PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İnternet sorunu

ufuksaracci
17-10-2014, 13:08
Arkadaşlar bir kaç gündür internet ile ilgilli sorun yaşıyorum . Rahat rahat internette gezebiliyorum ama en ufak dosyayı bile tarayıcı vasıtası ile indiremiyorum .

İndirme başladıktan bir kaç saniye sonra duruyor. Birkaç browser ile birden denedim ama olmuyor. Aynı şeyler dizi siteleri ve youtube için de geçerli. Birkaç saniyeden sonra o da duruyor.

Cevaplar gelmeden yazayım ;

- Bağlantı hızımda sorun yok testlerde sürekli 7-8 Mbit çıkıyor.
- Virüs taraması yaptım temiz.
- CC cleaner ile geçmiş ve cockieleri sildim
- DNS değiştirdim ayrıyetten hotspot elite vpn kullanıyorum o da işe yaramadı.
- Genelde opera browser kullanıyorum.

Dünden beri internette sorunla alakalı arama yapıyorum ama somut birşey bulamadım .
Bu arada flashplayer'ı güncellemeya çalışıyorum o da her seferinde %38'de takılıp kalıyor bağlantı yok diyor.

Format atmak istemiyorum bilgisayarım çok karışık toparlamam çok zor .

metin_1989
17-10-2014, 13:09
guvenlık duvarını ıptal edın muhtemelen o durduruyor

ufuksaracci
17-10-2014, 13:11
İki gün önce bir anda oldu bu sorun . Güvenlik duvarının buna etkisi var mıdır ?

ufuksaracci
17-10-2014, 13:18
Güvenlik duvarını durdurdum fakat sorun hala devam ediyor

mert_can 41
17-10-2014, 13:46
eset anti vürüs kullanıyorum bende de engeliyo güvenlik duvarı birde antivürüs ve antispyware korumasını devre dışı bırakın yine sorun çözülmezse bilgisayarınızı geri yükleyin bir kaç gündür varsa sorun :)

e30
17-10-2014, 14:22
Bilgisayarı neyle tarattınız ?
Combofix yaptınız mı yapmadıysanız onuda deneyin.Combofix i güvenli modda açıp çekin onuda engelleyen bişiler olabilir.
Bunlarda olmazla antiyi devre dışı bırakıp da deneyin.
Hiçbiri olmadı sistemi geriye yükleyin sorun kalkar ama ne olursa olsun format atmayın çok gereksiz ve zahmetli bir çözüm olacaktır.

ufuksaracci
17-10-2014, 14:31
combofix win 8.1de çalışmıyor

EREN34
17-10-2014, 14:49
Exe lere yapışan aptal birşey vardı. Download u %99da takılı bırakan. Omu bulaştı acaba? Tarayıcı veya indirme kaynağı fark etmeksizin 99da kalırdı.

ufuksaracci
17-10-2014, 14:53
Exe lere yapışan aptal birşey vardı. Download u %99da takılı bırakan. Omu bulaştı acaba? Tarayıcı veya indirme kaynağı fark etmeksizin 99da kalırdı.

Bendeki sorun o değil sanırım . İndirme işlemi başlar başlamaz bir kaç saniye içerisinde kesiyor. Normal internet sitelerinde gezerken vb sorun yok ama ne güncelleme yapabilirm ne tarayıcı üzerinden indirme yapabiliyorum ne de video izleyebiliyorum .

Kaan
17-10-2014, 14:56
yavrum kablosuz mu bağlısın yoksa kabloyla mı modeme?

ufuksaracci
17-10-2014, 14:57
Masa üstü bilgisayar kablo ile bağlı. İnternet bağlantısında sorun yok laptop ile sorunsuz kullanıyorum .

Kaan
17-10-2014, 15:05
yok hayır bazen öyle abudik kubudik şeyler oluyor ki atıyorum kablosuz adaptörle felan bağlanıyorsan onlar takılma yapabiliyor ve normal gezintide sorun yaşamazken bişey download yaparken bunu yakalayabiliyosun o yüzden sordum.
Ayrıca aynı problem başka bilgisayarda yoksa mutlaka o bilgisayardan bağlantı kaynaklı bir sorun vardır daha once başıma geldi ufak bi donanım sorunu bile saçma şeylerden tepki verebiliyor