Orijinalini görmek için tıklayınız : İphone su geçirmez kılıflar?
Arkadaşlar aranizda iphone su geçirmez darbeye dayanikli hatta abartıp balistik kılıf diye geçen kılıflardan kullananlar varmi?
almak istedigim ürün lunatik taktik extreme.
http://i.hizliresim.com/Ml4MdN.jpg
aranızda bu ürünü kullanan oldumu acaba?
amerikada 120 dolar gibi fiyatlari kendi sitesinde. sahibinden de 100 lira fln gibi bulunabiliyor.
arkadaşım babasına aldı bitane ama tam modelini unuttm işleri ahsap kesim ıvır zıvır oldugu için talaş toz falan gecirmesin diye özellikle acaip memnunlar oda 90-100 dolar civarına getirmişti
hondafit
22-10-2014, 18:20
aliexpress den 10 dolara aldık popomuz yemedi suya sokmaya duruyo bir kenarda :D
aynısı var aliexpressde
SekoLive
01-08-2015, 15:17
hortingen
bu kılıflardan alıp kullanmş olan varmı? tavsiye ettiğiniz modeller varsa paylasırmısınz
Bu kılıf işinin sonu yok. Bir kaç tane daha review izlemiştim onlarda wi-fi sinyalini kuvvetlendirdiğini söylüyordu.
SekoLive
01-08-2015, 15:25
Bu kılıf işinin sonu yok. Bir kaç tane daha review izlemiştim onlarda wi-fi sinyalini kuvvetlendirdiğini söylüyordu.
burak orta fiyatlı bişi bulabilirmiyiz
ama herşeyden önemlisi gerçekden su geçirmemeli :D
meLaNchoLic
01-08-2015, 15:36
loksak poşet var bende.. iphone 6 ve htc desire 816 ile denedik.. denize girdik aquaparkda kaydıraklardan kaydık falan.. banamısın demedi canavar gibi.. onlardan tavsiye ederim.. facebookda loksak diye arat bi sayfası vardı ordan getirtmiştim..
RottingChrist
01-08-2015, 15:41
bende niyetlendim baya araştırdım ama kenarları çabuk yoyulan metal ve zaten büyük olan 6 plusu daha da kaba yapacağı için vazgeçtim.
http://www.liquipelturkiye.com.tr/liquipel_nedir.php
Bi göz atın isterseniz
SekoLive
01-08-2015, 15:52
alanlar fiyatta paylaşırsa güzel olur
kaan bayağa iyimiş bu liquipel fiyat konusunda bilgin varmı
alanlar fiyatta paylaşırsa güzel olur
kaan bayağa iyimiş bu liquipel fiyat konusunda bilgin varmı
Serkan, birader sormuştu sene başında sanırım 100-150tl civarı bişey. Ama arayıp sormakta fayda var:)
SekoLive
01-08-2015, 16:11
Serkan, birader sormuştu sene başında sanırım 100-150tl civarı bişey. Ama arayıp sormakta fayda var:)
aradım ama ulaşamadım bagdat cd aradım onlarda yokmuş o fiyatlar cok prof bana daha soft bisi lazm:)
meLaNchoLic
01-08-2015, 16:56
Loksak fiyatını bilmiyorum kan bağışı ispatlayan hediye gelmişti boy boy hediye olarak