PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Rallikros İstanbul Park [Canlı Yayın]



Frid
12-10-2014, 13:51
http://www.ntvspor.net/canliyayin

soğuk algınlığı ve üşengeçlik yüzünden tv den izlemeye seçenlerdenim.





IA Dünya Rallikros Şampiyonası’nın 11. ayağı haftasonu Intercity İstanbul Park’ta gerçekleştirilecek.

Yarışa Supercar’da 20, RX Lites kategorisinde de 10 araç katılacak. Bu sezonki RX serisinde dördüncü yeni pist olan İstanbul Park’ta bin 300 metrelik parkurun % 60’ı asfalt, % 40’ı özel çakıl-kum bölümden oluşuyor. Yarışlarda, 600 beygirlik turbo motorlu Supercar ve 310 beygirlik atmosferik motorlu Supercar Lite olmak üzere iki farklı kategori olacak.

Supercar Lites kategorisinde yarışan araçların tamamının üretimi, Türkiye'de Avitas Motorsport tarafından gerçekleştiriliyor.

Uluslararası arenada tanınmış, çok değerli pilotların kozlarını paylaşacağı etkinlikte, Türk yarışçılar Yiğit Timur ile Fatih Kara da izleyici önüne çıkacak. Organizasyonun ilk gününde her iki kategoride de 4 yarış yapılacak ve ikinci gün gerçekleştirilecek 4 yarışın ardından, önce yarı final, ardından da final etabına geçilecek. Elemeler 4, yarı finaller ve final 6 tur üzerinden yapılacak.


http://www.ntvspor.net/haber/haber-t/114966/rallikros-istanbul-park-ta

ukku
12-10-2014, 19:21
İnanılmaz bir hafta sonuydu... Adeta çoklu start olan bir grup B izledik. :)

Frid
12-10-2014, 21:27
yarı final ile final çok çekişmeli geçti, yarı finale takım arkadaşı poloların çekişmesi damga vurdu :)

HUSNU
12-10-2014, 22:22
http://youtu.be/gnmlD7akjdE
http://youtu.be/NqrHpHhRLJI

free-hifi
13-10-2014, 07:39
ken block güvenlik tehdidi ile gelmemiş ulan diğerleri it köpek mi?

SekoLive
13-10-2014, 07:43
tv den izleme şansım oldu izleyebildiğim alanlar güzeldi.

yanlz görüntüyü yayına kim aktarıyorsa yiğit timur'un diskalifiye oldugu anları bi kez göstermedi noldu ne bitti göremedik başda kopmuş gitmiş araçları izledik o sırada .

keza 1-2 kez daha aynısı oldu iki polo kafa kafaya giderken arkadaki çekişmeyi izleyemedik :)