PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Körfez Pisti kaldırılacak ! ( Şaka gibi )

oKsEAt
03-10-2014, 10:19
Güne bu haberle uyanmak..

Şaka gibi.

http://www.mansetkocaeli.com/foto/20141002030047PISTM.jpg

Haber Linki
(http://www.mansetkocaeli.com/haber-53259_Korfez-Pisti-kaldirilacak)

STP
03-10-2014, 10:21
Helal olsun akp ye bunada el atti...

brave
03-10-2014, 10:24
Allah sonumuzu hayır eylesin diyicem ama hiç hayır değil ne zararları varsa bu pistin onlara :@

SekoLive
03-10-2014, 10:25
adamların derdi istanbulun zenginlerinin körfezde fingirdeşmesiymiş

allahdan zengin değiliz üstüme almadım :D

AKP’li üyeler, sözleşme şartlarına uymadıkları için ilgili meclis kararları ile yapılan sözleşmenin fesh edilmesini ve alacakların İstanbul Motor Sporları Derneği’nden tahsis edilmesini önerdi. Konuyla ilgili konuşan İsmail Baran, “10 tane İstanbullu zengin lüks arabalarıyla gelip burada fingirdeşiyor, yarışıyor. Bu bölgenin Körfez’e tek kuruş katkısı yok. Hafta sonları belediyemize şikayet yağıyor. Araçların yüksek sesleri var. Bu dernekten bizim 700 bin lira alacağımız var. Tek kuruş para ödememişler bize. Haciz yapılamıyor. Biz bu saltanata son vermek için karar alalım, taşın altına elimizi değil gövdemizi koyalım. Bu tahsisi kaldıralım” dedi

Shadow_Dancer
03-10-2014, 10:32
çok güzel avm'lik arazi aslında.. bu zamana kadar durdukları kabahat.

aliozel
03-10-2014, 10:32
Artık ne denir bunlara bilmiyorum. Bi eğlencemiz stres atmamız körfezimiz vardı. Onu da alıyolar.

baretta
03-10-2014, 10:34
Son körfez organizasyonunda birisiyle bayağı bayağı konuşmuştuk bu konuyu... Burayı bu kadar pasifize ettiklerine göre yakında patlar proje demiştim... Ne konut olur he buralar, çok da uçuk rakamlara satılır diye vs vs konuşuyorduk... Tanımışız artık herhalde yöneticileri...

Anıl E.
03-10-2014, 10:37
Bizim sivasta eski belediye başkanı BBP'Li Doğan Ürgüp çok güzel bir tesis yapmıştı . Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun eşinin adına . Toplam 3 ya da 4 kat kapalı otopark'ı mevcut . O otopark'ı halk'a açtı aylık sadece 75 tl'ye abonelik imkanı sundu . Son seçimlerde maalesef akp tekrardan belediyeye geldi.

Ve o tesis şu anda rent a car firmalarına kiralandı hem de komik rakamlara . Sanırım aylık daha fazla abonelik fiyatları olacak öyle söylüyor çalışanlar.

Konuyla alakası yok ama bunlar her yerde aynı , Allah başımızdan almadığı sürece bunlardan çekeceğimiz çok var .

Allah bu dünyada da öteki dünyada da bunların belasını versin . Eskiden küfür ederdik yine biz günaha giriyoruz değmeyecek kişiler için , şimdi Allah'a havale etmek en güzeli .

peace
03-10-2014, 10:41
körfez manzaralı konutlar... valla şahane para kaldırırlar ordan geç bile kaldılar aslında.

ahmet_xy
03-10-2014, 10:42
badem bıyıklılar ellerini attıkları her yeri kuruturlar. onlar ne sanattan, ne spordan, ne kültürden, ne estetikten anlarlar. onların tek anladığı şey rant ve paradır.

MertSerhanÖ.
03-10-2014, 10:50
Korfeze ne gerek var,yol yaptilar bi ton arkadaslar.Durmak yok yola devam.

AEAlmas
03-10-2014, 10:56
Sovme diyorlar sovmeden bu o.c lari nasıl anlatılır

B16
03-10-2014, 11:00
Bu projeyi, sonuna kadar destekliyorum. Ülkede ki avm ve manzaralı konut sayısı yetersizdi.

civelek
03-10-2014, 11:02
kararda haklım olabilirler rahatsız olmalarıda normal seslerden vs ordaki insanlar için daha eglenceli daha cok gerekli birşey yapılabilir ok ama bizim bence asıl eleştirmemiz gereken bence 2014 yılında istanbulda drag pisti yok adam gibi gidip vakit gcirebilecegimiz birine rant olmayan pistlerimiz olmalı asıl sıkıntı bu istanbul park gibi sehir merkezinden uzakta yaparsın bunu insanlarda rahatsız olmaz hiç bişeyde olmaz. ama bunlar yokken olanı yıkmakta sıkıntı

merttepe
03-10-2014, 11:22
Körfez pisti etraftaki evlerden daha önce vardı. Pistin etrafına ev yapıp sonra şikayet etmek asıl garip olan durum.

Tunahan Dülek
03-10-2014, 11:26
görende pist körfezde değil nişantaşında sanıcak

MCN21
03-10-2014, 11:31
Adamlar pist yapicagina olanida kaldiriyorlar... Korfezdekilerde hakli millet gidip orda patur kutur kesiciye girerse herkesde sikayetci olur bunu onlemenin en kolay yoluda pisti kapatmak. Ordan gelicek kazanci zaten tartismaya bile gerek yok! Ama madem kaldiriyorsun izmit istanbul arasina bir pist daha yap 2 sehirinde disinda olsun ! Herkes rahatlasin ama iyi niyet yok

ersandeniz
03-10-2014, 11:40
mütahitleri doldurursan belediye meclizine, böyle olur, adam varolan yatırımı yok etmeye çalışıyor, o yatırımı nasıl değerlendirebilirim diye uğraşır mı hiç.. rüyalarında bile bina dikmeyi görüyordur bunlar

free-hifi
03-10-2014, 11:40
Bonzai serbest pistte gaz atmak yasak!!!

FurkanElsiz
03-10-2014, 11:42
insanlar yolda değil pistte hız yapma düşüncesine alıştıkça başımızdakiler bizi yine yollara dönmeye zorluyor. sonra da 10 tane İstanbullu zengin sokaklarda tehlikeli yarışlar yapıyor, fingirdeşiyor derler. yazık..

atituti
03-10-2014, 11:45
Pistin ordaki evler sikayetci deniyor tam 10 sene once pistin ordaki mustakil evin bahcesinde gri lotus duruyodu bu adammi rahatsiz oluyomus simdi ?

levent
03-10-2014, 12:00
AQuapark yapıcaklarmış yerine ya...

Onurkk06
03-10-2014, 12:07
yobazlıkta son nokta vay arkadaş ulan istanbulun zengini dediğiniz bi siz kaldınız zaten zengin kendilerinden başka zengin kalmadı ki ülkede hepsinin altında en lüx arabalar onlarda

elpadre
03-10-2014, 12:12
hanı bır ara drag pıstı yapılıyordu o ıs ne oldu varmı bı gelısme ??

G_TT_I
03-10-2014, 12:13
Oğa pistte yarışıyorlarmış :)

Olayların ilk patlak vermesi 2004 gibi yapılan çok kalabılık olan organizasyonlardır, gelen her arabadan otopark ücreti diye belediyecilerin ücret kesmesi ve tek hafta sonunda yüksek para toplamaları ile çözülmüştü.

Daha sonradan az seyircili yada seyircisiz yapılan organizasyonlar belediye görevlileri tüm gün dikilip az para toplayamayınca ve yol üzerindeki esnafa katkısı olmayınca sıkıntı gene patlak verdi.

Toprak pist olduğundan beri oraya çökmeye çalışıyorlarda tüpraş orada inşaata nasıl izin verecek soru işareti.

crazydog
03-10-2014, 12:14
hey maşallah geç bile kalmışlardı ya avm aquapark her gördüğünüz boş alana avm dikin.

Anıl E.
03-10-2014, 12:41
Ben din kardeşlerimin oturdukları bölgede '' gidip arabalarıyla yanlaya yanlaya fingirdeşiyorlar dedirtmem.''

mert_can 41
03-10-2014, 12:45
Şaka gibi fuar aqupark eksikti zaten izmite bundan sonra erkes otobana kimsede bir şey diyemez beyinsizler

OrcunInce
03-10-2014, 12:47
Onu yıktıkları gün bir protesto yapılabilir, herkes akp il teşkilatlarının önünde sıfır mı çeker burn out mu yapar bilmiyorum ama, bu o.ç'lerin yanına kalmasın bu olay.

FurkanElsiz
03-10-2014, 12:49
Onu yıktıkları gün bir protesto yapılabilir, herkes akp il teşkilatlarının önünde sıfır mı çeker burn out mu yapar bilmiyorum ama, bu o.ç'lerin yanına kalmasın bu olay.

+1 :icon_tup::icon_tup::icon_tup:

ACTPK
03-10-2014, 12:52
Resmi yarışta siz nasıl araba sürüyorsunuz lan diye ralli pilotu tartaklayan zihniyet pistmi bırakır. Yakında o projede iptal olur Toki ev yapar

MCN21
03-10-2014, 12:53

Gec kalmistiniz... Arabalari toplarsiniz sonra otoparktan, yine her kose basindan arabasinda jant olana egzoz ucu olana hatta egzozu orjinal olana bile ceza yazarlar. Gelip burda konu acarsiniz tarfik sube cok kasiyor bu ne boyle. Aracimi garajda yatiricam diye.

Anıl E.
03-10-2014, 13:03
Gec kalmistiniz... Arabalari toplarsiniz sonra otoparktan, yine her kose basindan arabasinda jant olana egzoz ucu olana hatta egzozu orjinal olana bile ceza yazarlar. Gelip burda konu acarsiniz tarfik sube cok kasiyor bu ne boyle. Aracimi garajda yatiricam diye.

Korku cumhuriyetine boyun eğelim diyorsun her türlü .

rodya
03-10-2014, 13:11
Yıksınlar ve tüm deniz şeridine koca koca binalar diksinler.
diksinler ki fakirler denizi ancak resimlerde görebilsin.

OmerRS
03-10-2014, 13:13
Resmi yarışta siz nasıl araba sürüyorsunuz lan diye ralli pilotu tartaklayan zihniyet pistmi bırakır. Yakında o projede iptal olur Toki ev yapar

Resmi yarış olunca trafik kurallarına uymama gibi bir lüks mü var?

ACTPK
03-10-2014, 13:27
Kuralları ihlal eden bir durum yoktu. Darp edilen benim hocam ve takım direktörüm. En yakın aracın 100 metre arkadan geldiği yolda şerit içinde lastik isittigi icin oldu. 100 metre sonrada etap vardı zaten. Ayrıca yapılan hareketin kurallara uygun olmasa bile silah kabzası ile darp etme hakkını kim neye göre veriyor? Trafik polisi yokmu?

Berkan
03-10-2014, 13:29
@omerrs Günün sosyal mesajı senden galiba kurallara uymayan yada uymamış olabilir vatandası yarıscıyı vs.yi tartalama hakkını nerden buluyor ole bir lüksümü var polisin hayırdır

Anıl E.
03-10-2014, 13:30
Sırf muhalefet olmak için yazmayın bence.

Alpero
03-10-2014, 13:32
O aquapark ı bir taraflarına soksunlar

Buram buram yalaka yandaşa rant kokuyor

qatrio
03-10-2014, 13:33
Gidiyor gönlümün efendisi.

MertSerhanÖ.
03-10-2014, 13:33
bunlar iyi günlerimiz daha neler görücez neler.İyi uykular, tatlı rüyalar güzel ülkemin güzel insanları..

OmerRS
03-10-2014, 13:40
Verilen şiddetli tepkiyi hiçbir davranış haklı kılmaz elbette.

Haberin kendisine gelirsek, tam anlamıyla saçmalık. Herkes tabii ki de fikrini belirtmekte serbest ancak burada öneriyi sunan kişide insanları ayaklandırma amacıyla yapılan bir konuşma ve plan var. Zaten detayında bakarsanız bir pist için hem ahlak, hem maddi hem de rant açısından eleştirilerde bulunuyor. Nereden saldıracağını bilememiş belli ki. Buradaki en iyi savunma körfez pisti etrafında insanlara eleştirilecek malzeme vermemek olacaktır.

AşkınS.
03-10-2014, 13:40
Sorun yok otobanlarda 2 lira karsiligi gazlayabilirsiniz :) nasilsa her türlü yasak bu .

aykutsafakyaman
03-10-2014, 13:46
Bu oy coğunluğu ne *** bişey arkadaş . Hep gereksiz adamların yanında

Serhat Y.
03-10-2014, 13:57
bu nasıl zihniyet nasıl bi kafa yapısı ben anlayamıyorum. neden hazır kullanımda olan biyer yıkılır avm,otel,aqua park fuar alanı yapılırki başka alanmı yok. mevcut olanı korumak geliştirmek varken nedir bu beton merakı ben anlayamıyorum gerçekten amaç ne nasıl bi rant hırsıdır bu. ne istiyorlarki ağaçtan,böcekten, sudan yeşillikten.

ACTPK
03-10-2014, 13:59
@omerrs Günün sosyal mesajı senden galiba kurallara uymayan yada uymamış olabilir vatandası yarıscıyı vs.yi tartalama hakkını nerden buluyor ole bir lüksümü var polisin hayırdır
Yapanlar gorevli trafik polisi değil valiligin temin ettigi makam aracıyla o anda normal etap olarak belirlenmiş yoldan gecen bakan korumaları

ghibli06
03-10-2014, 14:01
pist yasak, gösteri yapmak yasak, balede tayt giymek yasak, tiyatroda muhalif oyun yasak, internette bazılarının belirlediği sayfalar yasak, okulda dövme yasak... peki ne serbest bu 'ileri demokrasi'mizde?

Anıl E.
03-10-2014, 14:09
pist yasak, gösteri yapmak yasak, balede tayt giymek yasak, tiyatroda muhalif oyun yasak, internette bazılarının belirlediği sayfalar yasak, okulda dövme yasak... peki ne serbest bu 'ileri demokrasi'mizde?

Hırsızlık abi..

İbrahim Erdem
03-10-2014, 14:25
Bize müstehak abicim. O yüzden üzülemiyorum bile.

"vay efendim zenginler fingirdeşiyor" yerine "oradan bizim elemanlar sağlam para kırıyor bol katlı rezidans avm falan bize de güzel sakal atıyorlar" deseler onu bile diyemiyorlar ^'!+++@/

Frid
03-10-2014, 14:27

Hırsızlık abi..

:Bravoo:

içerisinde gölet yok mu? nasıl bir yapılaşmaya sağlam zemin oluşturabilir ki? hem ne gerek var bu ülkenin otomobil sporuna ihtiyacı yok mu? pist çevresin de bulunan evler daha sonradan geldiğine göre gitmesi gerekenlerde onlar. pist gayette şehir dışında sayılır. hem yanında tüpraş yok mu nasıl sağlıklı kazasız belasız yapılaşma yapılacak? velhasıl ne gerek var hacı pist kalsın orada diyecek bir üye çıkmamış mı? nasıl bir para hırsı bu?

2jz
03-10-2014, 14:33
Adamlar tarihi mirasımızı yakıp yıkıp rezidans avm yapıyorlar, harfiyat işi bu kadar kolay gariban körfeze mi acıyacaklar?

BEEPower
03-10-2014, 14:55
adamların derdi istanbulun zenginlerinin körfezde fingirdeşmesiymiş

allahdan zengin değiliz üstüme almadım :D

AKP’li üyeler, sözleşme şartlarına uymadıkları için ilgili meclis kararları ile yapılan sözleşmenin fesh edilmesini ve alacakların İstanbul Motor Sporları Derneği’nden tahsis edilmesini önerdi. Konuyla ilgili konuşan İsmail Baran, “10 tane İstanbullu zengin lüks arabalarıyla gelip burada fingirdeşiyor, yarışıyor. Bu bölgenin Körfez’e tek kuruş katkısı yok. Hafta sonları belediyemize şikayet yağıyor. Araçların yüksek sesleri var. Bu dernekten bizim 700 bin lira alacağımız var. Tek kuruş para ödememişler bize. Haciz yapılamıyor. Biz bu saltanata son vermek için karar alalım, taşın altına elimizi değil gövdemizi koyalım. Bu tahsisi kaldıralım” dedi

O elinizin gövdenizin üstündeki taşa oturtmak lazım sizi . . yıkım tarihi gerçekleşirsse . protesto yapalım arkadaşlar.

BEEPower
03-10-2014, 15:01
ben şimdi gaza geldim yazdım . bir çoğumuz gaza geldik ama . Bu haberin gerçek bir haber oldugundan eminmiyiz ?

oxygen
03-10-2014, 15:10
Taşlanmak istemiyorum ama şu andaki federasyonun ya da geçmiştekilerin hiç mi hatası yok? Pist yapamıyorsun tamam anlıyorum ama elindeki pist için ne yaptın ne geliştirmeler yaptın diye soruyorum bende federasyona.

Bi asfalt bi ses perdesini mi hak ediyordu körfez?

MCN21
03-10-2014, 15:25
Korku cumhuriyetine boyun eğelim diyorsun her türlü .

Yazdigimin korku cumburiyetiyle alakasi yok sen oraya gidip kesiciye girip burnout yapinca pisti birakicaklar mi zannediyorsun. Bak neler yapiyorlar pisti kapatmayalim mi diyicekler ? Az onceki konu benzine zam gelince sagda solda 0 cizen insanlarin zihniyetinden farkli degil. 2 gazeteci gelicek videolarinizi cekicek protesto yaptilar diye. 4-5 apaci gelicek ne yaptigi belli degil, halkada boyle gosterilicek sen istedigin kadar davanda hakli ol!

halilkarakas
03-10-2014, 15:54
bu insanlar beynini yemiş

Sh4rk
03-10-2014, 16:04
Para lazim mecbur

Evrenoz
03-10-2014, 16:20
Siyaset yapmayın yaaaaeee

Şikayetlerimizi Digiturk'e bildirelim.. Körfez yıkılır, yerine AVM yapılır. İsabet de olur.. 3-5 zenginin fingirdeşmesi için pist mi olurmuş...

Ancak ucu değince "la herif dalgayı kaldırmış" diyenlere dank eder belki..

Sebring
03-10-2014, 16:35
Abiler bu fingirdeşme nasıl oluyor? Nasıl bir ortam var Körfez'de? O kadar adam nasıl fingirdeşti draglarda,pist günlerinde bi deyiverin hele....
Daha yazacağım da,neyse....

Ozan Özer
03-10-2014, 16:39
Yerine bol bol bank koysunlar..manzaraya karşı yiyişecek namuslu akpliler otursun!!

Shadow_Dancer
03-10-2014, 16:41
Arkadaşlar ülkemizin gelişmesini istemeyenler var aramızda, pistin arazisini size yedirmeyiz. :)

Sebring
03-10-2014, 16:42
fingirdemek
(nsz) 1. Dikkati çekecek kadar kırıtkan, oynak davranmak: “Senin tabirince kadın erkek hayli fingirdediler.” -H. E. Adıvar. 2. Gülüşerek sohbet etmek.
TDK'dan alıntıdır.
Yahu neler olmuş o duvarların arkasında.....Tövbe yarabbi....aboowwww....

Maxi
03-10-2014, 16:46
olay ak parti falan değil
chp iktidar olunca her yer pistmi olacak sanıyorsunuz siz?

mesele insanların bozuk DNA sı ile ilgili.
o yukarıdaki insanların hatta o kadar yükselmeye gerek yok türkiyenin %90 nının otomobil olayına bakış açısı ile ilgili
her sene 6000 kişi yollarda ölmüyormu?
her akşam haberlerde en az 2 tane ölümlü trafik kazası yokmu?

ben artık insanların ölmekten hoşlandığını düşünmeye başladım.
AT kafalı biz türklerin %80 ni araç kullanmayı bilmiyor, varmı buna itiraz edecek baba yiğit??

bu kadar net, öyle böyle değil, kabak gibi ortada olan bu sorun varken birde pist kaldırmak ne demek?
kimse birşey öğrenmesin, zaten heryer öküz dolu , mallar iyice trafiğe aksın

inşallah bu haber doğrudur ve inşallah bu karara onay verenlerin yakınları trafik kazasında ölür.amin

birisi şunu araştırabilirmi?
yada böyle bir kaynak bilgi yazılımı acaba bir yerde?
almanya-fransa-ingiltere gibi ülkelerde şu an kaç tane pist var (gokart pistleri hariç)

edit:
imla

bilalMW
03-10-2014, 17:13
aminnnn abi.

HondatugraL
03-10-2014, 17:16
insanın çok şey diyesi geliyor diyemiyor.

Honda Type_R
03-10-2014, 18:23
Cok bile durdular diye dusunmeye baslamistim ki adimi atmislar.Yazik ne denebilirki insanlari piste cekmeye calisirken sen kaldir pistleri ortadan millette yollara dussun bravo valla guzel calisma

997TT
03-10-2014, 18:29
Zıhnıyet bu;10 tane zengın yarısıyor ve fıngırdesıyor,halkımız rahatsız!
Yanı ortaokul ogrencısı kızın sacından tahrık olan orrrooosspu cocugu ıle aynı zıhnıyet.para adanmıs dın kısfesı altında rantcılık!
Toplantı notunun bır kısmı;
Bölgedeki yarış pistinin kaldırılmasının daha önce de gündeme geldiğini belirten Fevzi Canbaz, “Yıllar önce de böyle bir çalışma yapmıştık. Ben il genel meclisi üyesiydim. Mükemmel, isabetli bir fikir almışsınız. O bölgeyi aqupark yapabiliriz, fuar alanı inşa edebiliriz. Fakat o derneğin çok yukarılarda adamları var. Duvara toslamayalım” şeklinde konuştu. Kararlı olduklarını belirten Başkan Baran da, “Biz başımızı halkın sinesine dayamışız. Kimseden korkumuz yok. Burada Ankara desteği olmadan bir şey yapılamaz bunu biliyoruz. Büyükşehir Belediyemiz bize destek veriyor. Bakanımızla da görüşeceğiz. Buradaki bu uygulamaya son vereceğiz. Bu pisti buradan kaldıracağız” ifadelerini kullandı. Bölgenin derneğe tahsisi oy birliği ile kaldırıldı.

Zıhnıyet bu!

Evrenoz
03-10-2014, 18:50
İstanbulpark'ı da tokiye devrettik mi hayırlısıyla; erkek erkeğe fingirdeşen zengin istanbul serserilerinden kurtuluruz Allah'ın izniyle..

ef186
03-10-2014, 18:55
Bişey yok ortada arkadaşlar rahat olun .
Kimsenin pisti kapatma kaldırma falan gibi bir durumu yok boşuna klavyenizi zorlamayın .

MertSerhanÖ.
03-10-2014, 18:58
Bişey yok ortada arkadaşlar rahat olun .
Kimsenin pisti kapatma kaldırma falan gibi bir durumu yok boşuna klavyenizi zorlamayın .

Buğra abi nedir peki bu olay.Oylama kabul olma durumu falan.İşin aslı astarı nedir ?

c20let
03-10-2014, 19:05
Tepki göstersekte bir halta yaramayacak diyenler haklı bende biliyorum ama tarafımız belli olur hiç olmazsa.

dj_batukaan
03-10-2014, 19:08

projesi zaten çizilmiştir onun

Sorun yok otobanlarda 2 lira karsiligi gazlayabilirsiniz :) nasilsa her türlü yasak bu .

o beleş fingirdeşmeye girer :)

Asla ve asla kafanı kaldırmadan, etrafına bakmadan, kimseye muhalefet olmadan ve asla kışkırtıcı hareketşler yapmadan sabah işe akşam evine dönmek serbest. Başka türlü sıgırlaştırılamayız

ef186
03-10-2014, 19:09
Buğra abi nedir peki bu olay.Oylama kabul olma durumu falan.İşin aslı astarı nedir ?

Klüp dedikleri İMK . İmk ile olan durum fesih zaten pist tosfedin yahu yani ortada olmayan bi klüple imzaladıkları şeyi fes etmişler kanımca siyasi hareketler gösteriş bla bla ...
Bi durum yok ortada olursa zaten körfezde yatarız genede o piste kimseyi dokundurmayız .

Mutu
03-10-2014, 19:19
Körfez istanbula bağlanıp oraya avm yapılsın, ***** istanbulda hala kişi başına düşen avm sayısı 1i bulmadı :( :(

overblack
03-10-2014, 19:27
Klüp dedikleri İMK . İmk ile olan durum fesih zaten pist tosfedin yahu yani ortada olmayan bi klüple imzaladıkları şeyi fes etmişler kanımca siyasi hareketler gösteriş bla bla ...
Bi durum yok ortada olursa zaten körfezde yatarız genede o piste kimseyi dokundurmayız .

Buğra bunların taktiği bu zaten kardeşim. tepki toplayacağını düşündükleri bir proje için kendi adamlarından bir dallama bu şekilde bir basın açıklaması yapıyor. bunlarda gelen tepkiyi ölçüyorlar.eğer çok ses çıkmayacak gibiyse proje uygulanıyor. Ama umarım senin dediğin gibi olur.

MertSerhanÖ.
03-10-2014, 19:35

Teşekkürler abi aydınlattığın ve bilgilendirdiğin için.Beklemedeyiz bakalım.

rekord2000
03-10-2014, 23:31
Hazırlanan yeni avmler geliyor! Kulagımızın arkası da nasır tuttu artık be

blow07
04-10-2014, 09:58
Sonra vay efendim motorsporlarında çok geriyiz ..

Caesar
04-10-2014, 11:33
O pist %99.9 yıkılacak yeri peşgeş çekmek için çok ideal ve sizde en fazla 2-3 gün internetten forumdan falan söveceksiniz geçecek. 3 ay sonra bir izmit körfez pisti varmış kimsenin aklının ucuna bile gelmeyecek.

Bunları hep yaşadık o yüzden doya doya sövün kankalarım. Nasılsa unutacaksınız.

aliasfur
04-10-2014, 12:10
moralim cok bozuldu bayram günü :S :S :( :(

ontheair
04-10-2014, 12:56
Şimdi biraz da çuvaldızı kendimize batıralım. Bnu yaparken yayınlanan haberi baz aldığımı da belirteyim de sıkıntı olmasın.

Eğer denildiği gibi TOSFED'in belediye'ye 700 bin lira gibi bir borcu varsa ve adamlar tahsisi buna dayanarak kaldırıyorlarsa sonuna kadar haklılar. Siz evinizde kira vermeden oturan birine göz yumar mısınız? Kiracıyı çıkartır başka birine kiraya verirsin.

Ayrıca dediği de doğru. Memelektte otomobil hala lüks olduğundan bunun sporu da zenginlere ait oluyor. Adam haklı beyler!

Fakat atlanan bir nokta var. Pistlerin sahipleri artık Gençlik ve Spor Bakanlığı. Gerekirse TOSFED'in borcu bakanlık tarafından ödenir ve Belediyenin mağduriyeti giderilir. Bakanlıkta başka birine kiraya verir.

He bu arada şu AKP'li tayfa nerede? Bunun da vatana millete yararlı yönlerini bir açıklasınlar bakalım da görelim.

K0213
04-10-2014, 13:03
plakaları söküp caddeleri pist yapmak lazım ama trafik adabımıza uymuyor ;)

Volkann
04-10-2014, 13:35
insanları piste teşvik edeceklerine , pistteki insanları caddelere teşvik ediyorlar bu nasıl bir zihniyet.

Draniela
04-10-2014, 13:40
sonra haberlere çıkar trafik canavarları şöyle yaptı böyle yaptı.
öyle her şeyi bızıklasınlar daha neler çıkacak.
uyuşturucu kullananlara önce el atsınlar sonra arabanın sesine ötsünler.

ef186
04-10-2014, 18:56
Şimdi biraz da çuvaldızı kendimize batıralım. Bnu yaparken yayınlanan haberi baz aldığımı da belirteyim de sıkıntı olmasın.

Eğer denildiği gibi TOSFED'in belediye'ye 700 bin lira gibi bir borcu varsa ve adamlar tahsisi buna dayanarak kaldırıyorlarsa sonuna kadar haklılar. Siz evinizde kira vermeden oturan birine göz yumar mısınız? Kiracıyı çıkartır başka birine kiraya verirsin.

Ayrıca dediği de doğru. Memelektte otomobil hala lüks olduğundan bunun sporu da zenginlere ait oluyor. Adam haklı beyler!

Fakat atlanan bir nokta var. Pistlerin sahipleri artık Gençlik ve Spor Bakanlığı. Gerekirse TOSFED'in borcu bakanlık tarafından ödenir ve Belediyenin mağduriyeti giderilir. Bakanlıkta başka birine kiraya verir.

He bu arada şu AKP'li tayfa nerede? Bunun da vatana millete yararlı yönlerini bir açıklasınlar bakalım da görelim.

Arkadaşlar Bu bahsedilen mebla istanbul motorsporları klübü yani İMK nındır .
TOSFED in herhangibir borcu yoktur .
İMK pistin bundan 2-3 sene önceki resmi işletmecisidir ve pist TOSFED e devrolmuştur .
Şuanki durum pisti bağlamaz TOSFED ide bağlamaz .
Bilgi karmaşası olmasın diye yazayım istedim .

onursumer
04-10-2014, 19:55
ozaman büyük ihtimalle pistin hala imk nın olduğunu duşunerek edilen bir hareket veya reklam olup ortalığı karıştırma derdindeler

genelde bu tarz haberlerin altından illaki farklı amaç için birşeyler çıkıyor

okankrgz
04-10-2014, 23:50
Pist kapatılsa bile bu alana herhangi bir yerleşke, eğlence alanı vs. yapılamaz.. TÜPRAŞ ve diğer petro kimya-lpg dolum ve depolama tesislerinin kapasitesi hesaplandığında mevcut yerleşim alanlarının dahi risk altında olduğu görülmektedir.
Bu tarz rafinerilerin yerleşke alanlarından Min. 2500 metre uzaklığında olması gerekirken, nerdeyse tel örgünün dibinde vatandaşın evi var artık :) Mahkemeye verildiği takdirde belediye meclis kararı durdurulabilir :)

kelalper
05-10-2014, 12:47
tüpraş varken etrafta ev yoktu. Pist yapıldı gene ev yoktu. Sonra evleri diktiler şimdi pisti kaldırıolar. Atatürk havalimanı kurulduğunda da etrafta hava harp okulu lojmanları ve küçücük yeşilyurt yeşilköy vardı. O da yazlıktı. Sonra florya yapıldı hop halkalı geldi ikitelli geldi. Sonra dediler ki şehrin içinde havalimanı mı olur kaldırın. Hop 3. havalimanı yapılıyor. Bu sadece akpnin suçu değil bütün rantçı belediyelerin suçu. AKP de bundan öncekilerin yaptığı ortaların golünü atıyor.

CTG
05-10-2014, 14:44
tüpraş varken etrafta ev yoktu. Pist yapıldı gene ev yoktu. Sonra evleri diktiler şimdi pisti kaldırıolar. Atatürk havalimanı kurulduğunda da etrafta hava harp okulu lojmanları ve küçücük yeşilyurt yeşilköy vardı. O da yazlıktı. Sonra florya yapıldı hop halkalı geldi ikitelli geldi. Sonra dediler ki şehrin içinde havalimanı mı olur kaldırın. Hop 3. havalimanı yapılıyor. Bu sadece akpnin suçu değil bütün rantçı belediyelerin suçu. AKP de bundan öncekilerin yaptığı ortaların golünü atıyor.

plansızlığın sonucu, ataşehirin ortasında hal var gümrük var daha bunların yerini değiştirmeden etrafı sitelerle dolduruyolar şimdi bile o civardaki trafik sinir bozucu 3 sene sonra ne olacak belli değil

bence önce istanbul ile izmit arasına güzel bi tesis yapılmalı (pist) sonra körfezi kaldırsınlar, çevre sakinler ses oluyo diye şikayet ediyosa söyleyecek bişey yok bunun hastası yaşlısı bebeği var bişey diyemezsin

ama zihniyet garip , istanbul park ilk yapıldığında ülke turizmine katkıda bulunacak diye pazarladılar :) komedi

Patisever
05-10-2014, 15:11
Sımdi bunarabalar neden yollarda pistler yapılsın pistlere gidin diyen kekoların yazılarımı bekliyorum bu yavsaklara inat yollara duseceksin cayır cayır bağırtarak arabayı

997TT
05-10-2014, 23:14
2 sene once sirf bu yuzden tupras cevresinde evleri kaldiralim dediler. Dedik ok,ne guzel belediyecilik,halkini dusunuyor dedik. Adamlar arayi bizden istedi aq! Ulan biz varken etrafda in cin oynasiyordu! Evi yap sonra faturasi yine bize!
Topu sahtekar bunlarin!!!

41nv313
05-10-2014, 23:33
utanıyorum bazen yaşadıklarımızdan ayıp resmen ya...