Orijinalini görmek için tıklayınız : Turbo Mondeo & FH Typer (Eski Jop Typer)
Firattoptas
12-10-2014, 17:26
İsmail kankama teşekkür ederim geldi denedik araçlarımızı gördük basınc acmadan önce 0.65 barda nasıl yürüdüğümüzü gördük bir iki eksiğimiz olmasına rağmen gayet keyifli bir roll oldu
2 de 65-70 gibi basıldı 1 boy önümde yürüdü typer 200 den sonra yanasıp geçmeye başlıyoruz videoda cekenlerin konusmaları mevcuttur
İyi seyirler
Typerın specleri bildiğim kadarıyla yazıyorum yanlışım varsa düzeltiriz
Kpro headers filtre araborular warex enme gaz kelebeği yan arka koltuklar sökük
Mondeonun specleri
Motor içi dolu 0.65 bar basınc arka koltuklar sökük
http://youtu.be/yO3Pwvy4Xs4
Görkem.Y
12-10-2014, 17:34
Huhuu masallah evlatlara :) FH zaten basarılı bi typer , mondeo icin cok emek harcandı karsılığını görmek ayrı bi güzel olsa maşallah , iki güzel insan tekerinize taş değmesin
Firattoptas
12-10-2014, 17:36
Huhuu masallah evlatlara :) FH zaten basarılı bi typer , mondeo icin cok emek harcandı karsılığını görmek ayrı bi güzel olsa maşallah , iki güzel insan tekerinize taş değmesin ��
Eyvallah görkem kardeşimgüzel yorumun için teşekkürler
MertSerhanÖ.
12-10-2014, 17:44
Masallah abi mondeoyu sahalarda gormek cok sevindirici ins kisa zaman icinde basincida actigin zaman hersey cok daha guzel olacak.typera zaten bisey dememe gerek yok cimo baskanin arabasi cok guzel:) masallah iki aracada.
Firattoptas
12-10-2014, 17:49
Masallah abi mondeoyu sahalarda gormek cok sevindirici ins kisa zaman icinde basincida actigin zaman hersey cok daha guzel olacak.typera zaten bisey dememe gerek yok cimo baskanin arabasi cok guzel:) masallah iki aracada.
Eyvallah serhanım aynen dediğin gibi güzel olucak sen konuyu biliyosun
SEÇKİN172
12-10-2014, 18:18
maşallah kardeşim emeklerinin karşılıgını alıyorsun basınç acınca çok daha keyifli olacaktır :)
AhmetKadir
12-10-2014, 18:49
bi mondeo ıcın typer ile boyle yurumek bıle oldukca keyıflıdır.
eksıkler giderildiğinde baya şakacı olacak belli
Maşallah deniyen araçlara
Firattoptas
12-10-2014, 19:06
maşallah kardeşim emeklerinin karşılıgını alıyorsun basınç acınca çok daha keyifli olacaktır :)
Eyvallah bro
Firattoptas
12-10-2014, 19:08
bi mondeo ıcın typer ile boyle yurumek bıle oldukca keyıflıdır.
eksıkler giderildiğinde baya şakacı olacak belli
Teşekkürler dahada keyifli hale gelecek şakalarıda hep birlikte izleriz inşallah
Tufan Job34
12-10-2014, 19:49
maşallah hızlılara vay vay benim aracıma 0,65 basınçmı açtın o kadarcıkmı kanka:) 1,65 gibi gidiyo sanki yanlış olmasın:) verdiniz kutsalı makinalı gibisinz:icon_tup:
2 de 65-70 gibi basıldı 1 boy önümde yürüdü typer 200 den sonra yanasıp geçmeye başlıyoruz videoda cekenlerin konusmaları mevcuttur
İyi akşamlar ben FH typer'ın sahibi ismail üyeliğim olmadığından dolayı arkadaşımın üyeliğinden yazıyorm
Fırat basıncını yanlış yazmışsın galiba 0.7 basınc 0.8 peak basıyordun, denemeler benim dewrimde oldu ewet, senin dewrinde çok açıyorum çünkü deneme boyunca hep önündeydim 1 boyda önünde bitirdim 235km kadar bastık ve ilk frene basanda sensin videoda net bi şekkilde gözüküyor zaten daha sağlık bir şekkilde hafta içi tekrardan camcarlı bi şekkilde basarız iyi akşamlar ...
Tufan Job34
12-10-2014, 20:35
İyi akşamlar ben FH typer'ın sahibi ismail üyeliğim olmadığından dolayı arkadaşımın üyeliğinden yazıyorm
Fırat basıncını yanlış yazmışsın galiba 0.7 basınc 0.8 peak basıyordun, denemeler benim dewrimde oldu ewet, senin dewrinde çok açıyorum çünkü deneme boyunca hep önündeydim 1 boyda önünde bitirdim 235km kadar bastık ve ilk frene basanda sensin videoda net bi şekkilde gözüküyor zaten daha sağlık bir şekkilde hafta içi tekrardan camcarlı bi şekkilde basarız iyi akşamlar ...
olum banada 0,9 barda yürüdü dediniz? fırat buraya 0,65 yazmış kanka ben bişey anlamadım bu denemeden daha güzel bi çekim yokmu? arkadan şahinle çekenlerle belli olmuyo:))
Masallah ne olursa olsun mondeo cok basarili gitmis ki daha onu cok acik bence gidecektirde bu arada ufak bir not dusmek istiyorum firat kardesim bence bu tarz denemelerde basincini bir kademe daha ac ki denedigin araclarla sonuclar daha net ortaya ciksin
Firattoptas
12-10-2014, 20:56
Wayyy ismail kanka arkadasız diye hitap ettimde olmadı bu yazdığın o yazdığın üyelikdeki arkadasına o gece durduktan sonra dedimki saat böyle böyle 0.65 çakılı kaldı hatta 0.7 görüp düşüyo dedim agzını acmadı benim senin araban üstünden prim yapma gibi bir derdimde yok ayrıca kanka 200 demedim sonra dedim ayrıca su senin dewrin demenede acıklık getireyim o dediğin ikinci oturduğumuzda ve devirleri ayarlayamadık anlaşamadık hemde ben hemen bırakdım otobandayken beni aradın noldu diye kanka dedim yağ basıncı düştü bırakdım dedim sana sonra baktık hersry normal ama deneyemedik ilk frene basan benim çünkü sen bırakınca bende frene bastım sen bırakmasaydın bende frene basmazdım gene deneriz merak etme kanka aynı sokakta esnafız ama yine böyle muhabnetler olcaksa kankanla birlikte arkadaşlığımız baki kalsın arabalarımızı denemeyelim sanada iyi geceler
Firattoptas
12-10-2014, 20:59
maşallah hızlılara vay vay benim aracıma 0,65 basınçmı açtın o kadarcıkmı kanka:) 1,65 gibi gidiyo sanki yanlış olmasın:) verdiniz kutsalı makinalı gibisinz:icon_tup:
Kanka o artık senin araban değil demekki basıncına göre güzel gidiyo mşallah diyelim bizimki makinada seninki mermi maşallah aracına seninde
Wayyy ismail kanka arkadasız diye hitap ettimde olmadı bu yazdığın o yazdığın üyelikdeki arkadasına o gece durduktan sonra dedimki saat böyle böyle 0.65 çakılı kaldı hatta 0.7 görüp düşüyo dedim agzını acmadı benim senin araban üstünden prim yapma gibi bir derdimde yok ayrıca kanka 200 demedim sonra dedim ayrıca su senin dewrin demenede acıklık getireyim o dediğin ikinci oturduğumuzda ve devirleri ayarlayamadık anlaşamadık hemde ben hemen bırakdım otobandayken beni aradın noldu diye kanka dedim yağ basıncı düştü bırakdım dedim sana sonra baktık hersry normal ama deneyemedik ilk frene basan benim çünkü sen bırakınca bende frene bastım sen bırakmasaydın bende frene basmazdım gene deneriz merak etme kanka aynı sokakta esnafız ama yine böyle muhabnetler olcaksa kankanla birlikte arkadaşlığımız baki kalsın arabalarımızı denemeyelim sanada iyi geceler
Araba baya güzel olmuş, güle güle kullan. Yağ pompasına dikkat:)
Firattoptas
12-10-2014, 21:06
Masallah ne olursa olsun mondeo cok basarili gitmis ki daha onu cok acik bence gidecektirde bu arada ufak bir not dusmek istiyorum firat kardesim bence bu tarz denemelerde basincini bir kademe daha ac ki denedigin araclarla sonuclar daha net ortaya ciksin
Yorumun için teşekkürler bizim derdimiz iddaa yada başka bişey değildi bu halde sağlıklı sekilde ufak tefek eksikle ne kadar yürüğünü görmekti gördük zaten video yu typer sahibi arkadasım ismaile sorarak koydum yoksa nete yüklemeyecekdim videoyu ben böyle bir yorum beklemiyodum acıkcası arkadasımdan can acsaydım basıncı bi tık daha demekki gececekdim kafa cıkarmasını engelleyecektim typerın yada kafa burun gidicekdik
Firattoptas
12-10-2014, 21:08
Ne acıdan dikkat ömers teşekkürler
400 hp üzeri sorun yaratabiliyor.
Firattoptas
12-10-2014, 21:26
Oralarda değil suanda geldiği zaman dikkat edicem teşekkürler
Tufan Job34
12-10-2014, 21:32
Eyv kanka sanada masallah uzun bi aradan sonra seni aramızda görmek güzel oldu masallah;) eski jop yazdın ya benim aracım olduğundan yazdım rahatsız olduysan yazmayız kanka;)
Ben yorum yapmıyorum fırat, ismail ile aranızda halledin maşallah deneyen araçlara
MertSerhanÖ.
12-10-2014, 21:37
Eyv kanka sanada masallah uzun bi aradan sonra seni aramızda görmek güzel oldu masallah;) eski jop yazdın ya benim aracım olduğundan yazdım rahatsız olduysan yazmayız kanka;)
"Şahin" ithamını kaldırmışssın abi.Sencede talihsiz oldu biraz dimi. :)
Bayrampaşalı
12-10-2014, 21:38
masallah iki aracada mondeo tahmını gücü nedir
Firattoptas
12-10-2014, 21:41
Ben yorum yapmıyorum fırat, ismail ile aranızda halledin maşallah deneyen araçlara
Ertuğrul bizim ismaille aramızda halledeceğimiz birşey yok !!!!!! O beni ben onu geçmişim önemide yokk !!! Biz sadece arabaları görmek için için mondeoyu görmek için çıkdık gördük tamam olay bitti !!!! Ne yazılırsa yazılsın ismaille dostluğuma bir araba giremez anladın kanka hadi iyi geceler ben onu o beni geçmiş varsın o bana o beni geçsin 240 kadar hiç önemi yok biz arkadasız nokta bir teneke parcası yüzünden arkadaslığımı zedelemem ben
Firattoptas
12-10-2014, 21:45
Tufan kanka rahatsız olcak bişey yok bir durumda yok bilmeyenler için yazdım ben onu daha sonra sorulmadın eski plakası neydi gibi soeular olmasın diye yazdım sen rahatsız olduysan ben sileyim önemi yok
Firattoptas
12-10-2014, 21:46
masallah iki aracada mondeo tahmını gücü nedir
Ne desek yalan olur
Tufan Job34
12-10-2014, 21:51
Tufan kanka rahatsız olcak bişey yok bir durumda yok bilmeyenler için yazdım ben onu daha sonra sorulmadın eski plakası neydi gibi soeular olmasın diye yazdım sen rahatsız olduysan ben sileyim önemi yok
Senin değil gibi şeyler yazman olmadı kanka!! silme kalsın seni hatırlarım
Firattoptas
12-10-2014, 21:58
Senin değil gibi şeyler yazman olmadı kanka!! silme kalsın seni hatırlarım
Yanlış bişey yazmadım kanka ewet suan senin değil doğrumu doğru ama benim gibi seninde arkadasının arabasımı ewet dersenki bana onun arabası benim benim arabam onun eyvallah doğrudur hatırlatcak bişey göremedim ben ama illa hatırlatılcak bişey varsa telim sende 7/24 arayabilirsin sıkıntı yok kanka ayrıca eski arabanı alması için ismail kankamı sana ilk getiren bendim hatırlatayım kanka;)
maşallah araçlara. o geçti bu geçti vs demicem ama mondeoyu tebrik etmek gerekli gerçekten kalıbı ve kendi standarlarına göre düşününce çok güzel yerlere gelmiş...
Tufan Job34
12-10-2014, 22:16
Eyv kanka hadi hayırlısı iyi geceler
Firattoptas
12-10-2014, 22:17
maşallah araçlara. o geçti bu geçti vs demicem ama mondeoyu tebrik etmek gerekli gerçekten kalıbı ve kendi standarlarına göre düşününce çok güzel yerlere gelmiş...
Eyvallah teşekkürler saolasın
Boldenon
12-10-2014, 22:29
maşallah deneyenlere. kazasız belasız
Fırat kardeşim maşallah araban sonunda çıkmış ilk denemelerin için bence gayet iyi bişiyler daha katarsın. da boş boş tartışmayın Allah aşkına
sinan teker
13-10-2014, 00:21
İki aracada maşallah
Firattoptas
13-10-2014, 01:17
Fırat kardeşim maşallah araban sonunda çıkmış ilk denemelerin için bence gayet iyi bişiyler daha katarsın. da boş boş tartışmayın Allah aşkına
Eyvallah abi sağolasın tarışıcak bir şey yok hallettik abi ygzye de maşallah heyecanla belkliyoruz abi
Firattoptas
13-10-2014, 09:18
bırakın la bu işleri
hangi işleri ?
Fırat maşallah aracına, honda geçildiğine göre bu kadar polemik olması normal :)
Deneyen araclara masallah , bir de gece sanki kirmizi bir type R la da denediniz 2 type R videosu var midir ?
Firattoptas
13-10-2014, 09:37
Deneyen araclara masallah , bir de gece sanki kirmizi bir type R la da denediniz 2 type R videosu var midir ?
yok tek typer ile denedik ortamda başka typer yoktu o gece.yada daha önce hiç bir typerla denemedik.bu ilk.
orhan_guney
13-10-2014, 10:05
Maşallah araçlara, Mondeo emek harcandı, artık koşma zamanı gelmişdi, adeleti yapmış :icon_tup: sonuç olarak mondeo daha önü açık, eski Jop typerada maşallah.
MertSerhanÖ.
13-10-2014, 10:07
denemeler istanbulda olmadı.
Firattoptas
13-10-2014, 10:19
Fırat maşallah aracına, honda geçildiğine göre bu kadar polemik olması normal :)
teşekkürler eyvallah saol inşallah daha iyi olucak ;)
Firattoptas
13-10-2014, 10:28
Maşallah araçlara, Mondeo emek harcandı, artık koşma zamanı gelmişdi, adeleti yapmış :icon_tup: sonuç olarak mondeo daha önü açık, eski Jop typerada maşallah.
teşekkürler orhan_güney senin aracınada maşallah.bir aksilik olmassa bu hafta basınc acıcaz daha keyifli bir hale geliceğine eminim aracımın.çıtayı biraz daha yükselticez
Cumartesi gece jop plka bir type R atasehirdeydi 2 type R gazladilar ben siyaah olan o sandim lusura bakmayin :D
Firattoptas
13-10-2014, 10:43
Cumartesi gece jop plka bir type R atasehirdeydi 2 type R gazladilar ben siyaah olan o sandim lusura bakmayin :D
yok o jop tufan arkadasımızın arabası eski ep3 jop 34 typerın sahibi aracını satınca eski plakasını yeni aracına aldı fn2 jop 34 :)
Yag pompasinin HP ile ne alakasi war ???
erdemköksal
13-10-2014, 10:51
fırat maşallah aracına allah nazardan saklasın gerçekten emeklerinin karşılığını alıyorsun :)
SekoLive
13-10-2014, 10:55
yok o jop tufan arkadasımızın arabası eski ep3 jop 34 typerın sahibi aracını satınca eski plakasını yeni aracına aldı fn2 jop 34 :)
JOB değilmiydi plaka?
maşallah mondeo görmemiştik böyle giden
mert1612
13-10-2014, 10:57
mondeo ya maşallah farklı araçlarla uğraşıp böyle projeler görmek beni mutlu ediyor kendimde uğraştığım için emeğinize sağlık :)
Firattoptas
13-10-2014, 11:00
JOB değilmiydi plaka?
maşallah mondeo görmemiştik böyle giden
aynen harf hatası :) sorry
SekoLive
13-10-2014, 11:01
aynen harf hatası :) sorry
başlıgı düzelttirn isterseniz kırmızı jop plaka bi ep3 daha vardı videoyu izlemeyen o sanabilir :)
orhan_guney
13-10-2014, 11:03
saol teşekkürler, basınc kontrol altında yavaş yavaş acmanı tavsiye ederim, eminim 1 barda çok zevkli sürüş olur.
teşekkürler orhan_güney senin aracınada maşallah.bir aksilik olmassa bu hafta basınc acıcaz daha keyifli bir hale geliceğine eminim aracımın.çıtayı biraz daha yükselticez
bende senin gibi eskiden karıştırdım hatta dedim, boyamışlar arabayı siyahdan kırmızıya ama sonradan öğrendim ikisi farklı araba :) ikisinide Allah kaza bela vermesin.
Firattoptas
13-10-2014, 11:06
abi bende başlamışdım araştırmaya ne gibi sorunlar çıkartabilir diye ??? :)
Cam car biraz hizli olsun 1 km aradan lambalari secip yorum yapmayalim veya arac ici kamera sart
Mondeo nun onu acik , masallah
Firattoptas
13-10-2014, 11:09
[QUOTE=orhan_guney;7635978]saol teşekkürler, basınc kontrol altında yavaş yavaş acmanı tavsiye ederim, eminim 1 barda çok zevkli sürüş olur.
önerini dikkate alıcam teşekkürler ;) daha da iyi olucaktır inşallah dediğin gibi
Firattoptas
13-10-2014, 11:10
mondeo ya maşallah farklı araçlarla uğraşıp böyle projeler görmek beni mutlu ediyor kendimde uğraştığım için emeğinize sağlık :)
eyvallah sağol seninde şimdiden emeğine sağlık ;)
Öncelikle araclara kocaman bir masallah
Subanallah nazarlardan saklisin...
Firat senide taniyorum ismail senide ikinizde cok guzel insanlarsiniz
Ne olursa olsun iki metal parcasi icin birbirinize dusmeyin gerçekten kardes ve knka iseniz
Evet burada fh 1 boy onde ama bence bu yaris kafaburunda bitebilirdi nedeni fh typerin yolu icerden almasi benim görüşüm bu
İkinizde araclarinizla ve emeklerinizle grur duymalisiniz ismail hacimli ve turbolu emegi cok olan bir aracla yuruyor
Firat keza ayni sey senin icinde gecerli sende emegi fazla olan ve ciddi yürüyen bi typerla yuruyorsun ve unutma senin onun daha acik
Ben ikinizide kutluyorum masallah araclara ve bu ufak tartışmayı yok edeceğinize biliyorum...
seviliyorsunuz..
Mert çağrı basaran...
Ne olursa olsun iki metal parcasi icin birbirinize dusmeyin gerçekten kardes ve knka iseniz
Evet burada fh 1 boy onde ama bence bu yaris kafaburunda bitebilirdi nedeni fh typerin yolu icerden almasi benim görüşüm bu
İkinizde araclarinizla ve emeklerinizle grur duymalisiniz ismail hacimli ve turbolu emegi cok olan bir aracla yuruyor
Firat keza ayni sey senin icinde gecerli sende emegi fazla olan ve ciddi yürüyen bi typerla yuruyorsun ve unutma senin onun daha acik
Ben ikinizide kutluyorum masallah araclara ve bu ufak tartışmayı yok edeceğinizide biliyorum...
seviliyorsunuz..
Mert çağrı basaran...
Firattoptas
13-10-2014, 11:37
Ben ikinizide kutluyorum masallah araclara ve bu ufak tartışmayı yok edeceğinizide biliyorum...
seviliyorsunuz..
Mert çağrı basaran...
eyvallah mert çağrı yorumun için arkadaşım.aramızda tartışma problem yok ismaille.olsada olmaz yani biz arkadasız rahat ol ;) yorumun için teşekkürler ;)
Maşallah iki aracada ismail'in aracının nası yürüdüğünü biliyoruz ama mondeoda şuan için az değil inşallah dahada iyi olucak önü açık. Kazasız belasız gazlamalar kankiler :)
onursoytam
13-10-2014, 12:38
maşallah başarılı araçlar
Firattoptas
13-10-2014, 12:53
Maşallah iki aracada ismail'in aracının nası yürüdüğünü biliyoruz ama mondeoda şuan için az değil inşallah dahada iyi olucak önü açık. Kazasız belasız gazlamalar kankiler :)
eyvallah kanka sağol al bir araba birlikte gazlayalım artık
eyvallah kanka sağol al bir araba birlikte gazlayalım artık
inşallah kanka sana denk arabada bulmak zor artık aramalara devam :D :D
bu piyasayı yakından takip ettiğn izlediğin videodan ve yorumdan belli gerçekten nasıl anladın sorabilirmiyim hondanın geçildiğini video çeken kör olmuşken....
Firattoptas
13-10-2014, 14:28
bu piyasayı yakından takip ettiğn izlediğin videodan ve yorumdan belli gerçekten nasıl anladın sorabilirmiyim hondanın geçildiğini video çeken kör olmuşken....
Ertuğrul arkadasın yorumuna bişey diyemem videonun nesi var benim görmediğim ? Ayrıca videoyu ceken sendin niye kör oldun ? Ortamın gerilmesine gerçekten gerek yok denedik oldu bitti kimseyle polemik yaratmak değil amacım oldu bitti gelen herkesinde ayağına sağlık
masallah iki aracada farkli kulvarda iki aracin denemesi olsada birbirine yakin olmus araclar zevkli deneme olmus.
İki aracada maaşallah..
Type R zaten hızlı da Mondeo gibi bir arabanın böyle yürüyor olması daha ilgi çekici geliyor bana.
Maşallah araçlara
Hacı abiler siz yana yan dimdik duruyosunuz karşı karşıya gelmeyin üzülürüz.
HaLuK-35
13-10-2014, 19:07
Araclara maasallah, mondeo basarılı herkesin ugrasıp yapcagı bi olay değil :)
Firattoptas
13-10-2014, 19:08
ronay biz hep yanyanayız panpaaa 1 saat önce yanyanaydık ;)
Firattoptas
13-10-2014, 19:09
Maşallah araçlara
Hacı abiler siz yana yan dimdik duruyosunuz karşı karşıya gelmeyin üzülürüz.
ronay biz hep yanyanayız panpaaa 1 saat önce yanyanaydık
Firattoptas
13-10-2014, 19:11
İki aracada maaşallah..
Type R zaten hızlı da Mondeo gibi bir arabanın böyle yürüyor olması daha ilgi çekici geliyor bana.
teşekkürler :) daha iyi olur inşallah
Firattoptas
13-10-2014, 19:11
Araclara maasallah, mondeo basarılı herkesin ugrasıp yapcagı bi olay değil :)
:icon_tup:
arabaya maşallah, daha güzel çekimlerle bol denemeler bekliyoruz.biri atmosferik biri turbo diyen birinin hala çıkmaması sevindirici.
Firattoptas
13-10-2014, 19:55
arabaya maşallah, daha güzel çekimlerle bol denemeler bekliyoruz.biri atmosferik biri turbo diyen birinin hala çıkmaması sevindirici.
inşallah daha iyi videolar cekimler olucaktır eminim teşekkürler
guwen_ar
13-10-2014, 19:55
Firatta ismail de cok sewdigim arakaslarim guzel denemeler oldu corlu da. illaki ufak tefek tartismalar olucak bu tadinda bi tartisma arkadasliklar bozulmaz hic bi zaman iki aracada nazar degmeisin hizlilar cidden.
Not:koca gobeklim firat akilli ol =)))
Firattoptas
13-10-2014, 19:59
Firatta ismail de cok sewdigim arakaslarim guzel denemeler oldu corlu da. illaki ufak tefek tartismalar olucak bu tadinda bi tartisma arkadasliklar bozulmaz hic bi zaman iki aracada nazar degmeisin hizlilar cidden.
Not:koca gobeklim firat akilli ol =)))
sıska arkadasım güwen ;) ;)
abi bende başlamışdım araştırmaya ne gibi sorunlar çıkartabilir diye ??? :)
Krank'ın kasnak tarafındaki esnemelerden dolyı yağ pompası dişlisini parçalıyor. Bu esneme genelde turbo ile yüksek tork ve güç seviyelerinde görülüyor. Yapılabilecek şey standart motor için hafif kasnak kullanmamak.
Firattoptas
13-10-2014, 20:51
Krank'ın kasnak tarafındaki esnemelerden dolyı yağ pompası dişlisini parçalıyor. Bu esneme genelde turbo ile yüksek tork ve güç seviyelerinde görülüyor. Yapılabilecek şey standart motor için hafif kasnak kullanmamak.
Tesekkürler
Tork ve hp ile yag pompasi dislisinin ne alakasi war ?
Krank kasnagi alternatore hidrolik pompasina klima kompresorune baglidir yag pompasi ile ne alakasi war ??
Yag pompasinin dislisini devir bozar. Yagin akis hizi bozar disli serbesttir iki disli arasinda yag dolasir. İcerdeki disliyi daha yumusak olan bir malzeme ile degistirip bu sorunun onune gecebilirsin. Hondalarda oem yerine toda disli takildgi gibi.
Arabanada masallah daha yolun basindasin daha iyi yerlere gelir insallah.
Firattoptas
15-10-2014, 07:26
Arabanada masallah daha yolun basindasin daha iyi yerlere gelir insallah.
abi eyvallah saolasın daha iyi olucak inşallah . dişliyle alakalı uyarın içinde teşekkür ederim.
Tebrikler güzel deneme olmuşAraç içi çekim olsa daha da güzel olurmuş.Fıratcım senide ayrıca tebrik ederim Allah emeklerini boşa çıkartmasın.Özledim seni kardeşim.
Firattoptas
15-10-2014, 11:49
Tebrikler güzel deneme olmuşAraç içi çekim olsa daha da güzel olurmuş.Fıratcım senide ayrıca tebrik ederim Allah emeklerini boşa çıkartmasın.Özledim seni kardeşim.
ertekin abi teşekkür ederim abi yorumun için abi yerimiz yurdumuz belli çorluya geliyosun geldiğinde alo yapman yeterli uzun zaman oldu görüşmeyeli arayı acmayalım :)