PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : max 20 bin tl butceyle arac bakiyorum



onat
10-10-2014, 14:16
Arkadaslar basliktada belirttigim gibi 20 bin butcem var.onceligim eg kasaya swap. Honda sevdamdan vazgecemiyorum. Eg kasa harici dusunmuyorum. Motor ruhsata isli olmak kosulu ile ve aracin cani cikmamis olmasi kosulu ile degerlendirebilirim.

Diger secenek olarak corsa 1.7 dti hususi dusunuyorum. Kmsi 200 bin i gecmemis kapak acilmamis veya acilsa bile bi ayagimi sanayide tutmayacak bir arac Ariyorum.Citir modlanmis olmasi tercihimdir.

Eg icin boya takintim yok fakat corsada komple boyali, hor kullanilmis, degiseni bol olan bir arac dusunmuyorum. Param nakit hazir. Tek engelim askerim istanbul hasdalda. Dolayisiyla istanbul araclariyla ilgileniyorum. Aradigim arac bulunrsa telefonda araca baktirma ve alimi ile ilgili detaylari konusuruz.

Baska araclar icinde tavsiyelerinizi bekliyorum. hizlandirilabilir bir arac olsun yeter.

Surekli internete giremiyorum. Aracnin uygun oldugunu dusunen arkadaslar 05326659141 yada pm yolu ile bana ulasin.

onat
11-10-2014, 11:50
Konu guncel olsun arkadaslar hic mi fikriniz, yonlendirebileceginiz bir arac yok.

34 rdn 90 corsa hakkinda bilginiz var mi ? Ecu fast yazilimli asagi yukari 140 beygirlerdeymis. Tahmini yururu nedir ?

emre.ates
11-10-2014, 12:20
sanırım çalıştığım firmayla aynı sokakta oturuyor arkadaş füme rengiydi görüntüsü kozmetiği çok iyiydi aynı aractan bahsediyorsak motor kondisyonu bilmyiorum.

emre.ates
11-10-2014, 12:23
sanırım çalıştığım firmayla aynı sokakta oturuyor arkadaş füme rengiydi görüntüsü kozmetiği çok iyiydi aynı aractan bahsediyorsak motor kondisyonu bilmyiorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sadece-takasli-randuman-181787916/detay

onat
11-10-2014, 16:25
Aynen arac fume. Arkadasla konustuk anlastik sayilir. Goki abide onay verirse alicam.

emre.ates
11-10-2014, 18:25
arac sahibi baya titiz biri zaten pek kirli görmedim araçı temiz bakıyordu fotolardan daha güzel duruyor umarım hayırlı olur.