Orijinalini görmek için tıklayınız : 2013 golf midlineplus vs i30 elite
enolagay
01-10-2014, 20:39
Arkadaşlar araba almayı düşünüyorum 2 araç arasında kararsızım. Karar vermekte zorlanıyorum, konu hakkında fikirlerinizi yorumlarınızı merak ediyorum. 2 aracı da aşağıda listeliyorum.şimdiden teşekkür ediyorum.
1. araç golf 2013 midlineplus son fiyat olarak 61bin denildi. 90 beygir, 12bin km de
link: http://www.dod.com.tr/VehicleCard.aspx?vehicleID=488747&v=ikinciel-VOLKSWAGEN-GOLF-1.6-TDI-90-HP-MIDLINE-PLUS-BLUEMOTION
2. araç i30 2014 sıfır km. bu aracı forumdan bir arkadaşım önerdi. donanım elite, ve 68bin fiyat aldım.
gelelim benim düşünceme; donanım+5yıl garanti+sıfır kokusu i30'u öne çıkarıyor. fakat golf 2. eli kuvvetli piyasını kaybetmiyor, vw amblemi var ve bence ön konsol malzemesi i30 dan daha iyi. hatta kapı sesi bile i30 dan daha tok :)
evet arkadaşlar düşüncelerinizi fikirlerinizi bekliyorum bu konuda, şimdiden teşekkürler
ceyhun737
01-10-2014, 20:46
Kia ceed dizel bakın bence premium paket .
Nightfish
01-10-2014, 20:48
Golf'ün Comfortline olanında bile donanım kıtlığı var. O kadar paraya araba satıyorlar, park sensörü bile yok.
Kesinlikle Hyundai i30 ya da Kia Ceed tercih ederdim ben.
İ30 elite yada Kia Ceed premium öneririm.Gayet dolu ve şık araçlar.Sırf vw amblemi var diye o parayı vermem.Ayrıca Golf 90 hp 105 hp değil ayrıca donanım boş bi araç.
O maddiyata denk geliyosa kia ceed derim gelmiyorsa i30
enolagay
01-10-2014, 21:07
i30 kullanıcısı yok mu şöyle 50-60bin kmlerde olan, araçta ses vs var mıdır? gıcırdayan bir yanı? bana i30 donanım fiyat olarak iyi geldi ben malzeme kalitesi, sorunları açısından tedirginim.
İbrahim Erdem
01-10-2014, 21:13
Arkadaşlar araba almayı düşünüyorum 2 araç arasında kararsızım. Karar vermekte zorlanıyorum, konu hakkında fikirlerinizi yorumlarınızı merak ediyorum. 2 aracı da aşağıda listeliyorum.şimdiden teşekkür ediyorum.
1. araç golf 2013 midlineplus son fiyat olarak 61bin denildi. 90 beygir, 12bin km de
link: http://www.dod.com.tr/VehicleCard.aspx?vehicleID=488747&v=ikinciel-VOLKSWAGEN-GOLF-1.6-TDI-90-HP-MIDLINE-PLUS-BLUEMOTION
2. araç i30 2014 sıfır km. bu aracı forumdan bir arkadaşım önerdi. donanım elite, ve 68bin fiyat aldım.
gelelim benim düşünceme; donanım+5yıl garanti+sıfır kokusu i30'u öne çıkarıyor. fakat golf 2. eli kuvvetli piyasını kaybetmiyor, vw amblemi var ve bence ön konsol malzemesi i30 dan daha iyi. hatta kapı sesi bile i30 dan daha tok :)
evet arkadaşlar düşüncelerinizi fikirlerinizi bekliyorum bu konuda, şimdiden teşekkürler
O kişi benim. :)
Açıkçası kafamızda soru işareti bırakan şeyler var. Showroomdaki aracın göstergelerin olduğu yer oynuyordu ve orta konsoldaki krom kaplamalar da soyulmuştu. i30 fiyat perfromans olarak çok iyi de 1 sene sonra iç mekanı hoşafa dönmesin korkumuz o.
BuğraTuna34
01-10-2014, 21:45
i30'u bilemem inceleme şansımda olmadı. Ancak ceed'i f/p oranında kesinlikle öneririm. Sırf wv diye donanımsız araç almak bence mantıksız. Bayilere gidip tek tek test sürüşüne çıkmanız en mantıklısı olacaktır. Golf'un full paketi A serisi dizel amg ler ile kapışır vaziyette ve bence gereksız bir fiyatlandırması var wv'nin.
enolagay
01-10-2014, 22:45
konu güncel.
i30un kankası kardeşi ceed kullanıyorm(onceki aracımda eski i30du) 19bin küsürlerdeyim deyim tık yok. ikiside kupa hariçi farkı yok zaten. forumdan binen kullanan arkadaslarda oldu aracıma çokca yazdım sormak istedigin ne varsa cevaplarım.
golfü aratmaz eksiği yok fazlası vardır. heleki elite donanım karsılıgı highline bile değildir. tek eksiği bence mercekli far olmasına ragmen Türkiyede donanım listesinde olmayan bixenon farlardır. konsolu yumuşaktır sert plastik yok kapı icleride dahil deridir gecende konusulan babanne teni gibi burus burus degil dümdüz pürüssüzdür.
simdi cogu insan forumdakilerde dahil olmak üzere vw demiştir yada diyecektir. amblem takıntın yoksa ve gırtlagına kadar donanıma batmak istiyorsan i30/ceed artık hangisinin tipi hosuna gidiyorsa yönel (elite karsılık gelen kiada biraz daha pahalı manueli yok cünkü sadece otm. getiriyorlar)
örnek olması acısından
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-ilk-sahibinden-garanti-kapsaminda-4900km-1%2C6-crdi-elite-full-179172100/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-8500-km-sahibinden-cok-temiz-i30-elite-174063008/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-2014-mayis-trafige-cikisli-hyundai-i30-elite-179565298/detay
Kia ceed kullanma imkanim oldu benim de bayagi dolu bi aracti kesinlikle marka fenomenligine karsiyim ancak 30k bindeydi araç illaki kullanimla alakalidir ama ufak tefek sorunlari vardi.ozellikle arka camlar kapaliyken iceride ki ruzgar sesi rahatsiz etti.birkac basit kusur disinda alinabilecek bi araba elbette benim cok hosuma gitti acikcasi.
Golf sürdüğüm en iyi C segmenti araçlardan biridir, kia ve hyundai ile değerlendirmeye almazdım şahsen lakin linkteki araç çok dip donanım farklı alternatif deneyip biraz daha üst donanım alabilirseniz daha iyi olurdu...
Baska arac bakardim ikiside mantiksiz secenek
Dizel concept plus manuel Ceed alırdım ben olsam. 67 bin listesi var, gayet dolu bir arac bence Golf'ten geri kalır bir yani yok genel olarak.
darkmoon
02-10-2014, 01:25
lüks konfor ve donanım bunları firmalar insanlar için yapıyor.. herkes yaşam tarzına göre olan aracı seçiyor doğrusal mantıkta.. ben şahsen para veriyorsam paramla en iyisini en dolusunu almak isterim.. konforlu donanımlı dolu bir araca binmek isterim.. çağın getirdiği bütün teknolojik ve donanımsal nimetlerden faydalanmak isterim..
bu benim fikrim.. o fiyata gidipde doğan şahinden hallice üstün donanımda olan bir araç almazdım.. bunu golfüdür i30 dur için demiyorum bütün araçlar için diyorum..
param neye yetiyorsa donanım olarak en iyisini almaya çalışırdım.. golfün comfot donanımı bile bana çok boş geliyor kaldıki midline.
melihyilmaz
02-10-2014, 07:58
3 ay once sattim i30 benzinli elite aracımi aklinda ne geciyosa sor cevapliyim
MaXiGörKy
02-10-2014, 08:03
5f leon sahibi olarak, kesinlikle Kia Ceed'e bakmanızı öneririm.
İstediği kadar donanımlı olsun i30 a para vermem isterse koltukları masaj yapsın
Megane GT line ya da Icon paket kovalayın.
merakımdan soruyorumda özellikle ceed/i30 arkasından bravo/guiletta/v40 vs. gibi araçların kullanmam almam diyen kişiler inceledimi direksiyonuna geçtimi hiç. yada nasıl bir kalite anlaysınız varda begenmiyorsunuz
Ozan Özer
02-10-2014, 08:24
merakımdan soruyorumda özellikle ceed/i30 arkasından bravo/guiletta/v40 vs. gibi araçların kullanmam almam diyen kişiler inceledimi direksiyonuna geçtimi hiç. yada nasıl bir kalite anlaysınız varda begenmiyorsunuz
İnsanlar Koreli araçları halen 2000lerin başındaki teknoloji ile hatırlıyor çünkü..TEst sürüşü yaparak sonrasında yorum yapan kimsenin olduğuna inanmıyorum.
Son kasa Ceed'i veya i30 u hic kullanmadım, ama kullanıcı yorumlarına bakılırsa gayet basarılı bir arac.
Cok yakın arkadasım F20 M paket 116 sını satıp Golf dizel dsg highline aldı, ben dedim ki ne yaptın? BMW satıp VW alınır mı? Dedim ama aracın içine, tokluguna, rafineligine ve verdigi kalite hissine kapıldım, surusu cok rahat, içi cok geniş, J Kasa GTC kullanıyorum, Golf ten inip kendi aracıma binince farkı daha kolay anlıyorum...
Hakkınızda hayırlısı olsun, dedigim gibi marka fanatigi degilim, i30 ve ceed i hic kullanmadım...
Ben Golf alıp güzelleştirmeyi tercih ederim, i30 bana keyif vermeyen bir araba. Ama alacağın Golf'te boş bir araba.
Mantıklı olan İ30 almak.
ceyhun737
02-10-2014, 09:14
Golf midline ne keyif verecek çok merak ettim?
Bu paraya alınabilecek en iyi araç ceed premium paket daha dolusunu alamazsınız golf 110 olur rahat aynı donanımda.
Koreliler çok gelişti , ciddi anlamda eski kia ile alakası yok kesinlikle premium ceed test etmeden karar vermeyin farkı anlayacaksınız.
Doğuşun kuklası olacağınıza kia da adam yerine konuyorsunuz zor seçim ama doğandan hallice midline golf almazdım
mert_can 41
02-10-2014, 09:22
Biraz farklı bir öneri sunim kia sportge de bakılabilir :)
beklenti donanımsa elektrikli koltuk cam tavan falan i30da çok güzel donanımlar. öyle iç mekanı hoşaf olmuş bi i30 falan görmedim henüz.
fakat alayım arabayı satarken zarar etmeyim düşüncesi varsa vw grubu para kaybettirmeyen tek marka. hatta aldığınız paranın üzerine bile satılıyor. sunroof dışında full olan bi golf 7 1.6tdi dsgyi sıfır olarak 87 bin tlye verebilirim mesela size. aradaki fiyat farkı çok evet. ama vw girince işin içine böyle oluyor fiyatlar maalesef.
Bende var Golf. Aynı km'de birebir aynısı bende satıyorum. Donanım olarak i30'la yarışamaz. Kalite olarak i30 Golfe göre eksik kalır. İ30 değer kaybı yaşar. Golf cumhuriyet altını gibi. Senelerdir Hyundai kullanıyoruz. Hiç masraf yapmadan sattık birçoğunu. Şu anda Santa Fe var hatta 2008 model ve 290bine geldi hala biniyor babam. Gerçekten sıkıntısız bir araç. 1-2 sene sonra satacaksam ileride satışı düşünerek Golf alırdım. İnanılmaz az yakıyor bu arada golf. Uzun süre bineceksem i30 düşünebilirdim. Direksiyonun 60-70binde soyulmaya başlaması deri koltuksa daha 100bine gelmeden çok çabuk bozulması gibi şeyler yaşadık Hyundai'de. Tabi bu durum i30'da değişmişmidir bilemiyorum.
Golf midline ne keyif verecek çok merak ettim?
Bu paraya alınabilecek en iyi araç ceed premium paket daha dolusunu alamazsınız golf 110 olur rahat aynı donanımda.
Koreliler çok gelişti , ciddi anlamda eski kia ile alakası yok kesinlikle premium ceed test etmeden karar vermeyin farkı anlayacaksınız.
Doğuşun kuklası olacağınıza kia da adam yerine konuyorsunuz zor seçim ama doğandan hallice midline golf almazdım
Mantıklı olanın İ30 almak olduğunu söledim zaten oraya.
i30 da kullandım, ceed'de. İkisinden de tasarım olarak ta, sürüş olarak ta keyif almadım kişisel birşey bu. Ben Golf alıp kendi zevkime göre istediğim şekilde kişiselleştirip, kendi istediğim şeyleri ekleyebilirim. O zaman hem tasarım, hem teknoloji hem de kalite olarak beni fazlasıyla doyuran bir araç olur.
ceyhun737
02-10-2014, 09:31
Ceed alıp gt tamponları yaparsan golf dikkat bile çekmez yanında. Yani kişisel keyif ama hala soruma cevap alamadım golfden ne keyif aldın daha doğrusu midline golfden ne keyif alırsın ceedten alamadığın
Sırf vw golf diye midline pakete o kadar para vermeye acırım ben şahsen . Yazık günah olur bu benim kişisel düşüncem i30 alın daha iyi .
Seat leon dizel de düşünebilirsiniz
wiesmann
02-10-2014, 09:49
golf highline aldım bende bir ay önce açıkcası daha alt donanım çekilmez.comfortline da park sensörü cruise yok ha para kaybettirmiyor o ayrı...
senin beklentilerinden çok aracın değer kaybetmemesi daha önemliyse golf yok keyif adamıyım her teknolojiyi tatmak istiyorum diyorsan kia.
Not: vag'cılar kızmasın ama ben fb7 honda' daki konforu bulduğumu söyleyemem. 17" janttanmı yoksa bağımsız olmayan arka süspansiyondanmı bilmiyorum bana golf civic' e göre konforsuz geliyor ki golf6 kullanan arkadaşımda civic'i kullandığında şaşırmıştı buna.
wiesmann
02-10-2014, 09:50
böylede bir gerçek var ayrıca..
bugün izmirden dönerken 110-120 hızla klima zaman zaman açıkken 5lt yaktı
http://s30.postimg.org/lg8jjppi9/10620978_10152479325497670_1134724688_n.jpg
yarım depo ile tam 600km oldu civic' ten sonra hayal ötesi tüketim
Ceed alıp gt tamponları yaparsan golf dikkat bile çekmez yanında. Yani kişisel keyif ama hala soruma cevap alamadım golfden ne keyif aldın daha doğrusu midline golfden ne keyif alırsın ceedten alamadığın
Ya güzel kardeşim gençsin güzelsin sinirlenicem artık, kişisel zevkim diyorum birader oraya bana ne senin dikkatini çekse ne yazar çekmese ne yazar. Senin altındaki GT'yi görsem ben kafamı çevirip bakmam bile bırak tamponunu takmayı..
Okuduğunu anlamayı öğren önce okulunda;
Diyorum ki midline golf boşi bir araç ama ben kendi zevkim doğrultusunda ona eklemeler yaparak keyif alırım diyorum. R direksiyon takarım, Discovery pro veya 8'' Nav takarım, iç mekanı komple R yaparım yaparım da yaparım kafama göre. BENİM ZEVKİM DİYORUM. Sürüş pozisyonu bile çok daha keyifli benim için Golf'un en basitinden. Direksiyon tepkileri ve süspanyionu da aynı şekilde.
Konu sahibine İ30 al daha mantıklı diyorum, hala zorluyorsun. Ne sölememi istiyorsun onu anlamadım. Çok büyüksün Kia-Hyundai, az paraya alayından iyisiniz, herkes almalı almayanı dövüyorlar vs mi diyim ne diyim.
Kendi altınızdaki arabanın pohpohlanması övülmesi hoşunuza mı gidiyor anlamadım ki. Bende yazayım o zaman 159 tavsiye ederim en iyisi Alfa, Giuletta al vs mi yazayım.
ikinizde aynı şeyi diyorsunuz haberiniz yok.
kafana göre yapabilecegin ne varsa ceeddede yaparsın sen R a cevirirsin o gt ye çevirir. sen gt ye bakmassın ben r a bakmam. sen her köşe basında r/gti a dönmüş araca binersin ben binmem .sen navi takarsın e bende takarım :) sana golf rahat geliyor ona ceed.
yigitblr
02-10-2014, 10:25
beni yanlış anlamayın merak ettim kapı sesinin daha tok olması artı bir özellik mi oluyor?
Ben tipini beğenmiyorum yoksa kalitelidir doludur ona bir şey diyemem
Golf kesinlikle totalde çok daha iyi olan araç bu i30 un kötü olduğu anlamına gelmez Golf için i30 dan daha iyi denilebilir hemde kesin bi şekilde
Lakin Golf ü golf yapmak için çok para lazım bence mantık seviyesini aşan para vermek gerekli Highline dan aşağısı boş değil bomboş düşünün comfortline da park sensörünüz yok bırakın cruise u far yağmur sensörünü
Midline plus ta ise sis farı yok işte daha ne yazayım :)
İ30 veya ceed alın iyi araçlardır.
ikinizde aynı şeyi diyorsunuz haberiniz yok.
kafana göre yapabilecegin ne varsa ceeddede yaparsın sen R a cevirirsin o gt ye çevirir. sen gt ye bakmassın ben r a bakmam. sen her köşe basında r/gti a dönmüş araca binersin ben binmem .sen navi takarsın e bende takarım :) sana golf rahat geliyor ona ceed.
Eee ben ilk mesajımda ne yazmışım, mantıklı olan i30 almak iki model de ama ben kendim Golf alırdım yazdım. O zaman merak edilen nedir?
Bende yazdım dikkat ettiysen kullanmamıs içine bile oturmamışlar uzaktan yorum yapanlar için soledim. begenmemek ayrı önyargı vs apayrı
mimarsertac
02-10-2014, 10:46
Konu pimi çekilmiş bomba :)
mert1612
02-10-2014, 10:47
Bende i30 elite dizel otomatik var.alırken golfede baktım leonada. Gönlüm golf istiyordu ama i30 la fiyatı karşılaştırdığımda aynı ayardaki golf 90lı fiyatlatara çıkıyordu ve 4 ay beklemem gerekti bu yüzden golfü eledim.i30 aldık yakıtı hariç memnun olmadığım hiç bir konusu yok 1.5 ton ve otomatil olmasına veriyorum yakıt sorununda. Almadan hyundai e ön yargılı davrandım ama koreliler aştı artık gidin test edin kullanın ondan sonra karar verin.tabikide kimse beğenmek zorunda değil ama benim edindiğim tecrübe bu şekildr
ceyhun737
02-10-2014, 10:55
Ya güzel kardeşim gençsin güzelsin sinirlenicem artık, kişisel zevkim diyorum birader oraya bana ne senin dikkatini çekse ne yazar çekmese ne yazar. Senin altındaki GT'yi görsem ben kafamı çevirip bakmam bile bırak tamponunu takmayı..
Okuduğunu anlamayı öğren önce okulunda;
Diyorum ki midline golf boşi bir araç ama ben kendi zevkim doğrultusunda ona eklemeler yaparak keyif alırım diyorum. R direksiyon takarım, Discovery pro veya 8'' Nav takarım, iç mekanı komple R yaparım yaparım da yaparım kafama göre. BENİM ZEVKİM DİYORUM. Sürüş pozisyonu bile çok daha keyifli benim için Golf'un en basitinden. Direksiyon tepkileri ve süspanyionu da aynı şekilde.
Konu sahibine İ30 al daha mantıklı diyorum, hala zorluyorsun. Ne sölememi istiyorsun onu anlamadım. Çok büyüksün Kia-Hyundai, az paraya alayından iyisiniz, herkes almalı almayanı dövüyorlar vs mi diyim ne diyim.
Kendi altınızdaki arabanın pohpohlanması övülmesi hoşunuza mı gidiyor anlamadım ki. Bende yazayım o zaman 159 tavsiye ederim en iyisi Alfa, Giuletta al vs mi yazayım.
Okulumda ne öğrendiğimi sana mı sorucam dangalak sen alfanı lifte kaldıramazken biz burda uçak kaldırıyoruz haberin yok:) nolur sinirlen bana boş boş cümleler kurma bilgin yetmeyince lafı çarpıtma üzerim seni anladın mı. Bende senin tırt sonradan dolma golfüne bakmam ee napacaz şimdi? Sana doğru düzgün soru sordum bilmediğimiz varsa öğrenelim diye bama kalkmış yaş okul diyosun kendi yaşına bakmadın heralde:)
Doğru sölüyorsun, cevap verende hata.
Kolay gelsin.
-Murat Özcan-
02-10-2014, 11:43
Golf 6 kullanıcısıyım motor güç olarak çok iyi ama donanım olarak adamlar koymamış abi,tek eksikliği bu bu usb veya kart okuyucu koy be arkadaş bu çağda hala cd çalar koymussun boş paketine tamam dolu paketlerinde var ama neye yarar..
BosphorusBoys
02-10-2014, 12:05
i30 almanı tavsiye ederim
elite oto dizel kullanıcısıyım.
o özelliklerde bir araç şuan 90 bin civarında.
12 binde aracım ve tık ses yok 1,5 yıldır servise sadece bakım için gittim.
yakıt konusundada pek üzmez.
Artık markaya para vermem kaldiki öyle çokda değer kaybetmiyor.
eskidendi artık o durumlar.
Zor seçim.. 61 e Midline almak mantıksız 65-70 aralığında lansman paketli vs Comfortline bulabilirsin, eğer bulursan Golf bulamazsan/uğraşamam diyorsan i30 al.
Dün istanbuldan doğuştan sıfır a3 sedan alıp geldik, Golf ün genel hissiyatı, konforu, dinamizmi de A3 e yakındır eminim ki. A3 büyüledi beni. Biraz sabırla birlikte Golf bence daha iyi bir seçim olur, ancak Üstte dediğim gibi uğraşamam vs dersen i30 ile devam et.
70.000 gözden çıktıysa megane sport tourer yada superb düşünün derim korelilere ön yargı yoksa.
Onurkk06
02-10-2014, 13:10
Ben olsam alırdım i30 elite golfde tabiki başın ağrımaz çünkü bozulacak bi donanım yok :)
darkmoon
02-10-2014, 14:23
burda tekniksel ve sürücü keyfi olarak bilgi paylaşssak sorun yok.. Ama egolar girdimi işin içine olay geriliyor ..
bazı arkadaşlar bu tip konularda eski kafa yazıyor.. yani temeli dayanağı olmayan babadan dede'den kalma fikirlerle.. 1980 - 1990 lıların kafa yapısı ile yazıyor.. bu insanlar ortamı kızıştırıyor bana göre.. sorsan belki ömrü boyu ne i30 sürmüştür hatta nede yeni golflerden biri ile sürüş yapmıştır..
golf çok çok iyi kendini ispat etmiş segmentinin dünya lideri bir model buna en ufak bir şüphe yok. Ama yılda oldu artık nerdeyse 2015 .. eskisi gibi segmentinde 80 lilerdeki gibi tek değil 90 lılardaki gibide bir iki rakibi yok onlarca rakibi var ve en az golf kadar iyi kaliteli üretim yapıyorlar ve golften iyi fiyatlara satışları var bazılarının..
Eskiden C segmentine burnunun ucuyla bile bakmayan tenezzül etmeyen bazı markalar artık bu segmentte yarış halinde..
C segmentinde Allah aşkına malzeme kalitesi beklentisi nedir.. golf çokmu malzeme kalitesi zirvede yada i30 yada segmentteki diğerleri A3 dışarda tutuyorum.. oda premium marka gerçi halk sınıfı markalarda çoğu aynı biri biraz daha iyi biri biraz daha ikinci kalite malzeme kullanmış..
Bence burda sorulması gereken beklenti nedir.. C segmenti bana göre şehir içi ağırlıklı ve yoğunluklu sürülen araçlar.. bu araçlarda şehir içinde trafikte bolcana vakit geçiriliyor haliyle ben şahsen uzun süreler içinde vakit geçirdiğim bir aracın içinde beni rahat ettiricek ve hayatımı kolaylaştırıcak bana keyif vericek bolcana donanım olsun isterim.. teknolojinin bütün nimetlerinden faydalanmak hepimizin hakkı bu mühendisler arabaları yapanlar bu teknolojileri donanımları bizim için geliştiriyorlar
i30 bana abs,hba,esp,tcs,hac,edb ıvır zıvır bütün teknolojik güvenlik sistemlerinin olduğu bir araç sunabiliyorsa elektrikli koltuktan tutda 3 modda değişken sürüş sistemine kadar, geri görüş kamerası,bluetoothu ,cam tavanı daha aklıma gelmeyen bir ton donanımı bana sunabiliyorsa birde golfe bakarım bana ne sunuyor . ona göre kararımı verirdim..
bazısı diyebilirki arkadaş donanıma ihtiyacım yok beni a noktasından b noktasına götürsün yeter o zaman onun işini golfte görür..
HondatugraL
02-10-2014, 15:18
Az buçuk donanım haberde dolandığımdan biliyorum orda bir geyık konusu vardır her vw konusunda herkes iğneleme yönüyle ben vw yı seçerım kapı sesı bıle tok yazarlar sızdende öyle bişey gorunce dedım acaba donanımhaberden mı geldı bu konu buraya. Ben olsam koltuğuna ilk oturan kişi olmayı seçer i30 alırdım esnetiksel yöndende güzel donanım yönündende. dh dekiler gibi Kapı sesine göre araç seçmeyin derim :icon_tup:
A3'ün kalite hissi, darbe emişi vs Golf'ten daha iyi ama Golfde sınıfında en iyi diyebilirim
enolagay
02-10-2014, 15:53
Ilandaki arac nasildir peki http://m.sahibinden.com/classifiedDesc.html?id=180512534&rnd=3148
zOnstyLe
02-10-2014, 16:19
+1500 Darkmoon'a
i-vtec07
02-10-2014, 16:47
dizel leon da mantıklı olabilir şahsi fikrim o parayı kapısı tok kapanıyo diye bomboş golf e vermezdim.
ayrıca wiasmann nickli abiye de katılıyorum o sınıfta şürüş zevki olarak fb7 cidden iyi. :)
2013 Midline 61 binse 2012 comfortline 20.00de bixenonlu Gti donanımlı aracıma 77 istemem çok mu geliyor? Bana da açıklama yapın ahali :D
2013 Midline 61 binse 2012 comfortline 20.00de bixenonlu Gti donanımlı aracıma 77 istemem çok mu geliyor? Bana da açıklama yapın ahali :D
Gti aksesuarlı olacaktı :)
Gti aksesuarlı olacaktı :)
2012 comfortline golf7 lerde basic xenon standart geliyordu 63 65 civarina sizin aractan bulunabiliyor tabi aksesuarsiz standart jantli falan.araciniz cok guzel ama bence 77 ye gitmesi cok zor.
2012 comfortline golf7 lerde basic xenon standart geliyordu 63 65 civarina sizin aractan bulunabiliyor tabi aksesuarsiz standart jantli falan.araciniz cok guzel ama bence 77 ye gitmesi cok zor.
Sadece lansman pakette geldi, standart olarak 2012 Highline'da bile xenon yoktu.
İbrahim33
02-10-2014, 18:55
culyetta'ya neden bakmıyorsunuz , çok yeterli bir araç.
wiesmann
02-10-2014, 19:10
satilir satilir elbet sonradan vag hayrani olan biri cikar basar parayi..en kotu gti aksesuarlari ben alirim bu golfu senin yuzunden aldik zaten :D
Hocam ben arabayı sökeyim 63e vereyim arabam daha fazlaya gider o zaman :) Bixenon olmayan çok araç var, 2013 comfortline da bile yok 3.500 TL de fiyatı var. Aksesuar para etmiyor ama yapmaya kalktığında çok çok iyi paralara çıkıyor sırf on tampon 2.000 TL örnek olarak. Neyse acelemiz yok demekki ölüyoruz dersek 70 eder bizimkisi :)
satilir satilir elbet sonradan vag hayrani olan biri cikar basar parayi..en kotu gti aksesuarlari ben alirim bu golfu senin yuzunden aldik zaten :D
Satmaya karar verdiğim zaman komple sökucem arabayı anlaşılan :) Her parçasını biri istiyor :)
wiesmann
03-10-2014, 13:23
Satmaya karar verdiğim zaman komple sökucem arabayı anlaşılan :) Her parçasını biri istiyor :)
senin verdiğin emeğe yaptığın tüm harcamaya insanlar yarı fiyatını vermek dahi istemeyecek ***** "ölücü rulez"
ama benim gibi kendi yaptırmak istediğinde sonradan pahalı bulup yaptırmayacak en basit örnekleri led stop ve gti tampon (genel konuşuyorum)
bekle biraz bence istediğin paraya yakın bir fiyata gider.
senin verdiğin emeğe yaptığın tüm harcamaya insanlar yarı fiyatını vermek dahi istemeyecek ***** "ölücü rulez"
ama benim gibi kendi yaptırmak istediğinde sonradan pahalı bulup yaptırmayacak en basit örnekleri led stop ve gti tampon (genel konuşuyorum)
bekle biraz bence istediğin paraya yakın bir fiyata gider.
Acelem yok zaten satılmazsa kapalıda yatırıcam :)
devil_berk22
03-10-2014, 14:58
golf derim
Murat Ç.
03-10-2014, 17:48
aman abi söküp satarsan led stopları direk ben alayım bi pm atman yeterli :)
aman abi söküp satarsan led stopları direk ben alayım bi pm atman yeterli :)
Led stop önceliği Murat abiye ait kardeşim :)
90hp Golf bir de üstüne midline hayatta o parayı etmez. Yazık günah 90hp konulur mu o arabaya.
I30 da sevmiyorum ben ne kadar dolu olsa da, Ceed cok daha güzel I30dan.
'14 Ceed SW var bizde, çok memnunuz. Hem Golften 38hp daha güclü, hem çok daha dolu.
Bu sınıfta hiçbir markanın kötü arabası yok. Tercih-beklentilere göre model seçimi yapılabilir. Zamanında Golf'lerde arka süspansiyonu tam bağımsız muhabbeti vardı(şuan 140hp altı tam bağımsız değil.) İ30-ceed arka süspansiyonları mesela tam bağımsız. Ceed concept plus liste fiyatı 67.600 aynı donanımda Golf fiyatı *****:)
Ayrıca midline plus golfün konsol vs kalitesi comfortline modeli ile bir değil..
İ30 da ceed de çok mantıklı arabalar sürmeden karar vermeyin.