Orijinalini görmek için tıklayınız : İbiza Cupra - Polo GTİ - İbiza Cupra
Polo GTİ : RSA Yazılım , DV, DP, Eksoz
GKL Cupra : RSA Yazılım, DV, DP, Eksoz, Forge wg, Forge Cooler, Filtre kit , Meth injection, O.Z Jant, Dsg yazılım
UV Cupra : RSA Yazılım, DV, DP, Eksoz, Forge wg
Araçların hepsi CTH motor'dur.
UV Cupra ve GTİ'ın 100 - 200 süreleri DBN ile ölçülecek
GKL Cupra 100 - 200 / 11.7 sn stock turbo ile
Keyifli denemeler için herkese teşekkürler.
http://www.youtube.com/watch?v=pYmh12gKySA
http://www.youtube.com/watch?v=1Gyhyp17vXk
http://www.youtube.com/watch?v=5GdCOwOlk4g
Suleyman
04-10-2014, 16:33
Keyifle izledim
Canselmo
04-10-2014, 16:50
masallah 3 üde ayrı gidiyo cidden
MertSerhanÖ.
04-10-2014, 17:03
Masallah cok guzel olmus denemeler.Cekimler yine cok basarili :p :)
Keyifle izledim
Çekimler Emre'ye aittir. Her zamanki gibi başarılı çekimleri için kendisine teşşekür ederiz
masallah 3 üde ayrı gidiyo cidden
Teşekkürler,
Masallah cok guzel olmus denemeler.Cekimler yine cok basarili :p :)
Adaş satmasaydın canavarı, senin araçta yazılımdan sonra merak konusu idi :)
MertSerhanÖ.
04-10-2014, 17:09
Adaş satmasaydın canavarı, senin araçta yazılımdan sonra merak konusu idi :)
Yahu bekledim bekledim cikicagi yok dedim musterisi cikti verdim 2 hafta sonra yazilim cikti.İcimde kalmadi degil ama kismet degilmis diyip avutuyoruz kendimizi:)
Benim araç ile müsait bir zamanda istediğin kadar gazlayabilirsin :)
Videolar çok güzel arabalarinda maaşallahı var.
MertSerhanÖ.
04-10-2014, 17:26
Benim araç ile müsait bir zamanda istediğin kadar gazlayabilirsin :)
evy abi çok teşekkür ederim.İstanbula geldiğimde haberleşelim
OrcunInce
04-10-2014, 18:13
Siyah Polo hep 2. kornada basmış :)
Güle güle kullan Mert. :)
300'e kadar bassaydınız, erken kesmişsiniz? :D
Maşallah baya hızlısınız her biriniz :)
penguinhakan
04-10-2014, 18:23
Çekimler harika , güzel denemeler olmuş , stock turbo ile harika gidiyorlar.
Tebrikler Mert Bey takdir ettim videoları. O speclerle bu kadar yürümek çok iyi bir gün aracınıza binme şerefine erişebilirmiyiz mümkünse. Bide bıraksana oğlum 260 nedir la çek ayağını :D
Siyah Polo hep 2. kornada basmış :)
Güle güle kullan Mert. :)
Teşekkür ederim Orçun
300'e kadar bassaydınız, erken kesmişsiniz? :D
Maşallah baya hızlısınız her biriniz :)
Ahahaha eyvallah bro :)
Tebrikler Mert Bey takdir ettim videoları. O speclerle bu kadar yürümek çok iyi bir gün aracınıza binme şerefine erişebilirmiyiz mümkünse. Bide bıraksana oğlum 260 nedir la çek ayağını :D
Kanka forge wg, cooler ve filtreden sonra beklerim :) Tek'e tek denemede 260'ın bir tık daha üstü olduda ***** iki el direksiyon :)
Çekimler harika , güzel denemeler olmuş , stock turbo ile harika gidiyorlar.
Teşekkür ederim Hakan abi
Wg cooler olmadan binelimde görelim o speclerde ne oluyor anlarsınya :) şaka maka çok güzel gidiyor binelimde teşvik olsun bizede.
Tabiki Zeki'cim haberleşiriz :)
Bugun polo gti i saniyorum bayrampasa ikea uzerindeki viyaduk te aksaray istikametine giderken gordum sag seritten yawas yawas gidiyordu ***** 260 gormus olgunlugu vardi. Avrupa yakssinda oturiuosunuz sanirim bigun biyerde gorusup tanismak isterim. 2013 stock polo gti imiz icin iyi bir referans olursunuz. Masallah kazasiz belasiz kullanin.
Bugun polo gti i saniyorum bayrampasa ikea uzerindeki viyaduk te aksaray istikametine giderken gordum sag seritten yawas yawas gidiyordu ***** 260 gormus olgunlugu vardi. Avrupa yakssinda oturiuosunuz sanirim bigun biyerde gorusup tanismak isterim. 2013 stock polo gti imiz icin iyi bir referans olursunuz. Masallah kazasiz belasiz kullanin.
Teşekkür ederim. Avrupa yakasındayım ama bugün o istikamette hiç bulunmadım. Tanıyanlar bilir normalde cok sakin kullanırım. Bende bir kahve içip tanışmak isterim. Numaranızı ve isminizi pm atarsanız, sizinde uygun olduğunuz bir günde görüşebiliriz.
yusuf yılmaz
04-10-2014, 20:24
Bizde ancak arkadan deneyenleri izledik uslu uslu gecenin top i Mert in aracini bende hayretle izledim izledik
Mehmetmert
04-10-2014, 21:32
260da bitmis deneme ya masallah :) Zevkle izledim...
Tüm araçların maşallahı var
merak ettim bırakmasanız kaça kadar çıkacaktı acaba :)
Maşallah araçlara.260'a kadar ki çıkış çok iyi.Polo yüksek hızlarda da gayet iyi gözüküyor.Ben passatla bile 200+da inceden korkmaya başlıyorum:)
Polo ile 220+ dan itibaren obur tarafla irtibat kurmaya basliyorsunuz zaten :) hafif olmasi sanirim bunda en onemli etken. Heleki 240+ da biraz sert fren yaparsaniz ki hic tavsiye etmiyorum arkasi bayagi geziniyor..Ama 220- de hic sikinti yok.
emrah-58
05-10-2014, 00:06
cupralar sekiyo maşallah :)
alper1701
05-10-2014, 00:42
yanımızdan 240+ gecmeyediniz iyidi tırstım :D deneyen araçlara masallah hepsi çok hızlı gkl farklı bi dünya zaten :D
Videolar gerçekten güzel .. cekenlerin ellerine sağlık :)
gti ın sol direğe sıcan kuş esaslıymış :D
Masallhh araçlara guzek denemeler olmus
alperkmen
07-10-2014, 10:09
Maasallah araclara.Sıyah polo yeni sahibinde güzel bakılıyor ;)