Orijinalini görmek için tıklayınız : Techde üyelere hesaplı trafik sigortası / kasko yapan arkadas
turkerrr
01-02-2017, 11:03
Trafik sigortasında iddaalı fiyatlar için pm atabilirisiniz :)
Sigorta sektöründe Kasko-Trafik kesmeye yetkili tüm şirketlerden poliçe hazılıyorum.
teklif@gokselsigorta.com mailden ulaşabilirsiniz.
ethica sigorta nasıldır ? kaza bela durumunda karşı taraftan küfür yemeyelim
ScarpRex
24-03-2017, 23:37
Bana 2k TL sigorta çıkıyor daha uygun çıkarırım diyen varsa atayım bilgileri.
chatlaxs
25-03-2017, 01:04
Bana 2k TL sigorta çıkıyor daha uygun çıkarırım diyen varsa atayım bilgileri.
pm attım :)
Senol Demirağlı
26-03-2017, 11:56
Fiat palio 1.3 multijet kamyonet aldım.Sigortası bana ortalama tahmini ne çıkar?üstüme alacağım ilk araç olacak.
15 farkli sirketten fiyat alismasi yapabiliyorum. Teklif almak isteyenler pm atabilir.
ProdriveSTI
26-03-2017, 15:06
25 şirketten teklif veriyorum.En uygun fiyatlar için pm atmanız yeterlidir.
barakuda26
12-04-2017, 18:46
Gün içerisinde whatsapp'tan ulaşırsanız elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım 'trafik, kasko, dask, konut' hertürlü sigorta işleminde.
0506 319 2891
EnesAksu
13-04-2017, 07:16
Pendik te Göksel abi vardı forumda herkes ona yaptırırdı. en uygununu söyler yapardı isteyene numarasını verebilirim. Gerçi görünce yorumu yazar kendi :)
ProdriveSTI
13-04-2017, 07:31
Teklifleriniz için pm atmanız yeterlidir.
almayı düşündüğüm aracın sistem üzerinden exper raporuna ve kazalı resimlerine ulaşabilacek ,yardımcı olacak varmı aramızda ?
turkerrr
13-04-2017, 09:04
almayı düşündüğüm aracın sistem üzerinden exper raporuna ve kazalı resimlerine ulaşabilacek ,yardımcı olacak varmı aramızda ?
Hasar serviste yapıldı ise onarım aşamalarının fotoğrafları kayıtlarda çıkıyor. Ben daha önce iki kez servisten aldım.
Hasar serviste yapıldı ise onarım aşamalarının fotoğrafları kayıtlarda çıkıyor. Ben daha önce iki kez servisten aldım.
satıcının söylediğine göre anlaşmalı özel serviste yapılmış.
Şirketten bayan arkadaş 2014 Merso B180 almış ağır hasar kayıtlı olduğunu bilerek. Fakat kasko yapılamadığını aracı aldıktan sonra öğrenmiş.
Kasko yapılabilmesi konusunda yardımcı olabilecek, fikir-teklif verebilecek var mıdır?
turkerrr
13-06-2017, 15:14
Bilgileri pm atarsanız bakarım. Daha önce adına kaskolu araç varsa onunda plakasını yazarsanız indirim uygulanabilir.
Bilgileri pm atarsanız bakarım. Daha önce adına kaskolu araç varsa onunda plakasını yazarsanız indirim uygulanabilir.
Tşk ederim, yarın ileteyim arkadaşa.
ProdriveSTI
13-06-2017, 19:47
Tşk ederim, yarın ileteyim arkadaşa.
Bana da yollarsanız bakabilirim
Kasko fiyatlari ne durumda? Beklesek fiyatlar duser mi artar mi? Ön görmek mumkun mu?
chatlaxs
15-07-2017, 00:06
Kasko fiyatlari ne durumda? Beklesek fiyatlar duser mi artar mi? Ön görmek mumkun mu?
kasko araç sahibinin mesleği indirim oranı aracın markası modeline göre değişiyor. Aracı yeni aldıysan tescil tarihi geçecek devam eden varsa bittiyse indirim hakkın bitebilir Beklersen muhtemelen fiyat artacak :)
streetracer_nos
22-07-2017, 00:32
plakadan sürücü bilgileri için yardımcı olabilecek var mı
turkerrr
22-07-2017, 10:45
plakadan sürücü bilgileri için yardımcı olabilecek var mı
tramer yalnızca plakadan sorgulamayı kaldırdı, şuanda biraz zor bulunur.
onursumer
22-07-2017, 10:48
tramer yalnızca plakadan sorgulamayı kaldırdı, şuanda biraz zor bulunur.
şuan üzerime 1 tane aracım var 2. yi aldığımda indirimlerimi o araçta kullanabiliyormuyum yoksa illa diğerinin satış mı vermem gerek ?
2. sorumda indirimsiz olarak kaskoyu vs yapsam seneye ayrıca ona hak kazanıyormuyum ?
turkerrr
22-07-2017, 10:51
şuan üzerime 1 tane aracım var 2. yi aldığımda indirimlerimi o araçta kullanabiliyormuyum yoksa illa diğerinin satış mı vermem gerek ?
2. sorumda indirimsiz olarak kaskoyu vs yapsam seneye ayrıca ona hak kazanıyormuyum ?
2. araca indirim geçmiyor. İndirimsiz olarak kasko yaptırıp seneye iki araca da ayrı ayrı indirim kazanmış olursun.
onursumer
22-07-2017, 13:23
2. araca indirim geçmiyor. İndirimsiz olarak kasko yaptırıp seneye iki araca da ayrı ayrı indirim kazanmış olursun.
diğer aracın satışını zerime aldıktan 1 hafta sonra indirim hakkım bulunan aracı satsam kullanabilirmiyim ? ona gore en kotu diğer aracımın satışını başkasına vericem :D
chatlaxs
22-07-2017, 14:04
diğer aracın satışını zerime aldıktan 1 hafta sonra indirim hakkım bulunan aracı satsam kullanabilirmiyim ? ona gore en kotu diğer aracımın satışını başkasına vericem :D
yeni aracın trafiğini yapmadan önce indirimli olanı satman gerek kasko araç değişiklik zeyili ilede yapılabilir
onursumer
22-07-2017, 16:13
yeni aracın trafiğini yapmadan önce indirimli olanı satman gerek kasko araç değişiklik zeyili ilede yapılabilir
bu kotu oldu neyse en kotu satışı alıp garaja koyarım diğerinin satışını yapıp oyle sigorta kasko yaparım
trafik sigortası için fiyat çıkarabilecek arkadaşlar bir özel mesaj atabilirlermi acaba?
teşekkürler
Trafik-Kasko teklif için mail adresim teklif@gokselsigorta.com
Mailde hızlı geri dönüş için cep numarası mutlaka yazalım.
dolu felaketi sonrası kasko ve sigorta fiyatlarında yükselme oldu mu? bu durum fiyatları etkiledi mi?
chatlaxs
01-08-2017, 00:12
dolu felaketi sonrası kasko ve sigorta fiyatlarında yükselme oldu mu? bu durum fiyatları etkiledi mi?
Hayır şuanda herşey normal seyrinde :) Kasko zaten çok parametreli bişey trafik sigortası gibi değil araç sahibinin yaşı aracın markası modeli daha önceki indirimi/sürprimi kaskoya eklediğiniz çıkardığınız teminatlar vs bisürü değişken var :)
Sigortada taksit olayını kaldırmışlar 8-10 yada daha fazla sigorta yapan firma var mı ?
turkerrr
11-08-2017, 10:23
Sigortada taksit olayını kaldırmışlar 8-10 yada daha fazla sigorta yapan firma var mı ?
bazı şirketler devam ediyor taksite, birçoğu tek çekime döndü.
bazı şirketler devam ediyor taksite, birçoğu tek çekime döndü.
Teşekkürler abicim
chatlaxs
11-08-2017, 12:32
Trafik sigortasını soruyorsan çoğu şirket peşin geçiyor taksitli yapanlarda var 3-4 taksit. Kasko için 8- 9 taksit zaten aynı şekilde devam ediyor bişey değişmedi
By CrAzY
28-08-2017, 14:56
Sigorta için yardımcı olacak varmı bi fiyat alacağım uzun yola çıkmadan yaptırayım sorun olmasın.
turkerrr
28-08-2017, 17:21
bilgileri pm atarsanız bakabilirim
Beyler merhaba,
Esime araba bakarken 2 gun once denizli cardak da bi ford fiesta ile anlastik. Aracin plaka ruhsat bilgilerini aldim. Sorgulatmak icin, cuma gunude gidip alicaktik akli sira eleman bizi dolandirdi. İlan parasi attim araci yayindan kaldir diye, daha once hic yapmazdim 3 aydan beri beklemekten skldigimiz icin temiz olsun dusuncesiyle gonderdik 100 lira ne ben zengin olurum ne o. Simdi bu aracin plaka ruhsat sasesine kadar bende var adamin teli kapali acik adres veya farkli tel no bulabilirmiyiz? Yardimci olabilecek varmi?
SekoLive
07-09-2017, 14:18
Beyler merhaba,
Esime araba bakarken 2 gun once denizli cardak da bi ford fiesta ile anlastik. Aracin plaka ruhsat bilgilerini aldim. Sorgulatmak icin, cuma gunude gidip alicaktik akli sira eleman bizi dolandirdi. İlan parasi attim araci yayindan kaldir diye, daha once hic yapmazdim 3 aydan beri beklemekten skldigimiz icin temiz olsun dusuncesiyle gonderdik 100 lira ne ben zengin olurum ne o. Simdi bu aracin plaka ruhsat sasesine kadar bende var adamin teli kapali acik adres veya farkli tel no bulabilirmiyiz? Yardimci olabilecek varmi?
taytay Jem89 yardımcı olma şansınız varmı?
geçenlerde motorsikletimin sigortası bitiyordu yenilemek için 2 farklı acentaya gittim sonuç değişmedi 15-20 sigorta içerisinden en uygun 340 tl çıktı..daha sonra tesadüfen ziraat sigortaya netten girdim ve online teklif al kısmından bilgileri girdim ve sonuç 179 tl çıktı..hemen teklif no ile ziraat bankasına giderek yaptırdım sizde bi deneyin derim bence Ziraat Sigorta (https://trafikteklifal.ziraatsigorta.com.tr/sbmteklif.aspx)
ProdriveSTI
04-11-2017, 19:09
Teklifler içim pm ya da mail ile ulaşabilirsiniz.
murat@renpar.net
cemisiblen
04-11-2017, 22:46
e30 aldım bir tane en uygun sigorta kimden kestirebilirim acaba?
ProdriveSTI
05-11-2017, 10:15
e30 aldım bir tane en uygun sigorta kimden kestirebilirim acaba?
Bilgileri yolla istersen yarın bakalım.
onn_dear
05-11-2017, 10:18
Fiyatlar artık sabit değil mi ? FR in zorunlusunu yeniledim. Her yerde aynı 460 lira cıktı. Yaptırdım sigortacı da artık sabit rakamlar oynamıyor ama taksit yok dedi. Nakit ödedim
barakuda26
05-11-2017, 12:41
Fiyatlar artık sabit değil mi ? FR in zorunlusunu yeniledim. Her yerde aynı 460 lira cıktı. Yaptırdım sigortacı da artık sabit rakamlar oynamıyor ama taksit yok dedi. Nakit ödedim
Fiyatlar genelde sabit evet, taksit yapan şirketler var ama, sizin sigortacının işine tek çekim kesmek gelmiştir ondan öyle demiştir yada taksitli şirketin fiyatı az daha yüksektir ondan söylememiştir.
darkmoon
22-11-2017, 10:53
yeni konu açmadan sormak istiyorum yazlığa motor alıcam 50cc lik .. bunlarda mtv ve trafik sigortası istenmiyormuş.. tüv dede istemiyorlarmış .. yani hiç sigortasız alıp sürüp satabiliyormuşsun doğrumudur..
doğruysa plakalı alıcam 2 senede bir tüve sokarız doğru değilse faturalı alıcam plaka çıkartmıycam zaten yazlığın orda site içi sürücem arada sırada ibr migrosa falan gitmelik trafiğe girerim..
yeni konu açmadan sormak istiyorum yazlığa motor alıcam 50cc lik .. bunlarda mtv ve trafik sigortası istenmiyormuş.. tüv dede istemiyorlarmış .. yani hiç sigortasız alıp sürüp satabiliyormuşsun doğrumudur..
doğruysa plakalı alıcam 2 senede bir tüve sokarız doğru değilse faturalı alıcam plaka çıkartmıycam zaten yazlığın orda site içi sürücem arada sırada ibr migrosa falan gitmelik trafiğe girerim..
50 cc için trafik sigortasi isteniyor muayene isteniyor fakat mtv si yok :)
darkmoon
22-11-2017, 13:27
50 cc için trafik sigortasi isteniyor muayene isteniyor fakat mtv si yok :)
Alla alla çok ilginç ben sigortacı bir arkadaşıma sordum demin sigortaya gerek yok zaten 50 c.c sigorta kapsam dışında motorlu bisiklet olarak geçiyor L1 sınıfında yaptırsanda kaza yapdınmı sigorta kapsamı dışında kullanamazsın boşuna yaptırmış olursun dedi..
Alla alla çok ilginç ben sigortacı bir arkadaşıma sordum demin sigortaya gerek yok zaten 50 c.c sigorta kapsam dışında motorlu bisiklet olarak geçiyor L1 sınıfında yaptırsanda kaza yapdınmı sigorta kapsamı dışında kullanamazsın boşuna yaptırmış olursun dedi..
50cc lerin yüzde 99'un ruhsatta sınıfı motosiklet yazar.
Sınıf olarak L1 yazma furyası yeni çıktı yeni aldığınız 50cc motora tescilde belirtmezseniz sınıf olarak L1 yazmazlar direk motosiklet yazıp gecerler bu yüzdende plaka ve adınıza ruhsat çıkması için trafik sigortası istenir.
darkmoon
22-11-2017, 18:00
şimdi anladığım tescilde motorlu bisiklet olarak ve sınıfınıda L1 olarak tescil ettirirsek ruhsatı çıkarırken bir sıkıntı olmaz trafiksigortası çıkartmadan sürebiliriz.. 50c.c altı zaten yasalara göre L1 sınıfında geçiyor yani motorlu bisiklet olarak geçiyor..
Ben de 50cc pgo marka scooter sahibiyim.yeni düzenlemede satış işlemlerinde sigorta zorunluluğu kalktı deniyor ancak muayenede durum nedir??muayene 1.5 yıl önce bitti.Bayadır da binmiyorum.Tam karar aşamasındayim ya trafikten çekim ya muayene yapıp devam edicem konuyla ilgili verilecek bilgiler çok önemli:)
Trafik sigortasını yeniletmem gerekiyor. Hangi bilgiler gerekiyor teklif için?
turkerrr
22-01-2018, 13:25
tc plaka ve ruhsat belge no gerekiyor
ben bugün 2003 1,7 dti corsaya
neova sigortaya 565 tl ye yaptırdım
86 bin hasara kadar ödeme ve yol yardımı
nasıldır fiyat acaba ?
barakuda26
22-01-2018, 20:34
ben bugün 2003 1,7 dti corsaya
neova sigortaya 565 tl ye yaptırdım
86 bin hasara kadar ödeme ve yol yardımı
nasıldır fiyat acaba ?
fiyat normal, kaza anında çekicide veriyor neova 50.000 tl + kaza anında yol yardımı var yanında kesilen t08 poliçesinin..
fiyat normal, kaza anında çekicide veriyor neova 50.000 tl + kaza anında yol yardımı var yanında kesilen t08 poliçesinin..
86.000 bin :D
chatlaxs
23-01-2018, 01:46
36,000 TL trafik poliçesinin standart teminatı zaten siz bunun üzerine 50,000 TL lik ekstra teminatlı poliçe satın almışsınız kazasız belasız :)
http://www.imgim.com/sigorta.png
barakuda26
23-01-2018, 11:53
chatlaxs 'ın dediği gibi standart trafik sigortası her şirkette 36.000 tl bu sene. Sizin işlem yaptırdığınız neova sigorta trafik poliçesinin yanına ek bi poliçe düzenliyor 50.000 tl'de o veriyor toplam 86.000 tl dediğiniz gibi. Benim bahsettiğim teminatlar ek poliçe teminatlarıydı :)
Ağır Hasar kayıtlı kendim topladığım bir aracım var , kasko konusunda problem yaşıyorum.
Yardımcı olabilecek olan var mı ?
Kasko ekspertizine açığım istedikleri gibi kontrol edebilirler.
chatlaxs
25-01-2018, 10:44
Ağır Hasar kayıtlı kendim topladığım bir aracım var , kasko konusunda problem yaşıyorum.
Pm attım :)
turkerrr
25-01-2018, 12:07
ak sigorta yapabilir acentesiyim bilgileri atarsan bakarım.
streetracer_nos
26-02-2018, 08:33
İnternette sorgulattığımda tüm sigorta şirketlerinde aynı rakam çıkıyor.Benim sigortacı da aynı rakamı verdi.Farklı bi uygulamayamı geçildi
2 hafta önce bir scooter aldım. Bir fiyat verebilecek var mı bana trafik sigortası için?
turkerrr
26-02-2018, 10:04
bilgileri atarsan bakarım
chatlaxs
26-02-2018, 11:55
İnternette sorgulattığımda tüm sigorta şirketlerinde aynı rakam çıkıyor.Benim sigortacı da aynı rakamı verdi.Farklı bi uygulamayamı geçildi
12 Nisan 2017 de tavan fiyat uygulaması getirildi artık araç sahibinin yaşı aracın markası modeli vs fiyatı etkilemiyor otomobil,kamyonet vs sınıfına göre fiyatlar tüm şirketlerde aynı.Kamyon çekici otobüs vs de havuz sistemine alındı.Her ay da %1.5 zam ekleniyor fiyatlara. Yanlız taban fiyat diye bişey yok 30 şirketin 28i aynı fiyatı verirken bazı şirketler 20-30 tl daha ucuz fiyat çıkarabiliyor bazen. Bunuda şuanda Anadolu,Sompo, Hdi falan yapıyor.
2 hafta önce bir scooter aldım. Bir fiyat verebilecek var mı bana trafik sigortası için?
pm attım :)
94 model civic için geçen hafta netten baktım en hesaplı allianz sigorta verdi (545tl)geçen yılki poliçemde allians tı zaten neyse sigortacıma gittim ekranından baktı oda aynı fiyat aldı acentalarından daha sonra aynı şekilde allianz sigorta 545 tl gözüküyor dedi bende tmm dedim ve kart bilgilerini verdim beklemedim çıktım arkadaşım daha sonra işyerime bırakacaktı neyse yarım saat sonra aradı geri döndü ve allianz dan sigorta poliçeme onay vermemiş kırmızı liste mi yoksa kırmızı çizgi hatası mı ne verdiğini işlemin onaylanmadığını söyledi..sigortacı arkadaşım daha sonra aynı iişi yapan diğer arkadaşlarını sordu onların ekranında allianz 715 tl fiyat verdiğini söylediler..sigortacı arkadaş başıma böyle bişeyin ilk defa geldiğini söyledi ve hiçbir bilgisinin olmadığını söyleyince mecburen koru sigortadan 585 tl ye yaptırdım..acaba konu hakkında bilgisi olan arkadaş varmıdır?bu yıl sigorta basamağım 5. basamaktan 6. basamağa geçti ve ayrıca yıl içerisinde herhangi bir kaza hasar vs yok ?
chatlaxs
27-02-2018, 12:27
axcel Merhaba Allianz kısaca müşteri seçiyor diyelim :) Siyah kırmızı yeşil beyaz sarı renkler de kısaca işi yapıp yapmayacağı taksit vs ona istinaden kullandıkları yöntem. Mesela beyaz yeşil renk 5 taksitli şekilde ekrandan onaylanır,sarı bölge onayı ile kesilir gibi.
http://www.imgim.com/digitall.png
sizin siyah çıktı diyelim fiyatınız da 500 TL bu ek teminatlardan poliçeye ekleyerek beyaz yeşil renge çevirip onaylanabilir, tabi bu şekildede fiyatınız artmış oluyor :) Sistem bu şekilde, sizin sigortacı arkadaşta allianz acentesi değil yada allianzla çalışmıyorsa bilmemesi normaldir arkadaşın bi art niyeti yok :)
axcel Merhaba Allianz kısaca müşteri seçiyor diyelim :) Siyah kırmızı yeşil beyaz sarı renkler de kısaca işi yapıp yapmayacağı taksit vs ona istinaden kullandıkları yöntem. Mesela beyaz yeşil renk 5 taksitli şekilde ekrandan onaylanır,sarı bölge onayı ile kesilir gibi.
http://www.imgim.com/digitall.png
sizin siyah çıktı diyelim fiyatınız da 500 TL bu ek teminatlardan poliçeye ekleyerek beyaz yeşil renge çevirip onaylanabilir, tabi bu şekildede fiyatınız artmış oluyor :) Sistem bu şekilde, sizin sigortacı arkadaşta allianz acentesi değil yada allianzla çalışmıyorsa bilmemesi normaldir arkadaşın bi art niyeti yok :)
chatlaxs bilgi için çok teşekkür ederim..konuyu şimdi anladım..ilk ekranda öle fiyat verip sonra onaylamamısının sebebini öğrenmek için yazdım..sigortacı arkadaşımda kesinlikle art niyet yok ondan eminim..ayrıca evet direk bölge allianz bayisi değil...
EnesAksu
02-03-2018, 14:24
GKS Göksel abi iyidir, sağolsun liste halinde en uygununu söylüyor,2 senedirde ona yaptırıyorum, yaklaşınca haber verir.
ProdriveSTI
30-03-2018, 14:43
Trafik - Kasko - İşyeri - Konut - Sağlık - Seyahat teklifleri için mail yada pm'den ulaşabilirsiniz.
murat@renpar.net
Trafik - Kasko - İşyeri - Konut - Sağlık - Seyahat teklifleri için mail yada pm'den ulaşabilirsiniz.
murat@renpar.net
Biraz önce Murat beyden kasko ve trafik sigortasını yaptırdım. Çok yardımcı oldu sağolsun, en uygun fiyata hallettik.
ProdriveSTI
10-04-2018, 16:00
Ben teşekkür ederim.Elimden geldiğince her zaman. :)
Murat Selam ProdriveSTI mail adresinede yazdım ama trafik sigortası konusunda destegini rica ederim
Murat Selam ProdriveSTI mail adresinede yazdım ama trafik sigortası konusunda destegini rica ederim
Ben teşekkür ederim.Elimden geldiğince her zaman. :)
Murat yasiyon mu sen bize ortaya karışık sigorta kasko yapıyormusun hala
sigortacı arkadaşlara soralım;
2008 punto aracım vardı kasko yıllardır var en üst seviyede hasarsızlık. 2011 bravo aldım aralarında şimdi netten baktım kasko değeri olarak 17500 tl fark var. Sorum şu;
Aksesuar işli puntoya ödediğim rakam 900 tl idi. Poliçe martta kesilmişti.
Zeyil yapıldı 100 tl alındı. (normal mi ? )
Bravodaki multimedya ekran işlendi 35 tl alındı.
Zeyil esnasında aracı punto olarak yazmışlar poliçeyi almaya gidnce gördüm. Düzeltin diye söyledim HDİ sigorta dönüş yapmış şimdi lpg için 32 tl, araç değişikliğinden dolayı da 190 tl istiyor şimdi de.
Tüm bunların ışığında fazla mı mıkiyolar poliçe iptal edip yeni teklif mi alayım ? yoksa kasko değerindeki aradaki farktan dolayı alınan prim parası normal midir ?
chatlaxs
05-06-2018, 15:25
sigortacı arkadaşlara soralım;
2008 punto aracım vardı kasko yıllardır var en üst seviyede hasarsızlık. 2011 bravo aldım aralarında şimdi netten baktım kasko değeri olarak 17500 tl fark var. Sorum şu;
Aksesuar işli puntoya ödediğim rakam 900 tl idi. Poliçe martta kesilmişti.
Zeyil yapıldı 100 tl alındı. (normal mi ? )
Bravodaki multimedya ekran işlendi 35 tl alındı.
Zeyil esnasında aracı punto olarak yazmışlar poliçeyi almaya gidnce gördüm. Düzeltin diye söyledim HDİ sigorta dönüş yapmış şimdi lpg için 32 tl, araç değişikliğinden dolayı da 190 tl istiyor şimdi de.
Tüm bunların ışığında fazla mı mıkiyolar poliçe iptal edip yeni teklif mi alayım ? yoksa kasko değerindeki aradaki farktan dolayı alınan prim parası normal midir ?
Araç değişikliğinde aradaki değer farkına göre 100 lira normal, ama yazdıklarınıza göre totalde 1370 TL gibi bi rakam çıkıyor %65 hasarsızlık indiriminde 1370 yüksek fiyat, şirketine göre 600 - 700 - 800 rakamlar bulunabilirdi.Tabi fiyat çalışmak lazım bakmadan yazdım
Araç değişikliğinde aradaki değer farkına göre 100 lira normal, ama yazdıklarınıza göre totalde 1370 TL gibi bi rakam çıkıyor %65 hasarsızlık indiriminde 1370 yüksek fiyat, şirketine göre 600 - 700 - 800 rakamlar bulunabilirdi.Tabi fiyat çalışmak lazım bakmadan yazdım
Ya sigortaciyla 2-3 yıldır çalışıyoruz bı yanlışını görmedim bugüne kadar ama bu değişim sürecinde anlam veremediğim yukarıdaki işlemler oldu. Yanlis zeyilden odedigim 100 +190 ile araç değişimi için 290 TL ödemiş oluyorum. Artı olarak ekran ve LPG işleme de 70 TL yapıyor. Şimdi hasarsizligi kaybetmemek için istediği 220 TL yi de vericem. Sonra poliçeyi iptal etme durumum olur mu ? Hasarsizligim devam eder mi bu durumda ? Nasıl bir yol izlenmeli ?
Korollacı
06-06-2018, 06:06
benimde bu ay kasko ve sigortami yenilemem gerek yardimci olabilecek arkadas var mi ?
chatlaxs
06-06-2018, 10:18
Ya sigortaciyla 2-3 yıldır çalışıyoruz bı yanlışını görmedim bugüne kadar ama bu değişim sürecinde anlam veremediğim yukarıdaki işlemler oldu. Yanlis zeyilden odedigim 100 +190 ile araç değişimi için 290 TL ödemiş oluyorum. Artı olarak ekran ve LPG işleme de 70 TL yapıyor. Şimdi hasarsizligi kaybetmemek için istediği 220 TL yi de vericem. Sonra poliçeyi iptal etme durumum olur mu ? Hasarsizligim devam eder mi bu durumda ? Nasıl bir yol izlenmeli ?
Önce zeyilleri iptal edecek sonra poliçeyi eski araç satıldığı için satıştan iptal edecek, Olmuyorsa bugünden kısmı iptal edecek. Yeni araca satılan aracın hasarsızlığını yeni poliçede ekleyebilir. Hasarsızlığınız kaybolmaz şirketine göre değişmekle beraber 3ay 6 ay 1 yıla kadar indirim hakkı geçerli oluyor :)
chatlaxs
06-06-2018, 10:23
benimde bu ay kasko ve sigortami yenilemem gerek yardimci olabilecek arkadas var mi ?
pm attım :heyoo:
kiraccemal
08-06-2018, 13:10
Arkadaşlar henüz üzerime almadığım bir aracın kaskosu ne kadar çıkar nasıl hesaplarız? Araç 2010 model Mercedes C180 Amg (hasar kaydı mevcut) kendimde 32 yaşındayım 4 yıldır önceki aracıma kasko yaptırarak bindim. Kaskom hiç bozulmadı. Tahmini bir rakam olarak ne kadar kasko çıkar. Yardımlarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar henüz üzerime almadığım bir aracın kaskosu ne kadar çıkar nasıl hesaplarız? Araç 2010 model Mercedes C180 Amg (hasar kaydı mevcut) kendimde 32 yaşındayım 4 yıldır önceki aracıma kasko yaptırarak bindim. Kaskom hiç bozulmadı. Tahmini bir rakam olarak ne kadar kasko çıkar. Yardımlarınızı bekliyorum.
4 yıldır kaskolu binilip herhangi bir hasar sözkonusu diyilse hasarsızlık kademeniz %60 tır.
son aracınız yakın tarihte satış yapıldı ise önceki kaskonuzun hasarsızlığını yeni aldığınız araca aktarırız.
risk priminide, aracın tsb kasko değer listesindeki değeri ve sizin kaskodaki hasarsızlık kademeniz belirler.
aracı aldığınız zaman ruhsatı mail olarak teklif@gokselsigorta.com gönderin çalıştığım şirketlerden teklif çıkartırım.
turkerrr
08-06-2018, 18:42
Hasar kayıtlı araca birçok şirket kasko yapmaz, Aksigorta yapabilir aldığınızda ruhsatını atarsanız teklif çalışırım.
Trafik sigortası için yardım edebilecek arkadaşlar pm gönderebilir misiniz?
chatlaxs
03-07-2018, 17:13
Trafik sigortası için yardım edebilecek arkadaşlar pm gönderebilir misiniz?
Scooterın muayenesi yaklaşıyor. Sigorta yaptırmam lazım. Fiyat verebilecekler pm atabilir mi?
chatlaxs
23-07-2018, 21:48
Scooterın muayenesi yaklaşıyor. Sigorta yaptırmam lazım. Fiyat verebilecekler pm atabilir mi?
YunuscanVg
24-07-2018, 10:36
96 model tofaş doğan a 2200 tl sigorta çıktı. araç babamın üzerine, bu araca daha uyguna sigorta yapabilecek varmıdır?
2013 punto için fiyat verebilecek bir arkadaş var mı acaba?
turkerrr
30-07-2018, 10:03
fiyat almak için pm atabilirsiniz
2010 Bipper Tepee ticari sigorta fiyatları hakkında bilgi alabilirmiyim?
Aracı henüz üzerime almadım, daha önce ticari aracım hiç olmadığı için sigorta yüksek çıkar dedi sigortacı
Babamın 2006 yılında en son sattığı araç ticariydi onun üzerine alsam dahamı uygun olur
chatlaxs
30-07-2018, 13:48
2010 Bipper Tepee ticari sigorta fiyatları hakkında bilgi alabilirmiyim?
Aracı henüz üzerime almadım, daha önce ticari aracım hiç olmadığı için sigorta yüksek çıkar dedi sigortacı
Babamın 2006 yılında en son sattığı araç ticariydi onun üzerine alsam dahamı uygun olur
Pm attım :heyoo:
emresener
18-09-2018, 15:54
kanayan yaram kaskoma çare olabilecek arkadaş arıyorum. (güncel bir teklif alacağım)
geçen sene bi kapı değiştirdik 1.500tl zamlanmış
böyle bir şeyy nasıl olabiliir yaaa isyanım var
ProdriveSTI
18-09-2018, 15:59
kanayan yaram kaskoma çare olabilecek arkadaş arıyorum. (güncel bir teklif alacağım)
geçen sene bi kapı değiştirdik 1.500tl zamlanmış
böyle bir şeyy nasıl olabiliir yaaa isyanım var
murat@renpar.net bilgileri mail atabilir misin.
4 5 yıldır sigorta muayenesi olmayan bi aracın.Sigortasını yaparken gecikme cezası ve faizleri ödememenin bi yolu varmıdır. 2500tl çıkıyor sigortası.
benimde ekim ortası kasko ve t. sigortası bitiyor. teklif vericek arkadaslar kimler?
ProdriveSTI
18-09-2018, 16:14
Mail atabilirsiniz bana.
murat@renpar.net
ProdriveSTI
18-09-2018, 16:16
4 5 yıldır sigorta muayenesi olmayan bi aracın.Sigortasını yaparken gecikme cezası ve faizleri ödememenin bi yolu varmıdır. 2500tl çıkıyor sigortası.
Sigorta o fiyattan kesilir.Sonra daha önce kazası olmayan birine satış verirsin.Yaptırdığın sigortayı iptal ettirip iadeni alırsın.
Daha sonra da satış verdiğin kişiye ucuz trafik sigortanı kestirirsin.
CloudGrey
18-09-2018, 16:47
merhabalar bişey sormak istiyorum ;
eşime aracını 2017 ekimde aldık. zorunlu trafik sigortası bir ay içinde biticek. geçen yıl ziraat 900 liraya yapmıştı.
bir yılda hiç bir vukaatı olmadı. aracı kışın kullanmıyoruz , yatıyor. ben bunun zorunlu trafik sigortasını 2018 ekimde yenilemesemde 2019 nisan-mayıs gibi yaptırsam ne olur ?
chatlaxs
18-09-2018, 17:48
merhabalar bişey sormak istiyorum ;
eşime aracını 2017 ekimde aldık. zorunlu trafik sigortası bir ay içinde biticek. geçen yıl ziraat 900 liraya yapmıştı.
bir yılda hiç bir vukaatı olmadı. aracı kışın kullanmıyoruz , yatıyor. ben bunun zorunlu trafik sigortasını 2018 ekimde yenilemesemde 2019 nisan-mayıs gibi yaptırsam ne olur ?
geçen her ay için %5 gecikme zammı ödersiniz :)
CloudGrey
18-09-2018, 19:55
geçen her ay için %5 gecikme zammı ödersiniz :)
ne kadar üzerinden ? 900mü ? o garpi değilmil biraz ?
çünkü sigortada her fiyat vardı 900e yaptıran 45 lira faiz öderken 1050 yaptırsaydım 55mi ödiyecektim ?
Sigorta ve kasko konusunda yardımcı olabilecek var mı?
Sigorta ve kasko konusunda yardımcı olabilecek var mı?
ProdriveSTI
Sigorta için mail adresim teklif@gokselsigorta.com
Forumdan çoğu kişi beni tanıyor.
Tüm Sigorta ürünlerinde poliçe kesiyorum.
arkadaşlar merhaba,
0 araç için daha plakası belli olmayan, motor ve şasi numarası olan araca trafik sigortası teklifi verebilecek arkadaşlar mesaj atabilir mi ?
arkadaşlar merhaba,
0 araç için daha plakası belli olmayan, motor ve şasi numarası olan araca trafik sigortası teklifi verebilecek arkadaşlar mesaj atabilir mi ?
aracın proforma faturasını iletişim bilginiz ile, teklif@gokselsigorta.com mail olarak gönderirseniz yardımcı olurum
ProdriveSTI
05-01-2019, 07:33
arkadaşlar merhaba,
Mail yollayabilirsin.
info@renpar.net
aracın proforma faturasını iletişim bilginiz ile, teklif@gokselsigorta.com mail olarak gönderirseniz yardımcı olurum
Mail yollayabilirsin.
info@renpar.net
ben ikinize de mail attım
bir araç alıcaz arap saçına döndü iş
chatlaxs
08-01-2019, 17:29
ben ikinize de mail attım
bir araç alıcaz arap saçına döndü iş
Ne sorunu oldu ? :soru:
yusufcan_k
09-01-2019, 14:32
Her türlü kasko sigorta vs işleri için öz kuzenim dükkan açtılar iletişim ve bilgi almak için polatlı@idealsigorta.com a mail atabilirsiniz yusuf yani benim adımı söylerseniz elinden geldiğince yardımcı olmak isteriz :) pm den de ulaşabilirsiniz bana
kiraccemal
21-01-2019, 09:06
Her türlü sigorta kasko işlemlerinizde yardımcı olabilirim arkadaşlar. :) pm atabilirsiniz.
ProdriveSTI
07-02-2019, 17:41
Merhabalar,
Axa sigortanın yeni ürünü olan Cep telefonu sigortası için isteyenlere teklif verebilirim.
barakuda26
08-02-2019, 13:22
Merhabalar,
Axa sigortanın yeni ürünü olan Cep telefonu sigortası için isteyenlere teklif verebilirim.
Iphone 7 için 504 tl fiyat çıkıyor, var mı elinizde marka model fiyatlandırması örnek açısından?
ProdriveSTI
08-02-2019, 17:52
Iphone 7 için 504 tl fiyat çıkıyor, var mı elinizde marka model fiyatlandırması örnek açısından?
Kendi telefonum Samsung Note 8 , 693 tl
Iphone 6 315tl
Iphone X 1054 tl
gecen sene 1200tlye yaptırdığım trafik sigortası bu sene 2400tlye çıkmış. 1 tane hasarım var öndeki arabaya dur kalk trafikte dokundum tamponu cizilmişti 3000tl hasar çıkmış. Sigortacım tekrar zam gelicem muhtemelen tavan limit kalkacak dedi. nedir bunun durumu?
turkerrr
13-02-2019, 17:40
gecen sene 1200tlye yaptırdığım trafik sigortası bu sene 2400tlye çıkmış. 1 tane hasarım var öndeki arabaya dur kalk trafikte dokundum tamponu cizilmişti 3000tl hasar çıkmış. Sigortacım tekrar zam gelicem muhtemelen tavan limit kalkacak dedi. nedir bunun durumu?
Tavan fiyat uygulaması devam ediyor, indirim basamağınız geçen seneye göre 1 kademe yukarı çıkmış artış olması normal, maalesef trafik sigortanız için bu rakamlar çıkacaktır.
barakuda26
01-03-2019, 19:10
Telefondan direkt olarak, bilgisayardan whatsapp açık ise linke tıkladığınızda direk mesaj atabilirsiniz hertürlü sigorta işlemleriniz için;
Barış
Share on WhatsApp (https://api.whatsapp.com/send?phone=905334065426)
bonus karta maksimum kaç taksit yapabiliyorsunuz sigortacı arkadaşlar? mesela 5 taksitten yukarı taksit yapan sigorta firması mevcutmu?
barakuda26
02-03-2019, 08:13
bonus karta maksimum kaç taksit yapabiliyorsunuz sigortacı arkadaşlar? mesela 5 taksitten yukarı taksit yapan sigorta firması mevcutmu?
Bu değişen bi durum hangi firmadan fiyatın uygun çıkacağına bağlı 9 taksit trafik sigortası yapan firmada var, dediğim gibi fiyatın hangi şirketten geldiğiyle ilgili
ProdriveSTI
02-03-2019, 08:27
Yolla bilgileri bakalım , cs 1.6 arkadaşım :D:D
chatlaxs
02-03-2019, 13:26
Trafiğe 9 Taksit yapan var :)
Yolla bilgileri bakalım , cs 1.6 arkadaşım :D:D
eski cs cilerden bi biz kaldık biliyosun :D
özel mesaj atıyorum sana
Bir aracın eski sahiplerinden birine ait sigorta poliçesinden bu kişinin telefon numarasına ulaşılabilir mi ? Yardımcı olabilecek birisi var mı ?
turkerrr
05-03-2019, 11:29
Bir aracın eski sahiplerinden birine ait sigorta poliçesinden bu kişinin telefon numarasına ulaşılabilir mi ? Yardımcı olabilecek birisi var mı ?
Poliçe üzerinde acente bilgisi yazar, acenteyi arayıp rica edebilirsiniz.
Hondafatih
05-03-2019, 11:37
mevcut aracımın sigortası geçen 2018 ekim ayında bitti ve henüz yaptırmadığım için trafikte kullanmıyorum bilgi amaçlı sbm sitesinden oluşturulan tekliflerin altında bir teklif alabiliyormuyuz?
chatlaxs
05-03-2019, 14:18
şirket ekranına genelde sallama numaralar girilir, ne için lazım hocam sana ?
kiraccemal
05-03-2019, 14:38
mevcut aracımın sigortası geçen 2018 ekim ayında bitti ve henüz yaptırmadığım için trafikte kullanmıyorum bilgi amaçlı sbm sitesinden oluşturulan tekliflerin altında bir teklif alabiliyormuyuz?
sbm fiyatları altında teklif almak zor fakat dm den bilgilerinizi atın bir sorgulatalım.
HalilMacit
06-03-2019, 14:12
Aracımın sigorta ve kaskosu önümüzde ki ay bitmek üzere. Fiyat verebilecek arkadaşlar var ise fiyat almak isterim. Yalnız borusan anlaşmalı olacak kasko firması.
selamlar, bir akıl danışmak istiyorum.
babamın uzun yıllardır devam eden hasarsızlık indirimi var ve şu anki aracında kullanmakta.
benim ise daha önceden kasko yapmışlığım yok, şimdi merak ettiğim nokta;arabayı babamın üstüne alsam 2. araç olarak ve ona çıkacak fiyatla benim üstüme ilk kez kasko yaptırmam arasında aşırı bir fark olur mu?
ona göre kendi üstüme yada babamın üstüne alıcam aracı. atıyorum 100-200 lira bişey oyanayacaksa direk kendi üstüme alıcam, uğraşmıyım
chatlaxs
09-04-2019, 12:01
selamlar, bir akıl danışmak istiyorum.
babamın uzun yıllardır devam eden hasarsızlık indirimi var ve şu anki aracında kullanmakta.
benim ise daha önceden kasko yapmışlığım yok, şimdi merak ettiğim nokta;arabayı babamın üstüne alsam 2. araç olarak ve ona çıkacak fiyatla benim üstüme ilk kez kasko yaptırmam arasında aşırı bir fark olur mu?
ona göre kendi üstüme yada babamın üstüne alıcam aracı. atıyorum 100-200 lira bişey oyanayacaksa direk kendi üstüme alıcam, uğraşmıyım
Babanızın aracı satılacaksa o indirim yeni araca aktarılır. Satılmayacaksa yeni araçta sıfırdan başlar. Sizin yaş 26 yazıyor babanız emekli falansada meslek indirimiyle beraber şirketine göre 1000 liraya kadar fark çıkabilir bakmak lazım :)
Babanızın aracı satılacaksa o indirim yeni araca aktarılır. Satılmayacaksa yeni araçta sıfırdan başlar. Sizin yaş 26 yazıyor babanız emekli falansada meslek indirimiyle beraber şirketine göre 1000 liraya kadar fark çıkabilir bakmak lazım :)
hayır aracını satmayacak, babam emekli+çalışıyor. bende mühendisim kurumsaldayım, meslekle ilgili bana bi indirim var mı peki? ilk defa duydum bunu
chatlaxs
09-04-2019, 14:25
hayır aracını satmayacak, babam emekli+çalışıyor. bende mühendisim kurumsaldayım, meslekle ilgili bana bi indirim var mı peki? ilk defa duydum bunu
AŞ. LTD çalışanı olarak bazı şirketler meslek indirimi uyguluyor ama babanız yaş dolayısıyla sizden gene uygun çıkar pm den tcleri gönderin örnek bakıvereyim :)
1258 TL den aşağı sigorta fiyatı alamadık varmı yardımcı olabilecek babayiğit
chatlaxs
11-04-2019, 23:33
Bilgileri gönder bakalım hocam :heyoo:
turkerrr
12-04-2019, 10:25
bilgileri gönderirsen yardımcı olmaya çalışırım
kardeşlerim pm lerinize attım ruhsatı
Kasko fiyatı almak istiyorum yardımcı olabilecek arkadaş var mı?
turkerrr
12-04-2019, 11:20
Kasko fiyatı almak istiyorum yardımcı olabilecek arkadaş var mı?
bakabilirim
Otto_Skorzeny
15-04-2019, 16:43
Motosikletime zorunlu trafik sigortası yaptırmak istiyorum. Kim yardımcı olabilir?
kiraccemal
15-04-2019, 17:18
Motosikletime zorunlu trafik sigortası yaptırmak istiyorum. Kim yardımcı olabilir?
Dm atıyorum hocam.
zOnstyLe
22-04-2019, 15:25
Dm atıyorum hocam.
DM attım fiyat teklif için.
Bu konu daha da önem kazanır artık :)
Arac sahipleri dikkat! İhlalli geciş sigortaya yansıyacak - Ekonomi haberleri (https://www.sozcu.com.tr/2019/ekonomi/arac-sahipleri-dikkat-ihlalli-gecis-sigortaya-yansiyacak-4542446/)
günaydın,
kasko ve sigorta teklifine ihtiyacım vardır, yardımcı olabilecek biri var mı? Teşekkürler
kiraccemal
17-05-2019, 08:32
günaydın,
kasko ve sigorta teklifine ihtiyacım vardır, yardımcı olabilecek biri var mı? Teşekkürler
Günaydın bilgilerinizi özelden paylaşın yardımcı olalım.
Günaydın bilgilerinizi özelden paylaşın yardımcı olalım.
Benim de sigortam 2 gün önce bitti yeniletmedim bi fiyat teklifi alabilir miyim? Yazıyorum özelden.
chatlaxs
17-05-2019, 12:41
GEB pm attım :heyoo:
Kasko ve sigorta doluyor fiyat teklifi için gerekli bilgiler nelerdir
chatlaxs
18-05-2019, 13:17
Kasko ve sigorta doluyor fiyat teklifi için gerekli bilgiler nelerdir
Pm attım :)
ProdriveSTI
22-05-2019, 17:34
Her branş'tan sigorta için mail yollayabilir misiniz.
info@renpar.net.
1 haftalık gecikme faizini yansıtmadan, geçen hafta verdiği fiyat üzerinden poliçemi kesen kiraccemal, Cemal bey'e teşekkür ederim :)
kiraccemal
24-05-2019, 12:54
1 haftalık gecikme faizini yansıtmadan, geçen hafta verdiği fiyat üzerinden poliçemi kesen kiraccemal, Cemal bey'e teşekkür ederim :)
yardımcı olabildiysem ne mutlu hocam. Ben teşekkür ederim.
09 Haziran'da Trafik sigortam doluyor, var mıdır yardımcı olabilecek?
2018 A3 için kasko teklifi verebilecek kimse varmıdır epey yüksek rakamlarla karşı karşıyayım çünkü :)
kiraccemal
17-06-2019, 08:32
2018 A3 için kasko teklifi verebilecek kimse varmıdır epey yüksek rakamlarla karşı karşıyayım çünkü :)
özelden yazdım.
ProdriveSTI
03-08-2019, 18:20
Merhabalar,
Cep telefonu sigortası düşünenler bana özelden ulaşabilir.
18’inde kasko ve sigortam doluyor bir kaç yerden teklif aldım, daha uygun fiyat verebilecek arkadaş varsa bilgileri verebilirim.
konuyu çok baltalamadan bir soru sormak istiyorum sigortacı abilere
80 bin normal şekilde hasar kaydı olan bir araç alma arefesindeyim
araç benim üzerime olucak 20 yaşındayım daha önce araç sahibi oldum halen aktif olarak bir aracım daha var hiç kazam vs yok trafik cezam yok çok şükür
merak ettiğim şu kasko fiyatı afaki derecede yüksek çıkarmı ?
turkerrr
15-08-2019, 08:45
konuyu çok baltalamadan bir soru sormak istiyorum sigortacı abilere
80 bin normal şekilde hasar kaydı olan bir araç alma arefesindeyim
araç benim üzerime olucak 20 yaşındayım daha önce araç sahibi oldum halen aktif olarak bir aracım daha var hiç kazam vs yok trafik cezam yok çok şükür
merak ettiğim şu kasko fiyatı afaki derecede yüksek çıkarmı ?
Pert olmadığı sürece aracın hasar kaydı kasko fiyatına etki etmez. Trafik sigortasında indirim var mı ? 1 yıldan uzun süre adına araç kaldı mı ?
Pert olmadığı sürece aracın hasar kaydı kasko fiyatına etki etmez. Trafik sigortasında indirim var mı ? 1 yıldan uzun süre adına araç kaldı mı ?
Yok abi 1 seneden az kaldı araçlar üzerime kaskoyu etkilemiyorsa sıkıntı yok teşekkür ediyorum abi
tavan hasarlı yapılmış bir focus denk geldi, uygun fiyata alıp binelim diyoruz acaba açık dosyası filan olup satıştan sonra ağır hasar kayıdı düşer mi? satan arkadaş ek iş olarak al sat yapan birisi, ağır hasar kaydı yok dedi ama güvenemiyoruz, sorgulayabilecek arkadaş varsa çok memnun olurum. Şasi WF04XXGCC4HR88734
chatlaxs
05-09-2019, 00:02
srkns pm attım :)
CloudGrey
16-09-2019, 10:13
merhabalar
nette en düşük çıkan rakam 812 tl
bundan daha düşük birşey çıkarmı , sigorta 10 gün sonra bitiyor=
kiraccemal
16-09-2019, 10:14
merhabalar
Bilgilerinizi dm olarak gönderin fiyatlandıralım.
Birkan61
16-09-2019, 10:40
merhabalar
Benim kuzen maslak sanayide sigortacı aga dilersen gönder bilgileri özelden bi fiyat baksın ondan ucuzu varsa söyleriz sana
CloudGrey
16-09-2019, 10:53
Benim kuzen maslak sanayide sigortacı aga dilersen gönder bilgileri özelden bi fiyat baksın ondan ucuzu varsa söyleriz sana
huuop attım gitti ;)
2008 model bir araç alacağım. Kasko yaptırmak istiyorum. 7.seviye hasarsızlık var ama yine de çok saçma fiyatlar çıkar diye korkuyorum. Var mı güzel fiyat verecek birileri?
2008 model bir araç alacağım. Kasko yaptırmak istiyorum. 7.seviye hasarsızlık var ama yine de çok saçma fiyatlar çıkar diye korkuyorum. Var mı güzel fiyat verecek birileri?
Edit olmadığı için flood olacak ama, 10 yaş muhabbetine yüksek çıkar dediler diye çekiniyorum.
burakkaradag
17-09-2019, 07:34
dün bir tane reno 9 satın aldım sigorta konusunda yardımcı olabilecek bir babayiğit var mıdır? Tercihen avrupa yakasında
burakkaradag
17-09-2019, 15:34
Mail attım hocam, teklifinizi bekliyorum.
CloudGrey
22-10-2019, 14:10
şahzımıza 2. araba alsak , sigorta gene aynımı çıkıyor ?
yoksa üstüne alınacak kişinin kazasızlığı vs 2. arabada artı bir etkenmidir?
şahzımıza 2. araba alsak , sigorta gene aynımı çıkıyor ?
yoksa üstüne alınacak kişinin kazasızlığı vs 2. arabada artı bir etkenmidir?
Trafik sigortasındaki kademeler bunlar
7.basamak %20 indirim
6.basamak %15 indirim
5.basamak %10 indirim
4.basamak %0 indirim
3. basamak %20 arttırım
2.basamak %40 arttırım
1.basamak %60 arttırım
Ruhsat Sahibi Sigortalı geçmişinde hasar yok ise 4.basamak yani indirimsiz başlar.
hasar yapmazsa her sene hasarsızlık indirimi alır 5-6-7. basamak
tersi durumunda ise hasarsızlık basamağı düşer.
Trafik poliçesi devam eden aracınız ile kendi üzerinize yeni alıcağınız aracın trafik sigorta primi,
hasarsızlık basamağı farklı olucağından trafik sigortası primide farklı olur.
Aracı başkası üzerine alırsanız o kişinin tramerden gelen geçmiş hasarsızlık basamağı risk primini belirler.
DorukBasa
25-10-2019, 14:09
Hem mesajım burada kalsın bir kaç ay sonra lazım olacak hemde merak ettiğim bir konu var onu sorim.
Şu zamana kadar bütün arabalarımı babamın üstüne aldım. 7-8 tane falan ona sigorta yaptıracağım zaman 900-1200 TL arası rakamlar çıkıyor. Annemin üstüne hiç araç almadım ve 28 senedir ehliyeti var ama araba kullanamadığı için doğal olarak kazasıda yok, onun üstüne alsam fiyat ne kadar fark eder? ve son olarak benim bankayla ufak bi sıkıntım var (inat uğruna ödemiyorum 3 bin tl, zaten sicili bozmuşlar) arabayı kendi üstüme alsam haciz vs gelir mi? sigorta bana ne çıkar tahmini yaşım 28 ilk arabam olacak benim de.
chatlaxs
25-10-2019, 19:59
Hem mesajım burada kalsın bir kaç ay sonra lazım olacak hemde merak ettiğim bir konu var onu sorim.
Şu zamana kadar bütün arabalarımı babamın üstüne aldım. 7-8 tane falan ona sigorta yaptıracağım zaman 900-1200 TL arası rakamlar çıkıyor. Annemin üstüne hiç araç almadım ve 28 senedir ehliyeti var ama araba kullanamadığı için doğal olarak kazasıda yok, onun üstüne alsam fiyat ne kadar fark eder? ve son olarak benim bankayla ufak bi sıkıntım var (inat uğruna ödemiyorum 3 bin tl, zaten sicili bozmuşlar) arabayı kendi üstüme alsam haciz vs gelir mi? sigorta bana ne çıkar tahmini yaşım 28 ilk arabam olacak benim de.
Annenin ve senin üzerine daha önce hiç araç olmadıysa ikinizin Trafik sigorta fiyatı aynı çıkar. Önceden serbest tarifede yaşa göre fiyatlandırma yapılıyordu o uygulama kalktı
Trafik sigortasında yaşa bakmıyor otomobil kamyonet vs kullanım tarzına göre fiyatlandırma yapılıyor artık. Ama kasko yaptıracaksan orada yaş farkeder, annen üzerine daha uygun çıkar :) özelden TC kimlik noalrı gönder 34YK olarak bakayım ne çıkacak ;)
ProdriveSTI
27-10-2019, 15:49
Sigorta fiyatları için pm ya da mailden ulaşabilirsiniz.
Merhabalar babamın aracının sigortası bitti, en düşük rakam 1.983 TL.
Yalnız babam bir kazaya karıştı ve karşı taraf %100 kusurlu çıkmıştı.Araç karşı tarafın sigortasından yaptırıldı.Ona rağmen bu tutarın çıkması normal midir?
turkerrr
20-12-2019, 10:20
Merhabalar babamın aracının sigortası bitti, en düşük rakam 1.983 TL.
Yalnız babam bir kazaya karıştı ve karşı taraf %100 kusurlu çıkmıştı.Araç karşı tarafın sigortasından yaptırıldı.Ona rağmen bu tutarın çıkması normal midir?
kusur tamamen karşı tarafa verilmiş olsa sizin fiyatınızın böyle artmaması gerekir.
ProdriveSTI
17-01-2020, 13:11
Merhaba,
Trafik , Kasko veya diğer branş teklifleri için mail atabilirsiniz.
info@muratcanturk.com.tr
TolgaEsentepe
17-01-2020, 15:23
murat 2002 model bi araca kasko olur mu ? olursa uyguna olur mu?
turkerrr
17-01-2020, 18:03
Anadolu sigorta yapar, fiyatı bakmak lazım. Yapan başka şirketler de olur ama parçadan eskime payı kesilme durumu oluyor dikkat etmek lazım.
ProdriveSTI
19-01-2020, 15:56
Olur ama normale göre biraz yüksek çıkar fiyatlar.
Eğer Trafik sigortanda hasarsızlık kademesi yüksekse , bu sene tamamlayıcı kasko , mini kasko yapılır seneye hasar vs. olmayıp hasarsızlık kademesi kazanırsan kapsamlı kaskoya geçiş yapabilirsin.
ProdriveSTI
08-02-2020, 15:29
Herkese Merhaba,
15 yaş altında ki araçlarınıza , kaza - arıza durumunda çekici hizmeti için ferdi kaza poliçesi yaptırmak isteyenler mail atabilir.
info@muratcanturk.com.tr veya murat@renpar.net
ProdriveSTI
23-03-2020, 19:42
Herkese Merhaba,
Trafik , Kasko , Mini kasko veya 15 yaş altında ki araçlarınıza , kaza - arıza durumunda çekici hizmeti için ferdi kaza poliçesi yaptırmak isteyenler mail atabilir.
info@muratcanturk.com.tr veya murat@renpar.net
barakuda26
01-04-2020, 10:25
Sigorta konularında 7/24 yardımcı olabilirim;
Ayriyetten normalde özel sağlık ve tamamlayıcı sağlık sigortaşarı pandemileri kapsamına almazken Covid-19 için bir ayrıcalık yapıldı ve birkaç sigorta şirketi kapsamına aldı tedaviyi.
Mevcutta bu sigortası olanların bilgisine.
Ayrıca yeni yaptırmak isteyenler içinde bu kapsam yine bazı şirketlerde geçerli. Örn; Bugün yaptırdınız kuluçka süresi geçti 15. gün hastaneye başvurdunuz ve tanı kondu yararlanabiliyorsunuz.
volkan_gs
08-05-2020, 16:31
Selamlar,
Sigorta-kasko policelerinin Mayis sonuna kadar ilave prim almadan uzatilmasi haberlerini okumustum.
Gerceklik payi var mi, varsa her firma icin gecerli/zorunlu mu?
ProdriveSTI
08-05-2020, 20:58
Selamlar,
Sigorta-kasko policelerinin Mayis sonuna kadar ilave prim almadan uzatilmasi haberlerini okumustum.
Gerceklik payi var mi, varsa her firma icin gecerli/zorunlu mu?
Sadece havuz poliçeler için geçerli bu durum.
Örneğin kamyon,taksi,otobüs gibi.
Bir başka sorum var arkadaşlar,
Araç aldıktan sonra, bankadan HGS Başvurusunu yapınca, etiketi hemen alabiliyor muyuz?
Evet elinde kalmışsa ptt ve bazı bankalar hemen veriyor
gemsazr9
12-05-2020, 13:46
Axa oyak kasko yaptırnak istiyorum teklif verebilecek var mı
chatlaxs
12-05-2020, 14:05
ruhsat bilgilerini gönderin fiyat çalışayım :heyoo:
Kasko ve sigorta için yardımcı olabilirim.
Aracı bi aksilik çıkmazsa bugün alıcam. Arabayı almadan fiyat çalışması yapılabiliyor mu? Elimde şuan sadece şase numarası ve plakası var.
chatlaxs
21-05-2020, 13:39
Aracı bi aksilik çıkmazsa bugün alıcam. Arabayı almadan fiyat çalışması yapılabiliyor mu? Elimde şuan sadece şase numarası ve plakası var.
ruhsatı gönder bakalım fiyat :heyoo:
ruhsatı gönder bakalım fiyat :heyoo:
Hallettim hocam teşekkür ederim
ProdriveSTI
25-05-2020, 17:40
Halletmediyseniz bakabilirim.
ProdriveSTI
28-06-2020, 21:40
Merhaba,
Trafik , Kasko veya diğer branş teklifleri için mail atabilirsiniz.
murat@renpar.net
EnesAksu
02-12-2020, 10:00
Göksel abi iyidir.
50 ccden 1000 cc ye kadar hep yardımcı olmuştur. :)
PowerSample
02-12-2020, 10:14
Senelerdir benim ve çevremin sigorta işlemlerini Göksel yapar. Burada tanıştım bende, bu konu sayesinde daimi sigortacımız oldu İşinde iyidir
Göksel abi iyidir.
50 ccden 1000 cc ye kadar hep yardımcı olmuştur. :)
teşekkür ederim.
Senelerdir benim ve çevremin sigorta işlemlerini Göksel yapar. Burada tanıştım bende, bu konu sayesinde daimi sigortacımız oldu �� İşinde iyidir ��
teşekkür ederim.
gemsazr9
05-05-2021, 21:22
Axa OYAK kasko yapacak sigorta cı arıyorum
ChuckBartowsKi
06-05-2021, 07:34
Tüm sigorta işlemleriniz için seve seve yardımcı olmak isterim.
mustafa.celik@tekinsigorta.com.tr
Mail atarsanız işlemleriniz için sadece trafik kasko değil tüm işlemleriniz için hızlı dönüş uygun fiyat yardımcı olmak isterim.
Teşekkürler
telefon alabilirmiyim
uygun fiyatlı sigortada yardımcı olucak varsa mesaj atabilirmi?
05428327574
barakuda26
11-05-2021, 14:53
uygun fiyatlı sigortada yardımcı olucak varsa mesaj atabilirmi?
05428327574
Abi hayırlı olsun motosiklet iyi günlerde kullan inşallah :)
Abi hayırlı olsun motosiklet iyi günlerde kullan inşallah :)
siteden herkes yardımcı oldu sağolun varolun. Ama en uygun barışım verdi sağolsun :)
telefon alabilirmiyim
GOKSEL SİGORTA (http://gokselsigorta.com/contact.html)
cagalazade
25-06-2021, 22:29
GOKSEL SİGORTA (http://gokselsigorta.com/contact.html)
Sevgili Göksel bu konuda çok başarılı, tasviye ederim
Merhaba Arkadaşlar,
Cuma günü talihsiz bir kaza yaptım, akabinde hemen tutanak vs tutuldu kör noktadan çıkan Leaseplan Kiralama firmasi araç, araçıma sol ön şöför kapısından çarptı. Tutanakta suçlu olduğunu belirtti zaten fotoğraflar vs herşey mevcut. Araçım bmw f30 daha önce hiç kaza vs karışmamiştim. Tramer de olmasını istemediğim için bir kaç kişinin önerisiyle göçükcüye götürerek yaptırmak istedim. Sigortadan dosya açılırsa maliyet yükselir ama açtırmazsan 2 bin tl hallederiz dediler. Kasko ve yetkili servis direk değişime gideceği için yanaşmak istemedim.
Merak ettiğim soru mevcut.
1. Karşı taraf suçlu olduğunu düşünürsek kendi araçını sigorta'dan yaptırıcağı için benim tramerim'de herhangi bir hasar kaydi işler mi?
2. Ben cebimden mi yaptırmamı önerirsiniz , yoksa Leaseplan sigortasından yaptırıp, Değer kaybi davası açmamı mı önerirsiniz?
nasıl bir yol izlemeliyim. Şahsi olarak ilk defa kazaya karıştım.
https://i.hizliresim.com/qrxxuja.jpg (https://www.hizliresim.com/qrxxuja)
Teşekkürler.
barakuda26
28-06-2021, 13:02
Merhaba Arkadaşlar,
Cuma günü talihsiz bir kaza yaptım, akabinde hemen tutanak vs tutuldu kör noktadan çıkan Leaseplan Kiralama firmasi araç, araçıma sol ön şöför kapısından çarptı. Tutanakta suçlu olduğunu belirtti zaten fotoğraflar vs herşey mevcut. Araçım bmw f30 daha önce hiç kaza vs karışmamiştim. Tramer de olmasını istemediğim için bir kaç kişinin önerisiyle göçükcüye götürerek yaptırmak istedim. Sigortadan dosya açılırsa maliyet yükselir ama açtırmazsan 2 bin tl hallederiz dediler. Kasko ve yetkili servis direk değişime gideceği için yanaşmak istemedim.
1. Karşı taraf suçlu olduğunu düşünürsek kendi araçını sigorta'dan yaptırıcağı için benim tramerim'de herhangi bir hasar kaydi işler mi?
2. Ben cebimden mi yaptırmamı önerirsiniz , yoksa Leaseplan sigortasından yaptırıp, Değer kaybi davası açmamı mı önerirsiniz?
Teşekkürler.
1- Olayın oluş şekli öncelikli değerlendirme olsada çizilen resim ve ifadede önemli. Süpriz bi sonuç çıkmyacağına eminseniz suç %100 karşı tarafta ise dosya açmadığınız sürece karşı tarafın sigortasından sizde bir kayıt çıkmaz. O kendi aracını yaptırabilir kaskosundan bu size yansımaz.
2- Az para değil 2.000 TL. Tamamen kusursuz olacakmıymış göçükçü garanti veriyormu ? Servis yaparsa 10.000 TL den aşağıya çıkmaz sanırım. Örnek veriyorum araç 20.000 TL değer kaybediyorsa değer kaybı tamamını vermiyor hesaplaması farklı çarpanları mevcut vereceği 5.000 TL olur gibi düşünün, tamamen farazi rakamlarla örnekledim.
Göçükcü garanti veriyorsa hiç sigortayla uğraşmayın derim ben olsam aracın yazacağı değer kaybından dolayı.
Merhaba Arkadaşlar,
Teşekkürler.
Tutanak tutuldu ve sisteme dustuyse, tramerde bedelsiz kayit cikacak. Mide bulandirici.
Sahsen ben 10k kayitli ama serviste parcasi degismis arabayi, gocukcude yaptirilmis arabaya tercih ederim.
Hakan, çok teşekkür ederim
barakuda26
27-01-2022, 14:57
Bi güncel çekelim konuya :)
Detaylı araştırmayla en hesaplı/kaliteli şekilde tüm sigorta işlerinizde yardımcı olabilirim.
aybarsdnr
07-02-2022, 16:40
Geçen sene hasarsızlık indirimi yokken 3100 TL ye yaptırdığım kasko için 5600 TL teklif aldım %30 hasarsızlıkla. Normal midir bu artış?
Diğer aracım da 3000 TL idi geçen sene, hanım ufak bir kaza yaptı, far tampon değişti. 28.000 TL tramer işlendi. 3500 TL ödedim. Saçma geldi 5600 TL lik hasar almamış araçta
Geçen sene hasarsızlık indirimi yokken 3100 TL ye yaptırdığım kasko için 5600 TL teklif aldım %30 hasarsızlıkla. Normal midir bu artış?
Diğer aracım da 3000 TL idi geçen sene, hanım ufak bir kaza yaptı, far tampon değişti. 28.000 TL tramer işlendi. 3500 TL ödedim. Saçma geldi 5600 TL lik hasar almamış araçta
Aracın değerinin ne kadar arttığıyla alakalı,
Ben yeni aracıma sıfırdan poliçe yapar gibi zeyil farkı verdim 8 ay için
aybarsdnr
07-02-2022, 19:51
Aracın değerinin ne kadar arttığıyla alakalı,
Ben yeni aracıma sıfırdan poliçe yapar gibi zeyil farkı verdim 8 ay için
İkisi de 2 kat artti. Kaza yaptigimiz aracin kaskosu o kadar artmadigi icin yadirgadim. Ama sevinmek lazim bu vaziyette o zaman :)
O kadar çok değişken var(mış) ki
Misal benim aracım titanium, ama ilk poliçe kestirdiğimizde vay be ne kadar artmış dedim
Sonra bir kontrol ettim ki, poliçe trend x olarak kesilmiş
Sigortacıma niye böyle yaptın dedim, önceki poliçesi trend x miş dedi
Düzelttik; kısaca selam verip borçlu çıktım, bir fark da ona ödedim :)
Bir de ikisi de aynı anda mı kesildi, gün gün bile fark edebiliyor(muş)
ChuckBartowsKi
07-02-2022, 22:37
Kasko ve trafik işlemleriniz için yardımcı olabilirim. Özellikle kasko branşında fiyatlar konusunda iddialıyız.
mustafa.celik@tekinsigorta.com.tr mail atmanız durumunda fiyat teklifi vermek isteriz özellikle siteden yazdığınızı belirtirseniz tüm arkadaşlara elimizden geldiğince yardımcı olmak isterim.
Sevgili Göksel bu konuda çok başarılı, tasviye ederim
çok teşekkür ederim.
instagram gokselsigorta
Bana 10 bin tl çıktı yüzde 40 muafiyetli, geçen sene sıfır muafiyet 7 bin tl idi.
Bana 10 bin tl çıktı yüzde 40 muafiyetli, geçen sene sıfır muafiyet 7 bin tl idi.
teklif@gokselsigorta.com bilgileri gönderirseniz teklif hazırlarım.
yakın zamanda tüm sigorta ürünlerinde risk primleri artacaktır.
sigorta yaptırmak için ulaşabilirsiniz.
GOKSEL SİGORTA (http://www.gokselsigorta.com/contact.html)
Yiğit G.
02-04-2022, 01:39
kasko fiyatları uçmuş beyler. Geçen yıl 1700 tl verdiğim bu sene 4200... Ben düşer diye beklerken neredeyse 3 katına çıkmış. 2010 cooper s
barakuda26
06-04-2022, 09:20
Fiyatlar sürekli güncelleniyor bugün aldığınız rakam yarın güncellenmiş ve artmış olabiliyor.
Sigorta teklifi almak için bana DM atmanız yeterli.
Sompo japan kaskoda çeşitli meslek gruplarına %15-%20 indirim yapıyoruz.
en uygun kasko teklifini Pdf olarak whatsapptan yada mail olarak alabilirsiniz.
mail: teklif@gokselsigorta.com
Birkan61
14-04-2022, 13:47
Sigortacı arkadaşlara, abilere bir sorum olacak
Tramersiz aracıma, aracım park halinde iken, başka bir araç çarptı kapıma. Tutanak tuttuk, karşı taraf %100 suçlu bulundu.
Karşı tarafın trafik sigortasından aracıma kendi bulduğum bir servis boyasız göçük yaptı.
Benim tramer kaydıma bedeli gözükecek şekilde işlendi bu tutar.
Artık böyle mi, hep böyle miydi?
Daha öncede benzer bir durum yaşamıştım, tramer tarihi işlenmişti ama miktar yazmıyordu.
İşlenen tramer çok değil 2000 lira gibi bir rakam ama araç boyasız tramer olması sinek mide bulandırır hesabı oldu
Sigortacı arkadaşlara, abilere bir sorum olacak
Tramersiz aracıma, aracım park halinde iken, başka bir araç çarptı kapıma. Tutanak tuttuk, karşı taraf %100 suçlu bulundu.
Karşı tarafın trafik sigortasından aracıma kendi bulduğum bir servis boyasız göçük yaptı.
Benim tramer kaydıma bedeli gözükecek şekilde işlendi bu tutar.
Artık böyle mi, hep böyle miydi?
Daha öncede benzer bir durum yaşamıştım, tramer tarihi işlenmişti ama miktar yazmıyordu.
İşlenen tramer çok değil 2000 lira gibi bir rakam ama araç boyasız tramer olması sinek mide bulandırır hesabı oldu
Sigortacı değilim ama yeni başıma geldi; Park halinde ki aracıma farın köşesinden vurdu, karşı taraf (mülteci) %100 kusurlu ne dediği anlşılmıyor..
Tampon tırnağı kırıldı kaput ucu boyasız düzeltildi far değişti 22.000 tramer işledi..
Meblağnın çoğu plastik aksam (far 17,000 TL) değer kaybıda açamadık..
Görünürde bir şey yok ama olan bizim tramere oldu..
https://www.sozcu.com.tr/2022/ekonomi/trafik-sigortasina-rekor-zam-7075389/
Ben dün yaptırdım zorunlu trafik sigortasını. Quick Sigorta diye bir firmadan. 1020 TL ücret çıktı ancak 1060TL ye teminatları 2 katı olan bir poliçe yaptırdım.
Geçen yıl 400TL civarıydı rakam. Allianz'dan kaskom olduğu için sigortayı en ucuzundan yaptırıyorum.
8.000rpm
15-04-2022, 10:36
herkese selamlar
bugün okudum haberi
artık zorunlu trafik sigortaları her ay %2,5 zamlanacakmış otomatik ve sürekli olarak
doğru okudum ve doğru anladım değil mi?
Birkan61
15-04-2022, 10:44
Sigortacı değilim ama yeni başıma geldi; Park halinde ki aracıma farın köşesinden vurdu, karşı taraf (mülteci) %100 kusurlu ne dediği anlşılmıyor..
Tampon tırnağı kırıldı kaput ucu boyasız düzeltildi far değişti 22.000 tramer işledi..
Meblağnın çoğu plastik aksam (far 17,000 TL) değer kaybıda açamadık..
Görünürde bir şey yok ama olan bizim tramere oldu..
Abi sizede çok geçmiş olsun. Demek ki böyle işliyor artık sistem. Görünmez kaza dedikleri bu işte
Benim şansım kapı düzeltilip, plastik çıta değiştiği için meblağ ufak kaldı.
Arabam 2002 ve km'si maddelere göre yüksek olduğu için bende değer kaybı talep edemedim.
Teşekkür ederim sanada geçmiş olsun ufak tefek olurda..
Zoruma giden şu sigorta kasko eşek yüküyle para öde, karşı taraf %100 kusurlu olsun tramer sana işlesin..
Sonra değer kaybına girmesin, satarken anlatmak zorunda kal.. Benim suçum ne?
Teşekkür ederim sanada geçmiş olsun ufak tefek olurda..
Zoruma giden şu sigorta kasko eşek yüküyle para öde, karşı taraf %100 kusurlu olsun tramer sana işlesin..
Sonra değer kaybına girmesin, satarken anlatmak zorunda kal.. Benim suçum ne?
Başkası vursun arabam alttan pert olsun bir şekilde ama kaporta boyasız olsun, sonra onu tramersiz boyasız diye satayım, böyle mi daha iyi?
Alıcı olarak düşünürseniz şu anki sistem en iyisi, varsa başından geçen bir şey yazsın sicilde. Basit şeyler için de bana mırın kırın edecek kişiye satılık arabam yok benim, size de tavsiye ederim. İyi mal bir şekilde satılıyor
Değer kaybı alamamak tabii ki talihsizlik
Başkası vursun arabam alttan pert olsun bir şekilde ama kaporta boyasız olsun, sonra onu tramersiz boyasız diye satayım, böyle mi daha iyi?
Alıcı olarak düşünürseniz şu anki sistem en iyisi, varsa başından geçen bir şey yazsın sicilde. Basit şeyler için de bana mırın kırın edecek kişiye satılık arabam yok benim, size de tavsiye ederim. İyi mal bir şekilde satılıyor
Değer kaybı alamamak tabii ki talihsizlik
aynı fikirdeyim ama gel gelelim şu gerçeğin de farkındayım, bizim insanımızın çoğu bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmaya bayılıyor dolayısı ile buna düzgün ve gereğince yapılmış bir tramer kaydını anlatamıyorsun çünkü tramer=ağır kaza eşleşmesi kafaya yerleşmiş bir kere
Ben öyle imada da mı bulundum? Neyse tabiki söylenir, anlatılır.. Anlatmak istediğim talihsizlik boyutu; ben balkonda kahve içimi içiyorum, boyasız arabamı nizami park etmişim, birisi gelip 30bin liralık zarar veriyor ceremesini ben çekiyorum.. Bu kadar yani yoksa sadece benim satacağım araç için geçerli bir durum değil alacağım arabada da aynı şekilde bir şeyle karşılaşabilirim, arabanın altın değerinde olduğu dönemde neden durduk yere 100gr. altınım 90a düşsün.. Ticaret yapsam risk aldım kaybettim derim burada ki risk benin aracımı park etmem mi oluyor.. Bu mantık saçma geliyor bana başka bir sistem kurgulanabilir.. Yoksa ben demiyorum araçtaeksik kusur gizlensin.. Anlatabildim umarım..
Ben öyle imada da mı bulundum? Neyse tabiki söylenir, anlatılır.. Anlatmak istediğim talihsizlik boyutu; ben balkonda kahve içimi içiyorum, boyasız arabamı nizami park etmişim, birisi gelip 30bin liralık zarar veriyor ceremesini ben çekiyorum.. Bu kadar yani yoksa sadece benim satacağım araç için geçerli bir durum değil alacağım arabada da aynı şekilde bir şeyle karşılaşabilirim, arabanın altın değerinde olduğu dönemde neden durduk yere 100gr. altınım 90a düşsün.. Ticaret yapsam risk aldım kaybettim derim burada ki risk benin aracımı park etmem mi oluyor.. Bu mantık saçma geliyor bana başka bir sistem kurgulanabilir.. Yoksa ben demiyorum araçtaeksik kusur gizlensin.. Anlatabildim umarım..
O açıdan haklısınız ama hayata gözlerimizi açtığımız anda belli riskler almışız zaten. :D Olay Adem'e kadar gider :haha: O elmayı yeme riskini alması sonucu hepimiz bunları yaşıyoruz :p
Neyse goygoy bir yana; her an her şey olabilir maalesef. Mevzu şeffaf olabilmekte. Amerika'da Carfax Report diye bir şey var keşke bizde de tek noktadan öyle veri alabilsek. arabanın ilk bayiye inişinden itibaren vergi levhalı herhangi bir işletmeye kaç km'de ne zaman girip ne işlemler yapılmış onun özeti, bulaştığı herhangi bir kaza raporu varsa onları vs alt alta koyup veren bir sistem var. Orada görüyorsunuz ne var ne yok ama boya&değişen bakan yok tabii ki, sorsan kimse bilmez aldığı/bindiği arabanın neresi boyalı. Geçmişte salvage yani "pert" damgası vurulmuş mu, tekrar toplanıp rebuilt damgasıyla mı geziyor yoksa hep clean mi kalmış ona bakıyorlar sadece.
Boya değişen ve değer kaybı mevzusu bizim üçkağıtçılığımız yüzünden kendi kendi topuğumuza sıkmamız tamamen. bu haltı yiyen toplasan belki 1000 kişi ama ceremesini 80 milyon çekiyor
O açıdan haklısınız ama hayata gözlerimizi açtığımız anda belli riskler almışız zaten. :D Olay Adem'e kadar gider :haha: O elmayı yeme riskini alması sonucu hepimiz bunları yaşıyoruz :p
Neyse goygoy bir yana; her an her şey olabilir maalesef. Mevzu şeffaf olabilmekte. Amerika'da Carfax Report diye bir şey var keşke bizde de tek noktadan öyle veri alabilsek. arabanın ilk bayiye inişinden itibaren vergi levhalı herhangi bir işletmeye kaç km'de ne zaman girip ne işlemler yapılmış onun özeti, bulaştığı herhangi bir kaza raporu varsa onları vs alt alta koyup veren bir sistem var. Orada görüyorsunuz ne var ne yok ama boya&değişen bakan yok tabii ki, sorsan kimse bilmez aldığı/bindiği arabanın neresi boyalı. Geçmişte salvage yani "pert" damgası vurulmuş mu, tekrar toplanıp rebuilt damgasıyla mı geziyor yoksa hep clean mi kalmış ona bakıyorlar sadece.
Boya değişen ve değer kaybı mevzusu bizim üçkağıtçılığımız yüzünden kendi kendi topuğumuza sıkmamız tamamen. bu haltı yiyen toplasan belki 1000 kişi ama ceremesini 80 milyon çekiyor
Evet adamlar yine düşünmüş yapmış demek ki :) ;Aklın yolu bir.. ''Çok şükür çok üçkağıtçı kaypak bir toplumuz'' ! Malesef, ne yazık.. Sistem şahaneymiş ama bilmiyordum..
Arkadaslar, aracimin sigortasini yenileyecegim, sigortam sadece 1 tane teklif cikartiyor. Bana teklif calisabilecek kimse var mi?
Tesekkurler.
barakuda26
05-05-2022, 16:29
Arkadaslar, aracimin sigortasini yenileyecegim, sigortam sadece 1 tane teklif cikartiyor. Bana teklif calisabilecek kimse var mi?
Tesekkurler.
Dm'den bilgilerimi paylaşıyorum.
Tüm Sigorta işleriniz için mail adresim teklif@gokselsigorta.com
Trafik ve kaskoda risk primleri bu hafta tekrar güncelleniyor.
sigorta yenilemeleri için mail adresim
teklif@gokselsigorta.com
instagram: gokselsigorta detaylı iletişim bilgileri mevcut.