Orijinalini görmek için tıklayınız : corolla t-sport vs scirocco
Arkadaşlarla dostca zevkli bir roll oldu araçların ekstraları,
T-sport :hava filtresi, 60lık duz boru, 63luk isotto eksoz
Scirocco :hava filtresi, performans sport eksoz, Dr Ecu yazılım, arac manuel
Corolla T Sport RYL vs Scirocco 1 4 200hp Dr Ecu: http://youtu.be/2r7OvDvSoDQ
alper1001
14-10-2014, 18:16
elinize sağlık, gayet normal sonuçlar, tsport 4sonu gibi kafa çıkarıyor, 5 te rocco az kafa çıkarıyor 230kmh sonrasını bilemiyorum :)
t sport çok kesiciye düşmüş maşallah iki aracada
buda.pest
14-10-2014, 18:49
maşallah iki aracada.nesli tükenen temiz tsportları koşarken görmek çok güzel :)
harika deneme maşallah araçlara
Bulut Y.
14-10-2014, 19:46
Tsportu ben sureyim roccoyu 5lik yaparim
t sport çok kesiciye düşmüş maşallah iki aracada
Evet kesiciye cok dustum farkındayım
keyifli deneme olmuş elinize sağlık:) tsport cok iyi gidiyor bence
Alanya'da yürürken denk gelemedik şunlara :)
Tsport daha iyi vites atabilirse roccoya şans vermez şu şartlarda.
Alanya'da yürürken denk gelemedik şunlara :)
Tsport daha iyi vites atabilirse roccoya şans vermez şu şartlarda.
Gormeni isterdim ama bn bile sürmeye vakit bulamıyorum genelde yatıo arac işlerimden...
Maşallah t-sport çok güzel koşmuş.
t- sporta kocaman maşallah sağlam yürüyor
Shadow_Dancer
14-10-2014, 21:35
Tsportun sesi çok güzel maşallah..
maşallah araçlara. tsportun sesi çok güzelmiş. kaç km de devirden basıldı acaba? tsport devrinde miydi iki denemenin herhangi birinde yada ikisinde? merakımdan soruyorum yalnış anlaşılma olmasın. daha iyi bir pilotajla hiç geçilmezmiş zaten belli.
SEÇKİN172
14-10-2014, 22:36
arkadaşlar duruma herkez normal demiş ama neye göre normal biliyomusunuz ? T sport un bakın hiç abartmıyorum 3-4 lügü var o roccoya iyi geceler....
maşallah tsport lar bu ara radarıma girmeye başladı sesi gidişi muazzem nazar değmesin hocam
tlgylmz106
14-10-2014, 22:56
T-sportun sesi başarılı çıkıyo gerçekten. Vites geçişleri düzeltirilirse boylara katkı sağlar gibi. Maşallah her iki araca da
ErenDurmus
15-10-2014, 00:21
Masallah TSportun sesi muazzam
aybarsdnr
15-10-2014, 00:29
tsport gerçekten çok iyiymiş. denildiği gibi daha iyi vites atışlarıyla arayı açarmış bir kaç boy.
Canselmo
15-10-2014, 00:51
Birkaç kez görmüştüm aracınızı sonra bidaha denk gelmedim. Alanyada roll gecelerine bekleriz :D
Sadık Özyer
15-10-2014, 01:10
abi japon yapmış ya.
tsportun içine typer kaçmış maaşallah
bravo hgt
15-10-2014, 10:18
İki aracada Maaşallah çok zevkli denemeler olmuş
Cok zevkli olmus basa bas :)
Birkaç kez görmüştüm aracınızı sonra bidaha denk gelmedim. Alanyada roll gecelerine bekleriz :D
Zamanım yok dostum turizm işi ile ugrasıom bu yıl içerisinde toplasan 2 kez roll yaptım genelde cok sakın kullanıyorum ama vakit bulursam gelirim
mikelazi
15-10-2014, 10:37
Masallah araclara.corollanin ses cok iii
Yiğit Ş.
15-10-2014, 13:01
daha iyisi olurmuş tsport için. vvti da değişen ses çok iyi :)
Phenomenal
15-10-2014, 15:39
Ts İyi yürüyor gerçekten.
volkan23
15-10-2014, 16:10
abi bu t sportlar harbi yürüyen makınalar hep gözumde war allah nazarlardan saklasın :)
bLackModeL
15-10-2014, 16:53
t-sporta maşallah sesi cok fena vitesler düzelirse baya bi gider
Rocco'da iki kişi var, Tsportta tek gibi? 2-2'ye 2 ise maaşallah.
Bu parcalara sahip rocco tek Tsport 2-3kisi gecerim ...
Masallah araclara kazasiz belasiz denemeler
Evet 2 ye 2
Mbr can aynen bnde o sekilde dusunuyorum ama bnm araçta yapılması gereken eksikler var tamamlamam lazım,Custom headers aır ıntake tamponun oraya veremedim daha hava filtresini bunlarıda yaptırdıktan sonra baya fark edecektir dıye tahmin ediyorum...
Mbr can aynen bnde o sekilde dusunuyorum ama bnm araçta yapılması gereken eksikler var tamamlamam lazım,Custom headers aır ıntake tamponun oraya veremedim daha hava filtresini bunlarıda yaptırdıktan sonra baya fark edecektir dıye tahmin ediyorum...
Umut melek
15-10-2014, 18:47
Japanlar yapıyor arkadaş maşallah her iki aracada t sport cayır cayır valla
SinanAdalı
15-10-2014, 19:52
Her iki araca maşallah.. Ama TSport sesi, heleki kesici sesi çok iyi...
Cok fark ediyor benim plakayi yaz youtube denedigim araclara bak baska tsportlar kendini vtec gecip king ilan ediyorlar senin ilacin bende istedigin zaman mesaj at parcalari halledelim kardesim
Tsportu ben sureyim roccoyu 5lik yaparim
Keske oyle bi firsatin olsada beni bi 5lik yapsan :)
Bursadaki tsportu 10 luk yaptik burda dger tsportcu arkadaslar hemen cop yaptilar araci.
neyse bahsettigin videodaki roccoysa cok bisi diemem.ancak sesi duyulan arac tsport , rocco kayipsiz 4/4luk mu kullanildi ? Bilmiyoruz :)
Keske oyle bi firsatin olsada beni bi 5lik yapsan :)
Bursadaki tsportu 10 luk yaptik burda dger tsportcu arkadaslar hemen cop yaptilar araci.
neyse bahsettigin videodaki roccoysa cok bisi diemem.ancak sesi duyulan arac tsport , rocco kayipsiz 4/4luk mu kullanildi ? Bilmiyoruz :)
Bu Video da bnm arkadaşımın zbd plakalı tsportu, scricoo ya gelince gayet iyi yoruyor yazılımsız scricoo ile de denedik 4, 5 boy atıoz, T-sport ilk cıktıgı tarihten beri kotulendı şanzumanı uzun olduğu için ülkemizde, Avrupa da compuresor modelleri typer ı tokatlıo, Bursadaki tsport a gelince de 10 boy oldu ise motorda ciddi anlamda problemi vardır... Corolla T Sport vs Scirocco 1 4 200hp Dr Ecu: http://youtu.be/1jffU01w_yo
Burda Scirocco yazılımsız,Toyota Corolla T Sport (Stock) vs Volkswagen Scir…: http://youtu.be/lnk_7vplBR0
Bulut Y.
16-10-2014, 15:21
semi seni 55lik te yaparım sorun deil arabam cıksın rodaja istanbula gidicem zaten cok güveniyorsan lolipopuna gelirsin ortaya deneriz ama baştan söyliyim cok adaletsiz olur. :)
alper1001
16-10-2014, 23:35
Ben hayatım boyunca çok geçilen honda gördüm , ama geçildiğini söyleyen hiç hondacı görmedim, inşallah toyotacılara da geçmez bu salgın,
Stock roccoya 4-5 boy atan tsport varsa, muhtemelen o tsport bitiktir, yazılımlı rocco o tsportu doğrar.
semi seni 55lik te yaparım sorun deil arabam cıksın rodaja istanbula gidicem zaten cok güveniyorsan lolipopuna gelirsin ortaya deneriz ama baştan söyliyim cok adaletsiz olur. :)
Senin araban ne bilmiyorumda gelirken bana haber ette bi dil attirayim sana lolipopa sende tadina bak.
ordan buralara fazla esme sen.adabinla konus
Boyle adamlarda var iste biz burda tsport rocco konusurken kalkip kendi arabasina pay cikariyor.
loding s3 mus s3 le rocco denicek sana ben s3 getireyim ozaman hazir istanbula kadar gelcekmissin :)
Adaleti gorde eğitim ogretim hayatina geri don hukuk oku :)
alper1001
17-10-2014, 04:42
Boyle adamlarda var iste biz burda tsport rocco konusurken kalkip kendi arabasina pay cikariyor.
loding s3 mus s3 le rocco denicek sana ben s3 getireyim ozaman hazir istanbula kadar gelcekmissin :)
o hondası varken şahinlerle deniyordu, şimdi s3 ü alınca rocco ya sarmış :) . Sırf bu kafadaki insanlarla uğraşmamak için dbn cihazı aldım, maçası sıkan dbn i kandırsın:)
Ben hayatım boyunca çok geçilen honda gördüm , ama geçildiğini söyleyen hiç hondacı görmedim, inşallah toyotacılara da geçmez bu salgın,
Stock roccoya 4-5 boy atan tsport varsa, muhtemelen o tsport bitiktir, yazılımlı rocco o tsportu doğrar.
Yanlış dusunuyorsun rocco 160 bg, tsport 190 bg
5boy atması bence cok normal tsportun
4ün sonunda bırakıom top speed te kac boy olur bilemiyorum , yazılımlı Scirocco doğrar diyorsun güldür me Video daki Scirocco ya internet cafe de yazılım yapılmadı, Dr Ecu antalyada yapıldı...
o hondası varken şahinlerle deniyordu, şimdi s3 ü alınca rocco ya sarmış :) . Sırf bu kafadaki insanlarla uğraşmamak için dbn cihazı aldım, maçası sıkan dbn i kandırsın:)
Dbn bende de var 2 senedir ama dbn ile olctugun gibi olmuyor araclar yanyana gelince daha farkli oluyor ki t sport hakkinda yorum yapiyorsun hayatinda kac kere bindin onu bir ogrenmek gerek bos beles yazmaya gerek yok beyler ayarlayin bu aksama bu speclerde bir lollyypaps deneyelim istanbulda sonucu gosteriym kac boy olucak
Semi baskan bulutun dilinin kemigi yok yaptigi yorumlardan az cok oyle anlasiliyor takilmamak gerek bazi yorumlarina sen eglenceli adamsin takilmazdin genelde
Bulut Y.
17-10-2014, 12:12
Senin araban ne bilmiyorumda gelirken bana haber ette bi dil attirayim sana lolipopa sende tadina bak.
ordan buralara fazla esme sen.adabinla konus
Biz burda antalyadayiz sen te bursadan benle denesende bilmem ne diye kendine pay cikariyorsun ben sanki tsportla tum TRdeki roccolari 5 lik yaparim demisim gibi cevap uyduruyorsun sonra virrik cirrik konusuyorsun semi, ben edebimi adabimi bozmuyorum sen dikkat et laflarina
Sen kimsin ya sifatin ne seni. Mantar gibi turedin iki dakikada ?
bu da benden bır Tsport denemesı bunda bıraz erken basmısım ama olsun az cok anlasılıyor corollanın nasıl gıttıgı
dıger aracda cok samımı arkadasımın aracı
http://www.youtube.com/watch?v=ZEZxcMPOcZY
Bende küçükken roccolar typer ları doğruyordu o organizasyon ne oldu iptal mi oldu
Bulut Y.
17-10-2014, 12:56
Forum boyle bos adamlarla dolup tastigi icin yazmiyordum uzun suredir. Bu gorduklerimden sonra kararimi bozdugum icin pismanim konu sahibi arkadasta kusura bakmasin. Konuyu kirlettik. Bana soyliyecek birseyi olan ozelden yazsin burayi daha fazla mesgul etmeyelim.
Bu tarz dialoglar bana gore degil.saygi cercevesinde bazi isler cozulebilecegini dusunmek istiyorum
bunun haricinde terbiye kulturum cok genis sikinti yok herkese anlicagi dildende konusabilirim
alper1001
17-10-2014, 13:22
Dbn bende de var 2 senedir ama dbn ile olctugun gibi olmuyor araclar yanyana gelince daha farkli oluyor ki t sport hakkinda yorum yapiyorsun hayatinda kac kere bindin onu bir ogrenmek gerek bos beles yazmaya gerek yok beyler ayarlayin bu aksama bu speclerde bir lollyypaps deneyelim istanbulda sonucu gosteriym kac boy olucak
ben 2004-05 yıllarında da bindim sevgili dostum t sporta, ne kadar hızlı bir araba olduğunu biliyorum, zaten yazdığım mesajı irdelersen, stock roccoya 4-5 boy atan tsport yürümüyordur. Neden dersen rocco yazılımdan sonra yaklaşık 10 boy hızlanıyor. Senin hesabına göre düşündüğümüzde yazılımlı rocco nun , tsportu geçmesi lazım. Bence yazılımlı rocco 205-210ps lerdeyken, yani videoda ki gibi, kafa kafaya yürür. Eğer rocco geri kalıyorsa, yazılımda sıkıntı vardır, tsport geride kalıyorsa da t sport sıkıntılıdır. Benim orda anlatmak istediğim bu.
Öbür türlü, arabayı ben kullansam 5 boy fazla giderdi deyip, geçildiğini görünce 4lü yapan konseptte insanlarada benim diyebileceğim hiçbirşey yok, izmite taşınmasını tavsiye ederim, burda onun gibi binlercesi var, çok iyi anlaşırlar.
ahmet_xy
17-10-2014, 13:25
Bence yazılımlı rocco 205-210ps lerdeyken,
yazılım egzozlu polo gti bile 205-210 olmazken, şirokko nasıl olsun? şirokkolar 160 ps değil mi? yazılımdan sonra 190 ps civarındadır o şirokko.
yasindemir
17-10-2014, 13:28
ben 2004-05 yıllarında da bindim sevgili dostum t sporta, ne kadar hızlı bir araba olduğunu biliyorum, zaten yazdığım mesajı irdelersen, stock roccoya 4-5 boy atan tsport yürümüyordur. Neden dersen rocco yazılımdan sonra yaklaşık 10 boy hızlanıyor. Senin hesabına göre düşündüğümüzde yazılımlı rocco nun , tsportu geçmesi lazım. Bence yazılımlı rocco 205-210ps lerdeyken, yani videoda ki gibi, kafa kafaya yürür. Eğer rocco geri kalıyorsa, yazılımda sıkıntı vardır, tsport geride kalıyorsa da t sport sıkıntılıdır. Benim orda anlatmak istediğim bu.
Öbür türlü, arabayı ben kullansam 5 boy fazla giderdi deyip, geçildiğini görünce 4lü yapan konseptte insanlarada benim diyebileceğim hiçbirşey yok, izmite taşınmasını tavsiye ederim, burda onun gibi binlercesi var, çok iyi anlaşırlar.
Alper kardeşim doğru söylüyor. Yazılım yazılımsa eğer STG1'de rocco 10 boy (min) hızlanır. Bunu hiç denemediysek 20 rocco'da denedik. Sciroccom'da bolca örneklerini görebilirsiniz.
MertSerhanÖ.
17-10-2014, 13:28
yazılım egzozlu polo gti bile 205-210 olmazken, şirokko nasıl olsun? şirokkolar 160 ps değil mi? yazılımdan sonra 190 ps civarındadır o şirokko.
Abi sciroccolar ilginc sekilde daha verimli evet.Bircok rocco biliyorum stg 2 220 230 hp dynamicste.ben o hp leri veren rocco sayisinda henuz gti veya cupra goremedim.stg2 220 230 dd'te.
alper1001
17-10-2014, 13:30
polo gti ile sciroccodan alınan verim daha farklı herşey birebir değil, birde poloya eklenen 30 hp yle scirocco ya eklenen 30hp de aynı değil, başlıca firmaların araçlarının dyno testlerini araştırırsanız, bu şekilde olduğunu gayet net görürsünüz. ikiside stage 1 ken , yaklaşık aynı güçlerde ama, polo stock , stocka ne kadar fark atıyorsa, yine aynısını atıyor. Stage 2 lerde , süreler birbirine yaklaşıyor.
ahmet_xy
17-10-2014, 13:30
Abi sciroccolar ilginc sekilde daha verimli evet.Bircok rocco biliyorum stg 2 220 230 hp dynamicste.ben o hp leri veren rocco sayisinda henuz gti veya cupra goremedim.stg2 220 230 dd'te.
rokko ve gti'ların motorları hemen hemen aynı değil mi?
MertSerhanÖ.
17-10-2014, 13:33
rokko ve gti'ların motorları hemen hemen aynı değil mi?
Benim tam bir bilgim yok.Rocco sahipleri daha iyi yazar cunku arastirmislardir farkliliklarini.Yanlis hatirlamiyorsam yanlisim olabilir rocconun ust kapagimi blok'umu ne daha verimliymis.Biryerden oyle okudugumu hatirliyorum.Ama dedigim gibi rocco sahibi arkadaslar daha iyi cevap verir.
Stage 2 rokkolarin 100-200 u kac rokkosuna guvenen varsa aksam avrupada 2 de 80 basarim istedigim specler dv dp egsoz cooller yazilim
yasindemir
17-10-2014, 13:47
Stage 2 rokkolarin 100-200 u kac rokkosuna guvenen varsa aksam avrupada 2 de 80 basarim istedigim specler dv dp egsoz cooller yazilim
Stage 1 benim Stg2 olan müsait birileri varsa mutlaka gelir.
alper1001
17-10-2014, 13:56
benimkide maalesef stage 1 , senin aracın nedir ? , bide onu yazarsan, adamlar şimdi gelince gt-r ile karşılaşmasın:)
Stage 1 benim Stg2 olan müsait birileri varsa mutlaka gelir.
Ben stage2 ile cok denedim sonucun nasil oldugunu olacagini biliyorum suan denemek isteyisimin sebebi video cekmek
benimkide maalesef stage 1 , senin aracın nedir ? , bide onu yazarsan, adamlar şimdi gelince gt-r ile karşılaşmasın:)
T-Sport filtre header egsoz o kadar sokuk vs degil
alper1001
17-10-2014, 14:01
dv dp egzost deyince ben yanlış okumuşum, hiç duymadım aracınızı, bi tane kırmızı var onu biliyorum, demekki istanbulda birden çok varmış tsport.
Bu speclerle stage2 scricoo nun pek şansı yok, Tsportta headers ve aır ıntake varsa scricoo nun işi zor...
alper1001
17-10-2014, 14:12
Bu speclerle stage2 scricoo nun pek şansı yok, Tsportta headers ve aır ıntake varsa scricoo nun işi zor...
enteresan, dbn cihazınız varmış sizinde, nasıl süreler alıyorsunuz aracınızla 100-200kmh ?
dv dp egzost deyince ben yanlış okumuşum, hiç duymadım aracınızı, bi tane kırmızı var onu biliyorum, demekki istanbulda birden çok varmış tsport.
turkıyede hatta yurt dısında bıle bır cok tsport sahıbı aracımı bılır bır cok yabancı foruma uyeyım ve denedıgım araclarla vıdeolarımı paylasırım baktıgım zaman turkıyede benım aracımdan baska bu kadar kosan tsport yok daha yenı yenı deneme yapıyorlar o nedenle hangı aracla nasıl olur ortalama cok ıyı bılıyorum
sızde de dbn olduguna gore olcmussunuzdur rokkonun 100-200unu paylasırsanız sevınırım stage 1 rokko kac cıkıyormus
yasindemir
17-10-2014, 14:22
Rocco Stage 1 16- 17 sn cıkar. Sizin ki kaç foto paylaşırsanız seviniriz...
:D:D oyle bır sure de cıkıyorsa hemen stage 1 ve stage 2 olmak kaydıyla aksam deneyelım ben suan 16.5 cıkarıyorum ama eksıgım cok sıfır egımde bu arada
oyle gozukuyor kı stage 1 yapınca stoktan tam olarak 8-10 sanıye arası hızlanıyor 100-200 verınız varsa gorelım bızde tastıkleyelım cunku bana hayal gelıyor o sure -4 egım olsa bıle stage 1 16 sanıye cok zor
yasindemir
17-10-2014, 14:26
0 eğimde 17 civarı çıkıyor stg1. Bence Stage 2 ile deneyin keyifli roll olur,,,
0 eğimde 17 civarı çıkıyor stg1. Bence Stage 2 ile deneyin keyifli roll olur,,,
oyle cıvarıyla olmuyor 17 cıkması ımkansız stage 1 rokkonun sıfır egımde bırde orjınal halınden 8 sanıyemı hızlanıyor hatta daha fazla verılerı yayınlayın varsa bakalım yoksa gelın aksam avrupa yakasına bır kere basalım 230lara kadar hemen zaten anlasılıcak sonuc sonra stage 2 ıle basarım hatta ona bıle gerek kalmaz ben rokko yurumuyor demıyorum ama olan sonuc hep bu yonde
alper1001
17-10-2014, 14:38
oyle gozukuyor kı stage 1 yapınca stoktan tam olarak 8-10 sanıye arası hızlanıyor 100-200 verınız varsa gorelım bızde tastıkleyelım cunku bana hayal gelıyor o sure -4 egım olsa bıle stage 1 16 sanıye cok zor
Sıfır eğimde 16.5 çıkarıyorsanız stage 2 yle deneme keyifli olur, eksik konusu adettendir, hiçbirimizin arabası tam değil, motorumun içinde toplu iğne başı dahil değişik değil, herşeyiyle fabrikasyon rocco, ben sizin hayalinizi gerçek yapıyorum :) (-4 eğimli olanıda ilaveten ekledim :), türkiyenin en yavaş yazılımlı roccosu bu, tabi aynı firmanın yaptıklarına kıyasla.
http://i.hizliresim.com/Z15rrz.jpg (http://hizliresim.com/Z15rrz)
[QUOTE=alper1001;7640018]Sıfır eğimde 16.5 çıkarıyorsanız stage 2 yle deneme keyifli olur, eksik konusu adettendir, hiçbirimizin arabası tam değil, motorumun içinde toplu iğne başı dahil değişik değil, herşeyiyle fabrikasyon rocco, ben sizin hayalinizi gerçek yapıyorum :) (-4 eğimli olanıda ilaveten ekledim :), türkiyenin en yavaş yazılımlı roccosu bu, tabi aynı firmanın yaptıklarına kıyasla.
abı sımdı bu rocco stage 1 mı :D 2 mı
alper1001
17-10-2014, 14:56
[QUOTE=alper1001;7640018]Sıfır eğimde 16.5 çıkarıyorsanız stage 2 yle deneme keyifli olur, eksik konusu adettendir, hiçbirimizin arabası tam değil, motorumun içinde toplu iğne başı dahil değişik değil, herşeyiyle fabrikasyon rocco, ben sizin hayalinizi gerçek yapıyorum :) (-4 eğimli olanıda ilaveten ekledim :), türkiyenin en yavaş yazılımlı roccosu bu, tabi aynı firmanın yaptıklarına kıyasla.
abı sımdı bu rocco stage 1 mı :D 2 mı
1in en yavaşı, hiçbirşey yok arabamda, herkez bilirki, bu piyasada en yavaş rocco benim, yasinin stage 1 i beni 3 boy geçiyor
[QUOTE=Can's;7640028]
1in en yavaşı, hiçbirşey yok arabamda, herkez bilirki, bu piyasada en yavaş rocco benim, yasinin stage 1 i beni 3 boy geçiyor
o halde soyle dıyeebılırız stage 1 rocco 16 sanıye goruyor oyle mı :D
bu konuyu forumdakı ısı bılen arkadasların yorumlarına bırakıyorum yanı stage 2 olsa bıle o sure cok zorken sen stage 1 en yavas rocco 16 goruyor dıyorsun :D forumda rocco duayenı SEMI nın yorumlarına bırakıyorum en basta
varsa aksama rocco deneyelım beyler alper ılk olarak senınle denemek ıstıyorum yada stage1 en hızlı kımse rocco gelsın normalde mars bıle basmam stage 1 rocco ıcın ama sırf vıdeo cekmek ve ınada bındırdım o nedenle ısrarcıyım
alper1001
17-10-2014, 15:07
[QUOTE=alper1001;7640043]
o halde soyle dıyeebılırız stage 1 rocco 16 sanıye goruyor oyle mı :D
bu konuyu forumdakı ısı bılen arkadasların yorumlarına bırakıyorum yanı stage 2 olsa bıle o sure cok zorken sen stage 1 en yavas rocco 16 goruyor dıyorsun :D forumda rocco duayenı SEMI nın yorumlarına bırakıyorum en basta
varsa aksama rocco deneyelım beyler alper ılk olarak senınle denemek ıstıyorum yada stage1 en hızlı kımse rocco gelsın normalde mars bıle basmam stage 1 rocco ıcın ama sırf vıdeo cekmek ve ınada bındırdım o nedenle ısrarcıyım
DBN kullanan biri olarak eğim farkını nasıl anlamadın gerçekten anlamıyorum, sıfır eğimde 16.5 yapan aracı , ben nasıl geçebilirim bu dbn le ben ancak 3 dereceye varan eğimlerde o süreleri çıkarabiliyorum, farkedersen, ilk mesajımda da stage 2 ile denemenin keyifli olacağını söyledim, ben denemeler ve atarlarla uğraşmamak için dbn aldım, aynı eğimde süre al, benden hızlıysan, ben senin geçtiğini direkt kabul ederim, ki 0 eğimde 16.5 yapıyorsan zaten oldukça hızlısın benden, roccoyla alakadar olan herkeze danışabilirsin bu süreyi, daha dün gece aldım bu ölçüleri
[QUOTE=Can's;7640050]
DBN kullanan biri olarak eğim farkını nasıl anlamadın gerçekten anlamıyorum, sıfır eğimde 16.5 yapan aracı , ben nasıl geçebilirim bu dbn le ben ancak 3 dereceye varan eğimlerde o süreleri çıkarabiliyorum, farkedersen, ilk mesajımda da stage 2 ile denemenin keyifli olacağını söyledim, ben denemeler ve atarlarla uğraşmamak için dbn aldım, aynı eğimde süre al, benden hızlıysan, ben senin geçtiğini direkt kabul ederim, ki 0 eğimde 16.5 yapıyorsan zaten oldukça hızlısın benden, roccoyla alakadar olan herkeze danışabilirsin bu süreyi, daha dün gece aldım bu ölçüleri
ben farkındayım egımın ama egım 5 bıle olsa bu sureler cok zor bır gun o halde org yapalım bır kac roccocu arkadas gelsın sende aracını getır deneyelım hem yanyana gelen ıkı aracın sureler cok yakın bıle olsa ne kadar farklı sonucla bır bırlerıne fark atıcaklarını gostermıs olurum hemde tanısmıs oluruz :)
alper1001
17-10-2014, 15:22
[QUOTE=alper1001;7640057]
ben farkındayım egımın ama egım 5 bıle olsa bu sureler cok zor bır gun o halde org yapalım bır kac roccocu arkadas gelsın sende aracını getır deneyelım hem yanyana gelen ıkı aracın sureler cok yakın bıle olsa ne kadar farklı sonucla bır bırlerıne fark atıcaklarını gostermıs olurum hemde tanısmıs oluruz :)
Dbn i kabul etmeyen biriyle denemem ben, çünkü geçsem bile zaten kabul etmezsin, atarla giderle deneme yapmam, sana biraz daha dbn üzerine yoğunlaşmanı tavsiye ederim, bence tam çözememişsin eğimin etkisini, daha öncede tsportla denedim zaten, ama o arkadaşlar sağolsun ne öncesinde ne sonrasında atar gider yapmadılar, çok yakın olmamıza rağmen sonucu bile tartışmadık, sana hayatta başarılar, arada racelogic forumlarını aç oku, öğrenmenin yaşı yok
[QUOTE=Can's;7640060]
Dbn i kabul etmeyen biriyle denemem ben, çünkü geçsem bile zaten kabul etmezsin, atarla giderle deneme yapmam, sana biraz daha dbn üzerine yoğunlaşmanı tavsiye ederim, bence tam çözememişsin eğimin etkisini, daha öncede tsportla denedim zaten, ama o arkadaşlar sağolsun ne öncesinde ne sonrasında atar gider yapmadılar, çok yakın olmamıza rağmen sonucu bile tartışmadık, sana hayatta başarılar, arada racelogic forumlarını aç oku, öğrenmenin yaşı yok
ahahaha tamam okurum yanlız anlamadıgın bır sey var ben bu dbn ıle sadeece corolla olcmuyorum 911 turbo da olcuyorum sanıyeyı gectım sen -2.98 egımde 16.2 sanıyeyı 860metrede gorurken ben -0.13 egımde 17 sanıyeyı 745 metrede goruyorum yanı arada ne kadar boy olur ordan hesapla hayırlı basarılar :heyoo:
Maşallah deneyen araçlara güzel deneme olmuş.
Uygun bir zamanda denemek isterim bende.
roccolar stage1 yazılımla cidden ne kadar yürüyor ki ? 1 yıl kadar önce arkadaşımda vardı revo stage 1 yazılımla, vti m vardı o zamanlar filtre headers vardı orta kat ve son susturucu 1.4 egsozlu 220 lere kadar 1.5 2 boy önümde yürüyebiliyordu 2şer kişi denemelerimizde. tsport vtia göre ciddi yürüyen bi araba diye düşünüyorum o yüzden stage 1 rocconun tsport geçmesi mantıksız olmaz mı:/
speed_emre
17-10-2014, 16:11
bızde burda stage 1 ıle denedık polo gtı 2013 tu yanımızda gıdıyordu. soft yazılımmıydı hard mı bılemıyorum. poloda 2 kısıydık o tek kısıydı yanyanaydık. :)
roccolar stage1 yazılımla cidden ne kadar yürüyor ki ? 1 yıl kadar önce arkadaşımda vardı revo stage 1 yazılımla, vti m vardı o zamanlar filtre headers vardı orta kat ve son susturucu 1.4 egsozlu 220 lere kadar 1.5 2 boy önümde yürüyebiliyordu 2şer kişi denemelerimizde. tsport vtia göre ciddi yürüyen bi araba diye düşünüyorum o yüzden stage 1 rocconun tsport geçmesi mantıksız olmaz mı:/
eger teke tek deneseydın 1 boy rahat onunde gıderdın torku yuksek oldugu ıcın vtı dan cok etkılenmıyor vtı a gore stage2 olanının da gecmesı ımkansız fitre header egsozlu T-Sport ezdırmez kendını rocco stage2 ye ;)
ya o yüzden şaşırdım bende zaten tspport denen araba benim kafamda her zaman b18c tadında bir motora sahip ve ciddi yürüyebilir sanırım. revo stage1 lisiyle vti ile o speclerdeyken öyle yürüyebiliyorsam ne bileyim saçma geldi bana da. bu arada senin aracına da ayrıyeten maşallah çok güzel bir araç son işlemlerinden sonra çok daha keyifli olmuştur ...
bızde burda stage 1 ıle denedık polo gtı 2013 tu yanımızda gıdıyordu. soft yazılımmıydı hard mı bılemıyorum. poloda 2 kısıydık o tek kısıydı yanyanaydık. :)
yanı normalı bu zaten, forumdan suleymanın polo gtila 100 200 olcutugumuzde arac tamamen stoc sıfır egımde 22.6 cıkmıstı yanlıs hatırlamıyorsam tek kısı oyle 16 18 ler ımkansız stage 1 rocco ıle
ya o yüzden şaşırdım bende zaten tspport denen araba benim kafamda her zaman b18c tadında bir motora sahip ve ciddi yürüyebilir sanırım. revo stage1 lisiyle vti ile o speclerdeyken öyle yürüyebiliyorsam ne bileyim saçma geldi bana da. bu arada senin aracına da ayrıyeten maşallah çok güzel bir araç son işlemlerinden sonra çok daha keyifli olmuştur ...
dıyorum ya denıycem ınsallah bırını bulup kac boy oluyormus ızletıcem gecemez dıye dusunen arkadaslara.
tesekkurler aracımın suan kondısyonu guzel masallah ama eskı halınden farkı yok bence :)
can denemeye kimse çıkmaz.
stage1 ile senin araba fantezi olur.
stage2 bilmiyorum ne olur, sen denemişsindir söyle bilelim ne oluyor:)
speed_emre
17-10-2014, 22:52
videolar denemeler oldumu merakla bekliyoruz :D
can denemeye kimse çıkmaz.
stage1 ile senin araba fantezi olur.
stage2 bilmiyorum ne olur, sen denemişsindir söyle bilelim ne oluyor:)
Kanka stage 2 ile 1-2 boy en az yoksa o kadar iddaa edermiyim az cok biliyorsun beni bak adamlarin arabasinda filtre bile yok rokkoyla ne oluyor ki lift ustu lift alti demeden basmislar
videolar denemeler oldumu merakla bekliyoruz :D
Yok be kardesim kimseden ses cikmadi dogal olarak cikamadik denemeye :)
speed_emre
17-10-2014, 23:33
konu acman lazım can yoksa gelmez pek :D pololarıda kıstas alabılırsın :D
guwen_ar
18-10-2014, 00:53
Stg1 dv dp li egzoz lu roccolar cth stock cupra-polo lardan hizli ozellikle yuksel hizlarda.
Sadece yazilim soz konusuysa isler degisir.
Bu arada bu konu icin yazmiyorumda ne kadar cok muhabeti geciyor uzun zamandir 100-200 un.
Ornegin dbn de 1 saniye iyiyse x arac deneyecegi y araci gecmis mi oluyor ?
Bence bunu denemeden bilemeyiz 100 de basip 200 de roll bitiren kac kisi var suana kadar ?
MertSerhanÖ.
18-10-2014, 01:29
Stg1 dv dp li egzoz lu roccolar cth stock cupra-polo lardan hizli ozellikle yuksel hizlarda.
Sadece yazilim soz konusuysa isler degisir.
Bu arada bu konu icin yazmiyorumda ne kadar cok muhabeti geciyor uzun zamandir 100-200 un.
Ornegin dbn de 1 saniye iyiyse x arac deneyecegi y araci gecmis mi oluyor ?
Bence bunu denemeden bilemeyiz 100 de basip 200 de roll bitiren kac kisi var suana kadar ?
Hic kimse 60 tan 100 e kadar hizlanmayi.100-200 araligindaki vitesleri,erken atmalari gec atmalari.200+lari hesaplamiyor:)
Hic kimse 60 tan 100 e kadar hizlanmayi.100-200 araligindaki vitesleri,erken atmalari gec atmalari.200+lari hesaplamiyor:) de
Hesaplamaz olurmu benim anlatmak istedigimde bu zaten ornegin benim aracim 180den sonra gidiyor en az 220 e kadar basar birakirim oyle 200de rol bitmez onceki mesajlarimda da yazmisim 100-200 olcmekle denemek bir degil diye
MertSerhanÖ.
18-10-2014, 09:13
de
Hesaplamaz olurmu benim anlatmak istedigimde bu zaten ornegin benim aracim 180den sonra gidiyor en az 220 e kadar basar birakirim oyle 200de rol bitmez onceki mesajlarimda da yazmisim 100-200 olcmekle denemek bir degil diye
Ha yok ben sizin konunuz icin demedim.ben genel anlamda yazdim o postu.Sadece sizin konusmalarinizin sonrasinda yazilana alinti yapmam yanlis anlasildi.:)
aybrskck
18-10-2014, 12:50
garip bi tartışma olmuş bugun stock polo 22 saniye kosarken stage 1 roccoya rahat rahat sapladıgını düşünürsek (2013 sonrası için konusuyorum) rocco nasıl o süreyi koşar komik olmuş yani bu mantığa göre yazılımlı rocco fn2 typr a saplıcak :D
Ha yok ben sizin konunuz icin demedim.ben genel anlamda yazdim o postu.Sadece sizin konusmalarinizin sonrasinda yazilana alinti yapmam yanlis anlasildi.:)
yok yok yanlıs anlamadım kardesım benım sorun yok :) bu dbn verılerı ısı daha eglencelı kılıyor cunku cogu kısı aynı surede hemen hemen gıden aracla kendını esıt gorebılıyor ama baktıgın zaman denerken ısler cok farklı oluyor onu anlatmak ıstedım bende
garip bi tartışma olmuş bugun stock polo 22 saniye kosarken stage 1 roccoya rahat rahat sapladıgını düşünürsek (2013 sonrası için konusuyorum) rocco nasıl o süreyi koşar komik olmuş yani bu mantığa göre yazılımlı rocco fn2 typr a saplıcak :D
her stg1 aynı değil demek ki diye düşünmek lazım burada :)
selamlar bu arada denk geldik bir kac kez ama konusamadık :)) hatırlarsın sanırım
Konuda herkes kendine bi pay çıkarıyor :)
Farklı olan state 1ler hangileri ? Programsal farkmı ? En iyi stage 1 hangisi ve kime neye göre ?
Rahat olun açık açık reklam yapın bu kadar olmaz ;)
kelalper
19-10-2014, 08:19
yazılımlı rocco stock fn2 ye saplıo zaten.
onn_dear
19-10-2014, 08:49
sonuç olarak 2000 li yıllarda üretilmiş atmosferik bir araç tsport vvtl-i, günümüz teknolojisi ve en önemlisi turbo destekli motorlarla hala boy ölçüşebiliyorsa ve atmosferikte litre başına 100hp yi 2000 li yıllarda alabilmişse fazla da konuşacak bir şey yok aslında.
Konuda herkes kendine bi pay çıkarıyor :)
Farklı olan state 1ler hangileri ? Programsal farkmı ? En iyi stage 1 hangisi ve kime neye göre ?
Rahat olun açık açık reklam yapın bu kadar olmaz ;)
Semi sana yazdigim parcalara sahip olan 3 arkadasimla denedim sonuc belli ki sende az cok biliyorsundur ne kadar gittigini stage falan bilmem ben varsa dv dp egsoz cai yazilim coolerli rokko deneyelim sonucunu gorelim
Semi sana yazdigim parcalara sahip olan 3 arkadasimla denedim sonuc belli ki sende az cok biliyorsundur ne kadar gittigini stage falan bilmem ben varsa dv dp egsoz cai yazilim coolerli rokko deneyelim sonucunu gorelim
Can sen neden uzerine alindin ki.ben bi ustteki post icin yazmistim.
Ama benim araba icinse soylediklerin seve seve denerim :)
ya hep boş konuşmanız var ya :)
hadi stage ler havalarda deneyelim boş yazı yazmayın karalıcaksanız ilk geçicieksiniz sona karalıcaksınız
:)
http://photos-b.ak.instagram.com/hphotos-ak-xaf1/10693794_1477203719209169_470057842_n.jpg
KA®ANLIK
19-10-2014, 11:20
adam hard core girdi,
dağılın :D
Can sen neden uzerine alindin ki.ben bi ustteki post icin yazmistim.
Ama benim araba icinse soylediklerin seve seve denerim :)
Kusura bakma pampa dikkat etmemisim
İst gelirsen bir gun deneriz tabi :)
fsunnetci
19-10-2014, 22:50
gördüğüm kadarı ile millette gizli bir T-sport fanatikliği var ne hikmetse :)
gördüğüm kadarı ile millette gizli bir T-sport fanatikliği var ne hikmetse :)
30-40 aralığı rakamlara atmosferik, modelli, hızlı denebilecek başka araç var mı ki :)
ya hep boş konuşmanız var ya :)
hadi stage ler havalarda deneyelim boş yazı yazmayın karalıcaksanız ilk geçicieksiniz sona karalıcaksınız
:)
http://photos-b.ak.instagram.com/hphotos-ak-xaf1/10693794_1477203719209169_470057842_n.jpg
http://hizliresimyukle.com/images/2014/10/20/IMG_6390.jpg
abi hadi deneyelim dicem de rencide etmek istemiyorum:)))))
takip ediyoruz uçmaya az kalmış heralde ellerine sağlık...