Orijinalini görmek için tıklayınız : Buyukcekmece arac expertiz yaptirilacak yer
Arkadaslar merhaba. Suanda Istanbuldayim bi arac bakacagim buyucekmecede. (Clio) Expertiz icin nereye goturebilirim. Buralara tamamen yabancıyim. Eger bildiginiz biyer varsa yonlendirirs3niz cok sevinirim
Mimarsinana Doğru giderken ( buyukcekmeceden 1-2 km sonra ) renault bayisi var en kotu oraya baktırın derim.
optimus_prime
20-10-2014, 09:24
toriuma inerken ford kent var onun yanında bir serviste 100 -120 lira gibi bir fiyat yazıyordu expertiz için
Renoult servisi expertiz yapmiyormus zaten ozel biyere gitmem gerekecek sizin dediginiz yeri bulmaya calisiyim bakalm. Varsa tanidik falan olan oraya gideyim
srg oto 0536 661 01 61
Serkan abi bi görüşün isterseniz yardımcı olabilir diye düşünüyorum.
wiesmann
20-10-2014, 11:01
e5 te petrol ofisi icerisinde bosch car service var beni bir cakalin boyali aracindan kurtarmislardi
expertiz için otoport ta auotopia da yada ikisinden birinde firma var o işi yapan fena da değiller.
mustafa_a
04-03-2016, 16:01
Bu haftasonu araç bakmaya gideceğiz büyükçekmeceye. 4x4 exper varmı bildiğiniz arkadaşlar
otoportta var ekspertiz şirketi.
Low-Rider
04-03-2016, 18:11
e5 te petrol ofisi icerisinde bosch car service var beni bir cakalin boyali aracindan kurtarmislardi
Bahsettiğin mekan benimde sattığım arabada boyalı olan çamurluğa boyasız yazmışlardı, ben söylemesem farkında değiller.
Bahsettiğin mekan benimde sattığım arabada boyalı olan çamurluğa boyasız yazmışlardı, ben söylemesem farkında değiller.
bahsettiğiniz yerin yanında ford var yakınlarında renault olması lazım az ilerisinde otoport galericiler sitesi var. PO'nun ıcınde bosch servısı vardı hemde expertız yapıyorlar yanındakı çorbacı arkadasımın yeri yardımcı olabılır belkı
optimus_prime
04-03-2016, 21:28
otoportta var ekspertiz şirketi.
aynen otoportun arkasında zemin katta bir yer var 150 lira alıyor ama dyno falan her turlu bakıyorlar