Orijinalini görmek için tıklayınız : TECHART Magnum
Buğra A.
12-10-2014, 09:54
http://i.hizliresim.com/nGl3OM.jpg
http://www.vimeo.com/108692390
Yorum yapan, paylaşan ve beğenen bütün arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
İyi seyirler dilerim.
.by f355 Automobile Technic
fakirliğin gözü kör olsun :D
arka ve yandan güzel jantlarda yakısmıs ama ön biraz fazla karısık ve keskin
video ve çekimler güzel elinize saglık
Video ne kadar iyiyse araba da o kadar kötü olmuş, hele ön taraf.
rebeloghy
12-10-2014, 15:31
Ön tarafı görene kadar izledim video güzel olmuş da o ön :)
linkte hatami var telefondan gözükmüyor
Buğra A.
12-10-2014, 17:03
fakirliğin gözü kör olsun :D
arka ve yandan güzel jantlarda yakısmıs ama ön biraz fazla karısık ve keskin
video ve çekimler güzel elinize saglık
Teşekkür ederim.
Benim şahsi fikrim, bu aracı açık tonlarda yaptırmak. Beyaz renk ile olan versiyon daha iyi duruyor.
Video ne kadar iyiyse araba da o kadar kötü olmuş, hele ön taraf.
Teşekkür ederim.
Ön tarafı görene kadar izledim video güzel olmuş da o ön :)
Teşekkür ederim.
linkte hatami var telefondan gözükmüyor
Tekrar dener misiniz, düzelmiş olması gerekiyor.
süper olmuş c63 e video çekmicekmisin onu sabırsızlıkla bekliyoruz :)
erdemköksal
13-10-2014, 10:35
güzel olmuş çekimlerde güzel elinize emeğinize sağlık...
Buğra A.
13-10-2014, 14:14
çok iyi olmuş bence
güzel olmuş çekimlerde güzel elinize emeğinize sağlık...
teşekkür ederim.
süper olmuş c63 e video çekmicekmisin onu sabırsızlıkla bekliyoruz :)
teşekkür ederim. c63 standart şu an ama farklı bir projede yer vermeyi planlıyoruz.
ben çok beğendim. Aniden arkamdan bu aracın yaklaştığını görsem o ön tarafa korkardım çok agresif olmuş :icon_tup:
Buğra A.
13-10-2014, 17:01
ben çok beğendim. Aniden arkamdan bu aracın yaklaştığını görsem o ön tarafa korkardım çok agresif olmuş :icon_tup:
göreceli bir durum. ben seviyorum, kimi sevmiyor. bana göre TECHART Grand GT'de güzel. ama çoğu yaptırma taraftarı değil ya da verilen parayı hak etmediklerini düşünenler var.
Buğra A.
14-10-2014, 19:14
izleyemeyenler için güncel.
Ozan Özer
14-10-2014, 19:22
Eline emeğine sağlık öncelikle..
Müzik seçimi çok başarılı olmuş..İşine karışmak gibi olmasın,aracın seyir halindeki görüntüleri biraz daha canlı olsa daha iyi olurdu gibime geliyor..Araç gri,görüntüde buğulu olunca biraz kara bir çekim olmuş gibi geldi gözüme..Tabiki sizin kararınız,saygım sonsuz.. :)
Araç güzel olmuş,ama daha farklı bir renk ile nokta olur.Videodaki geçişler kesinlikle çok başarılı olmuş,elinize sağlık bir kez daha.
Buğra A.
14-10-2014, 19:34
Eline emeğine sağlık öncelikle..
Müzik seçimi çok başarılı olmuş..İşine karışmak gibi olmasın,aracın seyir halindeki görüntüleri biraz daha canlı olsa daha iyi olurdu gibime geliyor..Araç gri,görüntüde buğulu olunca biraz kara bir çekim olmuş gibi geldi gözüme..Tabiki sizin kararınız,saygım sonsuz.. :)
Araç güzel olmuş,ama daha farklı bir renk ile nokta olur.Videodaki geçişler kesinlikle çok başarılı olmuş,elinize sağlık bir kez daha.
estafrullah. teşekkür ederim yorumlar için :) şaşırdım, ilk defa TechTurkey'de böyle bir yorumla karşılaştım. ama hoşuma gitti.
öncelikle; görüntü buğulu derken kastınız eğer keskinlik ise, kullandığım ekipmanlar sinema ekipmanları. sinema ekipmanları genelde izleyiciye keskin bir görüntü sunmaz. yani filmlerde de dikkatinizi çekecektir, genelde silik bir görüntü oluşturur. ama bu silik görüntü kesinlikle detayı kaybettirecek görüntüler değildir. yani sinema perdesinde filmleri izlediğinizde gördüğünüz kıvam olarak açıklayayım.
tam keskinlik sağlamak için genelde fotoğraf lensleri ve fotoğraf ekipmanları kullanılıyor. benim pek tarzım değil. o yüzden çekim sistemim de bu şekilde. zaten fotoğraf lensleri ile çekim yapanlar da genelde problem yaşarlar video klip çekimlerinde. çünkü devamlı netlikle uğraşmaları gerekmektedir. bu yüzden efektif gibi gözüken flu görüntüler oluşur.
keskinlik değilse eğer bahsettiğiniz, monitörünüzde bir problem olabilir :)
Ozan Özer
14-10-2014, 21:54
estafrullah. teşekkür ederim yorumlar için :) şaşırdım, ilk defa TechTurkey'de böyle bir yorumla karşılaştım. ama hoşuma gitti.
öncelikle; görüntü buğulu derken kastınız eğer keskinlik ise, kullandığım ekipmanlar sinema ekipmanları. sinema ekipmanları genelde izleyiciye keskin bir görüntü sunmaz. yani filmlerde de dikkatinizi çekecektir, genelde silik bir görüntü oluşturur. ama bu silik görüntü kesinlikle detayı kaybettirecek görüntüler değildir. yani sinema perdesinde filmleri izlediğinizde gördüğünüz kıvam olarak açıklayayım.
tam keskinlik sağlamak için genelde fotoğraf lensleri ve fotoğraf ekipmanları kullanılıyor. benim pek tarzım değil. o yüzden çekim sistemim de bu şekilde. zaten fotoğraf lensleri ile çekim yapanlar da genelde problem yaşarlar video klip çekimlerinde. çünkü devamlı netlikle uğraşmaları gerekmektedir. bu yüzden efektif gibi gözüken flu görüntüler oluşur.
keskinlik değilse eğer bahsettiğiniz, monitörünüzde bir problem olabilir :)
Yaptığınız işleri takip ediyorum;beğendiğim için ve bu derece profesyonelliğe uzak olduğumdan kendi penceremde yorumluyorum :)
Buğulu'dan kastım şu;güneş ışığının yansıması ve görüntünün mavi-beyaz bir renge bürünmesi..Araç sanki bir bulutun içindeymiş gibi görünüyor..Keskinlikle ilgili bir sorun yok :) Dediğim gibi ileri teknikleri bilemiyorum bu yüzden söylemiş olduğunuz tarzda yapıldığında bu görüntünün oluşması doğrudur tabiki..Video kesinlikle başarılı ve yine altını çizerek söylemek isterim ki müzik seçimi çok iyi yapılmış..
Çekimin yapıldığı yol eğer ki yanılmıyorsam hergün işim gereği kullanmış olduğum İstanbul Park yolu.. :)
Yeni çalışmalarınızı bekliyoruz.
Buğra A.
14-10-2014, 23:00
Yaptığınız işleri takip ediyorum;beğendiğim için ve bu derece profesyonelliğe uzak olduğumdan kendi penceremde yorumluyorum :)
Buğulu'dan kastım şu;güneş ışığının yansıması ve görüntünün mavi-beyaz bir renge bürünmesi..Araç sanki bir bulutun içindeymiş gibi görünüyor..Keskinlikle ilgili bir sorun yok :) Dediğim gibi ileri teknikleri bilemiyorum bu yüzden söylemiş olduğunuz tarzda yapıldığında bu görüntünün oluşması doğrudur tabiki..Video kesinlikle başarılı ve yine altını çizerek söylemek isterim ki müzik seçimi çok iyi yapılmış..
Çekimin yapıldığı yol eğer ki yanılmıyorsam hergün işim gereği kullanmış olduğum İstanbul Park yolu.. :)
Yeni çalışmalarınızı bekliyoruz.
teşekkür ederim. estafrullah, ben bunları izleyiciler için çekiyorum. zaten profesyonel insanlar için çeksem, burada yayınlamazdım :) yani sonuçta eleştirilir ve eleştirilmesi gerekir. benimde hoşuma gidiyor böyle tatlı eleştiriler.
olayı şimdi anladım. evet, o bir efekt. hoşuma gittiği için ilk defa kullandım ki kullanmakta zorundaydım (hava kapalıydı ve aracın rengi füme). hava gri, mekan gri, araçta füme olunca çok kötü bir renklendirme ortaya çıktı ve kamufle etmek istedim. yapay bir atmosfer oluşturdum kendi çapımda ve açının yönüne görede konumlandırdım tek tek. ama daha kontrastlı bir renk kullansaydım kurgu sırasında, belki o efekt biraz daha kamufle olurdu, hak veriyorum.
çekimin yapıldığı yol; İstanbul Park yolu, evet. ama aracın detayları TEPEÖREN'de çekildi. boş bir şantiye ki bana sorarsanız inanılmaz bir şantiye orası (aydınlatmalı helikopter sahası bile var). hırsızlar gibi girdik, çektik ve çıktık :)
bir de eklemeden edemeyeceğim; 10 senelik tarihi eser bir bilgisayarda bu kurguları yapıyorum. ekranım sarıya yakın bir renk vermeye başladığı için, odamda ki LED TV'yi bilgisayarın ekran kartına entegre ettim. bazen hangisi doğru renk, hangisi değil çözemiyorum.
Tubo Kadavra, Mission Manço vb. tarz da videolar gelicek mi?
Önce ki eserlerinizin hayranı olarak bunlar beni pek tatmin etmiyor açıkcası :(
Mobil için link budur,arada m var;
http://vimeo.com/m/108692390
Çok dahiyim :D
Yapılan işler çok kaliteli, keyifle takip ediyorum.
Bence araç zaten güzel video da bunun kaliteli bir sunumu olmuş, aslına bakarsanız bu kadar güzel araçları daha da güzel göstermek işin zor kısmı.Dediğin gibi ortam şartları veya kısıtlamalar belkide hayal gücünü tam olarak göstermeni engelliyor.
ama senin yaptığın veya senin yapıp benim izlediğim bütün videoların başarılı.Benim korkum kendini effect olarak mekan olarak veya kurgu olarak tekrarlaman, bunu yanlış anlama umarım ben sadece bir izleyiciyim ama anladığım kadarıyla eleştiriye açıksın.
bence insanlar ***** site gibi yerlere araçlarının satışında instagram efecctli resimler koymanın yarına bu tip videolarda koyabilirler bu bir fikir sadece.
çok daha kolay satılacağını düşünüyorum veya ilgi göreceğine.
emeğine sağlık.
dj_batukaan
15-10-2014, 10:20
video gerçekten çok kaliteli olmuş, yapanın ellerine sağlık... bende aracın ön tarafını begenemeyenlerdenim ama esas gerçek bu tarz durumların tamamen kişisel zevkler ile alakası var.. sahibi beğenmişse gerisi boş bize 41 kere maşallah iyi günlerde kullanmasını dilemek düşer :)
Buğra A.
15-10-2014, 12:20
Tubo Kadavra, Mission Manço vb. tarz da videolar gelicek mi?
Önce ki eserlerinizin hayranı olarak bunlar beni pek tatmin etmiyor açıkcası :(
bir süredir commercial tarzı işler yapıyorum. belki ilerleyen zamanlarda o tarz işler yapabilirim.
Mobil için link budur,arada m var;
http://vimeo.com/m/108692390
Çok dahiyim :D
Yapılan işler çok kaliteli, keyifle takip ediyorum.
teşekkür ederim :icon_tup:
Bence araç zaten güzel video da bunun kaliteli bir sunumu olmuş, aslına bakarsanız bu kadar güzel araçları daha da güzel göstermek işin zor kısmı.Dediğin gibi ortam şartları veya kısıtlamalar belkide hayal gücünü tam olarak göstermeni engelliyor.
ama senin yaptığın veya senin yapıp benim izlediğim bütün videoların başarılı.Benim korkum kendini effect olarak mekan olarak veya kurgu olarak tekrarlaman, bunu yanlış anlama umarım ben sadece bir izleyiciyim ama anladığım kadarıyla eleştiriye açıksın.
bence insanlar ***** site gibi yerlere araçlarının satışında instagram efecctli resimler koymanın yarına bu tip videolarda koyabilirler bu bir fikir sadece.
çok daha kolay satılacağını düşünüyorum veya ilgi göreceğine.
emeğine sağlık.
bahanelere pek yer vermek istemiyorum. bu böyle olsaydı, şu şöyle olsaydı dersem uzayıp gidecek :)
yanlış anlaşılacak bir durum söz konusu değil. zaten herkesin her konuda eleştiriye açık olması gerekiyor. kurguda her yönetmenin farklı bir tarzı var. benim tarzım da bu şekilde. bir de elimde ki imkanları göz önünde bulundurmak gerekiyor. en büyük sıkıntım şu an; bilgisayar. yetmediği için tıkanıyorum. istediğim tip bir bilgisayarda 20-30 bin lira civarında olduğu için şimdilik bunlarla yetinmek durumunda kalıyorum.
yapılan işlemler basit gibi gözüksede ilerleyen noktalarda baktığınız zaman aslında her şeyin eğitim ile alakalı olduğunu anlayabiliyorsunuz. ben kesinlikle after effects kullanmaktan anlayan birisi değilim. hayatım boyunca da öğrenme gereği duymadım çünkü ben yönetmen olmak istedim ve bunu başardım. bu işin bir prodüksiyon bütçesi olsaydı kesinlikle farklı bir iş izleyebilirdiniz. bütçeli işlerimde farklı kurgucularla ve efektçilerle çalışma imkanım oluyor ve piyasada çok daha iyi kurgucular ve efektçiler var. bu da işin kalitesini belirliyor.
teşekkür ederim.
video gerçekten çok kaliteli olmuş, yapanın ellerine sağlık... bende aracın ön tarafını begenemeyenlerdenim ama esas gerçek bu tarz durumların tamamen kişisel zevkler ile alakası var.. sahibi beğenmişse gerisi boş bize 41 kere maşallah iyi günlerde kullanmasını dilemek düşer :)
teşekkür ederim, güzel tespit olmuş.
Ozan Özer
16-10-2014, 05:45
teşekkür ederim. estafrullah, ben bunları izleyiciler için çekiyorum. zaten profesyonel insanlar için çeksem, burada yayınlamazdım :) yani sonuçta eleştirilir ve eleştirilmesi gerekir. benimde hoşuma gidiyor böyle tatlı eleştiriler.
olayı şimdi anladım. evet, o bir efekt. hoşuma gittiği için ilk defa kullandım ki kullanmakta zorundaydım (hava kapalıydı ve aracın rengi füme). hava gri, mekan gri, araçta füme olunca çok kötü bir renklendirme ortaya çıktı ve kamufle etmek istedim. yapay bir atmosfer oluşturdum kendi çapımda ve açının yönüne görede konumlandırdım tek tek. ama daha kontrastlı bir renk kullansaydım kurgu sırasında, belki o efekt biraz daha kamufle olurdu, hak veriyorum.
çekimin yapıldığı yol; İstanbul Park yolu, evet. ama aracın detayları TEPEÖREN'de çekildi. boş bir şantiye ki bana sorarsanız inanılmaz bir şantiye orası (aydınlatmalı helikopter sahası bile var). hırsızlar gibi girdik, çektik ve çıktık :)
bir de eklemeden edemeyeceğim; 10 senelik tarihi eser bir bilgisayarda bu kurguları yapıyorum. ekranım sarıya yakın bir renk vermeye başladığı için, odamda ki LED TV'yi bilgisayarın ekran kartına entegre ettim. bazen hangisi doğru renk, hangisi değil çözemiyorum.
Özet olarak elindeki ekipmanlarınla gayet başarılı bir iş çıkartıyorsun..ve en önemlisi yoruma açıksın;dolayısıyla önün de açık :)
gurlekyasin
16-10-2014, 10:32
bence çok başarılı gayet güzel olmuş...
Buğra A.
16-10-2014, 10:54
Özet olarak elindeki ekipmanlarınla gayet başarılı bir iş çıkartıyorsun..ve en önemlisi yoruma açıksın;dolayısıyla önün de açık :)
teşekkür ederim. valla 7 senedir bu işlerle iç içeyim. torpil olmadan olmuyor, senelerdir yineliyorum. böyle pislik bir sektör işte.
bence çok başarılı gayet güzel olmuş...
teşekkür ederim.