Orijinalini görmek için tıklayınız : Megiuars Ultimate Compound Hakkında
SerhatA.
05-10-2014, 13:06
Elle amatör uygulama için meguiars ultimate compound ürününü aldım, fakat sadece siyah bi arabada denedim megiuarsın pedi ile uygulayıp bez île sildim ama pek fark görmedim. Daha önce bu ürünü kullanıp memnun kalan varmı? Yada ben mi yapamadım anlayamadım. Normaldr megiuarsın boya korumadı ve ince cilasını uyguluyorum onlar kadar parlatmadı.
o ürün çizik giderici pasta diye geçiyor ? parlaklığı wax(cila) kadar olmamalı diye biliyorum..
imprezaWRC
05-10-2014, 13:49
Ultimate compound ağır aşındırıcı içeren pasta sınıfında olan bir ürün. Elle çizik gidermeye de çok uygundur, muhtemelen siz yeteri kadar baskı uygulamadınız ve ürünü erken sildiniz.
Ürünü sürdüğünüz yerde kaybolana kadar çalışmanız lazım. (tamamen kaybolmaz ama hafif puslu ve yağlı bir görüntü oluştuğunda silmeniz lazım)
SerhatA.
05-10-2014, 14:00
Ultimate compound ağır aşındırıcı içeren pasta sınıfında olan bir ürün. Elle çizik gidermeye de çok uygundur, muhtemelen siz yeteri kadar baskı uygulamadınız ve ürünü erken sildiniz.
Ürünü sürdüğünüz yerde kaybolana kadar çalışmanız lazım. (tamamen kaybolmaz ama hafif puslu ve yağlı bir görüntü oluştuğunda silmeniz lazım)
Evet biraz erken silmiş olabilirim ve sildîkten sonrada baya yağlı bi görüntü mevcuttu. Sanırım bidaha deneyip daha fazla bekletip güzel bi şekilde silecem. Siz üründen memnunmusunuz peki ?
öncelikle siz o ürünü hangi amaçla aldınız ? Beklentiniz nedir ?
eğer parlaklık bekliyorsanız, yanlış ürünü almışsınız.