Orijinalini görmek için tıklayınız : Yaris Turbo vs 207 RC-Kadett-polo gti
mert1612
15-10-2014, 09:55
pazartesi akşamı güzel dostluk dahilinde denemeler yaptık herkesin ayağına sağlık araçlarımızada maşallah :)
yaris turbo: k04 turbo
forged rods
9.5 cr piston
haltech ecu + ( Emrecan Timurçin mapping)
bosphorus innovations methanol kit
ep3 typer enjektör
intercooler vsvsvs...
polo gti:dp,filtre,warex
207 rc: stage 3 olduğunu söylediler ayrıntılı bilgim yok
kadett: filtre,egsoz,kelebek,ecu tuned, full sökük
http://www.youtube.com/watch?v=ktTRzjPcnf0&list=UUcqchiSSx-8R5kBIlp_ViJw&index=8
http://www.youtube.com/watch?v=Uu7ToUjeGWg&list=UUcqchiSSx-8R5kBIlp_ViJw&index=6
http://www.youtube.com/watch?v=swLq88VIFIc&list=UUcqchiSSx-8R5kBIlp_ViJw&index=7
http://www.youtube.com/watch?v=DfS1apXjOiA&list=FLcqchiSSx-8R5kBIlp_ViJw&index=1
buda yaris -getz-clio rs- kadett denemesi ben korna beklemeden bile bastığımdan cam car oldum :D
http://www.youtube.com/watch?v=0KEp2b7u-Fw&list=UUcqchiSSx-8R5kBIlp_ViJw
mert1612
15-10-2014, 09:57
yaris- getz-clio rs
http://www.youtube.com/watch?v=O7lGtbobghc&index=3&list=UUcqchiSSx-8R5kBIlp_ViJw
polo gti-207 rc-alfa 156 selespeed
http://www.youtube.com/watch?v=9pTRCZ6J0RA&list=UUcqchiSSx-8R5kBIlp_ViJw&index=5
mert1612
15-10-2014, 10:08
düzeltme butonu gerek sayın adminler düzenlemeler yapıcam yapamıyorum :(
kadett specler:c20x dereceli eksantrik haltech ecu filtre egzos
kelalper
15-10-2014, 10:10
type r da intercooler atmosferikte stage 3 anlayamadım valla.
mert1612
15-10-2014, 10:12
type r da intercooler atmosferikte stage 3 anlayamadım valla.
baya farklı anlamışşsın hemde :D
yariste ep3 typerın enjektörü var 207 rc stage 3 karışıklık nerde burda benmi yazamadım :D
Aracina masallahda araclardan birinde sikinti var gibi :D stage 3 rc dedigin speckerdeki polo gti i yarark gecmesi lazim yine arkanda kaliyor :D yarisde guzel emegin var sikintisiz gazlamalar ;)
mikelazi
15-10-2014, 10:24
Getz de neler var.yazmamissin.iyi gidiyor bence
mert1612
15-10-2014, 10:24
Aracina masallahda araclardan birinde sikinti var gibi :D stage 3 rc dedigin speckerdeki polo gti i yarark gecmesi lazim yine arkanda kaliyor :D yarisde guzel emegin var sikintisiz gazlamalar ;)
saol kardeşim diğer araçaların bilgileriyle ilgili bana söylenenleri yazdım gerisini bilemem :)
Tüm araçlara maşallah
Bende Getz e şaşırdım özellikleri yazılmayınca araya karıştı sanmıştım :)
Meğer ortalığı karıştırmış :)
mert1612
15-10-2014, 10:28
Getz de neler var.yazmamissin.iyi gidiyor bence
getzde turbo
stok motora 1 bar basınçla yürüyor + ms ecu - methanol kit- enjektör-1.8 t bobin -intercooler - wastegate vs vs
mert1612
15-10-2014, 10:31
düzeltme butonu olmadığı için yazdıklarımı düzenleyemiyorum malesef.benim aracımı yapanda getzin sahibi zaten masters garage emrecan timurçin sahibi :)
207 rc için stage 3 dendi bize, speclerini bilmiyoruz.
yaris ile rc nin videosunu daha net izleyebilirsiniz burdan;
http://www.youtube.com/watch?v=JEEUcb2jaIg
herkesin ayağına sağlık :)
Masallah yaris adalet dagitmis :) masallah tum araclara
Şefim, rc için stage 3 dendi bize. Specleri inan bilmiyoruz. Araç sahibi zaten foruma üye, görünce yazar speclerini. :)
araya 156 nasıl karıştı yav :D deneyen araçlara maş.
mert1612
15-10-2014, 10:54
araya 156 nasıl karıştı yav :D deneyen araçlara maş.
156 nın sesine hayran kaldık 3 ten 2 ye çektiği bir video vardı hatta bulursam yükleyim onuda :D
ironwolf
15-10-2014, 11:02
Masallah araclara polo gti icin yazilim vakti gelmis :))
orhan_guney
15-10-2014, 11:02
Öncelikle Maşallah araçlara, 207 stage3 pek sanmıyorum stage 3 olduguna, yada sorunu var,ayrıca sanırsam 207 üst devırlerde geliyor yariş yanına,ama video kesiliyor , yarış basar basmaz fark acması kilosu 207 1300 kg. yaris kg ne kadar ? tekrar maşallah yariş .
mert1612
15-10-2014, 11:05
Öncelikle Maşallah araçlara, 207 stage3 pek sanmıyorum stage 3 olduguna, yada sorunu var,ayrıca sanırsam 207 üst devırlerde geliyor yariş yanına,ama video kesiliyor , yarış basar basmaz fark acması kilosu 207 1300 kg. yaris kg ne kadar ? tekrar maşallah yariş .
teşekkür ederim 207 hakkında tek bilgimiz bu. yaris 1100 kg civarı ben genelde 70-210 arası basıyorum şanzıman çok kısa çünkü
mert1612
15-10-2014, 11:07
Masallah araclara polo gti icin yazilim vakti gelmis :))
mert abi sende ölçü almış oldun yazılım bencede yaptır tekrar dener yazılımın faydasını anlarız :)
mert1612
15-10-2014, 11:13
bir kaç video daha geldi
156 selespeed egzos serenomisi :D
http://www.youtube.com/watch?v=xhIv3mQM9-Q&index=1&list=UUcqchiSSx-8R5kBIlp_ViJw
207 rc - getz turbo-polo gti
http://www.youtube.com/watch?v=DrjvWmSyHCg&index=2&list=UUcqchiSSx-8R5kBIlp_ViJw
toplu basış :D
http://www.youtube.com/watch?v=fzknJwa0KcI&list=UUcqchiSSx-8R5kBIlp_ViJw&index=3
İzmir'e bak hey Maasallah. :)))
aldatmaca
15-10-2014, 11:39
Rc kilo ve alt devir farkı var yârisin maşallahı var çok iyi gidiyor merte teşekkürler viteslerimiz tutmuyor basar basmaz 1,5 boy kadar acıyor muhabbetine yuruduk rol kovalıyan bırı değilim ne vitese nede devire baktım yürürken.... arabanın gıdısını gordum yara yara gecen videosu varsa polo gtin göreyim bende ona gore ustalara yazılımcıya soyleyım yürüdüm arkadaşlara teşekkür ederim gereksiz seviyesiz yorumlar kale alınmayacaktır dostane yürüdük hiç bir iddamız yok geçme gecılme gıbı .......Methenolsuz yakıtsız bu kadar yuruyo ben memnunum.......... aracım 1250 kg bende 120 :=)))
İzmir'e bak hey Maasallah. :)))
sen maçını izle karşim boşver rollingmiş falan :D
ironwolf
15-10-2014, 12:19
Eyvallah kardesim guzel bi aksam oldu gelenlerin tekerine saglik boyle ortam olduktan sonra seve seve katiliriz
Canselmo
15-10-2014, 12:25
maşallah valla cok eglenceli olmuş :)
Yalnız camcar aracın nasıl bir cam filmi var. kör olduk resmen :D
maşallah araçlara.
yapılmayan araçları yapmak çok farklı ve özel geliyor bana yaris'e ayrı maşallah o yüzden.
Selespeed 6 silindirin hakkını vermiş :)
tunerviper
15-10-2014, 13:02
156 selespeed değil manuel 2.5 v6 :)
Burak Demirci
15-10-2014, 13:03
gecenın galibi gördüğüm adarıyla getz Emrecandı dımı. dün gecede kendı aramızda biz finali yaptık :D
mertkaral
15-10-2014, 13:47
Gecenin hizlisi yaristi ya :) butun katilan araclara masallah allah kaza bela gostermesin kimseye cok guzel bi geceydi :)
TonyMontana
15-10-2014, 14:01
Herkese masallah , adalet bakanligi videolari eklemis :D
güzel değişik denemeler olmuş maşallah hepsıne ayrı ayrı:) alfanın ses efsane :)
Maşallah yavrum, youtube da da yazmıştım gopro veya ucuz alternatiflerinden almanın vakti geldi bence :)
156 v6 mı? bu arada, 2.0 selespeed mi?
emre106gti
15-10-2014, 15:26
Gercekten cok guzel bi geceydi ancak stage 3 rc zateb 3 vitesden sonra yuruyor aracta sikinti yok ama yaris kilo avantajindan ilk basta firliyor yoksa uzak ara bi mesafe sozkonusu degil. Hatta bu cuma bunun rovansi yapilmali;)
emre106gti
15-10-2014, 15:27
Alfa 2.5 v6 ;)
bir kaç video daha geldi
156 selespeed egzos serenomisi :D
[video=youtube;xhIv3mQM9-Q]http://www.youtube.com/watch?v=xhIv3mQM9-Q&index=1&list=UUcqchiSSx-8R5kBIlp_ViJw[/video
uh yavrum benim :D sahibiyle tanışayım bi. yeni 156 2.0ts aldım manuel . şuan sıfır motor yaptırıyorum devko metin abide . bu hafta sonu inş. çıkıcak. rodajdan sonra bi filtre bi egzoz yapasım vardı. şimdi farz oldu. sahibi kim ?
uh yavrum benim :D sahibiyle tanışayım bi. yeni 156 2.0ts aldım manuel . şuan sıfır motor yaptırıyorum devko metin abide . bu hafta sonu inş. çıkıcak. rodajdan sonra bi filtre bi egzoz yapasım vardı. şimdi farz oldu. sahibi kim ?
2.0'a kat - orta iptalli , sonda supersprint li egzozu olan bir abim vardı, felaket güzeldi sesi 4 silindir için.
kademe kademe gitmeyi düşünüyorum.katı söküp sona sleeper bi egzoz takıcam. eğer çok abartı olmassa ortayıda çıkarırırm artık :D neyse bi araç çıksında, 3 5 gün sonra marşa basarız inş. anıl önceden niye sölemıyosun kardesım 2.5 v6 olduğunu bizi heycanlandırıyosun :D 2.0SS sandım libidom arttı ahaha ağır tahrik yaa maş. :D
kademe kademe gitmeyi düşünüyorum.katı söküp sona sleeper bi egzoz takıcam. eğer çok abartı olmassa ortayıda çıkarırırm artık :D neyse bi araç çıksında, 3 5 gün sonra marşa basarız inş. anıl önceden niye sölemıyosun kardesım 2.5 v6 olduğunu bizi heycanlandırıyosun :D 2.0SS sandım libidom arttı ahaha ağır tahrik yaa maş. :D
mert1612
15-10-2014, 17:47
Alfalardan anlamadığım için selespeed yazdım sahibi kusura bakmasın :) teşekkürler herkese
Maşallah hepsine , yaris çok güzel yürüyor.
Umut melek
15-10-2014, 18:24
Maşallah tüm araçlara hepsine kazasız belasız sürüşler, alfa assolist gibi olmuş valla ses cigerden :D
İlbey Dinçer
15-10-2014, 18:56
maşallah hepsi çok iyi çok eğlenceli görünüyor güzel bi topluluk olmuş :)
toplu gazlama çok iyi olmuş ama corsa mına goymuş ortalığın tehlikeli olmuş baya.
Maşallah deneyen araçlara Yaris baya iyiymiş çok beğendim kazasız belasız kullanın.
alihan_27
15-10-2014, 20:06
Senin miniğe maşallah Mert. Getz'ede bir okadar maşallah diyorum.
Getz 1.3emi 1.6yamı turbolu?
mert1612
15-10-2014, 20:09
Maşallah deneyen araçlara Yaris baya iyiymiş çok beğendim kazasız belasız kullanın.
Teşekkür ederim :)
Senin miniğe maşallah Mert. Getz'ede bir okadar maşallah diyorum.
Getz 1.3emi 1.6yamı turbolu?
Teşekkürler getz 1.3 turbo
kelalper
15-10-2014, 21:20
sabah mahmurluğu heralde. Yaw videolara bakıorum ep3 yok alla alla diorum. :D
207 i de 206 anladım yaw atmosferik arabada stage 3 ne diorum. :D
HaLuK-35
16-10-2014, 12:17
Araclara maasallah keyifli denemeler olmus,clio rs atlanmış onun specleri nelerdir? :)
cembasmaci
16-10-2014, 12:47
Egzantrik, egzantrige uygun yazılım, headers, v6 filtre kiti
Elinize sağlık çok güzel olmuş Yaris de Gets de. İzmir tayfasının ögüvenine hayranım helal emrecan :D
HaLuK-35
16-10-2014, 12:53
Egzantrik, egzantrige uygun yazılım, headers, v6 filtre kiti
Abi aracına maasallah ta duzgun sekilde basabildiysen o gecenin galibi olman lazımdı diye dusunuyorum bi sorun mu vardı acaba?
engin vti
16-10-2014, 12:56
Bu kadronun hepsiyle denemek isterim İbiza Cupra stage2 aracımla ne zaman dilerseniz gelirim tüm Araçlara maşallah hatta yarın akşam çok müsayitim video vs çekebilir dilediğiniz yerde paylaşabilirsiniz saygılar
maşallah araçlara. güzel denemeler olmuş
cembasmaci
16-10-2014, 13:09
Vitesleri onlar kadar hızlı atamıyorum ama yarisi veya getzi canlı görmeniz lazım ciddi gidiyorlar . . .
HaLuK-35
16-10-2014, 13:11
Vitesleri onlar kadar hızlı atamıyorum ama yarisi veya getzi canlı görmeniz lazım ciddi gidiyorlar . . .
Ben ikisini de canlı gordum bildiğim araclar yani :) seninle aynı speclerde bende de clio var biliyosundur cvk , arada cok ciddi fark var o yuzden oyle bi sonuc gorunce sasırıp yazmak istedim bizimle de deneyip görmek istersen arabayı deneyebiliriz abi kazasız belasız tekrardan herkese..
cembasmaci
16-10-2014, 13:18
Ben ikisini de canlı gordum bildiğim araclar yani :) seninle aynı speclerde bende de clio var biliyosundur cvk , arada cok ciddi fark var o yuzden oyle bi sonuc gorunce sasırıp yazmak istedim bizimle de deneyip görmek istersen arabayı deneyebiliriz abi kazasız belasız tekrardan herkese..
Denk gelirse deneriz ben genelde seyretmeye gidiyorum getzin sahibi emrecan uzaktan akrabam. Kırmadım denedik keyfine . . .
HaLuK-35
16-10-2014, 13:37
Denk gelirse deneriz ben genelde seyretmeye gidiyorum getzin sahibi emrecan uzaktan akrabam. Kırmadım denedik keyfine . . .
Egzantrkli bi clionun yaklasık 6-7 boy daha hızlı oldugunu belirtmek için yazdım sadece yoksa ben videolardan da kestirebiliyorum hangi arabanın ne kadar gittiğini bilmeyen arkadaslar yanılgıya düşmesinler maksat,tekrardan kazasız belasız cumletten keyifli denemeler :)
cembasmaci
16-10-2014, 13:40
Egzantrkli bi clionun yaklasık 6-7 boy daha hızlı oldugunu belirtmek için yazdım sadece yoksa ben videolardan da kestirebiliyorum hangi arabanın ne kadar gittiğini bilmeyen arkadaslar yanılgıya düşmesinler maksat,tekrardan kazasız belasız cumletten keyifli denemeler :)
Çok sagolasın ileriki günlerde tanışmak üzere . . .
emre106gti
16-10-2014, 15:38
Yarin gece yine toplansakmi ne dersiniz beyler?
Yarin gece yine toplansakmi ne dersiniz beyler?
Ek olaraktan ..
bmw 1.16i
makyajsız kasa olmak kaydı ile denemek istiyorum 1.16i aracımla araçta ekstra olarak tüp ve cam filmi var siz hesap edin araç manuel
e90 - 3.16i
e87 1.16i
e46 3.16i
denemek istiyorum arkadaslar :)
Suleyman
16-10-2014, 18:35
Gti tanıdık geliyor ama neyse :p. Hepsi birbirinden güzel gidiyor
TurboKVB Getz'in sahibi benim arkadaşlar. Çok gerekmedikçe yazmıyorum burada. Roll gecesine katılan herkese çok teşekkür ederim. Çok keyifli denemeler oldu. Turbo Yaris'in sahibi Mert kardeşim sayılır, iki aracı da ben hazırladım zaten. Araçlarımız da tamamen aynı gitmektedir. Kendi aramızda defalarca denedik, ne ben öne çıkabiliyorum ne mert. 5 kesene kadar milimetre fark olmuyor ayna hizalarımızda. Video çekebilmesi için biraz erken basmasını söylemiştim ama o baya bir erken basıp kadrajı kaçırmış :) Bir de ClioRS denemesinde hem Clio hem Getz 2 kişiydi. Tek kişi olduğunda Getz'in gidişi videolardakinden çok farklı oluyor. Bilginize :)
Getz tamamen stock motor üstüne bolt on turbo şeklindedir. AEM Methanol Kit, MicroSquirt V3 Ecu, ID1000 Enjektör, KKK K16 Turbo dışında ekstra birşey yoktur. Sadece arka koltuklar sökük durumda.
Haluk CVK RS'le deneme şansımız olursa sevinirim. RV 106'nın mapping gecesi de konuşmuştuk zaten.
Pazartesi akşamına düşünüyoruz gene bir organizasyon, bu başlık altından bilgi veririm.
focus musty35
16-10-2014, 20:41
yarın aksam bulusma olucaksa sıte uzerınden haberleselım deneyen arkadaslara masallah kazasız belasız
Getz tamamen stock motor üstüne bolt on turbo şeklindedir. AEM Methanol Kit, MicroSquirt V3 Ecu, ID1000 Enjektör, KKK K16 Turbo dışında ekstra birşey yoktur. Sadece arka koltuklar sökük durumda.
LPG duruyor mu Emrecan, duruyorsa arka koltuklar onun tertibatı kadar ağırlık yapar anca :)
Maşallah denıyen araclara
Cem in RS ini de ben yaptım, müsait olunca bakarsınız.
CVK nın da logları elimde var, bu aracında. Sökmeden ikisini denemek keyifli olacaktır.
Bu arada 40 yıllık AE oldu CVK :D
egzos yok mu rs'te? eğer olmadan bu kadar gidiyorsa egzos yaparsa çok ciddi fark edicektir.
RS i süren arkadaş jokey değil, günlük kullanan keyfine bakan bir sürücü :D
Bu arada CVK yı da seneler sonra canlı görmek isterim. Selamlar.
LPG duruyor mu Emrecan, duruyorsa arka koltuklar onun tertibatı kadar ağırlık yapar anca :)
LPG'yi sökeli baya oldu Levent..
bana 1.16i lazım yokmu bmw ci S.A
HaLuK-35
17-10-2014, 11:51
Cem in RS ini de ben yaptım, müsait olunca bakarsınız.
CVK nın da logları elimde var, bu aracında. Sökmeden ikisini denemek keyifli olacaktır.
Abi cvk istanbulda da burda da bazı değişimler yasadı + eski sanzumanı vs de ustunde yok eski zamanda ki haliyle iyi kotu farklar vardır suan diye dusunuyorum ama arabalar aynı sonucta en azından deneyen insanlar belli sorunsuz sıkıntısız dener keyif alırız gormus oluruz :)
Emrecan biz dahil oluruz organizasyona Allah tan bi mani cıkmazsa,ama benim fikrimi sorarsan bu baslık altından duyuru yapmayın pm le veya telle haberleşirseniz daha saglıklı olur duyan gelmiş pozisyonu olunca ortam değişiyo neyin noldugunu anlayamıyoruz sonra :)
mert masallah kardesım benım guzel kosturmussun kazasız belasız
mert1612
17-10-2014, 12:35
mert masallah kardesım benım guzel kosturmussun kazasız belasız
eyvallah çok saol :)
Emrecan biz dahil oluruz organizasyona Allah tan bi mani cıkmazsa,ama benim fikrimi sorarsan bu baslık altından duyuru yapmayın pm le veya telle haberleşirseniz daha saglıklı olur duyan gelmiş pozisyonu olunca ortam değişiyo neyin noldugunu anlayamıyoruz sonra :)
Haklısın tamamdır telefondan haberleşiriz kardeşim.
berkecelik
19-10-2014, 01:01
Maşallah izmirde böyle buluşmalar görmek güzel :) Tekrarlanacak olursa bende hem denemek hemde sohbet etmek için sciroccomla aranıza katılabilirim.
aykutsafakyaman
19-10-2014, 17:37
bana 1.16i lazım yokmu bmw ci S.A
olum sende ki leona noldu la :D
olum sende ki leona noldu la :D
Bebek gitti :D
Amcasının kuzeninin teyze oğlunda 1.16 olan yokmu Pes :D