankaraya da yolun düşerse bir çay içip muhabbet etmeyi de isterim numaram zaten var 318 için konuşmuştuk zamanında.
EnesAksu
31-10-2018, 14:17
Geçen sene kartal koçtaşda beyaz bitane amcada gördüm. durumu içler acısıydı.
baskan96
09-11-2018, 16:42
Met Metin abi ne oldu öyle ya hayırlı olsun :)
Met Metin abi ne oldu öyle ya hayırlı olsun :)
Sağolasın kardeşim, verdim bugün arabayı. Yabancıya gitmedi çok şükür :)
baskan96
09-11-2018, 18:00
Sağolasın kardeşim, verdim bugün arabayı. Yabancıya gitmedi çok şükür :)
İki tarafa da hayırlı olsun abi. Megane 3 Coupe da sana hayırlı olsun bekliyoruz konuyu :)
Selamlar. 33 bam plaka yeşil vti hakkında bilgisi olan var mı? 2 parça değişen diyor harici birşey var mıdır?
Hep ilanlara girip çıkan bi araç, çok iç açıcı olacağını sanmıyorum.
Selamlar. 33 bam plaka yeşil vti hakkında bilgisi olan var mı? 2 parça değişen diyor harici birşey var mıdır?
ama illa da geçmişini öğren dersen araştırabilirim
ama illa da geçmişini öğren dersen araştırabilirim
Valla sevinirim metin,bende pek ümitli değilim ama
Valla sevinirim metin,bende pek ümitli değilim ama
ö.m attım :)
EnesAksu
20-12-2018, 07:04
Düğün için arabamı sattım. Temmuzda düğünden sonra tekrar alıyım diyorum. Araç kalmamış kalanlar 50 üzeri. Sıfır sandero almaya gider bu iş :)
Düğün için arabamı sattım. Temmuzda düğünden sonra tekrar alıyım diyorum. Araç kalmamış kalanlar 50 üzeri. Sıfır sandero almaya gider bu iş :)
valla şuan sıfır çok mantıklı 12 ay vade ile 30 bine kadar 0 faiz kredi çıkartıyolar, aşırı mantıklı. Sıfır araç alın, şubat mart gibi güzel para bırakır :)
Amcadan teyzeden soran varsa merak etmeyin hâla var istanbulda da var başka şehirlerde de
ama satmıyorlar olsa ne olacak ?
Amcadan teyzeden soran varsa merak etmeyin hâla var istanbulda da var başka şehirlerde de
ama satmıyorlar olsa ne olacak ?
laci sedan varmış istanbulda :D
laci sedan varmış istanbulda :D
Laciyi bilmem benim bildiğim gri var sedan mecidiyeköyde :)
Laciyi bilmem benim bildiğim gri var sedan mecidiyeköyde :)
grı sedanı ben de ara ara goruyorum
Barbaros ve gayrettepe cıvarlarında guzel gorunuyodu.
Roh hakkında bilgisi olan varmı aradım ama bulamadım
baskan96
09-02-2019, 18:57
06 ZRS 91 hakkında bilgisi olan var mı koyu yeşil?
41 as 390 Son 1.5 yıl içerisinde 3-4 el değiştirdi. Güzel arabadır. İzmit'ten Manisa, Muğla, Ankara ve İzmir yaptı.
06 ZRS 91 hakkında bilgisi olan var mı koyu yeşil?
Alıntı yapmayı unutmuşum;
41 as 390 Son 1.5 yıl içerisinde 3-4 el değiştirdi. Güzel arabadır. İzmit'ten Manisa, Muğla, Ankara ve İzmir yaptı.
baskan96
09-02-2019, 19:21
Alıntı yapmayı unutmuşum;
Teşekkürler Metin abim. İnstagramda bir vti sayfasında gördüm de çok ciddi durdu gözüme :D Değişen boya km durumundan haberin var mı abi?
Mutlu Değerli
09-02-2019, 19:22
https://scontent.fbtz1-3.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/51511096_383423652223307_7922577655809966080_n.jpg ?_nc_cat=109&_nc_ht=scontent.fbtz1-3.fna&oh=bb726112b250d7e86fbd11db3f132c51&oe=5CDEC03B
Mutlu Değerli
09-02-2019, 19:23
Lisede otobüs beklerken önümden geçerdi. Teyze sürer, minimum 3te yolcusuyla tin tin giderdi bi yerlere :) eşinde de HB B18 stroker Nos'lu VTi vardı
Veriyosun yine detayları Mutlu :D
baskan96
09-02-2019, 19:53
Zaten bir bizim aile Hondacı olmamış anasını satayım. Sene 97 ne işin var Astra GLS ile sunrooflu alsana bir tane vti..
baskan96
18-02-2019, 18:10
Eski FJK VTi'a ne oldu bilen var mıdır? Met Metin abi?
baskan96
20-02-2019, 10:12
Honda / Civic / 1.6 / VTi / TEKBAS 2.EL DEN 1996 MODEL HONDA CİVİC 1.6 VTİ sahibinden.comda - 663202812 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-tekbas-2.el-den-1996-model-honda-civic-1.6-vti-663202812/detay?newSearchMode=withStandardMode&hideSearchFilter=false)
Ortalık karışacak gibi..
Bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Honda / Civic / 1.6 / VTi / TEKBAS 2.EL DEN 1996 MODEL HONDA CİVİC 1.6 VTİ sahibinden.comda - 663202812 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-tekbas-2.el-den-1996-model-honda-civic-1.6-vti-663202812/detay?newSearchMode=withStandardMode&hideSearchFilter=false)
Ortalık karışacak gibi..
tektaşımı kendim yaptım tektaşımı kendim aldım dermiş alan arkadaş :D
Redfish16V
20-02-2019, 12:23
Ortalık karışacak gibi..
açtığım gibi kapadım.
GVT Vti hakkında bilgisi olan var mı ? Özellikle Skyhawk34 vtilara hakimsin,yorumunu bekliyorum :)
Skyhawk34
20-02-2019, 13:09
GVT Vti hakkında bilgisi olan var mı ? Özellikle Skyhawk34 vtilara hakimsin,yorumunu bekliyorum :)
Uzak dur. Size gelmez. Ankaralı bir şahısta
Uzak dur. Size gelmez. Ankaralı bir şahısta
Bize geliyorsa size de gelir. Arabam hakkinda duzgun konusun lutfen
baskan96
20-02-2019, 15:57
açtığım gibi kapadım.
Araç acilen komple boya istiyor. Boyada çatlak, çürük vs. var. Sunroof önü arkası kısaca tavanın %85'i güneş yanığı. İç döşemeler temiz.
İlk tescil tarihi 2007 diyor gümrük olabilir bilmiyorum.
Sahibi aracı iEs niyetine kullanmış gibi geldi bana tüp takılma olasılığı yüksek.
Değişensiz bu km'de araç yok piyasada alınıp adam edilebilir gibi geldi bana. Jant vs. eklenirse iş görür.
Araç acilen komple boya istiyor. Boyada çatlak, çürük vs. var. Sunroof önü arkası kısaca tavanın %85'i güneş yanığı. İç döşemeler temiz.
İlk tescil tarihi 2007 diyor gümrük olabilir bilmiyorum.
Sahibi aracı iEs niyetine kullanmış gibi geldi bana tüp takılma olasılığı yüksek.
Değişensiz bu km'de araç yok piyasada alınıp adam edilebilir gibi geldi bana. Jant vs. eklenirse iş görür.
senin düşüncelerin mi sahibinden aldıgın bilgiler mi ?
baskan96
20-02-2019, 16:14
senin düşüncelerin mi sahibinden aldıgın bilgiler mi ?
Ayrıntılı fotoğraf yolladı galeri ordan inceledim Gürsel Amca.
anladım peki fiyatla ilgili bişey dedi mi ?
gidip bakma şansın yok mu peki ?
Bize geliyorsa size de gelir. Arabam hakkinda duzgun konusun lutfen
Araç 2011 de ilkerist amcadaymış sonrasında GVT birine satılmış.Bir sonraki kullanıcısı da sizsiniz sanırım ?
baskan96
20-02-2019, 16:26
gidip bakma şansın yok mu peki ?
Gürsel amca msj yazdım. Ben Ankara'dayım Adanalı varsa forumda onlardan rica edilebilir. İstersen sana da yollayabilirim fotoğrafları
Araç 2011 de ilkerist amcadaymış sonrasında GVT birine satılmış.Bir sonraki kullanıcısı da sizsiniz sanırım ?
Gvt dan ben aldım , fakat plaka degiştirme gereği duymadum . Gvt halen eski formunda
Gvt dan ben aldım , fakat plaka degiştirme gereği duymadum . Gvt halen eski formunda
ciddi misin la :D
ciddi misin la :D
Aynen kanka laci sedan 98
Aynen kanka laci sedan 98
Kanka bir de mobilciler için foto atabilir misin
baskan96
20-02-2019, 20:43
Honda / Civic / 1.6 / VTi / VTC 10 satışta sahibinden.comda - 663270020 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-vtc-10-satista-663270020/detay)
VTC10 da satışa gelmiş yazın geldiği belli oluyor :D
ilkerist
20-02-2019, 22:47
Bende iken plaka SAP idi, sonra kötü ellere düşmüş sanırım.
aykutsafakyaman
21-02-2019, 00:36
Araç daha sonra bana geçti. Rahmetli tetvadzenin e34 ile kafa burun yürüyorduk. Rahmetli olunca bende Trabzondan sattım. O zamana göre çoğu vti'i bozardı.
plaka da sana yakışırmış ha :D
:D hahah ulan Samet
Şimdi öğrendiğime göre araç önceki sahiplerinden birinde iken mahalleye park etmesi sonucu tavanda bulunan ikinci anten mahalle delisi tarafından çalınıyor. Araç başına gelen sahibi anten yuvasındaki 5 cm lik macun ile karşılaşıyor. Sinirden çılgına dönüp, GVT nin önceki GVT, SAP vb gibi sıralanan sahiplerini arıyormuş.
GVT nın açılımı ne GAVAT VTI mı :D
Honda / Civic / 1.6 / VTi / VTC 10 satışta sahibinden.comda - 663270020 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-vtc-10-satista-663270020/detay)
VTC10 da satışa gelmiş yazın geldiği belli oluyor :D
Kafa kısmı Çok duzgun sankı sıfır gıbı fabrıkadan cıktıgı gıbı duruyor kafadan
Kafa kısmı Çok duzgun sankı sıfır gıbı fabrıkadan cıktıgı gıbı duruyor kafadan
Kafası kendinden güzel ahahaha
Kafası kendinden güzel ahahaha
kafadan benım diyen ies i bozar pardon vti i
kuleler eiffel gibi tü tü tü meaşşallah
baskan96
21-02-2019, 14:31
Mertcan abi ön 3 parça değişik olmayan vti mı kaldı :D :D
Koçarslan Honda'da komple motor yapılmış son 50 diyor nuh diyor peygamber demiyor.. Met Metin abi RC ucuza gitti vallahi..
ilkerist
21-02-2019, 17:51
Vti dan anca olur bu saatten sonra :D
Mertcan abi ön 3 parça değişik olmayan vti mı kaldı :D :D
Koçarslan Honda'da komple motor yapılmış son 50 diyor nuh diyor peygamber demiyor.. Met Metin abi RC ucuza gitti vallahi..
Ucuza gitmedi, kar da ettim, üzerine zamanlaması çok iyi denk geldi, aldığım arabayı kaçırmamış oldum vs. vs. diye düşünürsek güzel oldu benim için :) Alırken kazanıyoruz sonuçta :)
baskan96
23-02-2019, 10:40
Honda / Civic / 1.6 / VTi / DEĞİŞENSİZ. ORJİNAL VTİ. sahibinden.comda - 643831838 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-degisensiz-orjinal-vti-643831838/detay?newSearchMode=withStandardMode&hideSearchFilter=false)
Bu nasıl Met Metin abi?
Honda / Civic / 1.6 / VTi / DEĞİŞENSİZ. ORJİNAL VTİ. sahibinden.comda - 643831838 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-degisensiz-orjinal-vti-643831838/detay)
almaya niyetliyim bilgisi olan var mı?
2017 de Bursa'daydı. 16 aga 39 plaka ile.
Honda / Civic / 1.6 / VTi / B20 VTİ EK4 sahibinden.comda - 620762353 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-b20-vti-ek4-620762353/detay)
epey süredir satılık bilen var mıdır ?
özellikle araca koyulan b20 motor nedir bu konuda biraz cahilim.
Honda / Civic / 1.6 / VTi / B20 VTİ EK4 sahibinden.comda - 620762353 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-b20-vti-ek4-620762353/detay)
epey süredir satılık bilen var mıdır ?
özellikle araca koyulan b20 motor nedir bu konuda biraz cahilim.
B20 bildiğim 2 litre motor
sweatcaptain
25-02-2019, 02:35
Ucuza gitmedi, kar da ettim, üzerine zamanlaması çok iyi denk geldi, aldığım arabayı kaçırmamış oldum vs. vs. diye düşünürsek güzel oldu benim için :) Alırken kazanıyoruz sonuçta :)
Sonra arabalar niye bukadar pahali :)
Piyasa nereye gidiyor :)
YASNAKTP
13-03-2019, 00:45
Honda / Civic / 1.6 / VTi / EVCAR OTODAN 1998 HONDA VTI DEGİŞENSİZ DEGERİNİ BİLENE !!!!! sahibinden.comda - 671137545 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-evcar-otodan-1998-honda-vti-degisensiz-degerini-bilene-671137545/detay)
Araç hakkında bilgisi olan var mıdır?
Sonra arabalar niye bukadar pahali :)
Piyasa nereye gidiyor :)
Hep bu al satçıların yüzünden :D :D
Honda / Civic / 1.6 / VTi / EVCAR OTODAN 1998 HONDA VTI DEGİŞENSİZ DEGERİNİ BİLENE !!!!! sahibinden.comda - 671137545 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-evcar-otodan-1998-honda-vti-degisensiz-degerini-bilene-671137545/detay)
Araç hakkında bilgisi olan var mıdır?
evet yine 160 bin km yi aşmamış bir VTİ ile daha karşı karşıyayız :hehe:
evet yine 160 bin km yi aşmamış bir VTİ ile daha karşı karşıyayız :hehe:
bende 25 yaşındayım :D
Mutlu Değerli
16-03-2019, 10:14
45 dc turbo vti dı eskiden. KM si muhtemelen doğru, turbo vaktinde çok dolanmıyordu araç
YASNAKTP
18-03-2019, 16:21
Hahahaha :D biraz daha bakınayım ben iyisi
EnesAksu
25-03-2019, 12:38
valla şuan sıfır çok mantıklı 12 ay vade ile 30 bine kadar 0 faiz kredi çıkartıyolar, aşırı mantıklı. Sıfır araç alın, şubat mart gibi güzel para bırakır :)
valla sorma en sonunda sandero alıcam, arabayı takip ediyorum vti ilanını sorgulatıyorum lap satılıyor. sonra 3 ay sonra tekrar ilana düşüyor. Acaba niye satıyor bi b*k mu var diye şüplenince vazgeçiyorum.
baskan96
15-04-2019, 19:18
Honda / Civic / 1.6 / VTi / Sahibinden Doğal DD VTİ (Acelem Yok) sahibinden.comda - 684254967 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-dogal-dd-vti-acelem-yok-684254967/detay)
Plakası bilindik ama geçmişi hakkında bilgisi olan var mıdır? 81 DD 141
bende 25 yaşındayım :D
Tam yaşındasın ha :D
Tam yaşındasın ha :D
niye sevcen mi ki :D
niye sevcen mi ki :D
severünnn :D :D
Mutlu Değerli
29-04-2019, 15:46
Vay be konuda bunaklar geziyor, eskiden kavga gürültü eksik olmazdı VTi, Type-R, S2000 sorgulamalarında :D o arabalara o paralar verilirmi diye diye kimse durduramadı piyasayı :D :D
baskan96
01-05-2019, 18:42
16EC813 Gürsel Amca İzmir'de idi araç 2 hafta öncesine kadar. Polis biri almış gençten aldığı fiyatın da altını veriyor. Rölantideki problemi yoktu İzmir'deki sahibiyle görüştüğümde. Tavanda kısmi güneş yanıkları var ama araç dolu. Komple Skunk2 Coiller, orijinal Skunk2 filtre, egzoz vs. var. Makinenin duruşu vs. canlı benzin fiyatlarından sonra ben bıraktım VTi kovalamayı :D Düşünüyorsan bir görüşmekte fayda var.
Honda / Civic / 1.6 / VTi / Acilll değişensiz VTI sahibinden.comda - 688207447 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-acilll-degisensiz-vti-688207447/detay)
baskan96
01-05-2019, 19:34
16EC813 Gürsel Amca İzmir'de idi araç 2 hafta öncesine kadar. Polis biri almış gençten aldığı fiyatın da altını veriyor. Rölantideki problemi yoktu İzmir'deki sahibiyle görüştüğümde. Tavanda kısmi güneş yanıkları var ama araç dolu. Komple Skunk2 Coiller, orijinal Skunk2 filtre, egzoz vs. var. Makinenin duruşu vs. canlı benzin fiyatlarından sonra ben bıraktım VTi kovalamayı :D Düşünüyorsan bir görüşmekte fayda var.
Honda / Civic / 1.6 / VTi / Acilll değişensiz VTI sahibinden.comda - 688207447 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-acilll-degisensiz-vti-688207447/detay)
Araç İstanbul'dab satılıktı sanırım karıştırdım gibi oldu
PiscocuK
11-12-2019, 23:11
Arkadaslar bu araci bilen varmi
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-vr-vti-satista-740427983/detay
Cimmeria
12-12-2019, 03:22
araci bilmiyorum da fiyati gorunce hayatimdaki en buyuk hatalardan biri zamaninda vti satmak digeri de type r satmak diye dusunuyorum :)
ciddi ciddi 62 bin tl fiyat var vti icin.
51 bin tl ye beyaz 1.6 ies satıldı. vti için hiç şaşırmamak gerek. ama hakta veriyorum bazen clio 3 ler 40-50 bin olmuş.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-vr-vti-satista-740427983/detay
Burak İnce'nin eski aracı, forumdaki nickini hatırlayamadım şuan.
Burak53 ----
değişensizmiymiş şimdi bu ?
PiscocuK
16-12-2019, 08:41
değişensizmiymiş şimdi bu ?
Şimdi ilanı yeniden okudum ama sahibi değişen yok diye birşey yazmamış. Arabanın değişenleri var haftasonu gittim baktım
Farklı bir kaç araç daha var haber beklediğim.Duruma göre artık pazarlıklara oturacağız
Emre İlbi
16-12-2019, 09:23
Şimdi ilanı yeniden okudum ama sahibi değişen yok diye birşey yazmamış. Arabanın değişenleri var haftasonu gittim baktım
Farklı bir kaç araç daha var haber beklediğim.Duruma göre artık pazarlıklara oturacağız
Tamamen orjinaldir.
Abi bence bu ifadeden değişensiz anlamı çıkıyor, yinede sen bilirsin
PiscocuK
16-12-2019, 09:43
Tamamen orjinaldir.
Haklısın artık okuduğumu bile anlamaz oldum :)
adama sorunca motorun komple orj olduğunu söylüyor. ben oraya kaporta yazmadım bile diyebilir
öte yandan bu yaştaki bir araçın makinası ve yürüyeni önemli bence.boya değişen aramak büyük hata olur.Zaten boyasız yada hatasız olsa 100,000 :) alıp biryere sürttün değişti yada boyandı merhaba 60,000 :)
Tamamen orjinaldir.
bende o yüzden dedim , tamamen orjinal demek boyasız değişensiz demektir benim mantığıma göre.
Vr burakta iken güzeldi canlı canlı gördüğüm sevdiğim bir araçtı, lakin bu paralara çok rahat değişensiz sedan vti alınır
Haklısın artık okuduğumu bile anlamaz oldum :)
adama sorunca motorun komple orj olduğunu söylüyor. ben oraya kaporta yazmadım bile diyebilir
öte yandan bu yaştaki bir araçın makinası ve yürüyeni önemli bence.boya değişen aramak büyük hata olur.Zaten boyasız yada hatasız olsa 100,000 :) alıp biryere sürttün değişti yada boyandı merhaba 60,000 :)
mevzu değişen aranması değil ki zaten, ayrıca bu paralara çıktıktan sonra 10 daha koyar aşağıdaki aracı alırım
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-kayacars-dan-masrafsiz-emsalsiz-temizlikte-fn2-728573414/detay/
PiscocuK
16-12-2019, 09:47
mevzu değişen aranması değil ki zaten, ayrıca bu paralara çıktıktan sonra 10 daha koyar aşağıdaki aracı alırım
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-kayacars-dan-masrafsiz-emsalsiz-temizlikte-fn2-728573414/detay/
abi en son üzerine 5-10 derken FK8 oldu:) olmasın nolur koymayalım üzerine 5 daha 10 daha
eski aracım. imkanım olsa alırım, iki vti'a birden binerim.
abi en son üzerine 5-10 derken FK8 oldu:) olmasın nolur koymayalım üzerine 5 daha 10 daha
abi tamam haklısın o konuda eyvallah da , şu iki aracın arasında 10 bin tl fark olması da komik değil mi sence de :)
Şimdi birileri gelir der “ 55 e ies satılıyor 60 gayet normal” diye :D
Şimdi birileri gelir der “ 55 e ies satılıyor 60 gayet normal” diye :D
işin garip yani 60 vti ise, 70 lik fn2 şüphe uyandırır,
vti mı pahalı ? yoksa fn2 mi ucuz ?
bermuda şeytan üçgeni gibi bişey oluyo ieste dahil olursa :D
ne olursa olsun vti ile fn2 typer arasında 10 lira fark olmaz. Fk2 ile ep3 arasında 10 lira fark olmasından daha absürt bir durum bence bu.
zamanı ile 5 tane vti alıp binmiş keyfini sürmüş , setup yapıp koşturmuş bir insan olarak yazıyorum. çok güzel özel araba evet ama şu 10 lira fiyat farkını gördükten sonra da kalıp Vti almam ben şahsen.
netice olarak bu muhabbetin sonunda kan çıkar :D
PiscocuK
16-12-2019, 11:09
abi tamam haklısın o konuda eyvallah da , şu iki aracın arasında 10 bin tl fark olması da komik değil mi sence de :)
Atmoyu ozledim yalan yok bakiniyorum vti egk20 egb18c ek20 biseyler olacak gibi
Fiyat konusunda haklisin o parayi veremem. Satiyorum desem 40 a alirlar elimden :)
Kismet olursa ogleden sonra motorun satisini verecegim sonra vti sahibine son teklifimi yapip diger araclardan birini alacagim
işin garip yani 60 vti ise, 70 lik fn2 şüphe uyandırır,
vti mı pahalı ? yoksa fn2 mi ucuz ?
bermuda şeytan üçgeni gibi bişey oluyo ieste dahil olursa :D
70 e de düzgün fn2 hayal yani. 70 e düzgün tertemiz fn2 varsa, benim arabamın müşterisi hazır satıp alayım hemen :D
Atmoyu ozledim yalan yok bakiniyorum vti egk20 egb18c ek20 biseyler olacak gibi
Fiyat konusunda haklisin o parayi veremem. Satiyorum desem 40 a alirlar elimden :)
Kismet olursa ogleden sonra motorun satisini verecegim sonra vti sahibine son teklifimi yapip diger araclardan birini alacagim
nacizane yorum yapmak istiyorum. VTI'lar 30-35 Bin TL iken Ep3 Typerlar 45-55 Bİn TL, S2000ler 70-100 Bin TL aralığındaydı.
Daha sonra arabaların piyasası yükselmedi. Paranın değeri düştü. Çünkü s2000 70-100 Bin TL aralığında iken Kurtköy'de 70 Bin TL'ye daire satılıyordu. Şimdi kurtköy'de o paraya öyle bir daire alamazsın.
Şu an Ep3 Typerlar 80-110 bin TL aralığında. VTI'ların 50-60 Bin TL aralığında satılması normal. Ben 30 Bin TL'ye VTI binerken asgari ücret 800 küsürlerdeydi. şimdi 2200 küsür.
Bir arabanın kaç para edeceğinden ziyade, o parayı edecek temizlik ve kondisyonda mı orası daha önemli. geçen yıllar içinde bakımları düzenli yapılmış, üzerine emek harcanmışsa o araba piyasa fiyatını hak eder. Ama içinden geçilmiş, turşu kıvamındaki VTI'da 40 bin lira bile verenin aklını öperim.
PiscocuK
16-12-2019, 11:51
Ben haftasonu araci gordum. Degisenine boyasina yorum yapmam o aracin. Sase kule tavan duzgunse tabi.
Arkadas araci calistirdi masallah saat gibi calisiyor araba lafim yok. Fiyatinada birsey diyemem mal onun isterse 100 yazar satar satmaz onun sorunu. Ben 60 verip almam onu biliyorum sadece
Dedigim gibi motorun devrini vereyim diger araclarda netlestirsin kendini ona gore son teklifimi yapar olursa ne ala olmazsa da eldekilerle devam
Ben haftasonu araci gordum. Degisenine boyasina yorum yapmam o aracin. Sase kule tavan duzgunse tabi.
Arkadas araci calistirdi masallah saat gibi calisiyor araba lafim yok. Fiyatinada birsey diyemem mal onun isterse 100 yazar satar satmaz onun sorunu. Ben 60 verip almam onu biliyorum sadece
Dedigim gibi motorun devrini vereyim diger araclarda netlestirsin kendini ona gore son teklifimi yapar olursa ne ala olmazsa da eldekilerle devam
İlanında 62 Bin TL yazmış araca 60 Bin TL vermeyeceğini söylüyorsan, o araç üzerinden konuşmamıza gerek yok tabi. Umarım kesene göre bir araba alırsın abicim. Sevgiler, saygılar.
PiscocuK
16-12-2019, 14:22
İlanında 62 Bin TL yazmış araca 60 Bin TL vermeyeceğini söylüyorsan, o araç üzerinden konuşmamıza gerek yok tabi. Umarım kesene göre bir araba alırsın abicim. Sevgiler, saygılar.
Her ilanda yazana o paralari vereceksek yanariz. Ben 65.000 yazdigim motorumu 58.5 verdim. Ha senin sorunun diyebilirsin. Pesin arayip 61 teklif edende oldu. Suan noterden donuyorum. Atmoya heves ettim verdim. Benim fikrim bu yastaki araca bu para cok
vallaaa bedeva alüminyum bursada var bi tane 100 bin istiyo :D
PiscocuK
16-12-2019, 15:45
Tek seferdemi :)
Uzaylılar tarafından kaçırıldım,
Evet tarafından.
PiscocuK
16-12-2019, 15:52
Uzaylılar tarafından kaçırıldım,
Evet tarafından.
Fax machine :) fuck da olabilir :)
ayıptır sorması sedan olan kırmızı mı
ilanı yok galeride hb
valla bilemiycem agaa o iş karışık :D
2014 yılında 35 li rakamlara satmıştım şimdi ilana düşmüş paraya bak be.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-f-vti-artik-satilik-765206046/detay
Gökhan Bilgin
16-12-2019, 16:16
2014 yılında 35 li rakamlara satmıştım şimdi ilana düşmüş paraya bak be.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-f-vti-artik-satilik-765206046/detay
2014 yılında sıfır leon fr 60 bine almıştım şuan leon fr 180 bin lira sizin mantığa göre bu araba şuan 100 bin olması lazım araç sahibi insaflı bile denebilir bence
2014 yılında sıfır leon fr 60 bine almıştım şuan leon fr 180 bin lira sizin mantığa göre bu araba şuan 100 bin olması lazım araç sahibi insaflı bile denebilir bence
yok ben pahalı demedim aradaki farkı dedim satmasaydım keşke diye.
82mm piston,b18c egzantirk,4.40 kısa,port,emme, hepsini kendim yapmıştım halada duruyor aynısı gibi yürürüde iyiydi baya.
yok ben pahalı demedim aradaki farkı dedim satmasaydım keşke diye.
82mm piston,b18c egzantirk,4.40 kısa,port,emme, hepsini kendim yapmıştım halada duruyor aynısı gibi yürürüde iyiydi baya.
edit: emmeyi değiştirmişler sanırım
SametYkn
16-12-2019, 16:44
2014 leondan 2019 a bi gelişim var güncelleme var teknoloji var vti da ne var aynı araba hatta sene geçtikçe teknolojisi ölen araba
Geçen gün ihaleden alınan bir araç vardı 99 hb kırmızı
muhtemelen o araçtır. Sts diye bir galeri var o aldı dedilerdi.
100 bine hatırı sayılır typer sahibi olmak varken de ne bilim .. :D
Bugün denk geldim. Satıcı "Araba" galerisi. fd6 satıyor, premium. 26 binde ve 12k hasarı var. 90.000 Yazmış ilana, nadirmişşş :D FD6'nın bi nadirliği var da sanki ... Bakalım ne zaman patlayacak piyasa.
PiscocuK
16-12-2019, 17:25
Çarşambayı bekliyoruz artık.Sel almazsa :)
baskan96
16-12-2019, 18:50
Bugün denk geldim. Satıcı "Araba" galerisi. fd6 satıyor, premium. 26 binde ve 12k hasarı var. 90.000 Yazmış ilana, nadirmişşş :D FD6'nın bi nadirliği var da sanki ... Bakalım ne zaman patlayacak piyasa.
Bende de var 52 binde boyasız elegance beyaz renk. Sende de var çeşitli yerleri boyalı makyajsız premium düşük km. Geleyim yarın 60'a alayım desem vermeyeceğini ikimiz de iyi biliyoruz. Sorunsuz, sıkıntısız, bakımları düşük maliyetli atmosferik eşekten başka bir şey değil. Ama ben de 6 haneli rakamın altına vermeyeceğim aracımı yakın bir zamanda ilanda olacak. Sarı sitenin tekelleştirdiği piyasa yerine buralarda milletin ilanlarına bu araba bu kadar eder mi alüminyum dersek eşeğe bile muhtaç kalırız yakında :D
nacizane yorum yapmak istiyorum. VTI'lar 30-35 Bin TL iken Ep3 Typerlar 45-55 Bİn TL, S2000ler 70-100 Bin TL aralığındaydı.
Daha sonra arabaların piyasası yükselmedi. Paranın değeri düştü. Çünkü s2000 70-100 Bin TL aralığında iken Kurtköy'de 70 Bin TL'ye daire satılıyordu. Şimdi kurtköy'de o paraya öyle bir daire alamazsın.
Şu an Ep3 Typerlar 80-110 bin TL aralığında. VTI'ların 50-60 Bin TL aralığında satılması normal. Ben 30 Bin TL'ye VTI binerken asgari ücret 800 küsürlerdeydi. şimdi 2200 küsür.
Bir arabanın kaç para edeceğinden ziyade, o parayı edecek temizlik ve kondisyonda mı orası daha önemli. geçen yıllar içinde bakımları düzenli yapılmış, üzerine emek harcanmışsa o araba piyasa fiyatını hak eder. Ama içinden geçilmiş, turşu kıvamındaki VTI'da 40 bin lira bile verenin aklını öperim.
25 yarın noter
Bende de var 52 binde boyasız elegance beyaz renk. Sende de var çeşitli yerleri boyalı makyajsız premium düşük km. Geleyim yarın 60'a alayım desem vermeyeceğini ikimiz de iyi biliyoruz. Sorunsuz, sıkıntısız, bakımları düşük maliyetli atmosferik eşekten başka bir şey değil. Ama ben de 6 haneli rakamın altına vermeyeceğim aracımı yakın bir zamanda ilanda olacak. Sarı sitenin tekelleştirdiği piyasa yerine buralarda milletin ilanlarına bu araba bu kadar eder mi alüminyum dersek eşeğe bile muhtaç kalırız yakında :D
Piyasa diye bir kavram var, 3 aşağı 5 yukarı ona okutursun. Her araç alan kişi/galeri fırsattan istifade 5-10 koyarak satmaya çalışıyor.Böyleleri yüzünden zaten bu piyasa bu halde. **Sen unique :D bir araç diyip, sadece kmsi olmayan bi premium fd6 yi 90'a - neredeyse fb7 parasına yazarsan - tabi dalga geçerim/geçerler. Kendinde biliyorsun senin aracının yine bi ederi olur, kazasız boyasız elegance diyorsun. Ama dediğim araç ne alaka :) Neyse umarım istediğiniz fiyata satarsınız, iyi forumlar
baskan96
16-12-2019, 21:27
Piyasa diye bir kavram var, 3 aşağı 5 yukarı ona okutursun. Her araç alan kişi/galeri fırsattan istifade 5-10 koyarak satmaya çalışıyor.Böyleleri yüzünden zaten bu piyasa bu halde. **Sen unique :D bir araç diyip, sadece kmsi olmayan bi premium fd6 yi 90'a - neredeyse fb7 parasına yazarsan - tabi dalga geçerim/geçerler. Kendinde biliyorsun senin aracının yine bi ederi olur, kazasız boyasız elegance diyorsun. Ama dediğim araç ne alaka :) Neyse umarım istediğiniz fiyata satarsınız, iyi forumlar
97 bin lira zaten teklif edildi araca.. 98 Vti'ın 78 bin liraya satıldı piyasada ben çokta şaşırmıyorum :D
Gülünç bir durum gerçekten ilginç :D
97 bin lira zaten teklif edildi araca.. 98 Vti'ın 78 bin liraya satıldı piyasada ben çokta şaşırmıyorum :D
https://i.postimg.cc/wxh1nhLn/hqdefault.jpg (https://postimages.org/)
baskan96
16-12-2019, 21:34
https://i.postimg.cc/wxh1nhLn/hqdefault.jpg (https://postimages.org/)
Aynı aracın rezil bir kahverengisi tüpsüz, ekransız, lastikleri kötü vaziyette 98.500 liraya satıldı :D Çok da yoğa görselleri atmamak lazım :D
Mutlu Değerli
17-12-2019, 00:16
Piyasayı 2-3 faktör etkiliyor.
Sosyal medyanın verdiği rahatlıkla yapılan reklamlar, kötü araçların güzel diye satılması. Mübadil kötülükteki araç sahiplerinin ''onun ki bu parayı ettiyse ben niye onun sattıgı parayı yazmıyorum'' ve malı iyi olanın ''Ulan o araç o para ediyorsa benimki 15bin fazlası kesin etmesi lazım'' deyip belirledigi fiyat.
Alt paraların araçlarının hiç durmadan zamlanması, bugün eli ayağı düzgün bir Tofaş en en en az 20bin TL. Aksesuarlı düşük km'liler 30a doğru gidiyor. Buna istinaden 1.4 Civic ler 35bin, 1.6iES'ler 45bin TL bandında. Boyasız bi iES'i bu devirde 50den aşağı kimse vermiyor. Bakın alırsınız demiyorum, adamlar güzel olan mal hep ilgi çeker diye satmıyor. Boyasız 100.000km altındaki araçlar özellikle kırmızı rengine 55 istiyorlar. VTi'larda bu orantıda yükseliyor.
Diğer bir etken ise ekonomi. Ciddi ciddi 130bin TL bandına Mercedes C180, BMW E90 M Sport almak varken insanlar 0 sümbül alıyorlar. K bakmayında o aracın 2000 model bir iES'ten fazlası yok daha çok eksiğini sayarım size.
Ben kendim 38e aldığım iES'i 44e sattım, üstünde VTi jant far stop spoiler lip gibi extralarla verdim. Araç 206binde değişensiz, tavan kaput bagajı boyasızdı. Ve ben ilanda 20dk tuttum aracı. İlk arayan dediğin gibiyse gelip aldık, araba aramaktan sıkıldık çünkü dedi. Geldiler expere girdik ve direkt notere gittik. Aldığım VTi'da bana 60a mal oldu. Benden 2 gün önce arkadaşım 64e Lacivert sedan almıştı, 40gün sahip olup 72ye sattı (sattı demek biraz garip kalır, gelip elinden zorla aldılar) 72ye alanda 74e vermiş diye duyduk. Araç 175binde Değişeni yoktu. Yukardaki Burak53ün eski aracı 41 AS... Şu an 35 DEL plakası hatta.
Ben satmayı düşünmüyorum çünkü çocukluk hayalim. Satarsamda EP3 almak için satarım. Bugün güzel bir EP3 90-110bin TL bandında ve ben almak istesem bu paraları verip almak durumundayım. Kimse malını zorla satmıyor, herkes istediği parayı istemekte özgür(se) piyasa daha çok yükselir. Bu 0 araç fiyatları daha çok 2.eli hem yükseltir, hemde talep asla azalmaz.
Eskiden s2000 ler ucuzmuş bazı abiler almıyormuş sonradan fiyatları yükselmiş s2000'lerin onların söylediklerine göre öyleymiş bende bir arkadaşımdan duydum yani o abiler kim bilmiyorum ama neyse :D Birde 2008-2009 yıllardırıydı forumdan bir abiyle tanıştık (facebook üzerinden) kendisi bana honda vtec vti diyordu bende o ne fln dedim gel bir gün görürsün ne olduğunu dedi.Gitmez olaydım yarabbi o nasıl bir arabadır nasıl bir basıklıktır nasıl bir duruştur ve o nasıl bir araba sürüştür o gün kendisiyle tanıştığımızda VTEC nedir bizzat yaşadım yaşamaz olaydım dengem bozuldu şok oldum :D hep o günü hatırlıyorum belki gördüğüm hiçbirşeydi çok daha fazlası vardı ama bana fazlasıyla yetti.Töğbe estağfurullah hastalık gerçekten nasıl bir teknoloji nasıl bir ses yani Allah banada nasip eder inşallah gerçekten Honda bambaşka her ne kadar pugcu olsamda öyle gözüksemde kendisi bana vtec açtı öldüm öldüm dirildim hala o günlerde yaşıyorum ama favorim tabiki laci olan az çok kimden bahsettiğimi anlamışsınızdır.El elden üstündür çok daha iyileri vardır tabiki ama kendisi benim 1 numaramdır o günden sonra hayatımda çok şey değişti iyiki tanıdım onu.Kendisine sesleniyorum burdan foruma yazmıyor kendi nickiyle ama yani sen varya fenasın fenaa bence tekrar bana VTEC açmalısın söz bu sefer delirmiycem sakinliğimi koruycam :D
Ülkecek bir konuda daha kafayı yedik,ötesi yok.
Günün sonunda 90 küsür model civic'e biniyorsun yazıktır günahtır.
rain man
17-12-2019, 07:51
Kimin vtec'i buuuuuu
SametYkn
17-12-2019, 08:41
Pugcılar Bmwciler hepimiz toplandık Hondacılar gelmeden kaçalım :)
Pugcılar Bmwciler hepimiz toplandık Hondacılar gelmeden kaçalım :)
Hondacılarda burdadır görmüşlerdir de, artık sıkıldı millet. Ben vti ı satmamış olsam okur geçerdim. Herkesin malı kıymetli sonuçta. Fiyatların böyle olması sadece araç sahiplerinin kabahati değil ki. Ülke şartları, en başta ÖTV ye gelen zamlar ile birlikte sıfır araç fiyat artışları piyasayı bu hale getirdi. Ocak ve Şubat geçtikten sonra görün siz bu piyasayı bide :)
Her ilanda yazana o paralari vereceksek yanariz. Ben 65.000 yazdigim motorumu 58.5 verdim. Ha senin sorunun diyebilirsin. Pesin arayip 61 teklif edende oldu. Suan noterden donuyorum. Atmoya heves ettim verdim. Benim fikrim bu yastaki araca bu para cok
Evet aynen öyle. Senin sorunun bu. Ama tabi hür iradenle istediğini yapabilirsin abi. Fikrini belirttin, ben de belirttim. Hayırlısı olsun tekrar :)
25 yarın noter
sana yağmurlu havada su yok, su :))
sana yağmurlu havada su yok, su :))
30 son abi bak kırıcı oluyosun üzüyosun beni
Onurkk06
17-12-2019, 14:10
En son biri 140 a fn2 girmiş :)
yasincim pp'ye e34 koymuşsun. hadi e34'ten değil de e36'dan devam edelim. 96 model 320 coupe kaç paraya satılıyor? günün sonunda birbirimizi kandırmayalım :))
PiscocuK
17-12-2019, 15:22
49, sayfda birileri beni etiketlemiş ama sayfa açılmıyor arkadaşlar :)
niye cevap vermiyorsun okuyupta demeyin sonra
yasincim pp'ye e34 koymuşsun. hadi e34'ten değil de e36'dan devam edelim. 96 model 320 coupe kaç paraya satılıyor? günün sonunda birbirimizi kandırmayalım :))
Abi selam,
Kendi aracım.E34-36-39 alayı sapıtmış durumda malesef.Markasal veya model bazlı yazmadım.Bence hiç biri şuan yazıldığı/Malesef satıldığı rakamı haketmiyor sistemimiz çok yanlış ilerliyor.
Belli bir kesim bu araçları ekmek(para) olarak görmeye devam ettikçe bu da devam eder böyle malesef.
Hayır olsun sonumuz.
bu dediğiniz satışın , para sayma işlemi sırasında tarafların yanındamıydınız ?
İnanılmaz bir piyasa şişirmesi var.
Bu yıl ilana yüksek km de FK2 girdi. Yüksek dediğim sanırsam 80k km idi fiyatı 155 bin tl idi. Neden çünkü bakıyor ilana 30-40k km de arabalar 170-180 isteniyor 155 bin istiyor. Ama aynı zamanda düşük km diye 90k km de FN2 ilana giriyor fiyatı 110-120 bin TL ye. Biri 10-11 yıllık araba diğeri 4 yıllık araba. Fiyatların saçmalığına bakın. Bugün de 140 bin tl ye FN2 ilana giriyor 185 Bin tl ye FK2 ilanda idi hala satılmıyordu. Arada 40-45 bin TL fark var kim alır 140 a FN2 yi. 10 yıllık araba neresi patlayacağı belli değil.
VTI konusunda 2007 yılında arkadaşımda vardı 17 yaşında arabayı kaçırıp Pendikte biniyorduk siyah FB plakalı idi o zaman 11 Bin TL ye satmıştı EP3 ler 30-40 bin tl arasında idi. 20 yıllık arabaya 70 bin tl vermekte büyük fanatiklik ister. Benim şahsi düşüncem arabalar el altından bu paralara kesinlikle gitmiyor yazılan rakamlar hep şişirme piyasayı yükseltmek için benimde başıma geldi çünkü.
overblack
17-12-2019, 16:58
bu konu bence kapansın artık. evet vti denen arabaların artık hepsi çok kazalı. benim arabam kazasız diye kimse kıçını yırtmasın. ep3'ler de aynı şekilde.
Kazalı vti-gti yoktur, yeterince pohpohlanmamış vti-gti vardır.
baskan96
17-12-2019, 21:36
bu dediğiniz satışın , para sayma işlemi sırasında tarafların yanındamıydınız ?
Değildim abi bir iki kişiye sorup tabiri caizse üçüncü şahıslardan bilgi aldım o kadar
Mutlu Değerli
19-12-2019, 04:27
Çoğu kazalı evet te, kimse artık bunlara takılmıyor. Değişen olur 1-2 parça, içerler temizse alınıyor araçlar. Yeterki kasa ve iç kondisyonu yerinde olsun :)
Ha leş olup, yancı experden rapor alınıp güzelmiş süsü verilen arabaya bende sövüyorum
ya bırakın şu VTI ları kazalı mı kazasız mı ne farkeder muhabbetini. ayrıca vti kupon araç sayılmaz artık hak veriyorum fakat kimse de itin g*tüne sokmaya çalışmasın.
sinandemirkaya
08-01-2020, 21:05
34vr1706 plakalı vti antalyayalı yaptık hayırlı olur inş
_driver_
08-01-2020, 22:57
34vr1706 plakalı vti antalyayalı yaptık hayırlı olur inş
İlk mesaj ve reklam. Ne zaman ilana düşer bakalım
sinandemirkaya
09-01-2020, 07:02
İlk mesaj ve reklam. Ne zaman ilana düşer bakalım
Reklam değil kardeş satılıkda değil
Anlar mısın böyle zevkten bilmem ama alıp garajımda muhafaza etmeye seyretmeye aldım
Forum da paylaşmak istedim o kadar
Cimmeria
09-01-2020, 17:19
vti benim ergenlik hayalimdi, aldim bindim modifiye ettim sattim 15 sene once, ustune ep3 de aldim onu da yukledim bindim sattim, 78 bin lira bence ep3 bile etmemeli.
Ulkedeki fiyatlarin sacmalamasi bu arabalarin bu paralari hakettigi anlamina gelmez, vti dedigin arabanin gunumuzde ne motoru verimli, ne kaportasi saglam, ne sokakta az gorulen bir araba ne de guvenli...
Ha dersen ki ulkede herkes 10-15 lira arasi aylik maas aliyor ya da kazaniyor o zaman evet bu rakamlara alsin satsin insanlar da ulkenin genel kazanc ortalamasina bakinca vti 78 lira, ep3 100 kusur lira, iyi kotu jantlar 5-6 bin lira, cok sacma geliyor ne yazik ki disaridan bakinca :)
sweatcaptain
10-01-2020, 02:47
Ya hala vti sorgusu konusu aktifmis bayadir girmiyordum foruma... birakin beyler sorgulama o su bu... icinize sineni alin istediginiz gibi imkanlar dahilimde yapin binin...
Sevgiler. Saygilar... gorusmek uzere.
_driver_
10-01-2020, 03:30
Reklam değil kardeş satılıkda değil
Anlar mısın böyle zevkten bilmem ama alıp garajımda muhafaza etmeye seyretmeye aldım
Forum da paylaşmak istedim o kadar
Samsundaki beyaz ek vti 6 sene garajımızdaydı yurt dışından çoğu parçasını kuzenim aldı geldi bizzat senden daha iyi biliriz zevki kardeş
sinandemirkaya
10-01-2020, 06:31
O zaman ön yargılı olmamak lazım
vti benim ergenlik hayalimdi, aldim bindim modifiye ettim sattim 15 sene once, ustune ep3 de aldim onu da yukledim bindim sattim, 78 bin lira bence ep3 bile etmemeli.
Ulkedeki fiyatlarin sacmalamasi bu arabalarin bu paralari hakettigi anlamina gelmez, vti dedigin arabanin gunumuzde ne motoru verimli, ne kaportasi saglam, ne sokakta az gorulen bir araba ne de guvenli...
Ha dersen ki ulkede herkes 10-15 lira arasi aylik maas aliyor ya da kazaniyor o zaman evet bu rakamlara alsin satsin insanlar da ulkenin genel kazanc ortalamasina bakinca vti 78 lira, ep3 100 kusur lira, iyi kotu jantlar 5-6 bin lira, cok sacma geliyor ne yazik ki disaridan bakinca :)
güzel yazmışsın da , bugün orjinal mi bir jant alayım desen 9-10 bin TL , Kpro alayım desen 6-7 bin tl + wideband 1500 + yazılım + buji ile yine burası da bir 10 luk oluyor yani araca iki tune parçası koyayım desen 20 binden başlıyor.
arabaların kaç olması lazım sence ? 30 bin falan mı ?
enflasyon denen bir olayı neye istinaden göz ardı ediyorsunuz ben anlamıyorum. ülkede 5 sene önce ki elektrik faturası ile şimdi ki fatura aynı mı da sadece kalkıp Vti ve Typer lar bu kadar etmea yeaa diyebiliyoruz ?
Cimmeria
10-01-2020, 11:51
güzel yazmışsın da , bugün orjinal mi bir jant alayım desen 9-10 bin TL , Kpro alayım desen 6-7 bin tl + wideband 1500 + yazılım + buji ile yine burası da bir 10 luk oluyor yani araca iki tune parçası koyayım desen 20 binden başlıyor.
arabaların kaç olması lazım sence ? 30 bin falan mı ?
enflasyon denen bir olayı neye istinaden göz ardı ediyorsunuz ben anlamıyorum. ülkede 5 sene önce ki elektrik faturası ile şimdi ki fatura aynı mı da sadece kalkıp Vti ve Typer lar bu kadar etmea yeaa diyebiliyoruz ?
Ben kahve agziyla vti type r bu kadar emea yeaa demiyorum, yukarida mantikli bir aciklama yaziyorum.
zaten bir jant takiminin 9-10 bin lira olmasi, motorlarin atmosferik oldugu icin harcadigina oranla kazandigin performansin yetersiz oldugunu dusundugum icin verimsiz motor diyorum.
Bu devirde 30 beygir alicam diye 20-30 bin lira motora harcamak zorunda kaldigim 160-200 beygir arabanin cok da degerli olmamasi gerekiyor zaten. Mantikli olani o.
Ulkede enflasyon oraninda ve uzerinde maaslar artiyorsa o zaman araclarin fiyati da belli oranda yukselebilir. Fakat hic bir normal ekonomide eger arac klasik ya da cok rare kategoride degilse arabalar hem yaslanip hem de degerlerini 3e 4e katlamazlar. Ha maaslar 5 senede 4e 5e katlandiysa Turkiyede ok.
Genel problem zaten arac sahiplerinin bunu normallestirmesi e bu fiyatlar normal demesi, dunyanin hic bir yerinde bu paralarin 5te biri bile etmiyor bu arabalar, biz isyan edip itiraz edecegimize e ne olacagdi yeeea vti 78 ulen ep3 120 fn2 140 olacak tabi dersek bize mustehak zaten :)
Daha önce yazdım, yine yazayım. Şu forumda bir şeyleri açıklama şevkini bulmamın tek sebebi, bu açıklamaların muhatap bulacağı kitlenin TechTurkey kitlesi olması. Yani en nihayetinde akıllı adamlar olduğumuzu düşünüyorum. Honda modellerinin çoğu insana antipatik gelmesinin de yüzlerce sebebi var, hak veriyorum. Çünkü malesef bu arabalara hiçbir boktan anlamayan adamlar da biniyor. Ticaretini yapan yalaka tayfa da biniyor. sahip olduğunda Ferrari aldığını düşünen de biniyor.
Fakat şöyle derin ve farkındalığı yüksek bir açıklama yapmak gerekirse; ki gerekiyor ve şu an yapıyorum. (yine!)
Arkadaşlar;
Dünyanın belki de en istikrarsız ekonomisine, dolayısıyla para birimine sahibiz. Adamların 1 birim parası, senin 6 - 6.5 birim parana denk.
Üretim anlamında çok gerideyiz. Tüm bu döviz kaybına karşılık, dünyanın en yüksek vergilendirmesine tabiiyiz.
2013 yılına ait gazete küpürü linki;
Yıl 2013 Polo 29.900 TL >> Sayfa 1 - 5 (https://forum.donanimhaber.com/yil-2013-polo-29-900-tl--135828332#&gid=1&pid=a95615f405388ade134af6ae5333d85d-135828332)
Bırakın artık şu para etmez, bu para etmez muhabbetini. Gidip pek ala sıfır Clio veya sıfır Golf alabilirsiniz. 150 - 200 bin TL 'ye.
Yok biz bindik, biz ettik, biz yaptık demenize gerek yok.
Cimmeria
10-01-2020, 16:30
ben de ortak zevkleri paylasan insanlar oldugumuzu anlatmak icin vti ve type r a bindigimi ve para harcadigimi yaziyorum yoksa baska bir derdim yok.
benim kisisel fikrimdir, forum ortak fikir paylasim alani oldugundan paylasmakta sakinca gormuyorum, dolayisiyla o pahali su pahali muhabbetini birakmak gerekmiyor bence. Ben kisisel olarak vti'a 70-80 lira vermem, ep3 typer'a da 100-120 vermem, vermek isteyenler zaten alip satiyorlar bu araclari, onlar gule gule kazansinlar harcasinlar binsinler.
150-200 bin liraya gidip sifir clio alacagima gider kendimi ucurumdan atarim heralde bir petrolhead olarak :)
PiscocuK
10-01-2020, 16:42
Zamanında binemedik zamanında binemedik :agbe::agbe::agbe:
Olay çok basit. Tamamen arz talep meselesi.
Bu kadar seveni olmasa fiyatı 80 bile olmazdı.
Her araba için geçerli bu, talep olmazsa bu denli bir fiyat artışı olmaz.
He zaten enflasyondan dolayı her araba üzerine 10-20 bin koydu, o ayrı :)
ben de ortak zevkleri paylasan insanlar oldugumuzu anlatmak icin vti ve type r a bindigimi ve para harcadigimi yaziyorum yoksa baska bir derdim yok.
benim kisisel fikrimdir, forum ortak fikir paylasim alani oldugundan paylasmakta sakinca gormuyorum, dolayisiyla o pahali su pahali muhabbetini birakmak gerekmiyor bence. Ben kisisel olarak vti'a 70-80 lira vermem, ep3 typer'a da 100-120 vermem, vermek isteyenler zaten alip satiyorlar bu araclari, onlar gule gule kazansinlar harcasinlar binsinler.
150-200 bin liraya gidip sifir clio alacagima gider kendimi ucurumdan atarim heralde bir petrolhead olarak :)
Aslında direkt sana değildi yazdıklarım. Kişisel fikrine saygım var. Ben araç fiyatlarının sadece şişirme yüzünden olmadığını, yan sebepleri olduğunu da açıklamak istedim. Bir de motoru için kötü olduğu görüşüne katılmıyorum. Ödül almış bir motora sahip bu araçlar. Kasası için yorum yapamam. Vag grubu gibi sac kalınlığı, şase kalitesi yoktur belki. Ama *** da değil yani :)
Petrolhead olduğunun farkındayım. Ama uçurumdan atlama yine de : ))
16 ağustos 2012 de ;
dolar kuru : 1.78 TL
çeyrek altın : 151,60 TL
Asgari ücret : 940,50 TL
burada yola çıkacak olursak o tarihte düzgün ep3 48-50 civarından hesaplarsak asgari ücretin 50 katı yapıyor. dimi ?
peki günümüzde bu kurlar ne durumda ?
Dolar : 5.88 TL
Çeyrek Altın : 479 TL
Asgari ücret : 2324 TL
bugünden yola çıkacak olursak yine eli ayağı düzgün bir ep3 115 bin TL civarında ve yine asgari ücret üzerinden yola çıkarak hesaplayalım ;
115.000 / 2324 = 49.48 katı
oran orantı denen, enflasyon denen bir şey var şu an ki fiyatı araba eder etmeze girersek bir çok marka var etmeyeceği değerde satılan. konuyu Vti yada Typer diye kısıtlamanın mantığı yok.
bende Clio Sembol için 120 bin TL vermem mesela ona girecek olursa işin içinden çıkılmaz..
YASNAKTP
07-02-2020, 09:58
Sahibinden Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model Kocaeli 205.000 km Yeşil - 13588974 | arabam.com (https://www.arabam.com/ilan/sahibinden-satilik-honda-civic-1-6-vti/sahibinden-honda-civic-1-6-vti-1998-model/13588974)
41 SC 747 Plakalı araç bilgisi olan var mıdır acaba?
Bad-Fast
12-02-2020, 23:54
Sahibinden Honda Civic 1.6 VTi 1998 Model Kocaeli 205.000 km Yeşil - 13588974 | arabam.com (https://www.arabam.com/ilan/sahibinden-satilik-honda-civic-1-6-vti/sahibinden-honda-civic-1-6-vti-1998-model/13588974)
41 SC 747 Plakalı araç bilgisi olan var mıdır acaba?
Detayli bilgi telefonda verilecektir
CİDDİ DÜŞÜNENLER ARAYABİLİR
BOŞ MUHAPPET YAPACAKLAR ARAMASIN
hiç sorma bile :)
YASNAKTP
13-02-2020, 08:31
Detayli bilgi telefonda verilecektir
CİDDİ DÜŞÜNENLER ARAYABİLİR
BOŞ MUHAPPET YAPACAKLAR ARAMASIN
hiç sorma bile :)
Aynen öyle yaptım,başka VTi aldım teşekkürler. :)
sorması ayıptır :D kaça aldın
Mutlu Değerli
13-02-2020, 10:18
Piyasayı alıcılar belirliyor ise piyasanın hali budur. 42bin tl ye 2013te 0 km Ibiza çupra almıştık bir abimize. Bugün 2 katı rakama 100.000e gelmiş 40 50bin kayıtlı Cupralar satılıyor. Elbette eskiyen araba nin fiyatı aşağı yönlü olmalı lakin bizde 1 sene de dolar euro çok oynadigi için, geçen sene 140 150ye satılan Civic ler bu sene 170 180e bel bağladığı için, doğal olarak birşeyler ters gittiği için piyasa da bundan etkilenecektir. Ben mayıs ayında 35bin tl ye ies bulamadım gittim 38e aldım, eylül ayında üstündeki 5 6 bin tl lik ekstralarıyla 44bin TL ye sadece 23dk 'da sattım. 44.750 yazdım ve kimseye zorla gel al demedim. Kimse kimseye gel bunu zorla al demiyor zaten. Hastası olan binse keşke ama al satçısı da biniyor galericisi de.
Herkes ağlıyor ama kimse iğneyi birazda kendine batırmıyor.
Yiğit G.
17-02-2020, 17:22
Pahalı olmasının tek sebebi bizim ekonomimiz bu kadar. eski vti , eski type r vs bunlarında hala biniliyor ve tercih ediliyor olmasının sebebide yine ekonomimiz. Düşün ki 27.000 tl ye sıfır Golf GTİ, 36.000 tl ye sıfır type R alabiliyorsun ? 65.000 tl ye sıfır bmw m3 alabiliyorsun. Böyle bir ülkemiz olsa kim eski type R a , vti a bakar ? Sokakta bile göremessin hepsi ezilmeye gider veya 3-5 bin tl ederi olur. Bu verdiğim fiyatlar amerika fiyatları bu arada sadece birim değiştir.
Pahalı olmasının tek sebebi bizim ekonomimiz bu kadar. eski vti , eski type r vs bunlarında hala biniliyor ve tercih ediliyor olmasının sebebide yine ekonomimiz. Düşün ki 27.000 tl ye sıfır Golf GTİ, 36.000 tl ye sıfır type R alabiliyorsun ? 65.000 tl ye sıfır bmw m3 alabiliyorsun. Böyle bir ülkemiz olsa kim eski type R a , vti a bakar ? Sokakta bile göremessin hepsi ezilmeye gider veya 3-5 bin tl ederi olur. Bu verdiğim fiyatlar amerika fiyatları bu arada sadece birim değiştir.
Hay ağzına sağlık ya :D hep araç satanlarda, galericilerde bütün suç. Ekonominin bu duruma gelmesine sebep olanların hiç kabahati yok.
Mamicilo
25-02-2020, 10:47
Hangi araç ve ne kadara :D sorduk gerçi ayıp :D
zyxtellow
04-03-2020, 23:31
2012 yılında 50 asgari ucret bi ep3 alıyordu şimdide öyle peki aradan kesicilerle geçen 8 yılın hesabını kime yazıyoruz araba sevgimize mi :)
2012 yılında 50 asgari ucret bi ep3 alıyordu şimdide öyle peki aradan kesicilerle geçen 8 yılın hesabını kime yazıyoruz araba sevgimize mi :)
Hahahaha o kadar doğru ki :D :D
YASNAKTP
13-03-2020, 11:45
Hangi araç ve ne kadara :D sorduk gerçi ayıp :D
Konusu açıldı,bakabilirsiniz. :)
sweatcaptain
16-03-2020, 14:28
0 km hb 98 model full restoreli akliniza gelebilecek her turlu extrali aracim var. Dusunenlere 400 bin tl ye verebilirim. aksi halde clio alabilirsiniz
PiscocuK
16-03-2020, 14:30
0 km hb 98 model full restoreli akliniza gelebilecek her turlu extrali aracim var. Dusunenlere 400 bin tl ye verebilirim. �� aksi halde clio alabilirsiniz
Saralım...adresi biliyorsun :)
canozgur106
22-03-2020, 20:32
Alıp satan binen aşık olan kitle fiyatını artıyor bu araçların o yüzden böyle geldi böyle gidecek..24/09/19 tarihi itibariyle Tr tarihinin en pahalı Ep3 Typer’ını almış biri olarak bunu söylüyorum.
Kişi ne ederse kendine eder..!!
Kaç Tl almıştın o vakitler Can?
canozgur106
23-03-2020, 23:34
Kaç Tl almıştın o vakitler Can?
110.000TL Demir Abi
sweatcaptain
31-03-2020, 20:47
110.000TL Demir Abi
Burasi vti sorgusu olm
canozgur106
09-05-2020, 02:15
Ahahhaha :) Sende fazla veriyosun olum ne diyeyim Allah içine sindirsin demiştin :) Ama ne olduuuu sonu güzel oldu be kanka :)
sweatcaptain
18-05-2020, 07:32
Allah gonlune gore versin adamim her zaman soylerim
Yakın bir arkadaşıma Vti bakıyoruz, 70-75'e kadar. Bu arabaların seceresini bilmediğimizden dolayı ilandaki araçlardan hangisi iyidir ya da kötüdür bilgi sahibi değiliz. İlanlarda en alınabilir, mantıklı olan araç hangisidir acaba? Ya da verdiğim rakama göre güzel, ortalama bir Vti satın alınabilir mi şu an ki piyasada? Eğer varsa ilan dışı satılık arabalarınızı da özelden yollayabilirsiniz. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.
Yakın bir arkadaşıma Vti bakıyoruz, 70-75'e kadar. Bu arabaların seceresini bilmediğimizden dolayı ilandaki araçlardan hangisi iyidir ya da kötüdür bilgi sahibi değiliz. İlanlarda en alınabilir, mantıklı olan araç hangisidir acaba? Ya da verdiğim rakama göre güzel, ortalama bir Vti satın alınabilir mi şu an ki piyasada? Eğer varsa ilan dışı satılık arabalarınızı da özelden yollayabilirsiniz. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.
peh peh peh 70-75'e kadar vti :su: (sitemim şahsınıza değil yanlış anlaşılmasın) piyasaya bak
yüzü görece eski km leri nasıl oluyosa 250.xxx'i geçemeyen 20+ yaşında ki arabalar 70-75k paranın değeri zaten yokta kolayda kazanılmıyor yani bence o paralara daha yeni bişeyler bakılabilir
İstediğiniz kadar bu arabaların seceresini bilin.
70-75k + fln etmez
Onurkk06
06-08-2020, 09:12
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-bayram-sekeri-white-vtec-843729281/detay
Aracı bilen var mı
kornobohor
14-08-2020, 16:32
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-hatasiz-vti-arayanlara-850142747/detay
Araç hakkında bilgisi olan var mı acaba?
Benim eski KD ne oldu acaba ya en son bodrum 'dan bir arkadaş aramıştı birşeyler sormak için..
1993 HONDA CİVİC B18C SPEC-R
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-1993-honda-civic-b18c-spec-r-motor-860247148/detay
Aracın güncel durumu ve mazisi hakkında bilgisi olan varmıdır?
Mutlu Değerli
22-12-2020, 03:57
Benim eski KD ne oldu acaba ya en son bodrum 'dan bir arkadaş aramıştı birşeyler sormak için..
https://scontent.fsaw1-6.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/43117879_10217580844221535_6211337697240285184_o.j pg?_nc_cat=104&ccb=2&_nc_sid=e3f864&_nc_ohc=sxHMs52XjKAAX81GdNy&_nc_ht=scontent.fsaw1-6.fna&oh=3a6ecf57b62667f1bb8580a5016e5722&oe=600544C8
Mutlu Değerli
22-12-2020, 03:59
https://scontent.fsaw1-6.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/43117879_10217580844221535_6211337697240285184_o.j pg?_nc_cat=104&ccb=2&_nc_sid=e3f864&_nc_ohc=sxHMs52XjKAAX81GdNy&_nc_ht=scontent.fsaw1-6.fna&oh=3a6ecf57b62667f1bb8580a5016e5722&oe=600544C8
Maşallah halen güzel:)
Selamlar.
Var mı bilgisi olan ? Fotoğraflarda kaporta eksiği var gibi.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-eg-b16-swap-kurulu-makina-945062667/detay
serdaruma
03-05-2022, 12:05
Herkese İyi bayramlar,
Bir araç hakkında bilgi rica etmekteyim. Şimdiden teşekkürler.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-makyajli-hp-stock-dolu-dolu-kiz-vti-1013273012/detay/
Herkese İyi bayramlar,
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-makyajli-hp-stock-dolu-dolu-kiz-vti-1013273012/detay/
stock vti ile kendini hızlı sanan bir arkadaş. 'Hızlı araçtan anlayan' demiş ama kendisininde pek anladığını sanmıyorum.
terzifikri
18-05-2022, 21:06
stock vti ile kendini hızlı sanan bir arkadaş. 'Hızlı araçtan anlayan' demiş ama kendisininde pek anladığını sanmıyorum.
Kaput içi değişik değişik yerlerden şase alınmış biraz elektrik işi var gibi duruyor
Kaput içi değişik değişik yerlerden şase alınmış biraz elektrik işi var gibi duruyor ��
Panelden Kurburutorden gelen kabloyu dıyorsan o orjınal
Herkese İyi bayramlar,
kafadan 3 parça degişenli işte klasik bmw e36 vehonda vti olayı :D istedigi kadar bana süslü laflar yapsın yemezler :D hem o kafanın degişik oldugunu yazacaksın hemde üstüne kalkıp o parayı yazacaksın yersaann :D
8.000rpm
20-05-2022, 09:17
ilanlarda gözüme (ama sadece gözüme) güzel görünen bir ton b18c swap araç var ek ve eg
bunlar zamanında altın değerindeydi , bir elin parmaklarını geçmiyordu
gerçi şu an istenen rakamlar da yoruma açık , orası ayrı
nereden nereye
terzifikri
20-05-2022, 20:10
Panelden Kurburutorden gelen kabloyu dıyorsan o orjınal
Kabloları falan bantlı yaralı gibi görünce sonradan yapıldı zannettim orjinalmiş, öğrenmiş olduk
terzifikri
20-05-2022, 20:13
kafadan 3 parça degişenli işte klasik bmw e36 vehonda vti olayı :D istedigi kadar bana süslü laflar yapsın yemezler :D hem o kafanın degişik oldugunu yazacaksın hemde üstüne kalkıp o parayı yazacaksın yersaann :D
Sen corsacı oldun artık
vay be binemedik bir vti,adaletin bumu dünya :(
TOLGACANSAHIN
05-05-2023, 20:22
iyi günler , çevresinde temiz vti olan varsa bakmaktayım.
kanashibari
09-05-2023, 12:44
iyi günler , çevresinde temiz vti olan varsa bakmaktayım.
Üff çok tehlikeli bir arayış. Temiz dedin mi işler çok değişiyor. Allah kolaylık versin.
Üff çok tehlikeli bir arayış. Temiz dedin mi işler çok değişiyor. Allah kolaylık versin.
sana 500 bin getir bana Ekk24 vti yi yarın bankaya ordan notere bana hayırlı olsun :D
kanashibari
11-05-2023, 10:52
sana 500 bin getir bana Ekk24 vti yi yarın bankaya ordan notere bana hayırlı olsun :D
sen verecek 500 alacak duj :)