Orijinalini görmek için tıklayınız : Araç teybinin sistemini değiştirmek yardımmm
Gkhnkrdnz
18-10-2014, 12:21
Arkadaşlar aracımda Navimex 9901 kullanıyorum. İnternetde dolaşırken android sistemli teypler gördüm işletim sistemleri Pure Android 4.1 mişş. Acaba bende bu sistemi kendi teybime yükleyip kullanabilirmiyim? Çok aradım ama hiç bişi bulamadım. Anlayan ilgilenen arkadaşların yorumlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler.
darkmoon
18-10-2014, 13:10
ben kullandım kısa ibr süre androidli teyp pure 4.3 idi.. geri multimedialı eski teybi takdım sonra.. android istiyorsan teypden ziyade android li bir tablet alıp teybinde bluetooth özelliği varsa bluetooth üstünden bağlaman aynı kapıya çıkıyor hatta çok daha avantajlı ve kullanışlı.. sürüş esnasında her yere konuçlandıra biliyorsun tableti kolayına neresi gelirse.. yada arabadan indim mi belli bir mesafe arabaya bağlı kalabiliyorsun..
mesela sahilde çekdin oturdun arabanın önündeki banka tabletten istediğin müziği çalabiliyorsun ve obd bilgilerine ulaşabiliyorsun..
Gkhnkrdnz
18-10-2014, 15:22
O şekilde bi süre kullandım zaten odb programıda kullandığım için teyp şeklinde dahada rahat olcak dediğim şekil olursaa :))