Orijinalini görmek için tıklayınız : 0-100
arkadaslar NTV'de 0-100 diye program var izliyormusunuz ¿ben 2 haftadan beri takıp ediyorum.Güzel konulara değiniyorlar gecen hafta canlı yanında seat leon yaptılar ve rekorlar kitabına girdiler :)2 haftada birde eski bi otomobili alıp yeniliyorlar ve sahiplerini çok sevindiriyorlar.dün akşamki programda murat yaptılar.Araba beyaz boya kırmızı deri döşeme adam arabayı görünce havalara uctu hayalimdeki gibi olmus dedi :)motorsporları ve bircok konuda konuşuluyor.spor arabaları test ediyorlar.herkesin izlemesini tavsiye ederim.salı aksamları 21:45 başlıyor.iyi seyirler...
geçen programda saffet üçüncü programın spikerine bi şaka yaptıkı sormayın.yarış aracının içindeki yangın sondürme tertibatını çalıştırttı adama,adamın üstü başı battı...
geçen hafta izledim bu hafta artık tekrarıı izelcize şaka fenaydı leonuda ii topladılar helal olsun :)
adamlar çok iyi işler çıkartıyorlar tekrarları pazar günü oluyor :)
Hmm haberm yoktu tşk bilgi içn bi göz atalım
arkadaslar bu akş** 21:45 NTV yi izlemeyi unutmayın.
canlı yayında 2 tane gt3 getiren baska program olmadıgına gore bu program favorim:)
çok fena bi program yaaa türkiyede bi ilk bu program
biras top gear ı andırıo sanki :D ama helal olsn ii program
yorgun kemiklerin üzerine kas ekliyorlarmış :D
evet yaaa aynen ole dio yabancı bi progaramda diolardı o sözü :)
yorgun kemiklerin üzerine kas ekliyorlarmış :D
hayır yorgun kasların uzerine yeni kaslar ekliyoruz diyo :D tam calıntı olmasın diye discovery de de yorgun kemiklerin uzerine yeni kaslar diyodu
discoveryde 5th gear ne zaman yayınlanıyor bi bilgisi olan varmı
cuma günleri sanırım sabah 11de başlıyor..perşembede olabilir ama her sabah 11de güzel bir program var..
saol ilker abi bende hep izlemek istiyordum ama saatini bilmiyordum.teşekkürler ;)